Dingen waar je blij van wordt!

Woensdag, tijd voor een blogpost vol dingen waar je blij van wordt! Ik laat je een aantal prachtige ansichtkaarten zien, een heleboel stickers waar je blij van wordt. En iets leuks wat je zou kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld snailmail. Daarnaast laat ik je nog twee items zien die nu op mijn bureau staan te shinen, ik weet zeker dat jij daar ook blij van wordt!

kaart4

My World kaarten

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze kaarten kocht bij Waanders in Zwolle. Ik vond deze kaarten super mooi omdat ze simpel zijn, maar toch heel vrolijk of interessant. Ik laat ze aan je zien!

kaart3

Deze kaart met verfkwasten. Leuk om te sturen naar iemand die creatief is. Ik vind zulke simpele kaarten ook mooi om gewoon aan de muur te hangen of als decoratie neer te zetten.

kaart2

Voor een brillenliefhebber.

kaart1

En… een platenliefhebber. Ik heb alvast bedacht naar wie deze gaat, samen met een bijpassen cadeau dat je komende weken zult zien!

kaarten-waanders

Deze kaartjes zijn van het merk My World, per stuk kostten ze €1,25. Het is alweer eventjes geleden dat ik ze kocht, maar ik vermoed dat ze nog gewoon verkocht worden!

kwantum-snailmail

Kwantum knijpertjes

Bij Kwantum kwam ik laatst dit setje tegen met mini knijpertjes. Dit is toch super schattig om te versturen over de post? Vind ik wel! Dit setje kostte €2.

cadeaunl

Cadeautjes.nl items

De komende maanden zul je meerdere items van de cadeauwebshop cadeautjes.nl tegenkomen. Vandaag laat ik je twee items zien die ik (verrassend genoeg) op mijn bureau ga gebruiken. Links zie je een verpakking met een desk bunny tape dispenser. Een plakbandautomaat in de vorm van een konijntje. Dat is toch leuk? En rechts een ringenhouder in de vorm van een hondje. Die ga ik alleen voor iets anders gebruiken…

bunny-plakbandhouder

Bij het konijntje zat zelfs een rolletje plakband in de verpakking. Handig, zo kun je hem meteen gebruiken!

konijntje-plakbandhouder

Het heeft een handig systeempje, ik weet niet of dit op de foto goed te zien is. Maar dit zorgt ervoor dat er minder snel vingerafdrukken te zien zijn op het plakband. Heel slim!

De prijs van de plakbandhouder desk bunny is €18,90.

inhoud

Uit de verpakking is dit hoe ze eruit zien… Jammer dat de een mat is en de ander glanzend, maar dat overleef ik ook wel weer, haha.

washitape-hondje

Waar het hondje voor gebruikt wordt… Hoe schattig?! Ik ben hier helemaal blij mee.

De prijs van dit hondje (dat eigenlijk een ringenhouder is, maar stiekem veel leuker is voor washitape) is €9,90. Je vindt het ringhouder woef hondje hier in de webshop.

flying-tiger-stickers

Flying Tiger Stickers

De prijs van deze cuties weet ik niet meer, maar als je de Flying Tiger binnen loopt… check zeker weten even hun stickertjes! Hier word je toch blij van? Ikke wel.

Van welke van deze dingen word jij het meest blij? Ik van de kaarten (omdat ik daar andere mensen weer blij mee kan maken!) en de stickers en nouja… misschien toch het meest de twee items op mijn bureau. Ik kan niet kiezen, hahaha.

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf, meer info lees je hier.
DELEN:

24 reacties

 1. Darina 25 mei 2016 / 17:11

  De knijpertjes en de tape dispenser vind ik het leukst! Wat een leuke site!

 2. Daniëlle 25 mei 2016 / 17:58

  Leuke spullen! Die kaarten vind ik erg mooi! Ik denk dat ik dat konijntje ga bestellen voor op mijn werk (juf), staat leuk op het bureau!

 3. Linda 25 mei 2016 / 18:21

  Die nijlpaardstickers zijn echt TE LEUK! Haha. Die wil ik echt hebben!
  En dat hondje en konijntje, zo leuk 🙂

 4. EliseDingen 25 mei 2016 / 21:29

  Hihi die nijlpaardjes! De konijnen tape dispenser (wat een fancy woord eigenlijk) is ook echt heel leuk en dat hondje is inderdaad veel leuker voor washi tape dan voor ringen! Dat kwastenkaartje is ook leuk zeg. Allemaal dingen waar je inderdaad blij van wordt 🙂

 5. Ellen 25 mei 2016 / 21:44

  Wat een leuke plakbandhouder! Ik wist tot voor kort niet wat Flying Tiger was en kwam onderlaatst een winkel tegen. Ze hebben daar echt zoveel leuke spulletjes!

 6. wendy 25 mei 2016 / 22:29

  het hondje en het konijntje vind ik echt super schattig. slim ook om het hondje te gebruiken voor washitape.

 7. Tiffany 26 mei 2016 / 10:07

  Dat plakband konijn is echt super cute! De stickers zijn ook leuk, maar ik kocht laatst ook hele leuke bij de sostrene grene.

 8. Suzan 26 mei 2016 / 10:54

  Die desk bunny, echt leuk.
  En dat hondje, al zag ik op de site dat ze ook een katje hadden.
  Die er ook echt schattig uit ziet. (heb zelf nu een poes met kittens rond lopen.) 😛
  Maar zo leuk en schattig om op je bureau te zetten.

 9. Angela 26 mei 2016 / 13:24

  Wat een leuke spulletjes weer! Ik kan ook geen genoeg van washi-tape krijgen 🙂

 10. Josephine 26 mei 2016 / 15:06

  Wat een leuke items! Het hondje is mijn favoriet! Blijft het plakbandkonijn (leuk woord) wel goed staan als je plakband pakt?

  Dit is mijn eerste reactie op je blog. 🙂 Ik heb het pas sinds kort ontdekt en ik vind je heel inspirerend! Op medisch gebied is er (helaas) veel herkenbaar, maar ik vind dat je het superknap aanpakt. Ga zo door, Lisanne!

  • Lisanne 26 mei 2016 / 23:01

   Dankjewel! Ik heb vanavond het konijntje voor het eerst goed gebruikt, hij blijft inderdaad wel minder goed staan dan de normale houder, dat is wel jammer. Maar ik kan er gelukkig alsnog goed mee werken, bij mij staat hij nu op het bureau 😀

   Welkom op mijn blog! 😀 Jammer dat het medische herkenbaar is, sterkte! 🙂 🙂

 11. Kelly 27 mei 2016 / 08:46

  Dat hondje is leuk en handig 🙂 Het konijntje is ook gaaf!

 12. Mariska 31 mei 2016 / 20:29

  AH, die desk bunny! Zo leuk 🙂 eigenlijk vind ik alles leuk wat met bunnies is en deze dus ook, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.