Dingen waar je blij van wordt!

Woensdag, tijd voor een blogpost gevuld met dingen waar je blij van wordt! Cadeautasjes, geweldige sale, een DIY pakketje en een kleurboek voor volwassenen.

cadeautasjes-xenos

Vrolijke cadeautasjes van Xenos

Laatst was ik bij Xenos en kwam ik deze super vrolijke cadeautasjes tegen! Ik vind dit printje echt heel erg leuk.

schattige-cadeautasjes-xenos

De prijzen waren voor de kleine tasjes €0,29 en de grote €0,49, lekker betaalbaar! Een aanrader, ik word er blij van.

the-body-shop-sale

The Body Shop sale!

Een van de fijnste winkels met sale: The Body Shop! De sale van The Body Shop is altijd goed, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen als je nog  iets nodig hebt. Zelf ben ik groot van van de Pink Grapefruit douchegel, deze staat bij ons in de douche. Wat betreft bodybutter is papaya mijn ultieme favoriet! Beide heerlijke fruitige, eigenlijk zomerse geuren, maar ik word er blij van!

Mijn moeder daarentegen is van van de Shea bodybutter, omdat deze qua structuur wat harder en meer voedend is! Toevallig zijn alle drie de dingen die ik nu heb genoemd in de sale, je kan alles uit de sale gewoon op de website zien, super handig!

diy-pakketje-hema2

Hema DIY decoration set

Toegegeven: deze set kocht ik vooral uit nieuwsgierigheid. Zoals je het hierboven ziet is hoe de set eruit zag, maar op de achterkant stond dat er drie stickervellen in zaten, hoe zien die andere twee er dan uit? Deze kocht ik tegelijkertijd met de budgetproof mallen om enveloppen mee te maken, deze waren ook €0,95. Ach… in dat geval wilde ik het setje wel hebben, benieuwd wat erin zat!

diy-pakketje-hema

Hierboven zie je wat ik uiteindelijk in het setje vond! Het is echt een beetje een snail mail setje. Een stickervel met post gerelateerde teksten, een stickervel met letters en een stickervel met verschillende etiketten (maar geen basics). Verder labels met touwtjes, niet echt bruikbaar om als adreslabel te gebruiken wanneer je post stuurt, dus meer voor de gein, ofzo, denk ik? En mini figuurtjes, wolkjes en vliegtuigjes. Ik weet niet of ik er echt veel van ga gebruiken, maar ik vind het wel een vrolijk pretpakketje, haha.

kleurboek-voor-volwassenen-action2

Nieuwe kleurboeken voor volwassenen bij Action

Volgens mij liggen ze al een tijdje in de schappen: nieuwe varianten van de kleurboeken voor volwassenen bij de Action! Over de ‘oudere’ varianten schreef ik al twee blogposts (deze eerste en deze waarin ik meer ingekleurde platen laat zien), maar de nieuwe dikkere boeken staan nu ook op de website. Ze hebben geen webshop, maar als je nog graag een kleurboek wil, dan zijn deze wel heel erg leuk! Ze kosten €1,99 per stuk, maar zijn dan ook wel echt een stuk dikker dan de boeken die als eerste in de winkel lagen.

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

44 reacties

 1. Celeste 14 januari 2015 / 06:30

  Vind het zo leuk dat jij iedere keer weer de meest schattige, lieve, leuke en blije dingen weet te vinden! Word je gelijk helemaal vrolijk van 😉

 2. Francesca 14 januari 2015 / 07:16

  Wat een goeie tip voor het kleurboek! De prijs van het ´echte´ kleurboek voor volwassenen houdt me steeds tegen om het te kopen! Maar 2 euro heb ik er wel over 😉

 3. Lauriëtte 14 januari 2015 / 07:41

  Van het kleurboek van volwassenen word ik wel blij! Hoewel ik dat toen een keertje heb geprobeerd en het bij die ene keer is gebleven. Maar ook al was het maar 1 keertje, ik vond het erg rustgevend! Ik zou er gewoon tijd voor moeten vrijmaken 🙂

 4. marieke 14 januari 2015 / 08:00

  ooh wat doe je met me, met die sale van de bodyshop haha. Ik word er echt enorm door verleid, maar mag niks kopen van mijzelf 😉 Zijn zoo fijn al hun producten! En dan bedoel ik vooral alle was dingen en insmeer dingen 😉
  De tasjes voor cadeautjes vind ik ook altijd erg leuk! Van de hema zijn ze ook tof!
  En het kleurboek van de action heb ik ook pas gekocht, leuk boek en vooral ook zo lekker dik 🙂 Blij mee!

  Leuke dingen heb je in je artikel 😀

 5. Dina 14 januari 2015 / 08:16

  Aaah super tip, ik heb van die cadeautasjes nodig (een golf van verjaardagen de aankomende weken).

 6. Inge 14 januari 2015 / 08:34

  De sale van de Body Shop is wel erg interessant, maar ik vind die grote pot Shea Butter toch nog aan de prijs, helaas!

 7. Lisanne 14 januari 2015 / 09:04

  Wat een leuke dingen!!! Mijn ouders hadden “helaas” net voor de sale al ingeslagen bij de outlet van de body shop, dus ik ben helemaal voorzien tot de volgende sale.

  Wel jammer dat het pakketje van de hema niet zo bruikbaar is! Wordt dan toch een beetje zonde van het geld, zelfs als het niet veel is… maar wie weet! En letters zijn natuurlijk altijd handig!

 8. zomersproetje 14 januari 2015 / 09:14

  Wat een fijne spulletjes weer! Heerlijk dat kleuren, ik probeer het iedere dag een half uurtje te doen. De bodyshop vind ik ook een leuke winkel. Is het nu sale daar? Dan ga ik er snel even langs!

 9. Marion 14 januari 2015 / 09:18

  Hou op, schei uit. Die sale bij TBS! Ik moet me elke dag inhouden om niet nog nog een lading te bestellen!

 10. Emily 14 januari 2015 / 09:22

  Ah wat leuk! Ik vind vooral dat kleurboekje erg leuk, zeker voor die prijs. Misschien dat ik maar eens langs de action ga. 🙂

 11. Eline 14 januari 2015 / 09:30

  Ik vind cadeautasjes ook altijd leuk, kleden de boel net een beetje meer aan!

 12. Frauke 14 januari 2015 / 09:44

  Wat een leuke spulletjes! Met name die tasjes vind ik qua print héél erg leuk, zou ze daarvoor wel durven kopen haha! En dat Hema setje is ook onwijs leuk! X

 13. Natasja 14 januari 2015 / 09:51

  Ja de kleurboeken voor volwassenen! Ik heb ze meteen meegenomen toen ik ze zag liggen bij de Action. Dat is al een paar weken terug, hier hebben ze ze jammer genoeg niet meer.

 14. jenn 14 januari 2015 / 10:03

  Ik heb ook zo’n kleurboek gekocht bij de action, ze liggen er idd al zeker een maand 🙂 Er staan mooie platen in!

 15. Anneleen 14 januari 2015 / 10:05

  Wat een vrolijke spulletjes! Hier word ik heel hebberig van 😉 vooral die tasjes van de xenos vind ik helemaal geweldig, die zijn gewoon al een cadeautje op zich

 16. Naomi 14 januari 2015 / 10:15

  Ik hou van de body mists van the body shop! en alles van honeymenia hmmm

  x

 17. Anita | mindjoy.nl 14 januari 2015 / 10:27

  Wat een leuke cadeau tasjes bij de xenos zeg en idd een fijn prijsje. De kleurboeken leggen er idd al een tijdje, maar wel fijn dat ze wat dikker zijn. Kan je even vooruit.

 18. Miron 14 januari 2015 / 10:38

  Dit zijn inderdaad dingen waar je blij van wordt. Dat kleurboek is leuk! Ik probeer iedere dag een stukje te kleuren, maar het schiet er nog wel eens bij in. Die tasjes heb ik nog niet bij de Xenos gezien, binnenkort maar ‘ns even kijken! 🙂

 19. angelique 14 januari 2015 / 10:38

  heerlijke blijmakers! enne action heeft alweer nieuwe kleurboeken

 20. Lora 14 januari 2015 / 10:56

  De cadeau tasjes zijn inderdaad super leuk en betaalbaar , maar The Body shop is boven mijn budget . Maar het is heerlijk als je niet fit en pijnlijk wakker word om je zelf eens te verwennen met een lekkere douchegel of body Butter. En dat word je dag ook een stukje vrolijker . Het kleurboek is echt een aanrader, , even niks aan je hoofd en kleuren maar.

  ps Zou je mij wat meer informatie kunnen geven over het bloed onderzoek naar Lyme in Duitsland. Ik heb net de uitslag van mijn bloed onderzoek gekregen en ben negatief getest. Maar heb wel fibromyalgie en een soort duizeligheid ‘s aanvallen waar bij ik moeite heb om bij bewustzijn te blijven. Tot nu toe is er geen oorzaak gevonden voor de aanvallen. Ook de kosten van het onderzoek zou ik graag willen weten.
  Mail mij s.v. p. op leernstman@home.nl

 21. Nicky 14 januari 2015 / 12:00

  Kleurboeken! <3

  Ik weet niet wat het is, maar ik voel persoonlijk niets met cadeautasjes. Er gaat voor mijn gevoel niets boven een traditioneel pakje opendoen.. 😀

 22. Linda 14 januari 2015 / 12:02

  Die kleurboeken! Ik heb zelf het kleurboek voor volwassenen op reis (cadeau gekregen) en daar probeer ik iedere dag wel even in te kleuren want ik vind het zo leuk om te doen! Deze prijsjes zijn ook een stuk fijner!

 23. Lifesabout 14 januari 2015 / 14:21

  Ik word ook altijd gelukkig van de Sale, bij Bodyshop, H&M, Zara en Lush. Maakt mij zo blij!

 24. lonneke 14 januari 2015 / 14:33

  En deze post maakt mij weer blij!
  Die tasjes zijn ontzettend leuk en handig zeg 🙂

 25. Marloes/GLAMOURMOES 14 januari 2015 / 15:23

  Hmmm die sale bij The Body Shop is verleidelijk, maar ik doe het niet haha! Eerst alles opmaken!

 26. Isabel Cristina 14 januari 2015 / 17:36

  Erg leuk artikel, word ik blij van! Dat DIY decoratie setje van de HEMA kende ik nog niet, erg leuk is die!

 27. Sax and the Pretty 14 januari 2015 / 17:37

  Jaaa I love the Body Shop sale! Ik vond de mango versie altijd zo lekker, maar volgens mij hebben ze die eruit gehaald! x

 28. Iris 14 januari 2015 / 18:00

  Ik ben wel benieuwd geworden naar die kleurboeken. Ik lees er veel over, maar heb er nog geen.

 29. Lies 14 januari 2015 / 18:58

  De sale bij The Body Shop word ik ook zeker blij van, maar ik probeer mij deze keer in te houden en niks te kopen haha. Ik ga ook snel weer eens even bij de Action kijken, want ik vind die kleurboeken altijd zo leuk.

 30. Patricia Schmitz-Heres 14 januari 2015 / 20:29

  Leuke spullen! Die tasjes zijn wel heel erg vrolijk inderdaad! En dat kleurboek… Iedere keer weer twijfel ik of zoiets ook wat voor mij is…

 31. Miriam 14 januari 2015 / 20:41

  Ik word voornamelijk blij van mijn nieuwe baan op dit moment ;p Maar ik kan ook heel blij worden van mijn kleurboek voor volwassenen, kickboksles en dansen. Leuk artikel!

 32. Deisy 14 januari 2015 / 20:45

  Van de Body Shop word ik ontzettend blij en als er sale is ben ik niet meer te houden. Je begrijpt dan ook dat er flink op los ga haha 😉 En misschien moet ik toch ook een keer aan die kleurboeken voor volwassenen: ik hoor er tegenwoordig namelijk zoveel goede verhalen over.

 33. Wendy 14 januari 2015 / 21:52

  Die cadeautasjes ga ik even onthouden. Heel leuk en inderdaad ook betaalbaar.

 34. Veerlez 14 januari 2015 / 22:05

  Oohw oohw, die body shop is niet goed om te weten, want ik gebruik nu de Mango scrub en body butter en ik vind die goddelijk, maar ik wil niet zoveel geld uitgeven 🙁 hmmmm, dubio!

  • Lisanneleeft 14 januari 2015 / 22:47

   Volgens mij hebben ze die elke keer wel in de sale, dus als je er nog een half jaartje mee vooruit kan kun je gewoon wachten tot wanneer er weer sale is!

 35. Fleur 15 januari 2015 / 09:58

  Ik word zeker altijd helemaal vrolijk van TBS sale!

 36. Linda 19 januari 2015 / 23:53

  Wat een leuke dingen, het Action kleurboek is leuk, ik ben er graag in bezig evenal in andere kleurboeken. Leuk de tasjes van de Xenos en de spullen van de Hema zijn ook erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.