Dingen waar je blij van wordt!

Deze woensdag zit weer vol met lichtpuntjes. In elk geval: hier op Lisanneleeft.nl wel! Hopelijk in de rest van jouw dag ook, maar ik help je vast een handje door drie leuke lichtpuntjes met je te delen. Kaarsjes, een super leuke muts én ehh… ik durf het bijna niet te zeggen… rietjes. Jep. Oké, let’s go!

lichtpuntjes-kaarsjes

Lichtpuntjes van bijenwas!

Ik ben me van sommige dingen weinig bewust dat ze misschien wel niet zo heel goed voor je gezondheid zullen zijn. Bij geurkaarsen ben je daar bewust van, want die ruik je. Ik denk dan meteen: hmmm, het ruikt wel heel lekker, maar hoe gezond is dit voor mij om in te ademen? Maar als je waxinelichtjes hebt die geen geurtje hebben, dan ben je daar natuurlijk helemaal niet van bewust. Ik werd daarop gewezen, en toen dacht ik meteen: oké, ik moet eigenlijk ook zo min mogelijk kaarsen gebruiken die schadelijk zouden kunnen zijn. Maar toch… kaarsjes zijn zo leuk! En toen kreeg ik dit pakketje met kaarsen gemaakt van bijenwas cadeau. Heel erg lief!

bijenwas-waxinelichtjes

Dit is het pakketje. Ik weet dat het gekocht is bij de Ekoplaza en dat de prijs rond de acht euro ligt. Als je elke avond je hele kamer vol met kaarsen zet wordt dat natuurlijk wel een dure hobby, maar ik bewaar ze dus gewoon voor bijzondere gelegenheden! Verder vind ik de verpakking, waarop staat dat het lichtpuntjes zijn, natuurlijk helemaal leuk. Dat maakt het naar mijn idee ook een heel leuk cadeautje, ondanks dat het maar simpele kaarsjes zijn. Voor iemand die bewust leeft is dit een mooi cadeau, denk ik. Het glaasje kreeg ik er ook bij omdat het niet van die metalen houdertjes omheen zitten. Als je dan geen glaasje hebt, dan vallen je kaarsjes natuurlijk uit elkaar wanneer de was heet wordt.

beanie-polywolves

Ik heb een nieuwe muts!

Toen ik het verhaal van Jesse, de persoon achter Polywolves hoorde, was ik enthousiast. Een jong persoon met grote ambities, dat vind ik altijd leuk! Sinds kort heeft PolyWolves ook een kledinglijn gelanceerd, maar deze is begonnen met hoedjes en petjes en… deze muts! Voorop de muts zie je het logo en voor de rest is het een heerlijk warme en fijne muts! Het verhaal achter het ontstaan van het nieuwe kledingmerk vind je hier.

beanie-polywolves2

De prijs van deze muts is €14,95. Ik word er blij van, ik heb hem al veel gedragen! Als je benieuwd bent naar wat PolyWolves nog meer verkoopt, hier vind je de webshop (er zijn ook toffe prints te koop voor aan de muur). Deze is nog niet heel gevuld, maar de bedoeling is dat dat op een dag wel gaat gebeuren, natuurlijk! Ik ben heel erg benieuwd.

rietjes-waar-je-blij-van-wordt

Rietjes!

Bij Zeeman vond ik deze rietjes. Een lichtgroene kleur en een zwart/witte kleur. Ik word hier blij van! Vooral de groene kleur vind ik wel bijzonder, dat is weer eens iets anders dan de standaard rietjes die je tegenwoordig in elke winkel wel kan vinden. De prijs is, zoals je al ziet, €0,79 per pakje van 24 rietjes. Ik vind dit leuk voor feestjes! Of voor als je een Instagram-perfecte foto wil maken natuurlijk, haha.

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

Deze blogpost bevat een product (de muts) die opgestuurd is door een merk/bedrijf.
DELEN:

17 reacties

 1. marije 23 november 2016 / 06:20

  Super cool je muts! Snap dat je er heel erg blij mee bent.

 2. Romy 23 november 2016 / 07:59

  Wat staat die muts je onwijs leuk! Over kaarsjes zonder geur had ik nog nooit nagedacht, maar er zit inderdaad wat in dat dat misschien minder schadelijk is. En die rietjes zijn zo leuk en vrolijk!

 3. Jesse Huisman 23 november 2016 / 08:57

  Hey Lisanne,
  Leuk om te lezen dat je blij bent met de muts. Hij staat je goed en ik hoop dat je er nog veel plezier van hebt!

 4. Sofie 23 november 2016 / 09:37

  Wat een fijn cadeau inderdaad, die kaarsjes. Ze staan al lang op mijn verlanglijstje, inderdaad vanwege de gezondheid. Maar de prijs he, ik ben wel zo iemand die meteen een hele kamer kaarsen aansteekt. Nu ook niet elke dag, dus misschien moet ik het toch maar eens gaan proberen.

  De rietjes zijn ook heeeeeel leuk! Ik zie ze zo al in mijn smoothie zitten (het is wel even geleden dat ik een smoothie dronk, nu ja) 🙂

 5. Emmy 23 november 2016 / 10:31

  Je zou ook soja-was kaarsen kunnen proberen; die gaan ook nog eens heel lang mee. 🙂

 6. Anna 23 november 2016 / 12:05

  Super toffe muts! Staat je echt goed :). En yay, zo vrolijk, de rietjes. Die ga ik misschien ook maar eens even halen! Ha, maakt je foto’s zeker Insta-proof, inderdaad!

 7. Sjoukje - meergeldminderstress.nl 23 november 2016 / 14:28

  Wat vind jij toch altijd leuke dingen bij de Zeeman! Ik zie er echt nooit iets leuks, tot jij het laat zien. Die kaarsjes vind ik ook leuk, ik had er ook nog nooit over nagedacht.

 8. Denise 23 november 2016 / 17:45

  Wat een heerlijke blog is dit. Van die hebbedingetjes waar je blij van wordt en dat uitstraalt. Het maakt mij ook blij door dit te lezen!

 9. Mariska 23 november 2016 / 19:36

  Ahh die rietjes zijn zo leuk! Zelf heb ik een keer ooit soortgelijke gekocht in de roze kleur dan 🙂

 10. Sandra 24 november 2016 / 00:42

  Die rietjes heb ik ook! Wat zijn ze leuk en vrolijk he? Blijmakers! Vind je nieuwe muts erg tof. Ga even de webshop checken. Ben benieuwd!

 11. EmilyLotus 24 november 2016 / 13:46

  Wauw, die muts staat je echt ontzettend leuk!
  Over kaarsjes heb ik eigenlijk nooit echt nagedacht. Ik brand bijna iedere avond zo’n 10 kaarsjes, haha. Dat zou een hele dure hobby worden…

 12. Vanessa 25 november 2016 / 08:01

  Die muts staat je superleuk! En rietjes, daar kunnen we er nooit genoeg van hebben hè 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.