Dingen waar je blij van wordt!

Deze editie van dingen waar je blij van wordt is zó leuk, als je het mij vraagt! Afgelopen twee weken heb ik echt een boel pareltjes bij elkaar gevonden waar je echt blij van wordt. Kijk mee!

schattige-theelichtjes-huizen-xenos

Huisjes theelichthouders van Xenos

In de winkel heb ik nog even staan twijfelen voordat ik ze kocht (zo gaat dat heel vaak bij mij, haha), maar uiteindelijk besloot ik ze te kopen. En zonder spijt, wat zijn deze theelichtjes onwijs leuk! Vooral als het donker is en het lichtje brandt dan staat het super gaaf. Ik heb het gevoel dat ze de hele kamer een upgrade geven, hoe gek dat ook klinkt! Ja, ik ben gek op deze theelichtjes!

De prijzen weet ik niet exact meer, maar volgens mij was de grote €3,50 en de kleine €1,99. Dat geef ik niet zomaar uit aan zulke theelichtjes, die haal ik liever bij de kringloopwinkel, maar deze waren gewoon te leuk. Ik word er blij van!

sostrene-grenes-collectie-herfst-winter

Sostrene grene herfstcollectie

Helaas zit er alleen in Groningen een Sostrene grene, dus echt bereikbaar zijn deze spulletjes niet voor mij. Ondanks dat zijn ze heel leuk om naar te kijken, inspireert het me wat betreft mijn interieur om bijvoorbeeld zelf dingen te maken of op zoek te gaan naar bepaalde items. En nouja… wie weet komt een van jullie binnenkort wel in Groningen en kun je een kijkje nemen in de winkel. Ze hebben veel leuke spulletjes op het moment:

rose-gouden-accessoires-koper

Schaaltjes met een rose gouden/koperen kleur.

sostrene-grene-herfst-collectie-2014

Kussens met leuke teksten

sostrene-grene-fall-2014En een boel leuke teksten voor aan de muur. De complete Sostrene Grene folder vind je hier, er staat nog meer leuks in, kan ik je vast vertellen!

urban-outfitters-mokken-met-dieren

Urban outfitters mokken met dieren

Deze mokken vind ik echt super cute! Daar word je toch blij van als je er elke ochtend je kopje koffie of thee uit kan drinken? (warme chocolademelk met slagroom en mini marshmallows mag ook). De prijs is iets minder leuk: €15.  Te koop bij Urban outfitters!

stippelblokje-ikea

IKEA stippel notitieblokje!

Jarenlang heb ik het overleefd zonder memoblaadjes op mijn bureau. Maar hoe?! Ik vind ze ideaal, als iemand belt, iets doorgeeft, je moet iets onthouden, je wil een lijstje maken: ik maak volop gebruik van mijn bakje met memoblaadjes die ik op mijn kantoor heb staan. Nu heb ik ook mijn eigen plekje op zolder en daarvoor kocht ik dit blokje bij IKEA. Deze papiertjes zijn niet blanco, niet gelinieerd, maar ze zijn gestippeld! Haha, ik vond dit zo geinig dat ik dit hebbeding graag wilde hebben voor op zolder. De prijs van het blokje is €1,99. Deze met streepjes is ook al zo cute!

Heb jij nog ergens leuke spulletjes ontdekt waar je blij van werd?

DELEN:

41 reacties

 1. Angela 8 oktober 2014 / 06:28

  Ik vind de mokken van urban outfitters echt tof! Alles eigenlijk! Leuke lijst heb je zo gemaakt!

 2. Yvonne 8 oktober 2014 / 06:41

  Oei. Wat een leuke spullen! Geef mij ook maar zo’n gestippeld notitie-blokje. Cute! 🙂

 3. Celeste 8 oktober 2014 / 06:41

  Die kussens met leuke tekst en die mokken zijn echt heel leuk! X

 4. Lyn 8 oktober 2014 / 06:46

  Deze rosé gouden schaaltjes zijn echt super, ik wil ze!
  Jammer dat er geen Strostrene grene winkel is in België (denk ik) dus ik zal op zoek moeten gaan naar look-a-likes.. Alle tips zijn welkom mensen 😉
  Ik was gisteren bij een vriendin en ze had zo een mooi simpel zilver armbandje aan en het kost maar €10, ga het ook kopen hihi 🙂
  PS : zo’n rosé schaaltje zou dus echt wel van pas komen voor m’n nieuwe armbandje haha!
  xo Lyn

 5. Marion 8 oktober 2014 / 07:14

  Toevallig heb ik vorige week voor het allereerst in mijn leven een bakjes met memoblaadjes gekocht. Ik weet nu al niet meer hoe ik het zonder heb kunnen doen. Ja, afgescheurde stukken krant, oude enveloppen etc etc. Ik ga volgende week ook lekker neuzen bij de Xenos. De waxinehouders zijn er leuk!

 6. Kelly Caresse 8 oktober 2014 / 07:25

  Zo jammer dat hier in brabant geen sostrene grene zit, ze hebben daar zoveel moois, vooral die koperen schaaltjes vind ik leuk!

 7. Frauke 8 oktober 2014 / 07:25

  Ahhh helaas geen Xenos/Sostrene Grene hier en dat notitieboekje hebben ze bij onze IKEA niet 🙁 Ik ga even huilen nu haha. Wel echt ontzettend leuke spulletjes! X

 8. MySimplySpecial 8 oktober 2014 / 07:40

  Wat heb je een leuke verzameling items gemaakt! Ik wordt er helemaal hebberig van. Oeps!

 9. Tamarah 8 oktober 2014 / 08:34

  Ohw hier word ik zeker blij van! Binnenkort ga ik naar Groningen toe en ga zeker even een kijkje nemen bij de Sostrene Grene. Binnenkort heb ik een paar verjaardagen dus ook leuk om hier wat cadeautjes te kopen!!

 10. Caroline 8 oktober 2014 / 08:57

  Die mokken vind ik heel leuk, maar toch echt te duur. Je waxinelichthouders zijn super! Staat altijd gezellig…

 11. Miranda 8 oktober 2014 / 09:40

  Wat een heerlijk lijstje met toffe spulletjes! Ik vind de huisjes van de Xenos echt helemaal het einde. Ik stond er laatst bij te kijken maar nam ze niet mee.
  Reken maar dat ik nu spijt heb:)

 12. Marieke 8 oktober 2014 / 09:41

  Oh wat een súper leuke memoblaadjes! Vind die koperen trend ook erg leuk. Net als die metalen ‘bakken’ met gaten erin, zeg maar. (Lekker duidelijk ;))

 13. Nicky 8 oktober 2014 / 09:46

  Wat een leuk schrijfblokje! En ja, die theelichthouders, mooi! Ik zie ze net ongeveer hetzelfde staan op de website van Ikea.. Ik ben nog maar een keer bij Ikea binnen geweest, maar vandaag kriebelt het wel erg om eens langs te gaan.. Zeker met een opruimverlof in het vooruitzicht, lijkt het me geen slechte zaak al eens wat inkopen te doen, toch? 😀

  Mooie dingen waar jij blij van wordt! 😉

 14. Jolet 8 oktober 2014 / 09:57

  Sostrene grene heeft inderdaad een geweldige collectie, ik ben echt verliefd op die winkel!

 15. Lauriëtte 8 oktober 2014 / 10:11

  Nu moet ik echt naar de sostrene grene! Elk weekend stel ik voor om eindelijk eens een dagje naar Groningen te gaan maar het is toch best wel een eind weg! 🙁

 16. Fabianne 8 oktober 2014 / 10:36

  Wat zijn die theelichthouders leuk! En de rest ook, trouwens. Toffe items!

 17. Marjolein 8 oktober 2014 / 11:51

  Oh wow, ik vind die kussens en die kaarsenhuisjes van de Xenos zo mooi! Ik zoek nog mooie kussens voor op de bank en zo een met een leuke tekst past wel mooi. Love it!

 18. Monique 8 oktober 2014 / 12:11

  Stuk voor stuk hele leuke spulletjes! Echt van die blijmakers nu het buiten zo donker en regenachtig is. Ik kocht laatst bij Xenos houten huisjes. Ik heb ze voor het raam gezet en vind ze daar erg leuk staan!

 19. Yvonne 8 oktober 2014 / 12:20

  Super leuk! Ik ga vanmiddag meteen langs de Xenos voor de theelichthouders 🙂

 20. Elize 8 oktober 2014 / 12:23

  Allemaal leuke dingen! Ik vind de koperkleurige schaaltjes en de mokken het leukst!

 21. Mandy 8 oktober 2014 / 12:57

  De koperen schaaltjes zijn echt super mooi! Jammer dat Groningen zo ver weg is. Maar van de plaatjes word ik ook al erg blij.

 22. Angela 8 oktober 2014 / 13:28

  Sostrene Grene is een leuke winkel, die herfstcollectie is allemaal om te hebben!

 23. Jana 8 oktober 2014 / 13:49

  Het schrijfblokje vind ik het leukst 😀

 24. Laura 8 oktober 2014 / 13:53

  Ik word ook altijd super blij van interieur dingetjes, al zijn het maar kleine waxinelichthoudertjes of mooie bloemen!

 25. Paula 8 oktober 2014 / 14:16

  Hoi Lisanne!

  Leuke blogpost! Ik woon in Groningen dus als je iets leuks hebt gezien bij de sostrene grene dan wil ik het ook best voor je kopen en opsturen hoor dan kan je het later terug overmaken naar mij als het aangekomen is.
  Kleine moeite :). Je mag me dan wel mailen op paulaschreuder@hotmail.com.

  Groetjes Paula

 26. Simone 8 oktober 2014 / 16:54

  Wat een leuke spulletjes! Wordt je zeker blij van.

 27. Iris 8 oktober 2014 / 17:15

  Die lichtjes zijn precies goed voor de kortere dagen. Ik kan er niets aan doen, maar bijna alle spulletjes waar ik nu blij van wordt, zijn net kerstversiersels.

 28. Ilse 8 oktober 2014 / 20:03

  Die theelichthoudertjes zijn echt heel leuk!

 29. Jessica 8 oktober 2014 / 20:40

  Leuke items!!
  Ik was een keertje bij Sostrene Grene, maar ik vond de winkel toen tegenvallen. Nu zijn er weer leuke items!

 30. Ise 8 oktober 2014 / 22:16

  Krijg meteen zin om een heel huis in te richten!

 31. Fleur 9 oktober 2014 / 11:36

  Oh wat een onwijs leuke dingetjes allemaal! Ik zou die huisjes van de Xenos ook wel willen!

 32. Olga | teamconfetti 11 oktober 2014 / 23:43

  Ik heb al een paar kleine dingetjes gekocht van de nieuwe collectie van sostrene Grene, maar ik ga nog een keertje terug hoor. 😉
  Zoveel leuke dingen inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.