Dingen waar je blij van wordt! (plantenthema)

Het is woensdag, en wel een heel bijzondere… eindelijk weer eentje met dingen waar je blij van wordt! Eigenlijk helemaal in plantenthema. Tegenwoordig word ik daar in elk geval helemaal blij van, hopelijk jij ook!

Mijn postenpapier.nl bestelling van een tijdje geleden. Twee prachtige zwart/witte washitapes en een pakketje met stickers. De stickers zitten in een doosje en het is een feestje om dit doosje te openen en alle stickers te bekijken. Of natuurlijk nog beter: lekker gebruiken! Deze ga je ongetwijfeld nog wel voorbij zien komen.

In onze stad is een nieuwe Xenos geopend, of eigenlijk is hij verhuisd. En daar vond ik deze cadeautasjes met botanische prints. In het pakketje zitten twee cadeautasjes (de twee die je hierboven ziet). De prijzen weet ik niet precies, op het moment lig ik in bed en wilde ik toch graag iets schrijven (dus op zoek naar een bonnetje is iets te veel). Maar Xenos kennende zal het rond de 1 a 2 euro gelegen hebben.

Ook deze servetjes vond ik bij Xenos. Kan het nog schattiger? Ik ben zelf ook bezig met het maken van illustraties, dit is grappig genoeg ook wel iets wat ik gemaakt had kunnen hebben. Dat is zó schattig. Ik maak het liefst ook overal een gezichtje op.

En als laatste een echte plant. Ik word zo blij van al dat groen in huis! Mijn woonkamer staat nu zo goed als vol, ik wilde dat ik deze plant in mijn slaapkamer kon zetten. Dit is namelijk een plant die extra zorgt voor zuivering van de lucht, is uit onderzoek gebleken. Verder heb ik er geen verstand van. Maar de bovenstaande foto maakte mijn moeder van het plantje dat we aan hen gaven, zelf heb ik er ook eentje, nu in de woonkamer. Ik kocht ze bij Deen, daar waren ze maar €2,50 per stuk. Ook nog lekker betaalbaar dus!

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

17 reacties

 1. Sofie 14 juni 2017 / 22:32

  Jaaa, een lepelplant, die hebben wij ook. Ik vind de botanische printjes wel erg leuk.

 2. Patricia 15 juni 2017 / 06:24

  Zo’n plant hebben wij ook gehad en dan in combinatie met ‘slaapkamergeluk’, twee soorten die ik zelf zonder groene vingers kon houden. Nu geniet ik van de kruiden in onze tuin en onze appelboom, waar voor het eerst appels aan groeien. Zo spannend of ze beetje lekker zijn enzo.
  Patricia blogde laatst over… Wat draag je eigenlijk na je zwangerschap?

  • Lisanne 19 juni 2017 / 13:42

   Om eerlijk te zijn weet ik dat niet!

 3. Marion 15 juni 2017 / 10:59

  Ja zo leuk, vind het planten thema ook heel erg mooi! Zelf heb ik ook enkele planten in mijn hobby kamer staan, al moet ik zeggen dat ik het verzorgen ervan soms nog wel en beetje lastig vind. Maar daar zijn de diy spullen natuurlijk wel een uitkomst voor, toch planten in huis zonder dat je de verzorging ervan hebt :P.
  Marion blogde laatst over… Hobby/werk kamer tour 2017

 4. Mariska 17 juni 2017 / 10:08

  Die plant vind ik ook wel leuk! Klinkt ook wel goed dat hij lucht zuivert, echter vind mijn kat het denk ik ook leuk en daarom heb ik een nep plant. Zo’n grote bij Action 🙂 staat ook wel leuk! Mocht je nieuwsgierig zijn, hij staat in mijn Action shoplog artikel van afgelopen week. Die tasjes had ik ook bij Xenos gezien inderdaad, heel leuk!
  Mariska blogde laatst over… Hema repair hair mask, reparerend haarmasker

 5. Simone 18 juni 2017 / 10:55

  Wat leuk allemaal! Ik heb zelfs twee van die planten in huis. Deze kan ik namelijk als één van de weinigen wel in leven houden 😛

 6. Peggy 27 juni 2017 / 10:28

  Wij hebben welgeteld 1 plant in huis staan en 1 kleine cactus, maar die telt niet echt vind ik :-P. Leuk dat jouw plant bijdraagt aan het zuiveren van de lucht in je woning. Dat kan uiteraard nooit kwaad en dan was het ook nog eens zo een goedkope plant! Leuk artikel om te lezen en te bekijken. Fijne dag! Liefs, Peggy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.