Dingen die ik dit voorjaar graag zou willen doen

Zoals je wellicht wel weet ben ik op het moment bedlegerig. Dit betekent dat ik de dagen in mijn bed doorbreng en eigenlijk niet zo veel kan. Deze blogpost is dan ook, jawel, vanuit mijn bedje getypt! Doordat ik zo veel in bed lig en weinig kan heb ik veel tijd om na te denken. Ik denk vooral veel na over dingen die ik nog zou willen doen, als ik kan! Ik maakte een lijstje. Omdat ik nu niet zo veel kan, kijken we vast vooruit…

bron foto

– Een wandeling maken en zelf zulke prachtige foto’s maken zoals deze hierboven. Het maakt me niet uit of het in mijn rolstoel is of dat ik loop, maar ik kan zo genieten van zulke prachtige foto’s! Lijkt me geweldig om er zelf een paar in voorraad te hebben, hihi. En anders vanuit huis, gewoon binnen zulke foto’s maken kan ook wel, toch? Wel minder leuk.

– Weer een kaartje laten afdrukken. Deze keer bij een andere drukker. Dan moet ik weer een mooi kaartje maken en deze laten afdrukken! Het is zo geweldig om een zelfgemaakt kaartje te kunnen versturen en zelfs vragen te krijgen of ze ook verkocht worden. Misschien moet ik dat wel doen: elk seizoen een setje van 4(? ik noem maar wat) kaartjes maken en deze verkopen. Dat lijkt me geweldig. Maar gewoon eentje in een lagere oplage laten afdrukken vind ik al geweldig. Mijn vorige kaartje dat ik liet afdrukken kun je in deze video zien.

– Naar Groningen. Want ik hou van Groningen. Ik hoop zo erg dat ik zo snel opknap dat ik die kant weer op kan!

– Zonder jas naar buiten! (ik droom nog even door)

– Stilstaan bij het feit dat het elke dag weer een stukje lichter wordt

– Me helemaal focussen op mijn gezondheid. We hebben op het moment zelfs contact met het AMC. Haha. Als je me dit een jaar had gezegd had ik je uitgelachen. Maar we hebben eigenlijk intraveneuze antibiotica nodig die ik thuis kan krijgen, mijn huisarts staat daar niet achter dus dan is het AMC misschien een optie. Ik ben heel benieuwd waar zij mee komen.

– Gezond eten

– Lief voor mezelf zijn

– Lief voor anderen zijn! Ik merk nu dat ik niet lief ben voor anderen wanneer ik heel erg veel pijn heb en me heel ziek voel. Vaak helpt het dan om meer pijnstillers te nemen. Dus als ik merk dat ik niet lief ben, dan weet ik hoe laat het is. Tijd voor pijnstillers. Grappige manier om erachter te komen dat je medicijnen nodig hebt, toch?

– Minder streng voor mezelf zijn met bloggen.

– Maar wel als ik kan heerlijk aan de slag gaan. Daar heb ik zo veel zin in!

– Een heleboel mooie dingen maken

Door de lichtere dagen voelt het voor mij al bijna als lente, natuurlijk ook omdat ik enkel binnen ben en niet merk hoe koud het buiten is, haha. Hier heeft het ook niet gesneeuwd, dus dat speelt ook mee. Heb jij dingen die je dit voorjaar wil gaan doen?

DELEN:

29 reacties

 1. MM 26 januari 2017 / 20:09

  Respect dat je vooruit kunt kijken in deze moeilijke tijd. Heel veel sterkte! Ik wens je toe dat je al deze dingen kan doen dit voorjaar.
  Dit voorjaar zou ik graag eens zelf kaarsen maken!

 2. Leonie 26 januari 2017 / 20:38

  Ik hoop heel erg dat je weer wat opknapt waardoor het je lukt om deze dingen te kunnen doen!

  Ik wil zelf vooral proberen te genieten van het voorjaar en wat meer rust te vinden

 3. Irina 26 januari 2017 / 20:42

  Leuk om zo vooruit te kijken naar periode’s dat je weer wel iets kunt. Mooie foto’s maken heb ik ook echt zin in!

 4. Benthe 26 januari 2017 / 22:30

  Die kaartjes vind ik een heel goed idee ?! Ik hoop voor je dat al deze wensen uit mogen komen ?.

 5. Ilona Wielinga 26 januari 2017 / 23:03

  Een mooi artikel. Hiermee laat je op een mooie manier zien dat je vooruit moet denken en niet moet blijven hangen in al het nare.
  Ik hoop dat je gauw wat van dit lijstje af kan strepen en je gezondheid weer wat beter gaat!

 6. Sophie 27 januari 2017 / 01:22

  Laat dat zonnetje maar schijnen, buiten en in jou hoofd,
  zodat je weer van geluk kunt dansen en er weer in gelooft.
  Ik vind je zo’n dapper mens,
  en daarom heb ik dan ook maar een wens.
  Jou van alle pijn vermijden,
  Zodat je iedereen weer kunt verblijden.
  Alle kracht die je nodig hebt wens ik jou toe,
  elke dag denk ik aan jou vlak voor ik mijn ogen dicht doe.
  ??

  • Ayla 27 januari 2017 / 10:20

   Wat een lief gedichtje zeg! Mooi gezegd

 7. Romy 27 januari 2017 / 06:12

  Ik vind het zo stoer dat je ondanks alles positief blijft en je ook nu richt op de positieve dingen die je misschien straks kunt doen. Ik hoop voor je dat je snel weer iets meer kunt doen en al deze punten kunt waarmaken. Wat zou het trouwens fijn zijn als ze je bij het AMC kunnen helpen. Ik hoop met je mee!

 8. Darina 27 januari 2017 / 06:54

  Ik hoop dat je alles van dit mooie lijstje kan gaan doen! Heerlijk dat de dagen al veel lichter worden.

 9. Ilse 27 januari 2017 / 08:42

  Ik heb heel veel dingen die ik wil doen, maar of die ook gaan lukken, dat is een andere vraag. 😉

 10. Merel 27 januari 2017 / 09:29

  Ik hoop dat je veel dingen van dit mooie lijstje kan afstrepen straks! Knap hoor hoe je zo positief kan blijven en lekker kan dromen over alles wat je dit voorjaar wil gaan doen. Inderdaad vooral niet te streng zijn voor jezelf 🙂 Ik geniet met je mee, ben zo blij dat het af en toe weer wat warmer is, het zonnetje meer schijnt en het lekker licht is. Sterkte babe! Liefs, Merel

 11. EliseDingen 27 januari 2017 / 09:57

  Zo stond ik gister nog om kwart over vijf door de kamer te dansen omdat het nog steeds licht was buiten! Laat de lente maar komen 🙂 Hopelijk kan het AMC wat voor je betekenen. En kaartjes laten drukken vind ik een top plan, vooral van jouw mooie aquarel projecten ^^

 12. EliseDingen 27 januari 2017 / 09:58

  Volgens mij ging er net iets mis met mijn comment plaatsen dus nog eens voor de zekerheid: Zo stond ik gister nog om kwart over vijf door de kamer te dansen omdat het nog steeds licht was buiten! Laat de lente maar komen 🙂 Hopelijk kan het AMC wat voor je betekenen. En kaartjes laten drukken vind ik een top plan, vooral van jouw mooie aquarel projecten ^^

 13. Danielle | Mama Lifestyle Blog 27 januari 2017 / 10:12

  Wat een heerlijk positief artikel en wat een mooie dingen om naar uit te kijken! Ik hoop dat het iets beter met je gaat Lisanne. Ik kijk ook erg uit naar het voorjaar. Dit jaar nog meer dan anders, omdat we voor het eerst een heel seizoen naar onze caravan kunnen in de weekends. Dat vind ik super fijn, want wij hebben geen tuin.

 14. Ayla 27 januari 2017 / 10:22

  Wat een leuk lijstje! Ik denk dat die setjes van kaarten het echt goed zouden doen op Etsy bijvoorbeeld! Ik hoop dat je gauw weer lekker naar buiten kunt en dan kunt genieten van de mooie foto’s die je maakt.

 15. Veerlez 27 januari 2017 / 12:14

  Ik duim voor je dat dit snel weer allemaal activiteiten zijn die je in het dagelijkse leven zou kunnen doen <3 en wat je zegt, je hoeft niet zo zwaar te tillen aan de verplichting van het bloggen, al je lezers begrijpen het toch meteen als er een dag, een week, een maand, niks online komt. <3

 16. Jessica J. 27 januari 2017 / 12:38

  Slim om vooruit te kijken. 🙂 Ik duim dat je je gauw beter voelt en al die dingen kan doen. De foto is inderdaad prachtig!

 17. Suzan 27 januari 2017 / 13:10

  Hopelijk gaat je lichaam net als het weer langzaam de goede kant op.
  Laat de lente maar komen en dat jij maar kracht genoeg mag hebben
  om zelf buiten (hetzij in een rolstoel) zo’n mooie foto’s te kunnen maken.
  En dat je andere plannen die je hebt ook allemaal kunt doen.

 18. Daniëlle 27 januari 2017 / 14:34

  Mooi lijstje! Ik hoop dat alles wat je wilt doen ook mogelijk gaat zijn!

 19. Vanessa 27 januari 2017 / 15:22

  Mooi lijstje! Ik hoop van harte dat je zo veel mogelijk dingen van je lijstje zal kunnen schrappen. Ik hoop vooral dat de kou snel voorbij is en dat het zonnetje weer wat vaker schijnt.

 20. Nadine 27 januari 2017 / 15:40

  Ik volg je al heel op verschillende social media kanalen Lisanne, maar dit is de eerste keer dat ik een reactie achter laat op je blog. Wat heb je een mooi lijstje gemaakt voor het voorjaar. Ik hoop dat het je lukt om veel van deze dingen te kunnen doen! Het zou leuk zijn als je weer kaartjes kunt laten afdrukken!

 21. carolien 27 januari 2017 / 18:21

  Het voorjaar komt er langzaam aan, de dagen worden langer. Hopelijk ga jij ook snel vooruit om je lijstje, of tenminste een deel ervan, te kunnen waarmaken!

 22. Patricia 27 januari 2017 / 22:38

  Eerst maar eens bevallen en dan vooral gaan genieten van de momenten met ons eerste kindje. Voorjaar staat vooral in het teken van loslaten, want voor een control freak als ik is de onzekerheid best een dingetje hoor…

 23. Nienke 28 januari 2017 / 14:42

  Ik hoop dat je een aantal dingen van je lijstje kunt afstrepen dit voorjaar.
  Ik kan niet wachten dat het wat warmer wordt en dat je niet altijd je dikke jas nodig hebt maar gewoon fijn met ‘n dun jasje of zelfs zonder jas naar buiten kan.

 24. Mariska 29 januari 2017 / 20:11

  Dat is inderdaad een mooi lijstje die je hebt gemaakt en ook ik hoop dat je deze waar kunt maken 🙂

 25. Maike 31 januari 2017 / 21:41

  Wat een mooie dingen heb je in je lijstje staan, hopelijk gaan er veel lukken!

 26. Vivian 8 februari 2017 / 16:16

  Ik gun het je zo ontzettend dat deze dingen gewoon gaan lukken! Misschien dat de zon er ook voor gaat zorgen dat je je weer een beetje beter voelt 🙂

 27. ammie 26 oktober 2017 / 00:37

  Heel veel sterkte ! Hopelijk kun je deze dingen snel doen !
  Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.