Dingen waar je blij van wordt! – Papierversie

Waar ik blij van word? Papier! En dan vooral als er mooie printjes of teksten op staan of als je er iets leuks mee kan. Ik laat je vandaag een prachtig papierpakket zien, een heel leuk kaartje, en een aantal sluitzegels die ik vond bij een van mijn favoriete winkels!

papierpakket-uit-india

Papierset van Xenos

Bij Xenos vond ik een wel heel mooi en bijzonder pakket met papier tegen. 100% gerecycled katoen en gemaakt in India. Dat is al bijzonder. Maar ik vind vooral de prints op en het reliëf in het papier prachtig.

papierset-xenos

Ik kocht twee pakketen, eentje voor bij mij, eentje voor bij Ming. Ik denk dat je al wel kan raden welke mijn favoriet is, toch? Haha.

inhoud-pakket

Dit is de inhoud van het pakket.

handmade-katoen-papier

Kijk dan, 100% gerecycled katoen. Dat is niet wat ik meteen zou verwachten te vinden bij Xenos. Of ben ik de enige, haha?

xenos-papierser

Dit is de set waar ik het meest blij van werd. Deze ligt nu bij mij thuis om te gebruiken!

pakket-met-papier-xenos

En deze iets neutralere versie bij Ming. Die vind ik alsnog super mooi, maar ik werd echt meteen verliefd op die blauwe.

Wat me ook opviel: de prijs. Deze was rond de €5, wat ik voor Xenosbegrippen best prijzig vind voor zo’n pakket. Maar als ik naar de kwaliteit kijk, dan denk ik dat het het wel waard is.

sluitstickers-sostrene-grene2

Søstrene Grene stickers om enveloppen te sluiten

Bij Sostrene Grene kocht ik drie prachtige stickervellen waar ik helemaal blij mee ben. De eerste set is die hierboven, dit zijn wat kleinere stickers waarmee je enveloppen sluit. Met glitters! Deze heb ik inmiddels al veel gebruikt.

sluitstickers-sostrene-grene

En deze print zag je ongeveer overal op, in de winkel. Maar ik dacht: als ik dan iets koop met deze print, dan worden het deze stickers! Dit zijn wat grotere cirkels, maar ook perfect om enveloppen mee te sluiten.

stickers-sostrene-grene

En deze zijn niet echt om enveloppen mee te sluiten, maar daardoor niet minder leuk. De vellen hebben allemaal een A3 formaat en waren €0,98 per vel.

het-was-zo-donker-dat-ik-overal-lichtpuntjes-zag

Loesje kaartje met lichtpuntjes

In een winkeltje in Groningen kwam ik allemaal kaartjes tegen met daarop Loesje spreuken afgebeeld. Dit is absoluut mijn favoriete spreuk, dus hiervan kocht ik drie kaartjes! Dit zijn echt kaartjes die ik graag stuur. De winkel waarbij ik het kocht heet Ascoli, dit is een design gift shop, de prijs van de kaartjes was €1 per stuk. Dit was echt een leuk winkeltje in de Folkingestraat, een aanrader als je eens in Groningen bent om even binnen te wippen.

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

20 reacties

 1. marije 30 november 2016 / 06:41

  Sostrene Grene heeft die stickers altijd in de collectie zitten met iedere keer een verschillend printje. Ik kan daar intens blij van worden en heb ze dan ook in allerlei varianten ?
  marije blogde laatst over… Weekly picture wednesday: week 47

 2. Sandra 30 november 2016 / 11:41

  Die ronde Søstrene Grene stickers zijn leuk zeg! Ik wil echt binnenkort weer hier naar toe, want ben er alweer veel te lang niet meer geweest. Inderdaad super leuk om met die stickers enveloppen te sluiten! Dat papier van Xenos is ook gaaf trouwens. Dat heb ik vorige week helemaal niet gezien toen ik er was…
  Sandra blogde laatst over… 5x Leuke blogs om te volgen #20

 3. Sofie 30 november 2016 / 12:58

  Oh wauw, prachtig papier! Ik kan daar ook zo blij van worden. Ik probeer het niet te veel te kopen, want ik doe er minder mee. Maar het is zo moooooooi 🙂

  Zou wel fijn zijn als Xenos ook naar Belgiê zou komen!
  Sofie blogde laatst over… Shoplog Action & Horta: november 2016

 4. Irene 30 november 2016 / 15:39

  Ik vind die Loesje kaartjes superleuk, en het valt me mee wat het kost!

 5. Anouk 3 december 2016 / 10:42

  Ik denk dat ik iets minder van dit soort ontwerpen ben, maar ik vind het watercolor effect wel mooi!
  Anouk blogde laatst over… Shoplog MiekinVorm.nl

 6. julia 10 december 2016 / 12:28

  de papierset van de xenos vindt ik echt super gaaf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.