Dingen waar je blij van wordt!

Yes, woensdag én eindelijk weer een blogpost vol dingen waar je blij van wordt! De laatste tijd is echt een rare tijd geweest voor mij, vandaar de onregelmatigheid van mijn posts. Maar dat geeft niet, want er is eindelijk weer een blogpost met dingen waar je blij van wordt. Ik laat je een aantal supermooie kaarsen zien, een horlogetip en een prachtig notitieboekje van een supermooi merk.

mooi-horloge

Vandaag besteld, vandaag in huis!

Huh, wat? Ja, echt! Als je op Horloge.nl een horloge bestelt voor half 1, dan kun je deze ‘s avonds nog in huis hebben! Volgens mij overkomt het ons allemaal weleens dat we een belangrijke dag zoals een verjaardag of een jubileum vergeten. Kan gebeuren… maar nu hoeft de persoon in kwestie dat dus helemaal niet te merken, aangezien je dus een mooi horloge kan bestellen op de dag zelf en deze dan dezelfde dag nog cadeau kan doen. Perfect, toch? Ze hebben op Horloge.nl een super breed assortiment, voor vrouwen en voor mannen, maar ook in zeer uiteenlopende prijsklassen. En gewoon mooie stijlvolle horloges, als je het mij vraagt. Er staat sowieso iets passends op voor de persoon waar je een cadeau voor zoekt.

horloge-nl2

Zelf mocht ik gebruik maken van deze service, ik bestelde een horloge voor mijn vader! Dit is hoe het binnen kwam. Ik vind horloges altijd zo mooi verpakt!

horloge-cadeau-geven

Zo is het al prachtig om cadeau te doen, maar als je hier nog een strikje omheen doet dan ziet het er helemaal feestelijk uit. En dan ben je misschien wel last minute bezig geweest met het cadeau, maar dan zit er toch nog aandacht in. Dat is fijn.

horlogesnl

Dit is het horloge dat ik koos. Hij is van het merk Triwa, ik vind hem prachtig! En die actie van dat verzenden… een lifesaver als je een beetje vergeetachtig bent, hihi.

kaarsen-cadeautipje

Geurkaarsen om cadeau te doen: Fairly Hearts

Ook ontving ik een aantal geurkaarsen in bijzondere vormen en maten. Toen ik ze binnen kreeg dacht ik al: dit zijn echt typische cadeautjes! Het wordt al bijzonder ingepakt en je ziet dat het producten zijn met een mooie kwaliteit.

De producten zijn van Fairly Hearts, die eigenlijk bekend staan om hun kaarsen in kokosnootjes. Deze heb ik zelf niet, maar op hun webshop kun je deze wel bekijken!

set-met-drie-geurkaarsen-en-plankje

Ik ontving dit plankje met drie geurkaarsen in een tinnetje. Als je deze op tafel zet ziet het er meteen gezellig uit!

kaarsen-cadeautip

En kijk hoe mooi het allemaal is ingepakt? De prijzen zijn nog erg goed te doen, als je het mij vraagt. De prijs van het bakje met drie kaarsjes is €17,50! Zeker omdat de producten zo luxe ogen, er duidelijk veel liefde en aandacht in zit en het natuurlijke kaarsen zijn. Ik word hier blij van! Aanrader dus.

notitieboekje-paper-republic

Bijzonder notitieboekje van Paper Republic

En nog iets dat ik opgestuurd heb gekregen in de tijd dat ik me erg ziek voelde: een mooie set met een notitieboek. Dit was echt wel een pakket waar ik helemaal vrolijk van werd, het past helemaal blij mij en bij Lisanneleeft natuurlijk! Hierboven zie je het kistje dat ik ontving. Ik ga je de inhoud laten zien…

leuk-rood-boekje

Het belangrijkste: een prachtig notitieboekje. Dit is een lederen boekje waar je zelf de vulling in kan kiezen. Wil je een gelinieerd notitieboekje, heb je liever vakjes of kies jij voor blanco? Het kan allemaal. In mijn boekje zaten al twee verschillende varianten en ik kreeg er ook nog refills bij. Heel erg mooi!

refills

Er zaten refills met lijntjes bij en met vakjes. In het boekje zat al een variant die blanco was, daar kun je bijvoorbeeld leuk in tekenen of lekker vrij  notities in maken zonder dat je aan lijntjes of hokjes vast zit. Ook de vulpen die je ziet zat in het kistje! Deze is van het merk Kaweco.

paper-republic

En als laatste: allemaal verschillende kleuren elastiekjes, Deze gebruik je om de refills in het boekje te knopen, maar ook om om het boekje heen te doen zodat het mooi dicht blijft. Dat zie je ook op de eerste foto van het boekje. Het zou leuk zijn om rood te combineren met een ander kleurtje, vind ik!

Dit is echt wel een van de mooiste pakketjes die ik heb gehad. Als je meer wil weten over Paper Republic, dan kun je hun website bekijken. Ik zag dat deze boekjes in elk geval bij de Bijenkorf verkrijgbaar zijn, handig om te weten!

Deze keer dus een dingen waar je blij van wordt! blogpost vol gekregen spulletjes, maar daar word ik niet minder enthousiast van. Ik vind dit oprecht allemaal leuke spulletjes, ik word er blij van! Jij ook?

DELEN:

17 reacties

 1. Darina 2 november 2016 / 17:09

  Ik word blij van het notitieboekje van Paper Republic. Ik heb een sort van notitieboekjes verslaving :). Leuk met die verschillende kleuren elastiekjes!

 2. Daniëlle 2 november 2016 / 17:44

  Mijn vriend heeft ook een Triwa horloge. Echt heel mooi zijn die!

 3. Koen 2 november 2016 / 18:28

  Mooi horloge! Daar zal je vader blij mee zijn. Handige service van horloge.nl dat ze de zelfde dag bezorgen.

 4. Jacqueline 2 november 2016 / 19:36

  Een horloge dat dezelfde dag bezorgd wordt, die ga ik onthouden!

 5. Mariska 2 november 2016 / 20:02

  Wat een leuke spulletjes allemaal! Snap zeker dat je daar blij van wordt 🙂 die kaarsjes zien er inderdaad super gezellig en warm uit.

 6. Josephine 2 november 2016 / 20:28

  Ha, ze hebben ook zakhorloges! Dat vind ik gaaf! Snel op mijn verlanglijstje zetten, hihi.

 7. Ilse 2 november 2016 / 21:01

  Wat een mooie en leuke spulletjes! Die horloge vind ik echt heel mooi en zo’n leuke kaarsjes en dan nog eens zo mooi verpakt, daar word ik ook altijd blij van. 🙂

 8. Tiffany 2 november 2016 / 21:04

  Dat notitieboekje vind ik fantastisch als paper lover :p super leuk!

 9. marjolein 2 november 2016 / 23:18

  Supermooi verpakt, die horloges. Geeft toch een stukje extra aan je cadeau! Hou sowieso van mooie horloges! (Terwijl ik eigenlijk altijd op m’n telefoon kijk als ik wil weten hoe laat het is, maar dat geheel terzijde).

 10. Sofie 3 november 2016 / 08:38

  Ik vind de kaarsjes op dat boomstammetje heel erg leuk! En een mooi horloge inderdaad.

 11. Ise 3 november 2016 / 14:29

  Leuke cadeautjes voor de decembermaand!

 12. Anouk 4 november 2016 / 17:18

  Mooi boekje, maar vooral ook het doosje! Hihi 😉

 13. Rosita 5 november 2016 / 15:10

  Leuk om te lezen. Van het notitieboekje zou ik ook erg blij worden. Maar ik heb nu al een correctbook besteld. Eens kijken of dat iets is. Fijn om weer iets positiefs te lezen, nadat je je zo slecht voelde. Hopelijk gaat het wat beter.

 14. Astrid 5 november 2016 / 21:28

  Hey Lisanne,

  Dit zijn zeker producten waar je blij van wordt 🙂 . Vooral het notitieboekje met doosje, echt super gaaf. En die horloge is ook echt pretty. En wat mooi verpakt zeg die geurkaarsjes.

  Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.