Dingen waar je blij van wordt – Het is bijna Kerstmis!

De winkels liggen vol met allemaal leuke kerstspulletjes. En natuurlijk word ook ik daar blij van, haha. Ik stuitte op een heleboel mooie cadeaudoosjes, mooie servetten, kaarsenhouders én nog meer cadeaudoosjes. Het is weer een dolle boel vandaag!

Cadeaudoosjes die je in de boom kan hangen

Oké, ze zijn er niet voor bedoeld, maar doordat hier een cadeaulabel met een touwtje aan zit hang je deze schattige doosjes meteen in de kerstboom! Met een mini cadeautje erin, natuurlijk. Het was ook geweldig om hier een adventskalender mee te maken.

Dit is hoe de doosjes in de schappen liggen… bij, je raadt het vast al, Action!

Het rechter pakketje is iets meer gekleurd.

En het pakketje dat je links zag is juist wat meer neutraler metallic, goud, zilver, brons, die kleurtjes. Dat kan altijd!

De prijs van deze doosjes is €0,99, per pakje bevatten ze zes minidoosjes. Heel leuk voor minicadeautjes!

Servetten met kerstboompjes

Deze set met servetten kwam ik tegen bij Xenos en vond ik veeeel te leuk om te laten liggen. Hoe leuk en fris staat dit bij het kerstontbijt?

Voor dit pakje betaalde ik €1,29 bij Xenos.

Mini cadeaudoosjes in goud met wit

Verder ging ik op pad met iemand die geobsedeerd is door goud, vooral goud met wit. Dat blijkt nogal aanstekelijk te zijn, goud met wit is gewoon heel mooi! Deze kleine cadeaudoosjes zijn te koop bij Wibra en waren €1 per stuk.

Goudgekleurde theelichthouders

En ook deze items kwamen we tegen bij Wibra! Precies de juiste kleur goud (heb ik me laten vertellen) en super schattig voor Kerst. In het houdertje zit ook nog een glaasje, deze is er makkelijk uit te halen zodat je er makkelijk een bijenwas kaarsje in kan branden (deze zitten niet in tinnetjes). Dubbel handig dus! €1 per stuk, gekocht bij Wibra.

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

18 reacties

 1. marije 14 december 2016 / 06:35

  Ik word altijd zo blij van deze tijd van het jaar en alle spulletjes die erbij horen. Leuke dingen heb je weer gevonden! Vooral de servetjes zijn mijn favoriet.

 2. Darina 14 december 2016 / 06:56

  Wat een leuke tijd is Kerst toch! Ik vind de mini cadeaudoosjes heel leuk!

 3. Romy 14 december 2016 / 07:56

  Die doosjes zijn zo leuk om iets in cadeau te geven! En wat een gave theelichthouders, zeker voor zo’n leuk prijsje!

 4. Tiffany 14 december 2016 / 08:55

  Wat een leuke spulletjes heb je weer gevonden! Die doosjes zijn echt mega schattig allemaal.

 5. Ayla 14 december 2016 / 09:08

  Haha, ik was volledig afgeleid door het leuke hartje met lampjes op de achtergrond! Wat een leuk ding! Ik vind de gouden kaarsenhoudertjes ook heel leuk. Vroeger hadden we een hele kast vol met speciale kerst-theelichthoudertjes en eigenlijk wil ik die traditie bij mij thuis nu ook wel in gang gaan zetten. Ziet er gezellig uit!

 6. Wendy 14 december 2016 / 10:34

  Die doosjes voor in de boom zijn zoo leuk!! Met een beetje creativiteit kun je dan een adventskalender van je kerstboom maken hihi

 7. Josephine 14 december 2016 / 10:55

  Die cadeaudoosjes vind ik echt geweldig! Ze lijken me zo leuk voor in de boom! Je hebt ze ook prachtig gefotografeerd, trouwens.

  Nu nog kleine cadeautjes vinden die in de doosjes passen…;-)

 8. Anneleen 14 december 2016 / 11:57

  Ik ben gisteren nog in de Action gaan winkelen en ze hebben er inderdaad zooveel leuke (kerst)spulletjes! Ook heel wat leuke tags, strikjes, lintjes, … om je cadeautjes mee in te pakken !

 9. Emy 14 december 2016 / 14:59

  Wat een leuke dingen vooral de cadeau doosjes en servetten

 10. Emma 14 december 2016 / 15:19

  Ik word heel blij van deze blogposts van je! Met gezellige, inspirerende en betaalbare tips 🙂 Leuk om weer te zien. Binnenkort even naar de Action dus!

 11. Leonie 14 december 2016 / 16:08

  Die cadeaudoosjes vind ik het leukst! Ik heb ze ook liggen, in andere kleuren, maar toch. Leuk idee om ze als adventkalender te gebruiken!

 12. Vanessa 14 december 2016 / 22:38

  Wat een leuke spulletjes allemaal! Ik word instant vrolijk van die servetten met kerstboompjes. Soms kan je zo blij worden van kleine, simpele dingen hè? 🙂

 13. Monique 16 december 2016 / 16:54

  Hey Lisanne,

  Geweldig dat goud met wit, nooit zo van het goud geweest en moet er ook niet al te veel, maar wel super leuk als cadeautje, geweldig die cadeaudoosjes…hahahaha en die ronde ook zo schattig! Je was weer goed geslaagd!

  lieve groetjes, monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.