Dingen waar je blij van wordt!

Het is woensdag, tijd voor een blogpost vol met dingen waar je blij van wordt! Ik heb een prachtige nieuwe tas, kwam een paar bijzonder vrolijke kaartjes tegen én… nog meer post. Namelijk enveloppen waar je blij van wordt!

michael-kors-tas

Een nieuwe tas!

Aangezien het uit is met Tim, had ik een nieuwe liefde nodig. Nee, sorry, dat is echt een heel flauw bruggetje. Maar mijn tas is zeker weten een tas waarop ik een beetje verliefd ben!

Deze week staat de tassenwebshop Duifhuizen.nl in het teken van B(l)ack in business. Binnen dat thema mocht ik bij hen een tas uitkiezen, super leuk! Na wat rondneuzen op de webshop kwam ik deze tegen waarna ik niet meer verder hoefde te kijken: dit wordt hem! En ik heb er nog geen moment spijt van gehad, het was echt een heel goede keuze. Ik ben geen tassenmeisje, ik gebruik eigenlijk gewoon één tas waarin ik al mijn spulletjes laat zitten. Dat tasje moet overal bij passen en een fijn formaat hebben, daar heb ik deze tas uiteraard ook op uitgezocht.

michael-kors-bedford-gusset-crossbody-size

De tas heeft drie grote vakken waarin je iets kwijt kan. Ik ben iemand die alles maar in haar tas gooit, dus dit is wel handig om alles een beetje meer georganiseerd te houden. Wel moet ik nog even de tijd nemen om hem zo praktisch mogelijk in te delen!

nieuwe-tas-zwart

Al een tijdje was ik op zoek naar een vervanger voor mijn vorige tasje, die was écht aan vervanging toe. Dit is een heel mooie, fijne, luxe vervanger, als je het mij vraagt! Het is de Michael Kors Bedford Gusset Crossbody. Je vindt hem hier op de webshop!

blije-ikea-kaartjes

Blijmaakkaartjes

Vorige week bracht ik een bezoekje aan mijn arts samen met mijn vader, terwijl mijn moeder de dag ervoor heel ziek geworden was. Om haar op te vrolijken wilde ik iets leuks voor haar kopen! Ik weet dat zij ook zo van leuke kaartjes houdt, dus het is een pakje met kaartjes geworden! En een bloemetje, maar dat is iets minder spannend, haha.

blije-kaartjes-ikea

Het is een set met 4 kaartjes voor €0,99. Gekocht bij Ikea! Je vindt ze hier op de webshop.

blije-verrassing

Pas nadat ik ze al voor de eerste keer op de foto had gezet kwam ik erachter dat er ook op de achterkant vrolijke figuurtjes staan. Hier word je toch blij van? Ikke wel!

nog-meer-post

Enveloppen met print van Action

Ik houd van enveloppen! Deze van Action trokken meteen mijn aandacht toen ik ze zag liggen. Super leuk om een kaartje in te versturen of voor wanneer je geld of een cadeaubon cadeau wil doen. Ziet er toch een stuk leuker uit dan een blanco envelop!

leuke-envelopjes-action

Deze kostten €0,53 per pakketje van tien enveloppen. Lekker betaalbaar!

Ik word van al deze dingen blij, maar de tas heb ik al veel kunnen gebruiken en is gewoon heel erg fijn. Maar de andere twee zijn meer ‘gewone’ fijne kleine dingen, een stuk makkelijker bereikbaar, dus zeker ook blijmakers! Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

40 reacties

 1. Kelly 23 september 2015 / 06:56

  Mooie tas zeg! Die zou ik ook wel willen hebben, haha!

 2. Manon 23 september 2015 / 06:58

  Die tas is echt prachtig! Wat gaaf dat je gewoon een Micheal Kors tas mocht uitkiezen <3.

 3. Sophie 23 september 2015 / 07:20

  Oh waaaauw , dat tasje is heeel mooi! Ik houd van zilveren details 😀 😀 Oh en die enveloppen, daar wordt een mens vrolijk van!

  • Lisanne 23 september 2015 / 10:52

   Ik ben ook zo blij met de zilveren details! Volgens mij hadden de andere kleurtjes allemaal goud van dit model, dus kwam goed uit 😀

 4. Frauke 23 september 2015 / 07:27

  DIE KAARTJES! Haha, méga schattig zeg. En die Michael Kors tas is echt ontzettend mooi, wat fijn dat je die mocht uitzoeken! Geniet ervan :)! X

 5. Tiffany 23 september 2015 / 07:47

  Wat een ontzettend mooie tas! Die zou ik ook wel willen hebben 😉 helaas heb ik al veel tassen. Die envelopjes zijn zo leuk! Ik heb die ook laatst gekocht. Gisteren kwam ik bij de action weer allerlei andere leuke dingen tegen, binnenkort maar weer eens een shoplog maken.

 6. Sanne 23 september 2015 / 07:49

  Ik ben verliefd op die leuke kaartjes van de ikea!

 7. Annemijn 23 september 2015 / 08:10

  Wat een prachtige tas! Die zou ik ook wel willen hebben! Echt een blijmaker!

 8. Fleur 23 september 2015 / 08:55

  Wauw, die tas! Zo ontzettend mooi met die drie vakken en ritsen! Ik snap dat je er een beetje verliefd op bent, haha!

 9. Kim 23 september 2015 / 09:04

  Die kaartjes en enveloppen maken mij ook heel erg blij! 🙂 De tas natuurlijk ook, al word ik wat minder snel héél enthousiast over een tas, hihi. Hij is wel erg mooi!

 10. Chris 23 september 2015 / 09:35

  Als tassen liefhebster wordt ik erg vrolijk van deze tas. Mooi formaat en in een kleur die overal bij past.

 11. Iris 23 september 2015 / 09:53

  Hele mooie tas en wat lief dat je kaartjes voor je moeder kocht!

 12. Sophie 23 september 2015 / 10:11

  Hele mooie, en fijne tas! Ik hou zelf niet zo van de Michael Kors tassen, vind ze vaak een beetje ‘opzichtig’ ofzo, maar deze is wel heel erg mooi. Doet me denken aan de Céline Trio Bag! Voor de enveloppen moet ik maar even snel naar de Action, die zijn ontzettend leuk.

 13. Simone 23 september 2015 / 10:16

  Wat een leuke dingen allemaal, vooral je tas vind ik geweldig. Ik ben gek op alles van het merk Michael Kors. Mooie luxe producten die bijna tijdloos zijn!

 14. Elke 23 september 2015 / 10:23

  Wat een mooie tas heb je gekregen, heel stijlvol! En die enveloppen heb ik ook al meegenomen bij Action haha, zo vrolijk 🙂

 15. Nicetobeout 23 september 2015 / 10:40

  Leuke tas. Heb laatst ook een zoektocht gemaakt naar een nieuwe tas. Vond dat echt moeilijk! Ben denk ik nogal lastig qua tassen. Uiteindelijk geslaagd voor een hele leuke bij Vögle!

  • Lisanne 23 september 2015 / 10:54

   Leuk! Ik heb dat ook vaak gehad met tassen: dan besloot ik dat ik wel wilde investeren in het perfecte exemplaar, maar dan kwam ik hem tegen op een plek waar ik het juist totaal niet had verwacht (Primark ofzo… niet echt de plek om het perfecte exemplaar te vinden als je besloten hebt dat je ook wel meer uit wilde geven, haha!). Zelfde verhaal met jasjes/jassen eigenlijk, haha.

 16. Anieke 23 september 2015 / 11:29

  Die enveloppen! Als ik weer beter ben dan ga ik naar de action, hihi!

 17. Rosemarijn 23 september 2015 / 12:10

  Ik word écht altijd blij van deze leuke blogposts Lisanne! 🙂 En vooral die leuke action enveloppes vind ik leuk! Elke maand stuur ik een brief aan mijn beste vriendin, dit wordt m’n verassing van deze maand. Thanks!

 18. Evera 23 september 2015 / 12:48

  Wauw, wat een super mooie tas zeg! Echt een plaatje! 😀

 19. Sofie 23 september 2015 / 13:39

  Aww wat leuk weer!
  En je tas! Prachtig 🙂

 20. Shifra 23 september 2015 / 13:49

  Aaaaaah ik ben echt verliefd je nieuwe tas! Wat een mooierd!!

 21. Anita 23 september 2015 / 14:31

  Hele gave tas zeg van een mooi formaat. En love de enveloppen want die heb ik zelf ook al in huis gehaald 🙂

 22. Nicky 23 september 2015 / 16:36

  Wat een leuke kaartjes en envelopjes! En die tas, lots of love! Alleen zou ze voor mij te klein zijn, ik ‘roefel’ graag eens in mijn tas op zoek naar iets.. 😀
  Hoe gaat het met je moeder? Had je post in je postbus? 😉

 23. Godelieve 23 september 2015 / 18:19

  Dat vind ik een hele mooie en handige tas die je hebt gekozen Lisanne 🙂
  Daar zou ik ook blij van worden!
  Leuk al die vrolijke lieve kaartjes en die gekleurde envelopjes daar word ik spontaan vrolijk van.

 24. Daniëlle 23 september 2015 / 18:25

  Wat een onwijs mooie tas! Denk nu alleen maar… diewilikookdiewilikookdiewilikook!
  Maar goed! Die blijmaak kaartjes van die Ikea ga ik onthouden, zijn schattig voor volwassenen en ook leuk voor kinderen en als juf heb je die soms ook nodig!

 25. Inge 23 september 2015 / 18:55

  Hele vrolijke kaartjes en enveloppen zeg. Lekker fleurig!

 26. Sytse 23 september 2015 / 19:14

  Verdorie! Jij scoort ook altijd zoveel leuke dingen bij de Action. Ik wou dat ik die gave had! Die enveloppen vind ik echt heel gezellig!

 27. Denise 23 september 2015 / 20:47

  Waaauw dat Michael Kors tasje doet me een beetje aan de Celine Trio Bag denken. Mooi!

  • Lisanne 23 september 2015 / 23:23

   Ik heb de Celine Trio bag even opgezocht. Ik vind deze van Michael Kors stiekem toch leuker, hihi. Gelukkig maar! Maar ze lijken inderdaad wel erg.

 28. Rianne 23 september 2015 / 21:30

  Schitterend exemplaar. Echt een goede keuze.

 29. alexa 24 september 2015 / 11:06

  ah wat een leuke tas en super leuke kaartjes!

 30. Ise 24 september 2015 / 15:01

  Wauw die tas! Ik heb zelf ook een vergelijkbaar model en vind hem zó fijn. De verschillende vakken zijn echt ideaal.

 31. Marike 24 september 2015 / 20:53

  Supermooie tas! Al zou ik zelf goud juist mooi vinden. En je hebt hem dik verdiend!

 32. Kaya 22 april 2016 / 15:30

  Wauw die tas is zo ontzettend mooi! Weet jij toevallig of de tas nog verkocht wordt of dat ie uit de collectie is? Ik kan hem niet meer vinden 🙁

  • Lisanne 24 april 2016 / 14:04

   Ik weet het niet, als ik eerlijk ben! Hij is vrij basic, dus je zou denken dat hij wel in de vaste collectie zit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.