Dingen waar je blij van wordt!

Yay, eindelijk weer een nieuwe blogpost vol dingen waar je blij van wordt. Ik laat je een heleboel leuke dingen zien. Zo heb ik een heleboel items ontvangen met mijn logo, bestelde ik de perfecte tas én proefde ik een aantal drankjes van Lima.

lisanneleeft-mok

Items met mijn eigen print erop

Oké, dit is echt heel erg tof. Een heleboel items met mijn eigen logo erop gemaakt door bestecanvas.nl! Hierboven zie je een mok die geïnspireerd is op de header van Lisanneleeft. Fijn: zo’n foto op mok laten maken is nog best betaalbaar, leuk cadeautje. Er zit ook nog een oortje aan de mok, maar deze zit precies aan de achterkant, dus die zie je niet. Hoe leuk is het om zoiets helemaal te personaliseren?

dingen-waar-je-blijv-an-wordt-muismat

En… een muismat! hoe gaaf is dat? Ik gebruikte altijd Flow Magazines als muismat, zonder gaat dat niet op mijn bureau. Maar nu heb ik dus een échte muismat. Een Lisanneleeft muismat. Yeah!

Dit is eigenlijk gewoon de muismat met foto bedrukt, maar nu hebben we dus gewoon een afbeelding gebruikt. Makkelijk!

Lisanneleeft-kussentje

Een Lisanneleeft kussentje hoort er uiteraard ook bij. Mag ik even zeggen dat de aangeleverde bestanden niet super groot waren, maar dat de afbeeldingen overal op echt super mooi scherp zijn? Dit is echt goed gegaan!

telefoonhoesje

En mijn logo op mijn telefoon hoesje! Ik had dit al toen ik nog een iPhone 4S had, maar nu heb ik dus weer een Lisanneleeft telefoonhoesje. Heel erg gaaf!

De items die ik niet apart genoemd heb komen allemaal van de pagina met fotocadeaus. Daar kun je ook nog een puzzel zien. Die heb ik ook, deze zal ik binnenkort eventjes op Instagram delen zodat je die ook kan zien! Dat is toch ook super leuk om aan kinderen cadeau te doen met een gave afbeelding of foto?

lima-food-thee

Lima ijsthee met smaakjes

Deze flesjes stonden al een tijdje in mijn koelkast om geproefd te worden. En dit heb ik gedaan!

Er zijn drie soorten: groene thee met vierbloesem en acerola. Zelf was ik hier geen groot fan van, maar ik heb het samen met iemand anders geproefd, en bij hem was deze favoriet! Ik vond het niet bijzonder lekker, maar zeker ook niet vies. Groot pluspunt: niet zo extreem zoet.

Dan de groene thee met granaatappel en goji, su-per lekker! Dit was mijn favoriet. Het is fris en een beetje zurig, en dan precies de juiste hoeveelheid zoetigheid erbij. Ik zou ze niet omschrijven als frisdrank, eigenlijk, alle drie de flesjes niet. Maar deze smaak vond ik dus echt lekker.

En dan de groene thee met gember en cardamom. Hij is wel opgedronken, maar opnieuw kopen zou ik deze niet.

nieuwe-tas

Designertas ervaring met een Burkely tas

Ik ontving een super mooie tas. Opvallend hieraan vond ik dat de tas geen extreem hoge prijs heeft (namelijk €129,95), maar toch wordt geleverd als ultieme luxe. Ik vind het heel gaaf dat daar zo veel aandacht aan wordt besteed!

doos-openen

Dit is wat er te zien was toen ik het pakketje opende. Super mooi ingepakt toch? Ik houd ervan als webshops dat doen.

burkely

Wat er tevoorschijn komt: Een prachtige tas. Hij is goed opgevuld met vulsel zodat het model er mooi in blijft én er zit een stoffen ‘tas’ bij waarin je deze Burkely tas mooi kan bewaren. Ik weet dat ze dat bij designertassen ook vaak doen, dus dat vond ik wel een heel bijzonder detail.

burkely-tas

Hoe de tas eruit ziet! Ik mocht in de webshop van Marington een tas van het merk Burkely uitkiezen, en ik koos dus deze! Naar mijn mening is dit een kleurtje dat overal bij past, en in het echt is hij eigenlijk nog mooier dan hoe ik dacht dat hij zou zijn. Heel stevig en mooi afgewerkt.

burkeley-tas

Ik koos voor de voorkant dit ‘slangenleer’ patroon, je hebt ook een model met een wat meer neutraal patroontje, de kleur blijft dan net zoals bij deze hetzelfde. Maar net wat je mooier vindt! Ik vond dit wel iets bijzonders hebben.

marington

Ik kan hem (zoals je op een eerdere foto al zag) deze tas over mijn schouder dragen, maar zo kan hij ook gedragen worden. of gewoon in je hand natuurlijk!

binnenkant-tas

De binnenkant heeft rode details, heeft twee vakken waarin weer wat kleinere vakjes zitten.Hij heeft waar het slangenleerpatroon zit zelfs nog een voorvak, perfect om bijvoorbeeld papier in te bewaren (of iets anders plats). Vind ik altijd fijn, zo kun je alles een eigen plekje in je tas geven.

Oke, ik ben helemaal happy met deze nieuwe tas, niet alleen met de tas zelf om te gebruiken, maar ik vind het ook leuk dat ze je echt het gevoel geven dat je een luxeproduct ontvangt. De tas die ik heb heet Burkely Filippa Anaconda Shopper in de kleur Dark Grey en de prijs is €129,95. Op de webshop van Marington vind je nog meer tassen, aanrader om eens te kijken als je op zoek bent naar een nieuwe tas!

Ik word hier helemaal blij van, haha! Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

Deze blogpost bevat producten die zijn toegestuurd door een merk/bedrijf.
DELEN:

34 reacties

 1. Evelyne 27 juli 2016 / 21:00

  Die producten met je eigen logo op vind ‘k zo gaaf! Ook de handtas vind ‘k heel leuk.
  Ik werd gisteren blij van ‘t optreden die ‘k nog snel ben gaan kijken. Het was niet de bedoeling dat ‘k zou gaan, daar we een dagje Sluis hadden gepland. Maar we waren vroeger thuis & ik ben nog snel ‘t 2de deel gaan meepikken 🙂

 2. Astrid 27 juli 2016 / 21:04

  Super gaaf al die items met je eigen logo erop 🙂 ! En die tas….love it! Super mooi!

 3. Celine 27 juli 2016 / 21:53

  Super gaaf al die producten met je logo er op! Ik wilde ook nog een mok met mijn logo en nu ik hem bij jou heb gezien gaat het toch wel prikkelen. Zelf heb ik ook een Burkely tas en echt ik houd van dat merk. Ze zijn zo stevig en gaan super lang mee. Wil niet meer anders!

 4. Tamara TS 27 juli 2016 / 22:08

  Het zijn allemaal heel toffe items!!! Leuk, je eigen logo op al die producten. En de tas is geweldig!!!

 5. Darina 27 juli 2016 / 22:13

  Superleuk al die artikelen met je logo. En die tas…geweldig! Wat een prachtexemplaar!

 6. Sandra 28 juli 2016 / 00:03

  Wat een leuke spullen allemaal met jouw logo er op! Vind die mok vooral heel leuk. 🙂

 7. Monica 28 juli 2016 / 00:57

  Mooie tassen heeft Burkley en je hebt een hele leuke uitgekozen

 8. Mama Lifestyle Blog 28 juli 2016 / 06:17

  De itens met jouw eigen logo zijn natuurlijk te gek, maar van die tas word ik ook wel super blij hoor Lisanne. Ik zeg: goed geregeld ?

 9. Charelle 28 juli 2016 / 08:23

  Dat telefoonhoesje vind ik echt mega gaaf Lisanne! Dat wil ik ook hebben met mijn logo! 😀 En de drankjes van LIMA lijken me ook lekker, niet zo zoet is inderdaad een groot pluspunt! (:

 10. Anouk 28 juli 2016 / 09:42

  Wat een leuke dingen met jouw logo erop, zéker de mok! Haha.

 11. Lisanne 28 juli 2016 / 11:19

  Erg leuk allemaal, je hebt ook een leuk vrolijk logo die goed bij alle accessoires past. 🙂

 12. Kathleen 28 juli 2016 / 12:13

  Die mok is erg mooi geworden met die achtergrond erbij. Dat is mijn favoriet. Lekker gezellig om uit te drinken.

 13. Daniëlle 28 juli 2016 / 16:16

  Die tas is echt super mooi! Prachtig!
  Wat grappig, ik had ook de T’s om te proeven en ik vond de thee met gember en kardemom echt heel lekker haha! Zo zie je maar weer, smaken verschillen!

 14. Zo simpel is dan geluk 28 juli 2016 / 17:21

  Wauw, de tas is echt geweldig mooi! *smiley met hartjes ogen* (Die kent mijn laptop niet, dus dan maar even zo, haha)

 15. Mascha 28 juli 2016 / 18:39

  Oooohw!! Die dingen met je logo er op zijn gaaf zeg! Helemaal leuk, zo gepersonaliseerd!

  Die drankjes lijken me ook al zo lekker!

 16. Vanessa 28 juli 2016 / 19:03

  Die gepersonaliseerde spulletjes zijn superleuk. Mooie tas ook!

 17. Leonie 28 juli 2016 / 20:48

  Die logospullen zijn leuk! Vooral de muismat is leuk om mee te werken!
  En gaaf dat je een tas uit mocht zoeken!

 18. Maike 29 juli 2016 / 09:22

  Heel mooi deze dingen. Altijd leuk om je eigen logo terug te zien op producten!

 19. Faraday 29 juli 2016 / 11:54

  Super leuk idee om je spullen op die manier te personaliseren. Ik ben meer van het minimaliseren en consuminderen maar wat ik “heb” vind ik belangrijk dat het waarde toevoegt aan mijn leven. Zo’n mok en kussen vind ik dan super leuk om te hebben.

 20. Kim 29 juli 2016 / 12:27

  De producten met je eigen logo + naam zijn echt super leuk! Wat ze tegenwoordig allemaal wel niet kunnen! 🙂

 21. Linda 29 juli 2016 / 13:02

  Oh wauw de tas, wat een beauty! Daar zal ik ook super blij van worden <3

 22. Suzan 29 juli 2016 / 14:05

  Allemaal spulletjes met je eigen logo erop.
  Zo leuk, dat schattige kussentje en nu een echte muismat. 😛
  Dat gaat nog een keer aangevuld worden als ik eindelijk toch een keer het snail mail pakket(je) voor je af krijg.

 23. Aneta 29 juli 2016 / 14:28

  Tijdens mijn zoektocht naar tips om te bloggen ben ik op jou blog terecht gekomen (artikel uit 2013) allereerst wil ik zeggen dat jou tips echt waardevol zijn voor mij. Vooral het stukje over het schrijven van een content, liever kwaliteit dan kwantiteit. Thanks daarvoor!

  Uiteraard ben ik even verder rond gaan struinen op je blog en moet zegen dat ik me in jou blog heel goed kan vinden. Ik blijf je vanaf nu volgen Hihi .

  Erg leuk die logo’s op alle spulletjes. En die tas… Ik denk dat elke vrouw die wel wil hebben.

  Ik kijk uit naar je volgende blog!

  Liefs Aneta

 24. Mariska 30 juli 2016 / 14:44

  Die spullen met het logo erop zijn wel ook echt heel erg tof hoor 🙂 Zo leuk om te zien!

 25. Miriam 30 juli 2016 / 18:27

  Ik vind zo’n tof hoesje voor om de telefoon echt gaaf:)! Die spulletjes zijn echt mooi geworden zeg, qua kleuren komen ze echt mooi overeen met het logo van je blog.

 26. Tamarah 30 juli 2016 / 23:28

  Wat een ontzettend leuke dingen zeg! Gaaf al die gepersonaliseerde items! En ook de tas vind ik erg mooi. Ik vind het ook altijd erg leuk als een webshop aandacht en liefde heeft besteed aan het inpakken en opsturen van je pakketje! Dat zegt veel over een webshop vind ik!

 27. Nicky 31 juli 2016 / 10:26

  Gaaf Lisanne! Ik moet ook nog een muismat, denk dat ik er ook maar een met mn logo ga bestellen! En de tas is super tof, mooie kleur ook inderdaad!

 28. Miss Paperfection 31 juli 2016 / 12:59

  Omg, die tas. Toevallig ben ik op zoek naar een nieuwe tas dus ik ga zeker eens een kijkje nemen op die webshop. Hoopte er een eentje in de solden te vinden maar helaas pindakaas.

 29. Vivian 31 juli 2016 / 14:29

  Die items met logo zijn echt superleuk! Verliefd op het kussentje =D

 30. EliseDingen 1 augustus 2016 / 12:11

  Wat gaaf zo’n LisanneLeeft kussentje! Op die mok zien de kleuren er ook heel mooi uit. Helemaal niet vaal of zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.