Dingen waar je blij van wordt!

Het is woensdag! Weet je wat dat betekent? Dat ik je weer een blogpost vol dingen waar je blij van wordt voorschotel! Ik word hier in elk geval heel erg blij van, heb veel plezier gehad met het maken van deze blogpost. Ik laat je kettinkjes zien, horloges en… stickers. Omdat plannen met stickers altijd een goed idee is.

ik-hou-van-je-tot-de-sterren-en-terug-kaartje

Ketting met kaartje

Op KAYAsieraden kwam ik deze twee schatjes van cadeautjes tegen. Perfect om iemand te laten weten dat je van diegene houdt. Een kaartje en cadeau in een. Het zijn zilveren sieraden. Ze hebben ook een heleboel goud, maar ik houd nu eenmaal meer van zilver, dus koos deze twee exemplaren uit om aan jullie te laten zien! Op beide kaartjes staat dezelfde tekst, op de webshop zijn ook andere varianten te vinden.

ik-hou-van-je

De verpakkingen. Schattig! Je kan het begin van de tekst er al doorheen zien. Super leuk dat dit al zo mooi verpakt is!

tot-de-sterren-en-terug2

Zo zie je het kaartje nog beter. Prachtig, toch? Dit is de linker van de eerste foto. Een doorzichtig hartje, met een verder helemaal zilveren ketting. Ik denk dat dit mijn favoriet is! Zoals je ziet heeft het kaartje zelf ook een mooie kwaliteit.

kayasieraden

Hierop zie je de andere variant. Met sterretjes! Ook erg leuk. Deze lijkt me ook heel gaaf om voor moederdag te geven als je nog twee andere broers/zussen hebt. Maar dat is wellicht wat vergezocht, haha. Ik hou van je tot de sterren en terug is natuurlijk ook al een mooie en passende tekst.

tot-de-sterren-en-terug

Zo zie je het hartje nog beter. Zoals je ziet is hij omlijnd door zilver.

lengte-kettinkje

Op deze foto kun je goed zien hoe lang de kettingen zijn. Ik heb gekozen voor de middelste lengte (40 centimeter), deze is perfect, als je het mij vraagt. De kortste variant is bedoeld voor kinderen en als je je kettinkje wat minder strak wilt hebben is er ook  nog een variant die een aantal centimeter langer is. Ik denk dat het dan nog steeds mooi zal staan bij mij, maar het gewoon wat meer ‘hangt’. Dit strakkere is op dit moment wat meer hip, volgens mij.

De variant met sterretjes vind je hier, de prijs is €25,95. De details vind je ook op die pagina.

De variant met het hartje vind je hier, ook hiervan is de prijs €25,95. Ook hiervan zijn de details op die pagina te vinden!

stickerjtes-om-mee-te-stickeren

Søstrene Grene planner stickertjes

Het is alweer een tijd geleden dat ik in de Søstrene Grene was, maar deze stickertjes had ik je nog niet laten zien! Dit zijn stickertjes die perfect te gebruiken zijn met plannen. Daar word ik blij van! Kleine stickertjes om bepaalde punten te benadrukken en je pagina’s op te fleuren.

In elk pakje zitten tien van deze velletjes. Super leuk dus als je weleens post stuurt om ook een velletje (of meerdere) weg te geven. Zulk soort kleine cadeautjes over je post vind ik altijd leuk. Hiervoor zijn deze stickervelletjes echt perfect. Per pakje was de prijs rond de €0,80. Dit weet ik niet meer zeker omdat ik verpakkingen niet meer heb, helaas.

Horloges inspiratie

Weet je nog dat ik schreef over mijn nieuwe horloge dat ik kreeg via Horloge.nl? Laatst keek ik weer eens rond op de website en kreeg zin om de hele webshop leeg te kopen.

horloge.nl

Ik vind een horloge echt een toffe eyecatcher in een outfit. Dat kan zijn van onopvallend en klassiek tot een gek kleurtje of juist heel veel glam. Zoals je al ziet had ik wat moeite met het uitkiezen van mijn favorieten, want voor ‘een paar favorieten’ zijn dit er nogal veel, hahaha. Welke ik het tofste vind? Een basic van Daniel Wellington, de zwarte van Mark Jacobs en een mooie rosegouden (genoeg keuze op deze webshop). Verder zou ik qua gekke horloges die met het rode bandje heel tof vinden, het exemplaar dat je daarboven ziet (lekker overdreven met al die glimmers!) en helemaal links in het midden, zo eentje met een super smal bandje.

Leuk feitje: moederdag komt er natuurlijk aan. Ik doe met mijn uitgekozen horloge samen met mijn moeder! Ik denk dat mijn moeder hem nog meer draagt dan ik zelf.

Dat was het weer voor deze week! Ik word er blij van. Van kettinkjes om cadeau te doen, tot luxe (maar ook betaalbare) horloges en nog veel simpeler: stickers om te gebruiken bij het plannen. Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

Deze blogpost bevat producten die gekregen zijn van een merk/bedrijf. Lees de disclaimer voor meer info.
DELEN:

20 reacties

 1. Daniëlle 4 mei 2016 / 08:29

  Wat een leuke dingen allemaal weer. Die stickertjes zien er leuk uit, maar zijn ook nog eens erg praktisch! Leuk!

 2. Charelle 4 mei 2016 / 08:43

  Oh dat kettinkje met die sterretjes is inderdaad super lief! Zo leuk! En haha ja, dat gevoel dat ik de hele winkel leeg wil kopen bij Horloge.nl heb ik ook altijd! :’]

 3. Darina 4 mei 2016 / 08:53

  Ik vind de kettinkjes met de sterretjes er schattig En het horloge is ook zo mooi!

 4. Ilse 4 mei 2016 / 10:02

  Die kettinkjes zijn echt leuk! Met dat kaartje met dat tekstje erop heel leuk om cadeau te krijgen, denk ik.

 5. Tiffany 4 mei 2016 / 10:12

  Die stickers zijn echt ontzettend leuk! Jammer dat de sostrene grene hier niet in de buurt zit 🙁

 6. Maike 4 mei 2016 / 11:19

  Plannen met stickertjes is super fijn! Ik heb de lerarenagenda voor volgend schooljaar vast weer in huis gehaald en daar zitten ook altijd handige stickertjes bij om in je agenda te plakken. Ideaal!

 7. Naomi 4 mei 2016 / 11:24

  Ik heb wel eens vaker van die kettingen met een kaartje gezien, bij primark bijvoorbeeld!

  x

 8. Linda 4 mei 2016 / 11:25

  Oh ik wil alle horloges van Marc by Marc Jacobs hebben die je laat zien! To the moon And Back! Haha De kaartjes met de kettinkjes vind ik ook onwijs leuk om iemand toe te sturen voor een verjaardag als je er zelf niet bij kunt zijn, enorm leuk!

 9. Sandra 4 mei 2016 / 12:11

  Vind die kettinkjes erg leuk! Vooral ook omdat er ook zo’n mooie kaart met tekst er op bij zit. Dat kettinkje met die sterren is inderdaad leuk om te geven voor moederdag als je nog twee zuren hebt! Dat heb ik toevallig haha. Maar denk alleen dat m’n moeder niet zo’n fan is van dit soort sieraden. Jammer, maar is wel een leuk idee!

 10. Marjolein 4 mei 2016 / 13:24

  Super kettinkjes, zeg! Grappig hoe jij -naar mijn idee- elke dag hele blogposts kan vullen met dingen die leuk zijn om cadeau te geven, en dat ik altijd drie weken het hele stadscentrum zuchtend af loop op zoek naar iets origineels, en dan vervolgens aankom met een boekenbon..

 11. sandra 4 mei 2016 / 14:33

  Gaaf die horloges! Ik ben nog steeds op zoek naar een mooi horloge. Op deze site maar eens gaan kijken.
  De kettinkjes zijn ook erg mooi!

 12. Vivian 4 mei 2016 / 18:36

  Die kettinkjes zijn inderdaad onwijs mooi en lief!

 13. Linda 4 mei 2016 / 18:56

  Ik was pasgeleden voor het eerst bij Søstrene Grene, er is er sinds kort ook eentje in Rotterdam 🙂 Ik las op je blog al vaker over de winkel en ik was zo blij dat ‘ie kwam want ik was vet nieuwsgierig. En ik ben heel erg blij verrast, wát een leuke winkel! Ik wilde echt alles kopen haha!

 14. Mariska 4 mei 2016 / 20:32

  Wat leuk die twee kettinkjes, echt super schattig ook 🙂

 15. Simone 5 mei 2016 / 09:52

  Mooie kettingen. Ik heb twee zusjes dus ik ga dat kettinkje met die drie sterretjes onthouden. Leuk idee 😉

 16. monique 6 mei 2016 / 03:12

  Hoi Lisanne,

  Wat een leuke dingen weer! De horloges ook zo gaaf….ik draag al jaren geen horloge meer. Tja mijn mobiel geeft de tijd aan, hahaha.
  maar vind het zelf ook altijd leuk om te kijken, maar ivm toch zonde van het geld laat ik m liggen.

 17. Maaike 11 mei 2016 / 09:36

  Ooh, die kettinkjes! Echt iets wat ik zou dragen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.