Dingen waar je blij van wordt!

Yay, vandaag is het weer tijd met een nieuwe blogpost vol dingen waar je blij van wordt! Gisteren kwam er iets online waar ik nóg blijer van werd, zeker een aanrader om die ook even te bekijken. Maar vandaag laat ik je notitieboekjes een briljant idee dat je zelf had willen bedenken én een leuk evenement zien.

notitieboekjes

Action Notitieboekjes

Deze notitieboekjes kwam ik tegen bij Action! Ze zijn super mooi stevig, hebben onwijs leuke printjes (toch?! Ik vind van wel!) en ze sluiten met een magneetje. Super handig.

notitieboekjes-action

Aan de binnenkant vind je geen wit papier, maar zijn de printjes van de voorkant lichtjes opgedrukt op het papier. Heel cute! Ook heel leuk om cadeau te doen, vind ik zelf.

Ik kocht ze bij Action, de prijs is €0,59 per stuk.

puik-art

Flower Power

Flower power is een product dat ontwikkeld is samen met Puik Art. En het is echt zo’n product waarvan je denkt: goh, waarom ben ik nooit op dit idee gekomen? We gebruiken natuurlijk steeds meer elektronica, maar als je een verlengsnoer wil gebruiken, dan vind je nergens een mooie. Daar hebben ze iets aan gedaan!

Een mooi verlengsnoer in de vorm van een tulp die je met een gerust hart op tafel kan laten liggen zonder je eraan te storen. Het is zó simpel! Maar toch heel erg leuk. Ze zijn hier op de webshop te vinden voor €29,95, beschikbaar in verschillende kleurtjes. Het snoer is vier meter lang.

ilovebeauty

I LOVE BEAUTY

Zoals je misschien wel weet ben ik door beautybloggers zelf ook begonnen met bloggen. Ik zag hoe goed zij het deden en dacht: wow, het lijkt me gaaf om daar ook iets mee te doen! Dus, begon ik ook een blog, wel over een ander onderwerp, maar toch. Cynthia, ook wel bekend als Miss Lipgloss, is een van de bloggers die mij in die tijd (en ook daarna) het meest geïnspireerd heeft! I LOVE BEAUTY is een event dat compleet om beauty draait wordt door Cynthia voor de tweede keer georganiseerd. Dit jaar in de jaarbeurs in Utrecht op 12 en 13 december.

Misschien kan ik er zelf heen, maar dat weet ik nog niet. Maar ik wilde het toch eventjes tippen! Je kan nog kaartjes kopen op de website. En oja: Sanny en Serena komen een workshop geven, het lijkt me heel gaaf om dat ook te zien! Voor mij al genoeg reden om een kijkje te komen nemen, haha. Maar zoals je op de afbeelding hierboven ook al een beetje kan zien: er valt nog veel meer te beleven op het event. Ik ben heel benieuwd in elk geval.

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

33 reacties

 1. Marlotte 19 november 2015 / 06:54

  Aah hoe leuk is dat snoer. Die wil ik echt hebben haha!

 2. Evera 19 november 2015 / 07:17

  Wat een schattige notitieboekjes zeg! En nog voor een heel leuk prijsje ook!

 3. Ilse 19 november 2015 / 07:20

  Van die notitie boekjes word ik blij en naar Cynthia’s event wil ik ook wel eens. 🙂

 4. Tiffany 19 november 2015 / 07:28

  Die notitieboekjes zijn zo leuk! Handig cadeautje voor suprise 🙂

 5. Darina 19 november 2015 / 07:33

  Ik ben dol op notitieboekjes! Deze zijn echt heel leuk en makkelijk voor onderweg!

 6. Fleur 19 november 2015 / 08:21

  Die notitieboekjes zijn wel heel leuk en vrolijk!

 7. Marloes ❤ Budgetproof.nl 19 november 2015 / 08:26

  Hahaha dat verlengsnoer, ik zou ‘m alsnog niet op tafel leggen, maar hij ziet er wel bijzonder cool uit! Daar word ik zeker blij van.

 8. Sandra 19 november 2015 / 08:52

  Wat een gave notitieboekjes! Daar ga ik er eentje van scoren als ik weer bij de Action kom. Super schattig en heel leuk papier ook! Die verlengsnoer is ook geniaal verzonnen hoor. Ziet er vrolijk uit en helemaal niet lelijk!

 9. Irina 19 november 2015 / 09:10

  Dat verlengsnoer is echt een geweldig idee. Super schattig ziet het eruit, en ook een leuk kleurtje ^^

 10. Kelly 19 november 2015 / 09:20

  Wat een ontzettend leuke dingen! Ik ga zelf naar het I love beauty event, het lijkt mij echt heel erg leuk!

 11. Frauke 19 november 2015 / 09:25

  Die notitieboekjes zijn echt onwijs leuk! Zo schattig. En dat verlengsnoer is ook heel cute en apart! X

 12. Jamey 19 november 2015 / 09:31

  WAt een leuk snoer! Dat ziet er veeeeel beter uit!

 13. Suzanne 19 november 2015 / 09:31

  Leuk zeg, dat verlengsnoer. Inderdaad: waarom ben ik niet op het idee gekomen? 😉

 14. Shirah 19 november 2015 / 09:35

  Ik word ook blij van die notitieboekjes. En die tafel waar het snoer op licht is ook móói zeg!

 15. Tineke 19 november 2015 / 11:11

  Wat een superleuke notitieboekjes, ik moet ook maar weer eens naar de Action.
  Liefs

 16. Dina 19 november 2015 / 12:05

  Wat een vrolijke notitieboekjes inderdaad! Heel leuk.

 17. Wilma 19 november 2015 / 14:11

  De action daar worden we toch allemaal soms of met regelmaat te blij van hihi!!

 18. Vivian 19 november 2015 / 16:07

  Die boekjes zijn zo leuk! Mag. Niet. Kopen.

 19. Linda 19 november 2015 / 17:00

  Zelf had ik ook graag naar het I Love Beauty event gegaan, maar dan ben ik op reis. Wel jammer opzich want er komen veel leuke én inspirerende mensen zag ik wel! Van het verlengsnoer word ik écht helemaal vrolijk. Waarom heb ik dat niet bedacht? Haha! Hij zal in ieder geval erg vrolijk staan stuur, nu ligt er zo’n saaie witte op de bank. Leuk kerst cadeau tipje in ieder geval 🙂

 20. Manon 19 november 2015 / 22:55

  Leuke spulletjes zeg! Vooral die verlengsnoer is echt heel cute en praktisch 🙂

 21. Mascha 20 november 2015 / 07:44

  Omg…. Ik heb like niet zo heel veel met beauty, maar Lisette Jonkman komt geloof ik naar dat evenement….
  Daarvoor zou ik bijna gaan

 22. Hilde 20 november 2015 / 08:52

  Die notitieboekjes vind ik erg leuk! 😀 Zou alleen wel dat ‘steentje’ voorop eraf slopen haha :p En die lamp is gaaf zeg! (net zoals de tafel!)

 23. Btissam 20 november 2015 / 11:42

  Die notitieboekjes zijn zulke leuke hebbedingetjes ! Van het weekend ga ik ze zeker inslaan ❤️

 24. Miriam 20 november 2015 / 21:17

  Wat leuk! Ik vind vooral dat tafeltje van dat houten blok erg tof haha. Ennnn ik moet nodig weer eens naar de Action zie ik, idd mooie printjes! <3

 25. Sanne 22 november 2015 / 19:29

  Oeiii wat een leuk snoer! Zo mogen ze er meer maken vind ik. Die boekjes van de Action vind ik ook super schattig trouwens. Thanks voor de inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.