Dingen waar je blij van wordt — Hema-editie!

Een tijdje geleden deed ik een bestelling bij Hema. Eigenlijk vooral omdat ze de volgende dag zouden bezorgen en ik de spullen binnen een aantal dagen nodig had, en het huis niet uit kon. Dat verzenden ging helemaal fout en het duurde alsnog bijna een week voordat ik mijn spulletjes had. Maar gelukkig heb ik ze nu, en kan ik jou een aantal van de goodies laten zien die ik bestelde op de Hema webshop!

dingen-waar-je-blij-van-wordt-hema1

washitape-kerst-hema

Dit tape vind ik zelf ge-wel-dig. Briljant om kerstkaartjes mee op te vrolijken! Ik heb ze al gebruikt, dat liet ik zien op deze foto op Instagram. Ik word er helemaal vrolijk van! De bovenste twee zijn washitape, die daaronder glittertape en daaronder is echt een soort plakband-achtige structuur, maar is super feestelijk en helemaal leuk om enveloppen me op te leuken. Dit setje kostte €3, maar ze hebben deze ook in andere varianten, zodat je kan kiezen welke set bij jouw kaartjes past, de andere tapes zie je op deze pagina.

goud-lint-hema

Dan dit goud gekleurde lint, ook heel mooi, vind ik. Ik weet al wel wat ik hiermee ga doen! Dit setje met cadeaulint was €3. Het ziet er uit alsof het niet zo veel is, maar van elke soort zit er drie meter op! Dat is behoorlijk wat, dacht ik zo. Op de webshop vind je ze hier.

sterrenslinger-hema

Ook voor deze sterretjesslinger heb ik al helemaal bedacht waar hij gaat komen. Mijn huis versier ik nooit zo heftig met kerst, maar zo’n subtiele slinger vind ik wel heel erg leuk om op te hangen. Ik denk dat deze ook heel leuk gaat zijn als achtergrond in video’s! De prijs van deze sterrenslinger is €2, hier te vinden op de webshop.

hema-tape

En als laatste, alweer goud gekleurd! Het bovenste tape ga ik zelf gebruiken, die vind ik heel mooi. En Ming vindt de onderste juist weer heel erg leuk, dus die gaat die gebruiken (maar eigenlijk doen we gewoon een beetje samen, hoor). De prijs van deze set met twee tapes is €2 en je vindt het hier op de webshop.

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

Deze blogpost bevat affiliatelinks van de Hema webshop, je helpt mij door via deze links te bestellen. Echter raad ik je af om te bestellen als je het snel in huis moet hebben. Bij mij duurde het bijna een week oa. omdat ik het naar een postbus probeerde te sturen (dat kon volgens de helpdesk, maar dat bleek niet zo te zijn ivm levering door DHL). En ik was  daarna een tijdje niet thuis. Maar ik zou rekening houden met het feit dat het niet altijd de volgende dag geleverd wordt als je online bestelt bij Hema. Als je het snel wilt hebben moet je helaas toch naar de winkel!
DELEN:

16 reacties

 1. marije 7 december 2016 / 06:25

  Oooh ik vind dat kerst washi zo geweldig. Heb het nou al een paar keer voorbij zien komen. Want it!

 2. Darina 7 december 2016 / 06:54

  De washi tapes blijven geweldig. Leuk om het lint te gebruiken om cadeautjes mee te versieren.

 3. Romy 7 december 2016 / 07:15

  Jammer dat je zo lang op je pakketje moest wachten, maar je hebt wel hele leuke items gekocht! Vooral die gouden washi tape vind ik leuk!

 4. Sofie 7 december 2016 / 09:13

  Het is dan toch eindelijk gelukt om het pakketje aan te krijgen, wat een gedoe was dat! Dit zou ook wel een kersteditie kunnen zijn haha, heel leuk!

  • Lisanne 7 december 2016 / 14:31

   Oja, daar had ik nog niet eens bij stil gestaan, hij is behoorlijk kerstig 😀

 5. Bettie 7 december 2016 / 09:56

  Wat leuk. Ik heb wel even vraagje: plakt deze glitter washitape wel goed? Ik heb ooit een aantal bij Action gehaald, maar die plakken echt niet zelf, dus je hebt alsnog gewoon lijm nodig.

  • Lisanne 7 december 2016 / 14:31

   Deze plakken wel iets beter dan die van de Action, maar het verschilt een beetje per rolletje! Het is een beetje twijfelachtig bij deze, maar ik gebruik ze vooral voor decoratie, en dan hoef je ze dus niet extra vast te plakken 🙂

 6. Irene 7 december 2016 / 11:53

  Wat een leuke spulletjes! Ben benieuwd naar die slinger!

 7. Mariska 7 december 2016 / 22:15

  Echt stom dat je zo lang moest wachten, had dat toen allemaal wel gelezen ja, beetje jammer. Kan natuurlijk altijd zo zijn dat helaas niet iedere werknemer van alles op de hoogte is.. je kunt immers niet alles weten, ook niet als werknemer. Snap wel je frustratie trouwens. Leuke spullen!

 8. Lisa May 7 december 2016 / 22:19

  Voordat ik dit artikel las dacht ik “nou, nu heb ik wel genoeg washi tape”. Maar nee hoor, kom maar door! Sommige mensen zijn verslaafd aan sigaretten. En ik, eh, aan washi tape.

 9. Suzan 9 december 2016 / 10:23

  Die linten en tapes zijn leuk om om een cadeautje te weven.
  (Hoe je dit doet leg ik trouwens vandaag in een video uit op mijn blog.)

  • Lisanne 9 december 2016 / 14:39

   Leuk, ik ben benieuwd 😀

 10. Anneleen 10 december 2016 / 16:20

  Die sterrenslinger zou ik ook meteen kopen, die ziet er namelijk echt heel leuk uit! 🙂

  • Lisanne 11 december 2016 / 17:21

   Hij hangt inmiddels hier, hij ziet er heel gezellig uit 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.