Dingen waar je blij van wordt!

Het is weer woensdag en dat betekent dat ik weer een aantal vrolijke spullen en blije dingen op een rij zet. Deze keer iets van Hema, een onwijs leuk medicijnblikje én mooi papier voor een fijn prijsje. Lees mee…

blijmakers

Hema’s blijmakers!

Dat Hema veranderd is, dat kan je bijna niet ontgaan zijn. De winkels hebben een metamorfose ondergaan en liggen nu vol met allerlei vrolijke spullen, blijmakers noemt Hema ze. En ja, persoonlijk word ik er wel erg blij van! Het zijn allemaal spulletjes die je cadeau zou kunnen geven, aan iemand anders of aan jezelf. Ik heb nog lang niet alles goed kunnen bekijken, dus mij zul je de komende tijd zeker nog weleens in de Hema vinden.

medicijndoosje1

 Superschattig medicijnblikje van Kwantum

Het is alweer even geleden dat ik dit super schattige blikje kocht bij Kwantum. Er staat pharmacie op, wat natuurlijk perfect is om mijn medicijnen in te bewaren. Nu gebruik ik dit blikje als ‘meeneemblikje’ wanneer ik ergens heen ga maar wel mijn pijnstillers ook wil meenemen. Mijn mini pharmacie. En hoewel het niet perse iets vrolijks is ziet het er in deze verpakking toch zeker weten vrolijk uit!

medicijn-blikje-kwantum

Schattig toch? Ik denk dat ik €2 betaalde voor dit blikje.

Action-papierblokken

Budget papierblokken van Action

Misschien is het je al opgevallen, maar de laatste tijd vind ik het fijn om creatief bezig te zijn. Doordat mijn hoofd niet zo meewerkt vind ik het fijn om wat minder te denken, en wat meer bezig te zijn. En dat gaat door creatieve dingen te doen prima! Nu kwam ik een aantal onwijs mooie blokken met papier tegen bij Action. In een blok vind je twee keer vierentwintig gekleurde papieren. Het papier is mooi stevig, maar niet te stevig.

Ik weet zeker dat ik hier wel iets leuks mee kan! Voor een blok betaalde ik rond de €2. Als iemand nog een leuk ideetje heeft met dit papier, laat het even weten!

action-papier-met-print

Een impressie van het soort papier dat in de blokken te vinden zijn. Niet alles spreekt me even veel aan, maar veel van de prints vind ik erg leuk!

kinderen-met-snor

Kindjes met snor

Stiekem een beetje flauw, maar toch wel heel erg leuk: speentjes met een snorretje erop. Hier op iCadeau te koop.

Ben jij nog iets leuks tegen gekomen waarvan je blij werd en dat perfect in deze rubriek zou passen?

DELEN:

46 reacties

 1. Kelly caresse 24 september 2014 / 06:22

  Wat een leuke dingen heb je verzamelt. Ik word helemaal blij van de nieuwe hema collectie en dan de stationary en accessoires hoek, mijn portemonnee wordt er alleen niet zo blij van haha

 2. Frauke 24 september 2014 / 07:20

  Leuke items! Dat blikje is ontzettend leuk, en naar dat papier ben ik nu ook erg benieuwd – komt altijd heel erg van pas :D! Hema is sowieso een gewéldige winkel, die maakt me altijd blij! X

 3. Marion 24 september 2014 / 07:41

  Mijn god, die snorspenen. Hahaha, wat erg. De Hema. Echt, ik hou van de Hema!

 4. Nicky 24 september 2014 / 07:47

  Leuk! Al die blijmakers, in de folder van Hema België vind je die niet terug.. Dat medicijnendoosje is ook wel iets origineel. En leuker dan die klassieke pillendoosjes.

  Voor de spenen ben ik niet te vinden, het is maar een raar zicht.

  • Nicky 25 september 2014 / 15:37

   Intussen ben ik al naar de Hema geweest, en weet je wat? Ze hadden er ook gewoon blijmakers! Wel ergens achteraan in de winkel, goed verstopt..

 5. Lauriëtte 24 september 2014 / 07:56

  Dat blikje is heel erg mooi! Ik moet binnenkort toch echt maar eens een bezoekje brengen aan de Hema, begin steeds nieuwschieriger te worden naar al die blijmakers! 😉

 6. Denise 24 september 2014 / 08:13

  Ik vind de blijmakers van HEMA echt ontzettend leuk bedacht. Ik ga er zeker snel een kijkje nemen!

 7. Manon 24 september 2014 / 08:19

  HAHA, die snorrenspeentjes zijn echt fout 😛 wel grappig inderdaad haha. En ja, de Hema doet volgens mij goede zaken met die nieuwe blijmakertjes, iedereen vindt het geweldig (ik ook!).

 8. Dionne 24 september 2014 / 08:44

  Ik word héél blij van de blijmakers van de HEMA!

 9. Linda 24 september 2014 / 10:07

  Ik was gisteren nog bij Hema en ik moest me echt inhouden, ik wil al die blijmakers kopen! Wat een toffe spulletjes hebben ze nu allemaal, echt alles is leuk 😀

 10. Miranda 24 september 2014 / 10:18

  Haha die snorretjes!:)
  Ik heb voor vandaag een tripje naar de Hema ingepland, ben zo benieuwd naar alle nieuwe dingetjes!:)

 11. Shaz 24 september 2014 / 10:34

  Ooooh dit is zo slecht voor mij. Ik ben gek op zulke spulletjes. Binnenkort even snel naar de HEMA voor deze blijmakers.

 12. Kirsten 24 september 2014 / 10:40

  Vind die hema blijmakers echt leuk! Zit sinds kort hier ook een hema, dus moet binnenkort maar eens gaan kijken. Mijn blijmaker: ik kwam pas, op pinterest was het volgens mij, een lang kussen in de vorm van het bovenlichaam van een man tegen en dan kan je dus in zijn armen slapen :’) Ik heb heel hard moeten lachen.

 13. Yvonne 24 september 2014 / 10:56

  Die snorren! En dat medicijnen blikje! 🙂

 14. Frederique 24 september 2014 / 11:08

  Ik heb hele stapels van dat soort blokken met papier liggen, maar het ligt maar te liggen, omdat ik juist niets kan op dit moment ermee. Grappig dat jij juist nu wel wat gaat doen daarmee omdat je niet lekker in je vel zit 🙂

 15. Jadwiga 24 september 2014 / 11:58

  Ik heb al in geen tijden meer tijd gehad om creatief bezig te zijn, maar als ik notitieblokjes oid zoek ga ik altijd naar Hema. Want waarom zou je een saai blok kopen als Hema voor hetzelfde geld echt super leuke kantoorartikelen heeft? Paperchase heeft trouwens ook super leuke dingen. Een beetje zoals Hema maar dan wel flink wat duurder. Ik wacht daar altijd tot de sale haha.

  Ik kocht trouwens bij Tiger ook een super leuk medicijnblikje. Nu ik erover nadenk heeft de Tiger sowieso leuke gekleurde én goedkope kantoordingen/frutsels!

  Van dat soort aankopen word ik altijd erg blijk 🙂

 16. Silvana 24 september 2014 / 11:59

  Dat blikje van de Kwantum is echt fantastisch! Leuke spulletjes. 🙂

 17. Raounak 24 september 2014 / 12:08

  Leuke post! Kleine dingetjes maken het leven compleet!

 18. Elize 24 september 2014 / 12:17

  hahaha, die baby’s met een snor! Hilarisch xD

 19. Simone 24 september 2014 / 12:18

  Haha, die speen met snor vind ik wel erg leuk!

 20. Manon 24 september 2014 / 12:34

  Oh wat een super leuke spullen allemaal!

 21. Jana 24 september 2014 / 12:46

  Wat leuke spulletjes van de Hema en die speentjes zijn zo leuk !x

 22. Elze 24 september 2014 / 13:50

  Ook ik ben fan van al die leuke nieuwe spulletjes van de Hema! Heel leuk overzichtje!

 23. Mandy 24 september 2014 / 14:30

  De blijkmakers van de Hema zijn echt mega blijmakers. Ik word er echt happy van!

 24. Explorista 24 september 2014 / 16:29

  Ik was afgelopen weekend in de Hema. Hij is zo mooi geworden! Ik wilde ALLES, haha. (Ik was alleen mijn pinpas vergeten en moest dus met lege handen naar huis)

 25. Caroline 24 september 2014 / 16:32

  Heb je ook het pleisterdoosje bij de Hema gezien? Die is zooo leuk. Ik koop nooit iets voor de heb, maar nu wel. Dat wil wel wat zeggen!
  Het papier heb ik ook gekocht bij de action. Ze zijn perfect om hele leuke cadeautasjes mee te maken. Inderdaad niet te dik of te dun. De usb sticks zijn ook heel leuk! Alleen gebruik ik die nooit.
  Grappig, want ik heb deze week een heleboel knutselspullen gehaald omdat het fysiek etc ook niet zo goed gaat. Word ik toch weer vrolijk van alle kleurtjes enzo. Hoop dat je snel wat lekkerder in je vel steekt! X

  • Lisanneleeft 24 september 2014 / 18:05

   Ik zag wel allemaal leuke ‘ehbo’/pleistersetjes voor in je tas op de HEMA webshop, super schattig en natuurlijk ook erg handig! 😀

   • Caroline 24 september 2014 / 20:16

    Die heb ik niet gezien, maar ik ben fan van het pleisterblikje. Wat je trouwens heel leuk kan doen met dat papier, schoot me nog te binnen, deksels van potten leuk maken. Mod podge erbij gebruiken, en het resultaat is super! Je bekleed dus het gehele deksel. Op Pinterest kan je dit vast vinden!

 26. Céline 24 september 2014 / 16:47

  Ik wordt ook helemaal blij van de HEMA. Ik kom er nu ongeveer iedere week en mijn wishlist is echt enorm. (mn portemonnee leeg ook :P)
  Heel slecht, maar de chocola van Hands off my chocolate maakt mij bestwel blij deze week. Ik vind de verpakkingen erg leuk en dat de “blokjes” rondjes zijn vind ik ook ontzettend leuk bedacht. Bovendien is de chocola ook gewoon heel erg lekker EN fairtrade.

 27. Ise 24 september 2014 / 22:16

  Ik gebruik ook een klein blikje om mijn medicijnen in mee te nemen, die van jou is wel erg leuk! 😀

 28. Malou 24 september 2014 / 23:39

  Leuk zeg, ik ga gauw weer eens langs bij de Hema! =) En misschien ook bij de Action, dat papier is echt tof!

 29. Anneleen 25 september 2014 / 13:35

  HEMA maakt me blij, wat een leuke spulletjes! Dat medicijnendoosje is heel mooi!

 30. Iris 25 september 2014 / 16:13

  Sinds de Hema vernieuwd is, ben ik nog niet langs geweest. Dat moet ik binnenkort maar doen.

 31. Renate 26 september 2014 / 14:51

  Haha wat zijn die speentjes met een snor grappig en cute! Ik word ook altijd blij van HEMA spulletjes, ik zou daar echt soms de winkel leeg willen kopen als ik al die leuke pennen en schriftjes enzo zie. Ik vind die papierblokken van de Action ook altijd zo leuk, vooral deze printjes, ik moet er ook weer een paar nieuwe gaan kopen!

 32. Tamarah 26 september 2014 / 17:28

  Ik liep van de week ook door de HEMA en wat een super leuke nieuwe producten hebben ze in het assortiment! Ik ben er helemaal dol op! Ook de USB-sticks in verschillende soorten vind ik tof. Vooral de tompouce wat zo HEMA is! Ook op het knutselpapier ben ik helemaal gek. Misschien klinkt het zonde maar dit papier haal ik door de papierversnipperaar zodat je allemaal stroken krijgt en die stroken gebruik ik soms voor cadeautjes op te leuken. Ook gebruik ik de papiertjes als achtergrond voor leuke foto’s die ik mijn fotoalbums plak. Of ik pak mijn ponsen erbij en pons leuke hartjes of andere figuurtjes uit het leuke papier!

 33. Dieuwke 27 september 2014 / 09:59

  Leuk, leuk, leuk! Maar… waar is het minimalisme gebleven?? 😉

 34. Hester 27 september 2014 / 11:28

  HEMA veranderd? Oh! Met ‘blijmakers’ vind ik het wel echt een winkel voor jou, doet me aan ‘lichtpuntjes’ denken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.