Dingen waar je blij van wordt!

Een lekker warm bed, een nachtje zonder te vaak wakker worden, lekker eten, lieve mensen om je heen: allemaal dingen waar je blij van wordt. Maar deze rubriek gaat om spullen waar je blij van wordt! Simpelweg omdat spullen je ook blij kunnen maken. Ik laat je vandaag heel veel canvas zien, iets met wijn en opbergen én handigs voor in je handtas!

Oké, dit is dus nieuw voor mij: van die gel die je op je handen smeert en die je handen zou reinigen. Ik zie het altijd bij andere bloggers en YouTubers, maar vraag me af waar het goed voor is. Nu ik het opgestuurd kreeg weet ik het! Ik kreeg drie van Merci Handy drie verschillende Hand cleansing gels opgestuurd.

Hoe dat werkt? Beetje op je hand, beetje in je handen wrijven, schone handen. Nouja, zelfde als gewoon het wassen van je handen zal het niet worden, maar het voelt schoner, dus het is handig als je geen kraan en zeep in de buurt hebt. Bijvoorbeeld onderweg! Ik zet er zelf eentje bij mijn bed neer, ik kan zelf natuurlijk niet altijd naar de kraan lopen, dan is dit een vervanger. Niet zo goed als gewoon handen wassen, maar het is voelt stuk beter dan niets doen, vind ik zelf.

Dit is absoluut mijn favo geur, Flower Power! Deze krijgt dus als eerste een plekje in mijn nachtkastje.

De prijs per handgel van 30 ml is €2,95 en is te koop bij Ici Paris XL, in de winkels en online.

Canvas opbergmanden

Deze canvas opbergmanden! Hier word ik zo blij van. ik heb er al eerder eentje weggegeven, maar nu wilde ik er zelf toch ook eentje hebben. Én eentje om weg te geven. Voor mij lijken ze me ideaal als ik spulletjes door het huis wil verplaatsen. Als ik bijvoorbeeld een video wil opnemen of wil gaan fotograferen moet ik spullen mee. Maar ook de camera! Als het om meerdere spullen gaat loop ik al snel meerdere keren heen en weer. Dat moet toch effectiever kunnen? Ik hoop met deze canvas tas wel!

Voor €3,50 kocht ik deze bij Kwantum.

Canvas tas om je wijntje in mee te nemen

Canvas tassen zijn hip, of heb ik dat verkeerd? In het begin vonden we het maar irritant dat we geen gratis tasjes meer meekregen bij winkels, inmiddels vinden we het leuk om de leukste tasjes uit te zoeken! Nu hebben ze dus ook canvastasjes voor wijn. In plaats van cadeautasjes voor wijn, denk ik. Hier zit er een champagnefles in.

Heel handig meenemen, het geeft leuk én de tas kan hergebruikt worden. Als je de ontvanger bent van het tasje kun je deze weer doorgeven, maar het tasje hieronder met een andere tekst erop kun je ook prima gebruiken als je regelmatig een drankje doet bij vriendinnen en dan een wijntje meeneemt!

Ze hebben namelijk ook andere varianten. Ik word er blij van! De prijs van deze wijntasjes is €1,50. En kun je dus heeeel vaak gebruiken!

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

24 reacties

 1. marije 11 januari 2017 / 06:29

  Ik vind die opbergmand met die cactussen echt geweldig!

 2. Darina 11 januari 2017 / 06:46

  De opbergmanden vind ik heel leuk! Vooral met de cactusjes!

 3. Patricia 11 januari 2017 / 07:49

  Canvas tasje voor fles wijn! Echt geweldig om cadeau te doen aan vriendinnen met lekker flesje dr bij.

 4. Ayla 11 januari 2017 / 08:27

  Wat fijn dat iemand nou eens heeft bedacht om handreinigingsgels een lekker geurtje te geven! Die steriele geur heeft me nooit zo aangetrokken. Gaan ze niet ‘rullen’? Die wijntasjes vind ik ook superleuk! Als je iemand een wijntje cadeau geeft dan is dit net even extra geinig!

 5. Tiffany 11 januari 2017 / 08:39

  Ik vind die canvas tasjes en manden echt fantisch! Ik dacht dat ik een tijdje terug had gehoord dat van die handreinigers helemaal niet goed waren voor je gezondheid. Maar af en toe gebruiken zal vast wel moeten kunnen..

 6. Charelle 11 januari 2017 / 09:02

  Ooh de opbergmanden zijn echt heel tof! En wat goedkoop! Goede tip! 😀

 7. Vanessa 11 januari 2017 / 09:39

  Ik vind de canvas opbergmanden en canvas tas voor wijn heel leuk!

 8. Josephine 11 januari 2017 / 10:18

  Die wijntassen vind ik heel leuk, bijvoorbeeld om cadeau te geven.

  Zelf heb ik ook altijd zo’n handgel in mijn tas – maar was er nu niet laatst op het nieuws dat al die antibacteriële spulletjes ook niet zo gezond zijn voor je eigen goede bacterie-huishouding? Zelf ga ik er maar spaarzaam mee om, alleen als het echt niet anders kan. (Ik snap dat voor jou het niet uit bed kunnen komen daar ook onder valt 😉 ).

 9. Jessica J. 11 januari 2017 / 11:09

  Oh, die wijntasjes zijn leuk! En ik heb standaard zo’n desinfecterende handgel in m’n tas zitten. Nu heb ik pas m’n eerste geurende gels van Bath & Body Works gekocht; ik ben benieuwd of je de geur ook echt ruikt. In de verpakking ruik ik namelijk vooral alcohol, haha.

 10. Sandra 11 januari 2017 / 12:13

  Die canvas opbergmanden (vooral die cactusjes!) vind ik erg leuk. Ik wil al een tijdje weer een keer naar de Kwantum, maar telkens vergeet ik het weer haha. Nu herinner je me er weer aan dat ik echt even langs moet gaan! Al is het alleen om zo’n opbergmand te scoren. Ze zijn écht onwijs leuk. 😀

 11. Suzan 11 januari 2017 / 12:33

  Leuke canvas opbergmanden.
  Hebben ze ook blanco manden om naar eigen smaak te DIY’en?

 12. Mariska 11 januari 2017 / 13:33

  Die tasjes voor de flessen wijn zijn wel erg leuk, kende het nog niet 🙂

 13. Sofie 11 januari 2017 / 13:48

  Wat een goed idee om als je spullen door het huis moet meenemen, dit in zo’n tasje te doen! Dat moet ik ook eens overwegen want ik herken het ‘issue’. Ze zijn wel erg leuk!!

 14. EliseDingen 11 januari 2017 / 21:37

  Zo leuk die canvasmanden! Die ik van jou heb gekregen gebruik ik nog altijd met plezier! 😀

 15. San 11 januari 2017 / 22:02

  Wat bedoel je met “echt schoon”? Met handenalcohol doodt je juist meer bacterieën dan met water en zeep, namelijk ook de bacterieën die van nature op je huid wonen en onschadelijk zijn voor je gezondheid. Zeep zorgt er alleen voor dat de schadelijke bacterieën van je handen afgewassen worden. Voor het echt verwijderen van vuiligheid n (bijv. etensresten, aarde) is water en zeep dan wel weer beter dan handenalcohol.

  • Lisanne 12 januari 2017 / 11:27

   Dan kies ik toch liever voor de optie water en zeep, haha! Maar als het echt niet anders kan, zijn deze flesjes ideaal 🙂

 16. Anouk 13 januari 2017 / 22:42

  Oeh, heeft Kwantum ze weer? Want bij mij zijn ze constant op 🙁

 17. marjonS 22 januari 2017 / 07:28

  De mandjes zijn ontzettend leuk. We zijn verhuisd en zo’n mandje staat leuk in de woonkamer met wat kleine speeltjes voor de kinderen. Ze hebben immers een speelkamer voor de groter spullen.

  En de tasjes zijn weer eens iets anders dan een papierzakje voor een wijnflesje. Bedankt voor de tips

 18. Nanon 8 november 2017 / 18:44

  Leuk die wijn tasjes! Waar koop je die?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.