Dingen die ik denk terwijl ik ziek in bed lig

De afgelopen dagen bracht ik in mijn bedje door, ziek. Gewoon een griepje, denk ik. Lekker saai, de hele dag in bed, geen series kunnen kijken, maar alleen een beetje op je telefoon kijken, slapen en niksen. En over heel veel dingen nadenken.

dingen-die-ik-denk-als-ik-ziek-ben-1

Lekker makkelijk, als je ziek in bed blijft hoef je ook niet te kiezen wat je aan gaat doen.

Het is wel warm (kooorts)

Ik wilde eigenlijk op de zijkant van die kast een kaartenrek hangen, maar dat vond mijn moeder een slecht idee. Waarom? Het was niet de bedoeling dat ik veel tijd ging doorbrengen in bed! Ja, zo is het, hihi. Vond ik wel slim. Dus, geen kaartenrek.

De kleur verf die op de muur zit heb ik niet zelf uitgekozen, dat zat er nog op van de vorige eigenaren. En we vonden het wel mooi, dus lieten we het zitten. Zelfde geldt voor een deel van de woonkamer trouwens, dat is wel geinig.

lamp

Deze lamp heb ik gekocht omdat Tim hem graag wilde hebben vlak voordat het uit ging. Stom, eigenlijk!

Maar bij nader inzien vind ik de lamp wel superchill omdat hij open en dicht kan. Veel licht als je veel licht wil en weinig licht als je weinig licht wil! Een ingebouwde dimmer zonder dimmer, zeg maar. Goede keuze, Tim! Hahaha, ik zou hem zelf nooit uitgekozen hebben.

Er zit een smiley op het plafond geplakt. Hij kijkt blij. En ik moet hem er eigenlijk afhalen omdat ik er dus dagenlang naar zit te kijken en me eraan zit te storen (het is zo’n plakstukje van een labelmaker). Maar als ik hem aankijk denk ik: naaah, jij mag wel blijven.

Verder zitten er te veel imperfecties in mijn plafond en is plafondstaren eigenlijk helemaal niet zo leuk. Hoewel, als hij wel perfect zou zijn, misschien zou het dan saai zijn…

tijdschriften

Wat ik wel heb in mijn slaapkamer: een tijdschriftenrek! En ik lees echt nooooit een tijdschrift in bed.

Ik zou vaker tijdschriften moeten lezen in bed. Ja, goed idee.

En ik wil ook in mijn Flow magazines knippen.

Die Know How, zal die ooit nog gelezen worden door iemand? Er stond ooit in een Know How een eng/vies plaatje en sindsdien durf ik er geen meer open te slaan. Vooral niet ‘s avonds in bed, hahaha.

En de Cosmo heb ik denk ik ook nog niet gelezen. Leuk, leesvoer!

Ik word altijd vrolijk als ik naar deze muur kijk.

buiten

Je ziet het misschien niet zo op de andere foto’s, maar het was super zonnig en helder weer buiten! Dat is wel heel erg fijn, vind ik.

Het was vast wel koud, maarja, ik hoefde toch niet naar buiten.

Dus, dit was mijn plog van gisteren, hahaha. Nee grapje, ik heb ook nog gegeten, heb mijn sportlegging aangedaan zodat ik me ‘aangekleed’ voelde en ik heb een paar mails verstuurd. En toen ben ik snel weer in bed gekropen.

DELEN:

26 reacties

 1. MamaOnderneemt 26 februari 2016 / 06:22

  Wat vervelend dat je de griep hebt. Hopelijk ben je snel beter. Die lamp heb ik volgens mij bij de Ikea gezien. Staat super gaaf wanneer hij open is. Geniet van het mooie uitzicht dan maar, hopelijk wordt het nog een beetje zonnig vandaag, maar vooral lekker rustig aan doen en uitzieken!

 2. Dorien 26 februari 2016 / 06:51

  Hahaha leuke plog Lisan! Super balen dat je griep hebt. Al die gedachtes zijn wel herkenbaar, ik verveel mij altijd als ik ziek in bed lig!

 3. Sandra 26 februari 2016 / 06:51

  Ziek zijn is stom! Ik herken de plafond en koorts gedachten maar al te goed van de afgelopen dagen. Ik lig namrlijk ook met griep op bed, blegh. Beterschap Lisanne!!

 4. Sophie 26 februari 2016 / 06:56

  Ah wat vervelend zeg! Beterschap! Ik zorg altijd dat het helemaal donker is als ik ziek ben en dan slaap ik vaak meeeega veel.

 5. Darina 26 februari 2016 / 06:58

  Beterschap Lisanne! Hoop dat je je snel weer beter voelt! Wel een leuke plog 🙂

 6. Charelle 26 februari 2016 / 07:06

  Ah echt niet leuk dat je weer zoveel tijd in bed door hebt moeten brengen, maar wel een leuk artikeltje om te lezen! (: En die smilie, haha, daar zou ik dus ook echt de hele tijd naar kijken en me aan ergeren. :’D

 7. Marlotte 26 februari 2016 / 07:10

  Awh, wat naar dat je griep hebt. Heel veel beterschap Lisanne!

 8. Mascha 26 februari 2016 / 07:24

  Oh, naar het plafond staren is zo herkenbaar.
  Toen ik nog een mini mascha was en ik was ziek, mocht ik altijd op de bank gaan liggen. Dan ging ik altijd de tegels tellen van het plafond in de woonkamer.
  Nu is het helaas gestuuct. Dus van tegels is niet veel meer over…

  Hopelijk gaat het vandaag weer een stuk geter met je.

 9. Marjolein 26 februari 2016 / 07:52

  Hè wat naar dat je een griep te pakken hebt :(! Als je zoveel in bed ligt zonder dat je daadwerkelijk nog iets kunt om je af te leiden ga je inderdaad allerlei imperfecties zien in je kamer haha. Erg vervelend vind ik dat zelf want dan wil ik het aanpakken ook!

  Sterkte, hopelijk knap je snel weer een beetje op meis!

 10. Tiffany 26 februari 2016 / 08:22

  Hier was het dinsdag het zelfde, ook de hele dag ziek in bed met de griep. Bah! Nu heb ik het nog steeds maar ga ik wel soms even wat doen, anders wordt ik gek haha. Voor iemand die chronisch ziek is ben ik bijzonder slecht in ziek zijn..

 11. Lauriette 26 februari 2016 / 08:39

  Beterschap meis! Hopen dat je je snel weer iets beter voelt! 🙂 Liefs!

 12. Sandra 26 februari 2016 / 10:15

  Bah balen dat je griep hebt. Hopelijk voel je je snel weer wat beter!

 13. Linda 26 februari 2016 / 11:17

  Yes plafondstaren, ze zouden er een betaald beroep van moeten maken. Een soort van liggend rijk worden. Zelfs mijn arts vond dat een goed idee 🙂 haha! Ik ga ook altijd klusjes verzinnen en mij irriteren aan dingen die ik alleen zie als ik hele dagen in bed lig. Lekker verspilde energie zeg maar.. Hihi Knap maar snel op meid!

 14. Hester 26 februari 2016 / 13:36

  Beterschap! Ik vind je tijdschriftenrek wel heel cool vanwege de keuze, hoewel het ook wel iets wachtkamer-achtigs heeft, haha. Als ik ziek ben lig ik meestal beneden op de bank, lekker je eigen gezin bestuderen als ‘buitenstaander’ :’) Gelukkig is het al heel erg lang geleden dat ik ziek was!

 15. Sarah 26 februari 2016 / 18:05

  Veel beterschap <3 Je hebt best nog wel grappige gedachten wanneer je daar zo ziek ligt te liggen. Ik word altijd super 'grumpy' van dat niks te kunnen doen. Haha.

  • Lisanne 26 februari 2016 / 21:26

   Ik word er soms ook wel grumpy van, nu viel het gelukkig wel mee (denk ik, vraag het maar niet aan mijn ouders 😛 )

 16. Anne 26 februari 2016 / 21:09

  Als ik ziek ben, maar me goed genoeg voel om tv te kijken, dan kijk ik naar sport- en kookprogramma’s. Onder het mom van: sport is actief en die kookprogramma’s, krijg ik toch nog wat binnen. Vandaag urenlang naar de Elfstedentocht van 1986 gekeken. Niet dat ik ziek was. Voelde wel een beetje gek.

 17. Nienke Dailyspoonie 26 februari 2016 / 21:49

  Toch nog best een leuk plogje, maar veel in bed is gewoon stomm..
  Hopelijk ben je snel van t griepje af. Beterschap
  x

 18. Frédérique 28 februari 2016 / 10:06

  Als je je af en toe nog wat kan afleiden is het nog wel te doen, ik hoop echter dat het niet te lang duurt voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.