9 Dingen die je nog niet over mij wist

Vandaag vertel ik jullie 9 dingen die je nog niet over mij wist. Het is alweer een tijdje geleden dat ik zo’n artikel maakte, en ik vind deze zelf bij anderen altijd onwijs leuk om te lezen. Dus, gewoon 9 feitjes over mij op een rij!

ikkee

 • Ik luister niet heel vaak muziek, maar als ik muziek luister dan houd ik van de meest vrolijke nummers. Van muziek waardoor je zin krijgt in het leven! Maar omdat ik er niet zo mee bezig ben luister ik eigenlijk vooral naar de radio, haha.
 • Er gaat geen dag voorbij zonder nagellak op mijn nagels (hoewel… waarschijnlijk wisten jullie dit wel)
 • Toen ik op de middelbare school zat ging ik (vanaf mijn 16e) elke week uit. Op een of andere manier had ik dat nodig, om me fijn te voelen en om weer door te kunnen. Gewoon even een avondje verstand op 0, een paar drankjes erin en dan voelde ik me niet meer anders en hoefde ik niet meer bezig te zijn met ziek zijn. Ook altijd in de toetsweken en zelfs in de weken van mijn examens ging ik nog uit!
 • Als de zon naar binnen schijnt word ik blij
 • Mensen zeggen weleens tegen mij dat ik een perfectionist ben, maar dat idee heb ik zelf juist helemaal niet
 • Ik hoopte vroeger dat mijn Barbies en anders speelgoed ‘s nachts, als ik sliep, tot leven zou komen! Hahaha, net zoals in Toy Story! (daar was dat toch?)
 • Mijn leven als ‘chronisch zieke’ wordt steeds normaler. Als mensen vragen ‘Maar vind je dan niet vervelend dat je niet hetzelfde kan doen als je leeftijdsgenoten?’ dan ga ik me steeds harder afvragen waar ze het over hebben. Oke, ik weet het wel,  school enzo. Maar zo voelt het niet!
 • Ik bekijk het altijd maar zo: ik doe ook dingen die mijn leeftijdsgenoten niet doen. Wie heeft er nou een eigen bedrijf en een blog? Natuurlijk zijn er wel leeftijdsgenoten die dat hebben, maar de meeste moeten dat toch echt ‘missen’.
 • Soms heb ik geen zin in make-up, maar dan doe ik nog mascara op. Niet omdat ik me anders niet ‘compleet voel’, of zoiets (dat hoor je nog weleens van andere vrouwen). Maar meer zodat het lijkt alsof ik mijn best heb gedaan op mijn uiterlijk, haha.

Okeetjes, ik ben nu bang dat ik toch sommige dingen al wel eens eerder heb verteld. Maarja, als je iets weet dan ken je mij gewoon heel goed, kijk er maar op die manier naar, haha.

DELEN:

42 reacties

 1. Keytothefuture 9 april 2013 / 08:27

  Dit soort artikelen zijn altijd zo leuk om te lezen!
  Ik vind het ook mooi wat je zegt over het ‘minder kunnen dan leeftijdsgenoten’. Zelf vind ik dat ik het leven op een hele andere manier leef dan zij. Ik heb veel meer de tijd om te genieten van de kleine dingen en door bijvoorbeeld het revalidatietraject leer ik meer over mezelf dan een ‘gezond’ persoon.

 2. Martina 9 april 2013 / 08:28

  Leuk!! Ik ben juist gek op muziek en luister van alles 🙂

 3. Anna 9 april 2013 / 08:53

  Ik ging ‘vroeger’ ook altijd uit, en nu nooit meer! En ik houd ook van heel vrolijke nummers 🙂 Lekker hard aanzetten en meebleren!

 4. Ingeborg 9 april 2013 / 08:59

  Wat fijn dat je leven eigenlijk steeds normaler word en je zelf niet het idee hebt dat je iets mist. Dat lijkt mij namelijk het moeilijkste.

 5. Suzanne 9 april 2013 / 09:17

  Ik denk dat dat komt doordat wij ons niet altijd ‘chronisch ziek’ voelen. Voor ons is dit ‘normaal’ dus vind ik persoonlijk de vergelijking ook heel naar. hihi maar inderdaad leuke weetjes en wist het nog niet allemaal.

 6. Lianne 9 april 2013 / 09:35

  Leuke weetjes, al wist ik er toch al een paar 😉 Het grappige is dat ik je niet in real-life ken, maar toch via je blog het idee krijg dat ik je goed ken, haha. Ik blijf er bewondering voor hebben dat je zo heerlijk open bent in je blogs. 😉

 7. Edith 9 april 2013 / 09:37

  Heel leuk om te lezen! Ik hou ook van vrolijke liedjes en mijn nagels tsjah altijd kleurrijk!

 8. Tedje 9 april 2013 / 09:51

  Leuk om deze dingen over je te weten te komen 🙂

 9. Danielle 9 april 2013 / 09:56

  Wat een leuke weetjes! Ik hoopte ook altijd dat mijn speelgoed tot leven kwam haha.

 10. Jennifer 9 april 2013 / 10:14

  Maar wie heeft nou een standaard leven als tiener? De één is met 17 al het huis uit en studeert, de ander blijft tot z’n 30e bij mama wonen, met een mbo diploma en weet ik het allemaal. Ik had het op kamers wonen niet willen missen, maar iemand die mbo doet blijft doorgaans thuiswonen. Mis ik dan de jaren extra onder de vleugels van m’n ouders, of missen zij het zelfstandige? Zou je je ook af kunnen vragen.

  • Lisanneleeft 9 april 2013 / 10:54

   Zitten inderdaad nog zo veel verschillen in!
   Maar denk dat de meeste mensen van mijn leeftijd wel als invulling van hun leven vooral school hebben en veel dingen met vrienden enzo doen! Maar daarnaast is uit huis of nog thuis wonen ook wel een verschil natuurlijk! (hoewel mijn vrienden, waarmee ik me nog enigszins zou kunnen vergelijken, haha, allemaal op het HBO of universiteit zitten en dus niet dicht bij huis studeren)

   Maar ik denk hoe ouder je wordt hoe meer verschillend het wordt, iedereen kiest uiteindelijk toch zijn eigen pad 🙂

 11. Esmée 9 april 2013 / 10:32

  Leuke dingetjes om te lezen. Ik ben zelf 17 en ga nu echt bijna nooit uit, maar ik ken genoeg mensen die wel elk weekend uitgaan en ook nu tijdens de examens.. Niks voor mij, maar ach soms uitgaan is best gezellig, maar ik denk dat elke week uitgaan wel een beetje normaal is voor die leeftijd.. Liefs, Esmée

 12. Simone 9 april 2013 / 10:48

  Leuk! Ik herken wat je zegt over het normaler worden van je leven. Fijn is dat he? 😀

 13. Wendy 9 april 2013 / 13:20

  Ik vind het altijd leuk om wat feitjes of weetjes van andere mensen te lezen.

 14. Emilia 9 april 2013 / 13:21

  Leuk om zo wat meer over je te weten te komen! Ik kan er ook echt ontzettend vrolijk van worden als de zon naar binnen schijnt.
  En wat fijn dat je leven als ‘chronisch zieke’ steeds normaler wordt, ik vind het toch zo knap hoe je daarmee omgaat. Heerlijk positief ben je altijd. 🙂

 15. Hester 9 april 2013 / 13:46

  Leuk artikel! Ik heb er toevallig pas ook zo eentje gemaakt, met ongeveer dezelfde titel, haha. Ik vond jou trouwens helemaal geen uitgaansmeisje, dus dat wist ik nog niet over jou! 🙂

 16. Josephine 9 april 2013 / 14:52

  Oooh, speelgoed tot leven komen, ik zou daar juist doodsbang voor zijn!

 17. Charlotte 9 april 2013 / 15:39

  Leuke weetjes!
  Haha zou wel lachen zijn als de barbies en speelgoedjes ineens tot leven kwamen 😀
  Ik ga nu ook regelmatig uit, merk gewoon dat het fijn is om even lekker los te gaan 🙂

 18. Melanie 9 april 2013 / 17:29

  Leuk artikel! Ik ging vroeger ook erg veel uit, maar tegenwoordig nog maar 1x in de maand ongeveer. Ik spaar mijn geld liever voor festivals in de zomer 😀

 19. Ellen 9 april 2013 / 20:02

  Leuk om te lezen! Ik vind de radio ook leuk om naar te luisteren

 20. theseasarestormy 9 april 2013 / 20:39

  ”Mensen zeggen weleens tegen mij dat ik een perfectionist ben, maar dat idee heb ik zelf juist helemaal niet” > heeel herkenbaar!

  Liefs, Lisa

 21. Lifesplash 9 april 2013 / 22:03

  Er gaat geen dag voorbij zonder nagellak op mijn nagels, haha ya not the only know! Leuke weetjes, vooral die van het uitgaan, haha elke week? Wow. Wel fijn trouwens dat je je steeds beter voelt (in die fact van: vergelen met leeftijdsgenoten), zoiets geeft mij echt een glimlach op m’n gezicht! <3

 22. Rosalie 9 april 2013 / 22:08

  Ik kan helaas niet elke dag nagellak opdoen omdat ik stage heb, en daar mag je geen nagellak dragen. Daarom heb ik de dagen dat ik geen stage heb ook altijd nagellak op.

 23. Swaen 9 april 2013 / 22:20

  Leuk om zo iets over je te weten te komen. En ook echt ieder weekend uit, jeetje! Echt niets voor mij :p
  Liefs, Swaen

 24. Ilse 9 april 2013 / 22:37

  Leuk om te lezen.
  Ik had in jou niet echt zo’n uitgaanstype gezien.
  Zo’n dingen ontdekken, vind ik net fijn! 🙂

 25. Kimberly 10 april 2013 / 08:53

  Leuk artikel Lisanne! Ik luister eigenlijk ook nooit echt muziek, alleen de radio haha!

 26. annouska 10 april 2013 / 21:01

  Voor mij is geen make up ook altijd een laagje mascara en thats it. 😛

 27. Evelien 10 april 2013 / 23:15

  Elke week uitgaan is niet heel veel toch? Ik ga meestal 2 keer per week en dat vanaf m’n 16e (ben nu 21). En dit is niet om “stoer te doen”, maar dat is hier heel normaal (vooral als student). Velen gaan trouwens ook nog op donderdag, dus dan zou je drie keer kunnen zeggen 😉

  Wel leuke feitjes! Vooral die over je leeftijdsgenootjes, denk dat je daar wel voor een groot deel gelijk in hebt!

  • Lisanneleeft 10 april 2013 / 23:25

   Hihi, ik denk dat het vooral voor hier in Den Helder veel was! Er is hier niet zo veel en heel veel mensen gingen bijvoorbeeld in en voor toetsweken niet, ik moest en zou elke zaterdag, zonder uitzondering!

   Maar ik denk inderdaad ook dat de standaard als student nog een stuk hoger ligt, haha!

 28. Mandy 12 april 2013 / 01:11

  Leuke weetjes! Dat uitgaan herken ik, ik móet ook ieder weekend uit haha

 29. Veerle 20 april 2013 / 23:04

  Op het mascara/make up puntje na zijn we in ALLES hetzelfde, dit is een beetje eng 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.