21 Dingen die ik raar vind aan bloggen

Soms is die hele blogwereld maar een beetje maf. Ik blog zelf met heel veel plezier, maar soms betrap ik mezelf, mijn collega’s of juist bloglezers op dingen waarvan ik denk… ‘hmmmm, dit is best een beetje gek/grappig’. Tijd voor een lijstje met dingen die ik gek vind aan de blogwereld!

dingen-die-ik-raar-vind-aan-bloggen

gekkerd

 • Overbelichte foto’s zijn hip
 • Sommige bloggers volg je zó op de voet dat het bijna voelt alsof het een vriendin van je is… terwijl je haar nog nooit hebt gezien!
 • Dat bedrijven nog steeds denken dat advertentieruimte op blogs gratis (of bijna gratis) hoort te zijn.
 • Dat je elke ochtend om 5 uur en 6 uur in je Twitter feed een hele rij aan geautomatiseerde tweets vindt met ‘nieuwe blogpost! *link*’. Soms wel drie keer. Zullen veel mensen daarop klikken? Ik vind een persoonlijk tekstje altijd leuker!
 • Dat mensen het leuk vinden om te lezen wat je op een dag of in een week hebt gedaan.
 • Je hotelkamer binnen komen en voordat je je spullen neerlegt eerst foto’s maken zodat je je lezers kan laten zien hoe het eruit ziet (dat het daarna een grote rotzooi is geworden zien ze lekker niet)
 • Dat sommige lezers zeggen ‘Ik ben je grootste fan!’ of ‘Omg je bent zo knap!’. Ik voel me dan altijd een beetje awkward, ik ben geen wereldster ofzo. (en ik ben helemaal niet knap, kijk maar naar de foto hierboven)

alles-zelf-willen-kunnen

 • Dat bloggers veel te veel zelf willen doen. Schrijven, fotograferen, promoten, netwerken, ontwerpen, coderen. Eigenlijk zijn we mega veelzijdig. (maar eigenlijk waren die goed gelukte zelfgemaakte visitekaartjes van mij gewoon een kwestie van geluk)
 • Een leuk item zien op een blog en meteen naar de winkel rennen om het te halen. Ik ben hartstikke schuldig, vooral als het om leuke goodies van Hema of Action gaat!
 • Dat er elke dag écht een heleboel mensen (2.500 gemiddeld ongeveer) zijn die op mijn blog kijken.
 • Sommige lezers krijgen zo het gevoel dat ze een blogger kennen, dat ze kunnen oordelen over de blogger. Lui, je doet geen moeite, je bent arrogant, je doet het alleen voor het geld, noem maar op. Hoe kun je zulke dingen nu zeggen over iemand die je helemaal niet in het echie kent?
 • Je bent als je in je mailbox kijkt, blogger, foodblogger, fashionblogger en beautyblogger tegelijk. En soms spreken ze je ook nog aan met je voornaam. Ok, zo erg is het niet, maar ik krijg regelmatig een mail met ‘Beste foodblogger,’.
 • Soms voel ik de drang om óveral foto’s van te maken.

10-foto's-van-hetzelfde

 • Heel veel foto’s maken. Net zo lang tot ik een goede heb.
 • Dat ik veel blogs volg omdat ik de bloggers zo leuk vind. Niet eens perse het onderwerp van hun blog, maar gewoon hun persoonlijkheid!
 • Sommige blogs met geweldige content hebben weinig succes en andere blogs met middelmatige content zijn juist mega succesvol. Jep, ik weet best veel over bloggen (lees mijn blogtips hier), maar dit snap ik niet. Netwerken? Geluk hebben? Ik weet het niet.
 • Soms koop ik dingen ‘omdat het mooi zal staan voor op de foto’. Het is eigenlijk helemaal niet zo gek, want bij bloggen hoort ook het maken van aantrekkelijke foto’s, maar het voelt toch een beetje gek om iets te kopen omdat het fotogeniek is.
 • Wanneer je een product koopt om te reviewen de mooiste uitkiezen. En daarna bij het afrekenen heel goed kijken of de caissière er wel voorzichtig genoeg mee doet.
 • En dan wachten totdat je foto’s kan maken voordat je het kan gebruiken. Vooral in de winter wanneer het donker is heel vervelend, hahaha.
 • Dat er binnen sommige onderwerpen (beauty bijvoorbeeld) honderden of misschien wel duizenden blogs zijn, maar er ook andere onderwerpen waarover nog bijna geen blogs bestaan. Gelukkig zie je het steeds meer uitbreiden, leuk!
 • Ik vind weleens dat ik écht een nieuwe lipstick nodig heb. Voor mijn video’s. Ik draag alleen lipstick in video’s, verder vrijwel nooit, hahaha.

Ik heb deze blogpost gemaakt met hulp van een een aantal andere bloggers, zij hebben meegedacht: Milou, Floor, Lidewij, Ilse en Jessica. Bedankt dames!

Zijn er nog dingen die jij raar vindt aan bloggers, bloglezers, blogs of het hele blogwereldje?

DELEN:

76 reacties

 1. Kimberley 21 mei 2015 / 06:08

  Hihi, wat een leuk lijstje! Ik vind het vooral bijzonder dat we het allemaal zo interessant vinden wat een blogger de afgelopen week heeft gedaan (of dagelijks vlogt). Ik maak me hier zelf ook zeker schuldig aan… Gewoon een soort ultieme nieuwsgierigheid, denk ik?

 2. Manon 21 mei 2015 / 06:23

  Grappig lijstje! Ik vind het fenomeen vloggen ook nog zo bizar, zo akward om met een camera naar jezelf te wijzen hahaha

 3. Celeste 21 mei 2015 / 06:25

  Haha, wat een ontzettend leuk lijstje Lisanne! Bijna alle punten zijn wel herkenbaar haha! Zelfs dat laatste punt is herkenbaar haha. Heb inmiddels meerdere lipsticks, maar draag ze alleen in video’s of op foto’s haha.

 4. Minke 21 mei 2015 / 06:36

  Leuke blog! Vind het soms wel raar om in een restaurant foto’s te maken van het eten. Echt zo ‘oh schat, even wachten met eten hoor. Dan maak ik een foto voor mijn blog’. Ach hoort erbij toch haha.

 5. Nienke 21 mei 2015 / 07:17

  Toffe lijst! Het meest bizarre vind ik ook dat naar mijn gevoel erg zwakke blogs zooooveel volgers hebben, of honderden commentaren op artikels !

 6. Darina 21 mei 2015 / 07:27

  Leuke lijst. Herkenbaar ook :). Ben pas een paar maanden bezig met bloggen maar ik herken al een aantal punten. Iets kopen speciaal voor mijn blog of óveral foto’s van maken. Je krijgt er wel veel inspiratie van 🙂

 7. Marion 21 mei 2015 / 07:31

  Die foto is héél erg leuk geworden. Eigenlijk is het ook best wel raar allemaal ja. Toch is het grappig vind ik, wat je zegt over het gevoel hebben elkaar al jaren te kennen. Laatst had ik afgesproken met een medeblogger waar ik dat gevoel bij had en het was IRL dus ook gewoon zo. Alsof we elkaar al 100 keer gezien hadden. Heel apart.

 8. Tessa 21 mei 2015 / 07:49

  Heel herkenbaar, op de meeste punten ben ik het gewoon helemaal met je eens. Bloggen is ook vreemd en er zijn altijd dingen die ik niet begrijp. Gelukkig heb ik nog niet te maken gehad met lezers die denken dat ze over je kunnen oordelen, maar wat lijkt me dat vervelend. Die foto van je is trouwens wel heel erg leuk!!!

 9. Lauriëtte 21 mei 2015 / 08:02

  Leuke lijst! Zitten wel een aantal herkenbare punten tussen. Vind het overigens wel heel leuk om sommigen op de voet te volgen, soms komen daar toch vriendschappen uit voort! 🙂

 10. Chantal 21 mei 2015 / 08:22

  Bloggen is eigenlijk ook een lifestyle. alles wat je doet valt aan je blog te koppelen 😉

 11. Frauke 21 mei 2015 / 08:26

  Whaha, herkenbaar! Heel leuk overzichtje. Vooral dat van dat het voelt alsof je favoriete bloggers vriendinnen zijn! Ik ervaar het omgekeerde als blogger ook, maar ik vind het zo leuk dat het er meestal onwijs gezellig aan toegaat <3. En dat van veel foto's maken … héél veel. Haha! X

 12. Denise 21 mei 2015 / 08:41

  Wat een heerlijke lijst, dit klinkt zo herkenbaar! Je hebt me wel aan het denken gezet over de automatische tweet iedere ochtend, misschien toch zelf een persoonlijk tekstje typen inderdaad 🙂

 13. Lisanne 21 mei 2015 / 09:03

  Haha, wat herkenbaar!! Super leuk. Ik vind vooral het punt over heel succesvol zijn en ‘maar gemiddelde content’ hebben soms heel bizar. Om eerlijk te zijn, zijn er echt een handjevol grote bloggers waarvan ik de kwaliteit wat betreft content niet vind tippen aan sommige kleinere bloggers. Gok dat zij op het goede moment op de juiste plaats waren inderdaad. 😉

 14. Tiffany 21 mei 2015 / 09:16

  Herkenbaar! Vooral alles fotograferen & kopen voor je blog foto’s is voor mij zelf heel herkenbaar. Haha, het voelt inderdaad wel eens alsof mijn favrorite bloggers een soort vriendinnen zijn (terwijl ze jou amper kennen, zo raar!) maar oordelen doe ik nooit. Als je niets aardigs te zeggen hebt, zeg dan gewoon niets. Houd het een beetje gezellig online!

 15. Kim 21 mei 2015 / 09:19

  Heel leuk lijstje weer! 🙂 Die foto ook, haha, je bent geniaal. De meeste punten op je lijstje zijn voor mij heel erg herkenbaar. Bloggen en vloggen is eigenlijk maar een raar iets.

 16. Danielle 21 mei 2015 / 09:40

  Wat een leuk lijstje! Met “Sommige blogs met geweldige content hebben weinig succes en andere blog met middelmatige content zijn juist mega succesvol. ” ben ik het helemaal eens. Soms kom ik op zulke leuke en professioneel uitziende blogs van meiden die er echt goed werk van maken. Dan vind ik het altijd heel oneerlijk dat deze meiden weinig volgers hebben.. hoe het komt weet ik ook niet..

  Ik volg sommige bloggers trouwens ook om hun persoonlijkheid.. jou bijvoorbeeld! Haha

 17. lifesabout 21 mei 2015 / 09:53

  Jaaa het klopt allemaal! Het lijkt alsof je soms vriendinnen bent ook al ken je elkaar niet echt, en overal foto’s van maken (en soms zelfs het eten op je bord daardoor koud laat worden) en het feit dat mensen zulke nieuwsgierige wezens zijn….bizar!
  Leuk die eerste foto van jou bovenaan…. 😉

 18. Simone 21 mei 2015 / 09:59

  Wat een leuk lijstje! En ik herken eigenlijk alles ook haha!

 19. Kim | Kimsbloglife 21 mei 2015 / 10:21

  Haha leuk artikel en heel herkenbaar, ik vind deze dingen ook raar als ik er over ga nadenken 😀 Maar tja, het is gewoon leuk! 🙂 Ik vind trouwens dat je superleuk (en knap ;-)) op die foto staat haha!

 20. Manon 21 mei 2015 / 10:21

  Leuk lijstje, sommige dingen zijn echt heel erg herkenbaar, maar hey! je bent wel knap hoior.

 21. Vanessa 21 mei 2015 / 10:33

  Leuk lijstje en zo herkenbaar! Ik moet bekennen dat ik soms ook over mijn favoriete bloggers praat alsof het vriendinnen kunnen zijn, haha. En verder vind ik het ook wel eens lastig om eerst foto’s van mijn nieuwe spulletjes te nemen, alvorens ik alles kan gebruiken. Maar ja, alles voor de blog! 🙂

 22. Robin 21 mei 2015 / 10:34

  Ik blog nog niet zo lang maar veelmdimgen herken ik al wel. En daarbij dacht ik ook: dat is eigenlijk best wel raar. Net als met een vlog, dat iemand spullen laat zien die ze gekocht heeft en daar kijken dan zoveel mensen naar… (Ik zelf vaak ook) zo raar.
  Ik vind zelf persoonlijke verhalen het leukste om te lezen (en om te schrijven)

 23. Henny 21 mei 2015 / 10:35

  Leuk lijstje. Het voelt soms vreemd om te reageren op blogs terwijl ik een persoon niet kent. Toch doe ik het. Soms omdat een blogje indruk heeft gamaakt of omdat ik mijn mening wil geven. En soms reageer ik ook niet, gewoon omdat ik niks weet te zeggen. Maar bloggen en blogs lezen is gewoon erg leuk!?

 24. lauri 21 mei 2015 / 10:57

  Ik herken ook zo veel, zowel van het Blogger zijn als van het blogs lezen. Bij jou heb ik heel erg dat ik het idee heb dat ik je echt ken, wat natuurlijk harstikke raar is want ik heb je nog nooit ontmoet. Ik denk dat dat komt doordat je zo open bent over alles en ik ook heel ziek ben met veel overeenkomende symptomen. En dan werkt het denk ik ook wel mee dat ik elke dag je blog lees al drie jaar lang hihi. Ik vind het heel normaal dat ik iemand anders blog lees, maar als iemand dan op mijn blog zegt dat ie elke dag leest denk ik echt; zo interessant schrijf ik toch helemaal niet haha. Ik vind je blog in ieder geval echt tegek. Liefs lauri

 25. Maaike 21 mei 2015 / 10:59

  Haha echt een heel leuk lijstje om te lezen! Ik vind het altijd zo raar als ik een mail krijg met ‘beste fashionblogger’ dan hadden ze net zo goed niet kunnen mailen, vind ik.

 26. Saar 21 mei 2015 / 11:10

  Je slaat een paar keer echt de spijker op de kop hoor! Echt! Zeker wat betreft die volgers. Als ik kijk hoeveel blogs ik lees met echt diepgaande posts en hoeveel met oppervlakkige inhoud dan merk ik toch altijd dat de oppervlakkige meer volgers hebben. Misschien willen mensen geen inhoud lezen op internet 😛

 27. Jessica 21 mei 2015 / 11:33

  Wat een leuk lijstje is het geworden! En sommige dingen, oke, de meeste, zijn zo herkenbaar haha! Nog veel meer dan waar ik zelf zo snel op kwam.

 28. Sylvia 21 mei 2015 / 11:49

  Haha, leuk lijstje en helemaal waar! Zo postte Annemerel van annemerel.com laatst haar eerste video op haar blog en het was zo vreemd om haar ineens ‘echt’ te zien bewegen en praten in beeld, terwijl ik altijd een heel andere stem bij haar in gedachten had. Hoewel ik haar al jaren volg, bleek toch maar weer eens dat je bloggers niet echt ‘kent’. Wat ik vooral raar vind aan bloggen is het feit dat – vooral bij populaire blogs – lezers soms beslag denken te kunnen leggen op het leven van een blogger in de zin van ‘waarom is er nog geen artikel online gekomen?’ etc. En over rare verzoeken voor samenwerkingen zou ik ook een blogpost vol kunnen schrijven, man man..

  • Sylvia 21 mei 2015 / 11:51

   Ow, ik weet trouwens niet hoe lang je deze header al hebt (blogjes lezen schiet er nogal bij in de laatste tijd), maar ik vind ‘m erg leuk! 🙂

 29. Geanne | It's About Beauty 21 mei 2015 / 12:27

  Wat een leuke en herkenbare lijst heb je gemaakt! En ik ben ook schuldig aan de drie tweets om 6.00. Ik heb geprobeerd instellingen te veranderen, maar dan komt er niets meer online op Facebook etc. Erg irritant inderdaad!

 30. Dina 21 mei 2015 / 12:42

  Aah dit is een leuke! Er staan veel dingen bij die mij ook opvallen en die ik soms ook best wel raar of gek vind.

 31. Shaz 21 mei 2015 / 12:50

  Erg leuk om te lezen! Ja elk klein dingetje online wordt gezet via Twitter of IG en het heeft totaal geen toegevoegde waarde of iets dergelijks.

 32. Shifra 21 mei 2015 / 12:52

  Echt een FEEST der herkenning! Wat een HEERLIJK artikel!! Dankjewel! Ik wilde wat dingen gaan uitlichten, maar ik kan heel de lijst wel kopieëren. Well done!

 33. Kimber - Reisgenie 21 mei 2015 / 13:09

  Wat een ontzettend leuke, herkenbare post! Echt een feest van herkenning. Vooral die overbelichte foto’s vallen mij ook enorm op de laatste tijd.

 34. diana 21 mei 2015 / 14:12

  vooral 2 heb ik heel erg haha. soms moet ik me echt inhouden met hoe ik reageer. voor je gevoel wil je iemand waarvan je de blog veel leest echt begroeten alsof ze je beste vriendin is, maar dat zou volgens mij best wel gênant zijn haha. leuke om te lezen dit artikel!

 35. Angelac 21 mei 2015 / 14:19

  Zie lees zoveel herkenbare punten! Vooral dat ‘pas gebruiken als je er een foto van hebt gemaakt’!

 36. Jessica 21 mei 2015 / 14:44

  Ik kan mij heel goed vinden alle punten die je noemt. Mooi lijstje! 😀

 37. Sandra evers 21 mei 2015 / 15:06

  ik zit net een maandje in het blogwereld, dus vind alles nog heel nieuw en spannend.
  Dus ontzettend grappig om dit te lezen!

 38. Leah 21 mei 2015 / 15:08

  Leuk lijstje! Ik volg vele blogs echt al vanaf het prille begin en het is zo leuk om iedereen te zien groeien. Vooral het tweede puntje ‘Sommige bloggers volg je zó op de voet dat het bijna voelt alsof het een vriendin van je is… terwijl je haar nog nooit hebt gezien!’ is heel herkenbaar!

 39. Bas 21 mei 2015 / 15:41

  Hele herkenbare lijst! Ik betrap me zelf ook vaak dat ik overal een foto van wil maken! En alles zelf doen, past ook wel bij mij ja! Erg leuke post om te lezen!

 40. Xaviera 21 mei 2015 / 16:23

  Wat een leuke foto’s van jou! Hihi dit lijstje is heel herkenbaar, leuk geschreven!

 41. Jana 21 mei 2015 / 20:04

  Leuk lijstje, veel dingen op je lijstje zijn herkenbaar. Zoals dat sommige bedrijven denken dat een advertentie gratis is op je blog, raar!

 42. Miriam 21 mei 2015 / 20:38

  Haha, heel herkenbaar lijstje! En idd, die overbelichte foto’s, wat is dat toch! ;p
  2.500 views, gaaf hoor! Ik mis daarin nog een nulletje (en dan nog iets minder hihi)

 43. Lilian 21 mei 2015 / 22:19

  Wat mij wel opvalt is dat zoveel zo jong zijn (en toch zo wereldwijs!).

  Ik blogte toen ik 18-22 was en toen was naar mijn gevoel iedereen oud (30+, echt bejaard dus voor m’n gevoel toen ;-)) en nu ben ik weer begonnen op mijn 32e en is iedereen ineens weer jong.

  Maar toen ik ‘jong’ blogt klaagde ik vooral de wereld aan (op humoristische wijze) en nu zijn de twintigers allemaal zo in balans al.

 44. Benella 21 mei 2015 / 22:20

  Oelala knappe foto 😉
  Bloggen is leuk! Blogs lezen is leuker dan magazines en een blog hebben is vrijheid 🙂

 45. Sara 21 mei 2015 / 22:38

  Wat een super leuk en herkenbaar artikel. Ik begrijp ook echt niet waar sommige blogs al hun volgers vandaan toveren en bedrijven denken inderdaad nog steeds dat gratis reclame op een blog mogelijk is. Ook de drang om van alles een foto te maken ken ik. Zo kan ik nog wel eventjes doorgaan met dingen van je lijstje te noemen waar ik me in herken. Leuk artikel!

 46. Jennifer 21 mei 2015 / 22:50

  Ik ben ook schuldig, dat ik een shitload aan spullen zou kunnen kopen met het idee dat ik er een blogpost over zou kunnen schrijven. Ik ben wel minder materialistisch geworden als het daarom gaat sinds Melle er is, maar ik kan de HEMA en Action (en Sostrene Grene, bofkont ik ben Groningse) ook wel helemaal leegkopen.

  • Lisanne-Leeft 21 mei 2015 / 22:53

   Haha ik ben jaloers, een Sostrene Grene in de buurt zou ik geweldig vinden!

 47. Marlous 21 mei 2015 / 22:58

  Haha wat een leuk (en best wel herkenbaar) lijstje! Je zou hier eigenlijk een tag van moeten maken, ik denk dat er nog wel een heleboel aanvullingen bedacht kunnen worden 😉

 48. Eilish 21 mei 2015 / 23:07

  Schuldig aan het automatische twitter berichtje. Enige social media kanaal waar ik dat zo heb trouwens. Prefereer ook een persoonlijk berichtje en dat doe ik verder dan ook. Vergeet Twitter gewoon nog enorm vaak!

  Verder heel grappig en ook herkenbaar! Ik volg ook genoeg mommy blogs terwijl ik geen moeder ben. Vind die personen gewoon tof haha!

 49. Jenn 22 mei 2015 / 01:10

  Heerlijk lijstje, zitten wel herkenbare dingen tussen!

 50. Iris 22 mei 2015 / 10:01

  Haha leuk! Net als in de winter ‘s middags alvast gaan koken zodat ik er nog een foto van kan maken met daglicht :p Dat van die automatische updates op twitter durf ik nooit. Ik ben veel te bang dat ik dan per ongeluk een supervrolijk geautomatiseerd bericht de wereld in stuur tijdens een minuut stilte of een wereldramp. Zo ongemakkelijk.

 51. Matthijs 22 mei 2015 / 10:30

  Lisanne, wat een super leuke blog heb je! Ik studeer in België en zelfs hier kennen ze je blog al!
  Jouw berichten over het bloggen zelf hebben me erg goed geholpen! Ik heb sinds begin dit jaar een eigen blog over het studeren in België en die was er niet geweest zonder jouw tips! Dus bedankt.
  http://Www.amaizeg.blogspot.be is mijn blog.

  Heel veel groetjes uit Vlaanderen
  Matthijs Van Wissen

 52. Audrey 22 mei 2015 / 16:30

  Dit is zo leuk en herkenbaar! Ik heb het met een grote glimlach gelezen 🙂

 53. Het Sushimeisje 22 mei 2015 / 17:02

  Haha, dat van die foto’s maken vind ik ook interessant! En dat er mensen zijn die het alledaagse leven van sommige bloggers boeiend vinden. Persoonlijk vind ik het niet zo boeiend als iemand haar kind naar school brengt en daarna gaat schoonmaken en taart gaat eten. Tenzij er wat dieper op de onderwerpen wordt ingegaan: een groen schoonmaakmiddel, aparte taarten(winkel) etc.
  Maar ieder zijn ding!

 54. Hester 22 mei 2015 / 17:31

  Waar ik me ook een beetje aan kan storen zijn die extreem ‘onverzadigde’ foto’s. Het is een beetje de trend je foto’s niet ‘fel’ maar juist heel erg lichtjes te bewerken en ik vind het wel mooi als je echt je eigen stijl hebt daarin, maar het doet soms gewoon pijn aan m’n ogen omdat het totaal niet lekker kijkt :’) Ik vind het ook nog steeds een beetje raar dat we zoveel foto’s van onszelf uploaden en zoveel over onszelf/onze levens schrijven, maar hey, als het werkt en leuk is… Why not? De volgersverdeling blijft mij trouwens ook wel boeien. Sommige blogs vind ik echt onterecht veel volgers hebben (mag ik dat zeggen? Nouja, ik doe het gewoon), terwijl ik bij anderen juist meer volgers zou verwachten. Het ligt ook wel een beetje aan je eigen netwerk, maar toch zou een goede blog gewoon best makkelijk moeten kunnen groeien denk ik. En soms gebeurt dat gewoon niet.

 55. BySilke 22 mei 2015 / 18:20

  Superleuk lijstje, eens wat anders dan de standaard dingetjes 🙂 Dat van die overbelichte foto’s is echt zo waar! Ik snap niet dat mensen hun foto bijna wit maken, maar langs een kant is het natuurlijk wel mooi. Nou puh, daar doe ik niet aan mee, hehe. Blij dat ik je blog heb ‘ontdekt’!

 56. Elke Uyttenhove 22 mei 2015 / 18:29

  Weet je wat ik zo gek vind. Ik volg heel wat youtubers en één ervan is echt mijn favorietje. Je hebt echt het gevoel alsof je alles van haar weet en je haar door en door kent, terwijl het absoluut niet zo is. Ik zit steeds ongeduldig te wachten op de nieuwe dagelijkse vlog. Gek! Heel erg gek! En eigenlijk gaat het gewoon over wat ze eet en hoe ze sport. Hm.

 57. Ilse 23 mei 2015 / 20:54

  O God ja, wachten tot het licht goed is inderdaad. En overbelichte foto’s worden inderdaad vaak mooier gevonden! Ik merk serieus dat mijn voorkeur daar ook steeds meer naar uitgaat. Stomme dingen eigenlijk. xD Maar ook wel weer leuk. =)

 58. Laura 23 mei 2015 / 21:53

  Haha leuk om te lezen! En sommige dingen zijn inderdaad echt raar. Ik vind het altijd zo vreemd dat sommige blogs die net een half jaar / jaar bestaan al vet veel lezers hebben. En die bloggers ook nog van alles krijgen aangeboden enzo. Dan denk ik altijd: HOE DOEN??

 59. Rowan I My Pink Fairytale 24 mei 2015 / 10:09

  Haha, dit is echt zo herkenbaar! Vooral dat punt van het naar de Hema of Action rennen voor goodies, of overal foto’s van proberen te maken. Echt een leuk, origineel artikel!

 60. Marloes/GLAMOURMOES 24 mei 2015 / 12:59

  Hehe wat leuk om te lezen! De mails van bedrijven zijn soms inderdaad heel erg onpersoonlijk of niet goed aangepast.

 61. Linda 25 mei 2015 / 14:21

  Haha, wat een originele post. En herkenbaar ook (niet over het bloggen zelf, maar meer hoe je naar andere bloggers kijkt – ik heb ook echt het gevoel dat ik sommige bloggers ken, terwijl dat helemaal niet zo is).

 62. Yvette 25 mei 2015 / 20:17

  Haha die eerste foto, moest ik echt om lachen 😀 Die was super in-my-face ineens xD Leuk artikel en ontzettend herkenbaar!

 63. Wildcard 26 mei 2015 / 18:00

  Net je blogje leren kennen en dit logje was super om te lezen 🙂

 64. Floor Daasvand 27 mei 2015 / 17:58

  De lijst is erg herkenbaar geworden! Ik heb gisteren nog een fangirlmomentje gehad, want mijn beste vriendin en ik werden herkend door 1 van onze youtube abonnees en ze wilde met ons op de foto, echt super lief! Juist doordat het nog bijna nooit bij mij gebeurt is het heel bijzonder om mee te maken

 65. Gerrianne 27 mei 2015 / 18:40

  Leuk om te lezen :-). En ohja, leuke foto van jezelf ;). (Geen grapje, wel een knipoog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.