Dingen waar je blij van wordt!

Het is weer tijd voor een nieuw artikel met dingen waar je blij van wordt! Ik denk dat dit mijn nieuwe favoriete rubriek is, ik word zo blij van het maken van deze blogposts! En natuurlijk let ik de hele week door wat voor persberichten er binnen komen en wat ik op het web tegenkom, leuk om zo te focussen op vrolijke goodies! Ik heb deze week weer een aantal onwijs leuke dingen om te laten zien…

ikea-papershop-hoofd

Ikea Papershop in alle filialen!

Ik ben vast niet de enige die zich heeft suf gezocht in de IKEA op zoek naar de papershop. Die zat namelijk helemaal niet in elke IKEA! Er is goed nieuws, nadat het concept is uitgeprobeerd in Delft, Barendrecht en Amersfoort is nu de rest van Nederland aan de beurt! Vanaf 1 augustus kunnen we dus overal de papershop van IKEA bezoeken (uitgezonderd de filialen in Duiven en Breda, zij moeten helaas nog iets langer wachten. Maar ze komen er!). Gevaarlijk wel voor je portemonnee, maar alleen van kijken ernaar word ik al blij. Omdat er bij de persinformatie zo veel mooie vrolijke foto’s te vinden waren vind je hieronder nog een impressie van wat er te vinden zal zijn in de papershops!

ikea-papershop-nieuws

Ik verheug me nu al op mijn eerste tripje naar de papershop van IKEA! (die gaan we vast in Tim zijn vakantie maken…. goed idee, haha!) Word jij hier ook zo blij van?

Webshop-loavies

De webshop Loavies

Ik heb het al wel vaker gehad over deze webshop, maar het lijkt wel alsof ze steeds leuker worden! Als je nog leuke zomerkleding of accessoires nodig hebt, neem zeker een kijkje op deze webshop! Er worden vaak nieuwe items toegevoegd, dus ik ben heel erg benieuwd wat er allemaal nog komen gaat…

ice-watch

De Ice-watch ICE glam Pastel collectie!

Hoe leuk zijn deze Ice-watches in pastelkleuren? Ik zie het al helemaal voor me: een wit jurkje met zo’n pastel horloge (ik zou voor groen kiezen!). Of juist een spijkerbroekje, witte top en natuurlijk een Ice-watch uit de ICE Glam Pastel collectie. Ik vind ze leuk, lekker zomers! En net iets meer chique met de rose gouden details. Welk kleurtje zou jij kiezen en hoe zou je ze combineren? De prijs van het horloge is €79.

watertapje

Hema €4 watertapje

Nouja, eigenlijk is het een limonadetap, maar ik gebruik hem voor water! Ik heb soms wat moeite met water drinken omdat ik het vergeet en bijna nooit dorst heb doordat ik mijn medicijnen ook met water binnen krijg. En naast wat water drinken gezond is, merk ik het vaak ook direct als ik niet genoeg drink; belangrijk dus! Nu staat deze tap op mijn kantoor binnen handbereik! Perfect, dan heb ik nooit het probleem dat mijn water op is en het staat ook nog een stuk leuker dan flesjes water die overal op mijn bureau (eigenlijk door het hele huis…) te vinden zijn.

Er past maar liefst 3,8 liter in de tap, hij is onwijs leuk ook voor wanneer je een feestje geeft. Hij kost maar €4 en je kan natuurlijk elk soort drinken erin doen waar jij blij van wordt!

Saucony-Kinvara-5

Nieuwe sportschoenen van Saucony!

Saucony lanceert nieuwe modellen sportschoenen: de Kinvara 5. En van deze kleurtjes kun je toch niet anders dan blij worden? We weten allemaal hoe hip het tegenwoordig is om sportschoenen te dragen bij je gewone alledaagse outfits. Deze schoenen wegen slechts 218 gram, en dat lijkt me helemaal niet verkeerd om ‘gewoon’ op te wandelen. Maar je kan ze natuurlijk ook perfect gebruiken om op te hardlopen, daar zijn ze tenslotte voor bedoeld!

loom-xenos

loom-elastiekjes-goedkoop

Armbandjes maken van Loom! (Xenos)

Ik zie het al weken (zo niet maanden) om de armen van kinderen, Loom armbandjes! Nu maakten Larissa (hier) en Serena (hier) een first impression video over de loom armbandjes, en ja… toen begon het toch wel erg te kriebelen! Het loomen doe je door elastiekjes (waar je bijna niet omheen kon de afgelopen tijd, ze zijn echt overal te koop) op een rek te plaatsen en zo een bepaald patroon te maken. En dan kun je een armbandje maken! Ik kocht dit setje bij Xenos, daar was hij €5,-! Tipje voor iedereen die hem ook wil kopen: er zijn op dit moment 25% korting bonnetjes geldig bij Xenos, dus zoek die even op tussen de folders, dan betaal je nog maar €3,75! Hier krijg je een rekje, 600 elastiekjes, pennetje/haakje om met de elastiekjes te werken en haakjes om je armbandjes vast te maken voor. Ik voel me net weer een klein kind, maar dit is zo leuk om te doen!

Van welke dingen of spullen werd jij afgelopen week blij? Nog aanraders van dingen die we echt moeten bekijken?

DELEN:

42 reacties

 1. Kelly Caresse 25 juni 2014 / 07:26

  Super leuke rubriek, ik word er ook blij van! Ik vind de webshop loavies ook echt mooie items verlopen, veel pastel tinten en dingen van mijn smaak. En ja de loom rage, wie weet dat ook ik daar nog aan zal zwichten haha

 2. Ilse 25 juni 2014 / 07:33

  Die loom bandjes lijken me ook wel leuk. Voor veel van die DIY dingetjes heb ik het geduld niet, maar zo’n armbandje maken zou me nog wel lukken. 🙂

 3. Miranda 25 juni 2014 / 08:16

  Oh wauw de papershop van Ikea. Die moet ik ook eens bezoeken, ik zie al toffe dingen op de foto!
  Mijn zus heeft dat watertapje ook, erg mooi!

  Ik word blij van het wk deze week, ik vermaak me prima. Eens in de 2 jaar lekker voetbal kijken, ik hou er van. Verder heb ik niks met voetbal haha!

 4. Manon 25 juni 2014 / 08:53

  Leuk om te lezen! Ik vind dat tap-ding van Hema ook echt ontzettend leuk. Ik twijfel steeds of ik ‘m ga halen ja of nee haha.

 5. Lauriëtte 25 juni 2014 / 09:19

  Wat een leuke spulletjes! De Hema tap gebruik ik dagelijks! Gelukkig hadden de Ikea filialen waar ik altijd kom de paper shop al, maar extra leuk dat alles filialen het nu krijgen!

 6. Priscilla 25 juni 2014 / 09:19

  Ik was in het begin ook heel enthousiast over de papershop. Wij gaan altijd naar Delft. Maar ik vind het toch vrij prijzig en heb er uiteindelijk nog nooit wat gekocht!
  Die Hema tap wil ik ook nog hebben!

 7. Linda 25 juni 2014 / 09:21

  Ooo wat leuk die papershop! Dat kende ik nog helemaal niet! Ik moet snel weer naar de IKEA 😉 En die watertap van HEMA staat ook nog steeds op mijn lijstje!

 8. Nicole 25 juni 2014 / 09:54

  De papershop zat ook in Eindhoven dacht ik tenminste het leek erop!
  De hema tap heb ik 2 jaar terug al aangeschaft, had toen nog een ander kleurtje!

 9. Dianne Overbeeke 25 juni 2014 / 10:36

  Loomen is echt helemaal in. Ik was van plan om er niet aan te beginnen, maar nu ik het overal lees begint het toch ook wel te kriebelen haha!

 10. Mandy 25 juni 2014 / 11:01

  De webshop van Loavies vind ik ook helemaal leuk!! Ik ga er zo weer even kijken.

 11. Claudia 25 juni 2014 / 11:39

  Wauw, die papershop van Ikea ziet er wel even een partij gaaf uit! Dat wordt een tripje plannen!

  En ik heb de limonadetap van Hema ook gekocht, een super fijn ding. Ik gebruik hem om citroenschijfjes met spa rood te mengen en dan lekker te tappen 🙂 Bij de kassa nog een extra ‘ding waar ik blij van werd’: ik hoefde maar €2,80 af te rekenen omdat hij in de actie was. Score!

  Leuke rubriek Lisanne, je merkt aan je post dat deze dingen je blij maken!

 12. Shaz 25 juni 2014 / 11:41

  Oeh nu moet ik naar de papershop van de Ikea! Ik hou echt van zulke hebbedingetjes.

 13. Gwen 25 juni 2014 / 12:55

  Ik moet dus weer snel eens naar IKEA als de papershop ook in Eindhoven komt! 😀 Ik vind die loombandjes ook zo grappig, maar ik heb mezelf nog tegen kunnen houden om het te kopen 😉

 14. Annelies 25 juni 2014 / 13:07

  ikea papershop? ik had er nog nooit van gehoord. Dadelijk eens kijken of dat ook in België is! Loom Bands… ik doe ook altijd mee met mijn zoontje 😉 lekker verstand op nul. Loavies is zalig

 15. Elize 25 juni 2014 / 13:20

  Ik kan echt niet wachten om naar de IKEA te gaan deze zomer!
  De armbandjes ben ik minder fan van, ook al kan ik me wel voorstellen dat het verslavend is om die dingetjes in elkaar te knutselen.

 16. Cindy 25 juni 2014 / 13:21

  Het is maar heel goed dat de papershop van Ikea pas later bij Ikea komt, anders stond ik er zeker 1x in de week haha. Die watertap, ik kan ‘m nergens meer vinden 🙁 Maar ik heb een grote waterkan die ik vaak vul met water en vers fruit, lekker! Ik word erg blij van deze rubriek, dank je wel!

  • Anne 25 juni 2014 / 16:18

   Ze hebben hem nog online Cindy :)! (zoeken op limonadetap)

 17. Marion 25 juni 2014 / 15:08

  Die watertap van de Hema! Volgens mij had een collega die op haar bureau staan. Zeker leuker dan die saaie flesjes. Die armbandjes zijn ideaal! Je hebt geen kind meer aan je kids!

 18. Anne 25 juni 2014 / 16:15

  Ahh ik hou van happy things! Leuk dat je daar een hele rubriek voor hebt aangemaakt :).

  Ik heb zelf toevallig vandaag een blog geschreven over welke vrolijke liedjes mij een glimlach bezorgen. Misschien een idee om deze vrolijke playlist op te zetten tijdens het schrijven van je happy blogs 😉

  Ik kijk uit naar je volgende happy post!

 19. E 25 juni 2014 / 16:47

  De papershop zit bij ons al een tijdje in de Ikea (Amersfoort) en ik vind het zo leuk! Heb daar een tijdje terug al eens een schriftje gekocht (ik koop dat soort dingen eigenlijk nooit ‘voor de leuk’, maar deze kon ik echt niet laten liggen haha).

 20. overthuis.nl 25 juni 2014 / 17:48

  Leuke inspiratie weer! De papierspulletjes bij de Ikea zijn echt ontzettend leuk! Ik kom regelmatig bij de Ikea in Amersfoort en heb er al heerlijk tussen mogen struinen!

 21. Tricia Maes 25 juni 2014 / 19:27

  Wat een leuke items! Love papershop en Hema watertap! Daar word je zeker vrolijk van!

 22. Luuke 25 juni 2014 / 19:58

  Toevallig kocht ik vandaag mijn eerste loom set 🙂 Die watertap lijkt me super handig en die ice-watch collectie ziet er erg leuk uit.

 23. Chantal 25 juni 2014 / 21:22

  Dat watertapje is erg leuk en handig voor in de zomer!

 24. Donna Luisa 25 juni 2014 / 21:32

  Ik ben ook bezig met die armbandjes, leuk is het he? Haha. En dat watertapje van de Hema is super handig! Bedankt voor de tip die ga ik zeker halen!! x

 25. Jorien 25 juni 2014 / 21:51

  Wat een leuke rubriek! Ik wordt ook helemaal vrolijk van deze blogpost!

 26. Jessica 25 juni 2014 / 22:34

  Leuk om te lezen! Dat van IKEA lijkt me heel leuk en verslavend werken…. 😛

 27. Sheela 25 juni 2014 / 23:34

  Ik werd ook heel erg blij van dat watertapje, ik heb er toen gelijk een artikel over geschreven 🙂
  En de Ikea maakt me altijd blij, daar kan ik de hele dag zitten maar dat is vast bij veel mensen zo. x

 28. Tiffany 26 juni 2014 / 01:15

  Wat een ontzettend leuke dingen! Die webshop Loavies ga ik zeker eens checken 🙂 Ik zou voor de rechtse Ice-Watch gaan, een origineel exemplaar! Ik werd deze week blij van mijn nieuwe loopschoenen, hihi!

 29. Vivian 27 juni 2014 / 16:33

  Ik hou van dit soort blogjes! Ik word momenteel heel blij van leuke verjaardagskaarten, van nieuwe spullen voor het nieuwe schooljaar straks, van dingen op mijn to-do-lijst afvinken en van nieuw leesvoer =D o ja, en van kunnen doen waar ik zin in heb zonder verplichtingen van school!

 30. Tamarah 27 juni 2014 / 22:39

  De IKEA papershop vind ik echt super leuk! De HEMA watertap is inderdaad handig voor tuinfeestjes!

 31. Marije 28 juni 2014 / 08:48

  Ja, ook ik heb tijden om de papershop gezocht in Ikea Groningen! Ik was de week ervoor bij Ikea Århus, Denemarken en daar hadden ze het wel! Ik kreeg natuurlijk spijt dat ik een aantal dingen niet had meegenomen. Fijn dat ze nu in alle Ikea’s komen! 🙂

 32. Hester 28 juni 2014 / 10:52

  Ik wist niet dat die loomhype ook echt over zou waaien naar ‘volwassenen’, haha! Die tap is echt leuk!

 33. cheyenne 28 juni 2014 / 20:58

  leuke lijst! ben heel benieuwd naar de papershops 🙂
  xo, cheyenne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.