Dingen waar je blij van wordt (FOOD!)

Vandaag een blogpost met dingen waar je blij van wordt met vooral veel eten! Leuk, weer eens iets anders. Wat ook heel leuk is: er zitten twee heel leuke en bijzondere dingen bij om cadeau te geven. Voor valentijn misschien? Of voor een andere gelegenheid natuurlijk!

glazen-en-champagne

Kistje met champagne en gegraveerde glazen

Als eerste dit onwijs mooie kistje dat ik kreeg met een fles champagne én gegraveerde glazen. Deze heb ik zelf uitgekozen, er zijn nog veel meer varianten op Yoursurprise, waar deze set vandaan komt. Zo kun je ook andere soort glazen laten graveren of een andere fles drank of zelfs helemaal geen fles drank kiezen.

cadeaukistje

Zo ziet het kistje er gesloten uit. Ik krijg meteen de kriebels om hem op te fleuren als ik dit zie, haha! Maar met een mooie strik erom is het ook al onwijs mooi en stijlvol om cadeau te geven.

gegraveerde-glazen-champagne

En zo zie je mijn eigen Lisanne Leeft glazen beter. Gaaf he?! Je kan helemaal zelf een ontwerp maken, dat gaat super gemakkelijk, wat ik een groot voordeel vond. En een persoonlijk glas is natuurlijk heel bijzonder om cadeau te doen.

Dit cadeau kwam van yoursurprise.nl, een webshop vol persoonlijke cadeautjes!

Zelf-thee-samenstellen

Gepersonaliseerde thee!

Onlangs kreeg ik de vraag of ik Vatille thee wilde uitproberen! Bij Vatille kun je zelf je eigen thee samenstellen, heel erg leuk om te doen. En heel erg leuk en bijzonder om cadeau te geven, natuurlijk! Omdat ik ziek was heb ik iemand anders de combinaties voor mij laten maken, maar daardoor kan ik deze nu wel aan je laten zien.

groene-thee-2

Groene thee met appel, zoethout en kaneel. De zakjes zijn klein, hier zit zelfs maar 35 gram in. Maar je hebt maar een theelepel nodig om één glas thee te zetten, dat is heel weinig.

groene-thee-1

Groene thee met anijs, appel, kokos, rozemarijn en kamille. Grappig: je ziet alle ingrediënten ook gewoon zitten in de zakjes. De thee wordt persoonlijk voor je samengesteld!

zwarte-thee-sinaasappel

Zwarte thee met sinaasappel en cacaonibs. Hier ben ik heel benieuwd naar! Deze thee en bovenstaande heb ik nog niet geprobeerd.

witte-thee

Maar deze wel! Witte thee met vlierbes, rozijnen en jasmijn. En deze vond ik echt héél erg geslaagd, heel lekker!

Heel erg leuk om deze theetjes cadeau te doen, het lijkt mij super leuk om voor iemand anders (waarmee je vaker thee drinkt zodat je de favorieten kent van de persoon in kwestie!) een thee samen te stellen. De prijzen van de thee zijn niet heel laag, dit is echt een luxe product. Zo’n kopje thee drinken is echt een feestje!

Om zelf je thee samen te stellen (of een van hun eigen creaties te bestellen) kun je op hun website Vatille.nl kijken.

lima-chips-linzen

Lima Lentil Chips Chili

Onlangs kreeg ik een perspakketje met twee zakken chips van Lima. Gemaakt van… linzen? Dat leek me raar. Dat was het ook, de original versie was geen succes. Misschien dat die met een bepaalde dip erbij lekkerder is, maar alleen is hij wat saai en nouja… niet lekker!

chili-chippies

De chili variant daarentegen… die vind ik wel heel erg lekker! Verder zijn ze ook nog gezond enzo, maar daar heb ik verder geen verstand van, dus daarover kan ik je niets nuttigs vertellen.

Je vindt deze chips bij diverse natuurwinkels. Waar precies vindt je op de site limafood.com.

Dus… dat zijn drie dingen waar ik blij van werd afgelopen week. En natuurlijk ook van de springrolls die gisteren online kwamen! Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

Deze blogpost bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf. Lees de disclaimer voor meer info!
DELEN:

30 reacties

 1. Marlotte 3 februari 2016 / 06:57

  Wat onwijs toffe producten. Hoe gaaf is het om een eigen champagneglas én gepersonaliseerde thee te hebben? Heb al zoveel goede verhalen gehoord over die chips, toch maar een keertje uitproberen!
  Marlotte blogde laatst over… 4x Tips voor gezond en lang haar

 2. Daniëlle 3 februari 2016 / 08:22

  Super leuke spulletjes allemaal! Die thee is erg leuk, daar ga ik ook maar eens naar kijken!

 3. Ilse 3 februari 2016 / 08:58

  Wat een leuke spullen, vooral die kist met die champagne en champagneglazen! Inderdaad leuk als valentijnscadeau. 🙂
  Naar die chips ben ik ook wel benieuwd.
  Ilse blogde laatst over… Waarom reizen goed voor je is

 4. Veerlez 3 februari 2016 / 09:34

  Wat een geweldige glazen! 🙂
  & ik krijg meteen zin om thee te drinken, snel de waterkoker aanzetten!
  Veerlez blogde laatst over… Februari doelen

 5. Manon 3 februari 2016 / 09:37

  Ik weet zeker dat als ik mijn eigen thee maak, en heb vervolgens drink, ik hem toch niet lekker vind haha. Lijkt me echt heel lastig om dat goed samen te stellen. Die glazen van yoursurprise zijn wel echt supertof!
  Manon blogde laatst over… 8x Leven met ADD

 6. Rosanne 3 februari 2016 / 09:59

  Wat een toffe spulletjes!! Ik vind gepersonaliseerde dingen altijd zo tof! Wij hebben gepersonaliseerde glazen van mijn oom en tante hun bruiloft die we 15 jaar later nogsteeds regelmatig gebruiken 🙂

  • Lisanne 3 februari 2016 / 12:40

   Mijn vader heeft ook eens zo’n gegraveerd wijnglas gekregen van zijn werk bij een speciale gelegenheid, daar drinkt hij altijd uit. Leuk is dat! 😀

 7. Frédérique 3 februari 2016 / 19:20

  Wat leuk! Vooral die theezakjes zijn leuk! De chipjes zien er leuk uit maar ik ga toch liever voor Lays hihih (oeps)

 8. Margreet 3 februari 2016 / 23:19

  Leuk, de champagne met gepersonaliseerde glazen. Ga zeker op hun site kijken. Ook de thee vind ik leuk, hou van thee.

 9. Mariska 4 februari 2016 / 18:25

  Die glazen, zo mooi! Super gaaf 😀 die thee heb ik ook goede dingen over gehoord.

 10. Kelly 9 februari 2016 / 16:55

  Wat zijn persoonlijke cadeaus toch altijd super leuk!! Die glazen zijn echt prachtig =D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.