Dingen waar je blij van wordt

Het is vandaag geen woensdag, maar omdat er gisteren iets anders online kwam heb ik vandaag weer een heerlijk lijstje met dingen waar je blij van wordt. Feestaccessoires, stickertape, kleding met dierenprintjes én een super leuk spelletje voor op je telefoon!

party-props-van-action

Party Props van Action

Ik heb een keertje in een video laten zien hoe je zelf party props kan maken. Dat is helemaal niet moeilijk, maar het gewoon kant-en-klaar kopen is natuurlijk nog een stuk makkelijker. Ik vond een setje bij Action! Hierboven zie je de inhoud van het setje.

12-party-props

Dit is hoe de ene kant van het setje eruit zag, twaalf figuurtjes op een stokje om te gebruiken voor op foto’s op een feestje!

party-props-action

Ik vind ze in elk geval heel erg leuk! De prijs van dit setje is €0,69, lekker betaalbaar, maar een leuke extra voor je feestje!

dierenshirts

Dierenkleding!

Deze twee tops kwam ik in de H&M tegen, hoe leuk zijn ze? Links een t-shirt met heel veel poezen erop (€14,99) en rechts een bloesje met konijntjes (€19,99). Jammer genoeg hadden ze nog maar weinig maten, anders had ik zeker het poezenshirt wel even willen passen!

two-dots-spelen

TwoDots

Dit is een spelletje op mijn iPhone die ik nu al een hele tijd speel, maar ik eigenlijk nog nooit met jullie heb gedeeld. Ik ben een beetje verslaafd. Hij werd genoemd in een van mijn andere spelletjes: Dots. Ik kan je vertellen: deze is veel leuker!

spelletje-dots

Iets met stipjes die je met elkaar moet verbinden. Het begint simpel en gaandeweg komen er allerlei uitdagingen bij in je spel, heel leuk! Elke twintig minuten krijg je een nieuw leven, wat wel fijn is: zo blijf je niet oneindig doorspelen, haha! Soms lijkt het even alsof een level écht niet te doen is zonder te betalen, maar dan blijkt het toch gewoon goed te gaan. Ik heb het in elk geval zonder voor extra’s te betalen gehaald tot level 227.

De app is gratis, te vinden in de Google Play store en natuurlijk ook beschikbaar voor Apple!

tape-action

Stickertape

Ook deze kwam ik tegen bij Action: stickertape! Ze hadden heel veel verschillende, maar ik vond deze het leukste. Met vlindertjes en envelopjes!

stickerdoosje

Er zit een heel grappig systeempje in, je kan het doosje als een soort houder gebruiken en van daaruit je stukje sticker rollen. Het werkt alleen niet zo goed bij de vlinders, die gaan steeds kapot, haha. Toch maar gewoon eruit halen dus!

tapestickers-in-een-doosje

Eruit halen kan ook gewoon! Dit setje kostte €0,49 en is te koop bij Action.

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

28 reacties

 1. britta 10 september 2015 / 07:05

  Leuk! De tape lijkt me leuk om post mee te versieren 🙂

 2. Elize 10 september 2015 / 07:26

  Die t-shirts was ik ook tegen gekomen. Inderdaad leuk!
  De stickertape vind ik ook tof!

 3. Desiree 10 september 2015 / 07:31

  Wat een leuke, kleine dingen waar je blij van wordt. Die tape van de action ziet er inderdaad erg leuk uit.

 4. Hester 10 september 2015 / 07:37

  Jaaa, TwoDots! Ik speel dat spelletje volgens mij echt al meer dan jaar (level 207 nu) maar het is gewoon zo leuk omdat het heel uitdagend blijft, en een beetje verslavend natuurlijk, haha.

 5. Tiffany 10 september 2015 / 07:48

  Wat hebben ze toch altijd leuke dingen bij de action! Ik heb gisteren daar hele leuke stickers gekocht en stof stickers 🙂

 6. Simone 10 september 2015 / 08:50

  Wat een leuke blijmakers! Die tapes zijn heel erg leuk.

 7. Dina 10 september 2015 / 08:51

  Oooh ik zag laatst een heel schattig jurkje met katjes er op (maar niet gekocht). Dieren printjes zijn echt leuk.

 8. manon 10 september 2015 / 09:00

  Wat weer een leuke dingen! Dat spelletje ga ik ook maar eens bekijken en die stickers zijn erg leuk!

 9. Leonie 10 september 2015 / 09:44

  Die tape van de action heb ik ook. Vond hem zo leuk! Ik heb de uiltjes en de huisjes. Moet trouwens wel toegeven dat ik ze als gewone stickers gebruik en dus maar 1 per keer gebruik. Gaat het lekker lang mee 😉

 10. Kim 10 september 2015 / 10:18

  Die konijntjes van het H&M shirt lijken bijna een beetje op Bunny Von D van Iris, haha.
  Ze hebben voor kinderen nu ook allemaal leuke dingen met konijntjes en ik baal zo dat ik niet heel erg klein ben nu, haha.

 11. Julia 10 september 2015 / 10:21

  Hihi ik ben door een blogpost van jou ooit ook Dots gaan spelen en daar werd toen een keer als suggestie TwoDots gegeven en toen heb ik die ook geïnstalleerd. Alleen ik ben pas bij level 103 😛 Maar deze vind ik inderdaad leuker dan de gewone Dots, omdat hier steeds weer nieuwe uitdagingen zijn. Oeh en dat kattenshirt van de H&M is leuk! Ga ik binnenkort eens naar kijken!

 12. Audrey 10 september 2015 / 10:36

  Oe, dat spelletje klinkt leuk, maar ik kan het me eigenlijk niet permitteren om er weer een verslavende bij te krijgen, haha 😉

 13. Tessa 10 september 2015 / 10:49

  Wat een leuke dingen heb je weer gevonden! Die partyprops en die stickertjes van de Action zijn echt heel erg leuk, moet snel maar eens gaan kijken :). Ik had nog nooit van die app gehoord trouwens, misschien maar beter ook anders zit ik helemaal de hele dag zo aan mijn telefoon vastgekleefd ;).

 14. Marlotte 10 september 2015 / 11:10

  Oh die stickertape, super leuk zeg! En ook nog eens lekker goedkoop. Ik denk dat die heel binnenkort van mij is!

 15. Annelies 10 september 2015 / 12:31

  Ze hebben echt altijd leuke dingen bij de Action! Leuke spulletjes weer.

 16. Marion 10 september 2015 / 12:43

  Haha zo grappig kwam de dingetjes van Action zelf ook tegen. Precies dingen waar ik ook blij van wordt!

 17. Tessa 10 september 2015 / 14:16

  Die stickertape is leuk!! Lekker fleurig, echt superleuk! Ik denk dat het ook tijd wordt dat ik even naar de action rijd, al zou ik niet zo goed weten wat ik ermee moet. Ach ja, niet alles hoeft zinvol te zijn, he.

 18. EliseDingen 10 september 2015 / 14:38

  Lang leve de Action! Vooral die envelopjes, lieef! En dat poezenshirt blijft ook leuk 🙂

 19. Anita 10 september 2015 / 14:55

  Wat een leuke dingen heb je weer gescoord bij de Action!

 20. Frances 10 september 2015 / 17:29

  Leuk artikel! dat spelletje ben ik stiekem ook verslaafd aan!

 21. Mascha 10 september 2015 / 17:34

  Hahha ik sloot mijn spelletje af en kwam hier… Eigenlijk om jouw kussensloop filmpje af te kijken… Maar ik zag dat je een aanrader had voor een spelletje.. En laat ik dat nou net zoeken.
  Dus ik keek en zag… Het spelletje dat ik zojuist had afgesloten XD
  Ik zit nog op level 185 vast.. Haha komt goed

  Dat konijnenshirt is awesome 🙂

 22. Ilse 10 september 2015 / 23:15

  Wat een super schattige bloesjes! En die stickertjes zijn ook tof! Alleen heb ik ook van die dingen (van de HEMA) en mijn ervaring is dat het plakkerigheidsgehalte (ja, ik vind dat dat een woord is) naar verloop van tijd aanzienlijk vermindert. Dus tenzij je het snel op maakt, is het niet echt heel goede kwaliteit.

 23. Iris 11 september 2015 / 13:23

  Ah dat konijnenblousje heb ik ook gezien en wilde hem heel graag, maar vond 20 euro een beetje veel 🙁

 24. Mariska 12 september 2015 / 19:27

  Wat een leuke spulletjes! Vooral die tape vind ik heel erg leuk! En ook die party spulletjes natuurlijk, haha. Leuk voor een photo wall op een feestje!

 25. anneleen 13 september 2015 / 18:43

  Oh die sticker tape is schattig, even voor kijken binnenkort! 🙂

 26. Priscilla 29 september 2015 / 22:53

  Ik zag die tape/stickers ook bij Action. Ik heb ze niet meegenomen. Daar heb ik nu al een beetje spijt van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.