Dingen waar je blij van wordt!

Zo veel leuke dingen deze week! Ik ben helemaal vrolijk van het maken van deze blogpost, zo simpel kan een mens zijn: blij worden van spullen. Ik laat je stickers zien, behang voor in de kast, gekleurd tissuepapier én mijn favorieten uit de nieuwste IKEA collectie. En die is leuk! Oké, als je benieuwd bent, lees dan verder.

kleurcoderen-hema-stickers

Stickers van Hema

Hoe kan het ook anders: weer iets van Hema! Toen ik deze stickers zag moest ik meteen denken aan deze video van Emma over coderen met kleur. De kleine rondjes had ik sowieso nodig (om de letters van een toetsenbord te verstoppen, volgens mij zijn ze daar perfect voor!), maar dat de rest ga ik zeker ook gebruiken! Per setje (er zitten twee velletjes in een setje) betaalde ik €0,75.

behang-voor-in-je-kast

Behang voor in de kast!

Hoe leuk is dit: een behangetje voor in je kast? Super leuk en vrolijk, dit kan een kast echt een upgrade geven! Ik vond ze op de website van Flying Tiger, waarvan ik helaas nog nooit een winkel bezocht heb, maar wel veel over heb gehoord. Ken jij deze winkel al?

tissue-paper-action

Tip: Nieuwe kleurtjes tissuepaper bij Action!

Een setje met tissuepaper van de Action had ik al, maar die kleuren waren allemaal vrij standaard. De laatste keer dat ik bij Action was liep ik tegen deze nieuwe setjes aan met onwijs leuke kleurtjes! Dit papier is perfect om cadeautjes mee in te pakken of leuke creatieve dingen mee te doen.

nieuwe-kleurtjes-tissuepapier

In een pak zitten 20 vellen in 20 verschillende kleurtjes. Voor een pak betaalde ik nog geen €1 (exacte bedrag weet ik niet meer).

ikea-nieuwe-collectie

IKEA lanceert SPRUTT: Nieuwe bad- en slaapkamer collectie

Ik houd zo van IKEA! Elke keer als ze weer nieuwe spulletjes in het assortiment hebben wil ik dat weten. En ja hoor, ik vond een berichtje over de SPRUTT collectie in mijn mailbox. De collectie is vanaf februari te koop, ik laat je alvast mijn favoriete items uit de collectie zien!

ikea-kastje-met-heel-veel-vakjes

Dit kastje met negen lades, heerlijk om allerlei verschillende spulletjes in op te bergen. Het is misschien niet ultiem praktisch (er passen natuurlijk geen grote dingen in), maar het ziet er onwijs leuk uit, vind ik! Perfect voor kleine spulletjes. De prijs: €89,95.

Ze hebben hier ook een hoge smalle variant van met zes lades boven elkaar, handig voor als je weinig ruimte hebt!

ladder-met-opbergmanden

De ‘ladder’ die je op deze foto ziet vind ik er toch wel heel erg leuk uitzien! Ik heb nu bij verschillende woonwinkels de ladder gezien als decoratie, maar bij IKEA maken ze er een praktisch dingetje van. Vind ik heel leuk, zo met die bakken! Ze noemen het een handdoek houder, maar je kan hem natuurlijk voor allerlei dingen gebruiken. De prijs van het rek is €17,95, per mandje dat je eraan kan hangen betaal je €6,99.

ikea-sprutt

Deze trolley vind ik zo gaaf! Ik weet niet wat het is, maar ik houd van zulke trolleys. De prijs: €39,95.

ikea-muurstickers

En stickers! Deze zijn er ook in het geel en in het zwart. Super leuk om een tekst mee op de muur te maken of je interieur op een andere manier mee te versieren. Per twee vellen is de prijs €11,95.

Haha, ik word helemaal blij als ik deze blogpost bekijk. Dat is natuurlijk de bedoeling. Van welke van de bovenstaande dingen word jij het meest blij?

DELEN:

55 reacties

 1. Celeste 21 januari 2015 / 06:30

  Wat een leuke spulletjes weer! Word er echt helemaal blij van (en een beetje hebberig haha ;). Weer een tof artikel! 🙂

 2. Akosua 21 januari 2015 / 07:39

  Ik vind vooral in ladekasten behang aan de binnenkant erg leuk staan. En het liefst dan ook afwisselende patroontjes. En de HEMA en de IKEA vind ik steeds meer op elkaar lijken. Met regelmatig wisselende collecties en mooie maar ook praktische artikelen.

 3. Vanessa 21 januari 2015 / 07:39

  Leuke spulletjes. Ik word er meteen vrolijk van! De spulletjes bij HEMA kan ik ook moeilijk weerstaan 🙂

 4. Lauriëtte 21 januari 2015 / 07:45

  De Sprutt collectie zag ik een tijdje terug al en ik was gelijk verliefd op het witte kastje met de 9 lades. We hebben hier een houten kastje in de gang met zo’n 30-40 lades waardoor je niks meer kan vinden, deze staat hoog op mijn verlanglijstje! Binnenkort weer eens naar de Ikea! 🙂

 5. MySimplySpecial 21 januari 2015 / 07:47

  Twee winkels waar ik fan van ben! Leuk zo’n pakketje tissuepaper in allerlei kleurtjes.

 6. Dina 21 januari 2015 / 07:56

  Die nieuwe spullen van Ikea zien er gaaf uit.

 7. Anneleen 21 januari 2015 / 08:24

  Ik heb die sticker van de Hema ook, ze zijn zo vrolijk en leuk! Dat tissue papier ziet er ook heel vrolijk uit!

 8. Elize 21 januari 2015 / 08:35

  De stickers van de Hema had ik laatst gekoch en gebruikt bij het inpakken van cadeautjes 🙂
  En de Flying Tiger zit hier ook in de buurt. Hele leuke winkel! Het is er ook altijd druk haha.

 9. Jess 21 januari 2015 / 08:36

  Die nieuwe dingen van Ikea zijn te leuk! Ik ben niet zo’n knutselaar dus ik koop nooit van die creatieve dingen maar het ziet er wel erg tof uit allemaal. Ik snap dat je blij wordt van deze spullen 🙂

 10. Nicky 21 januari 2015 / 08:46

  Bij de nieuwe collectie van IKEA zoals we ze hier in je blogpost zien, moet ik gelijk denken aan een ziekenhuiskamer.
  Die stickers van hema heb ik ook! En Flying Tiger, volgens mij is er een winkel in Sint-Niklaas (BE) en dan ben ik er wel al eens geweest!

 11. Lisanne 21 januari 2015 / 08:52

  Wat leuk weer!! Ik kwam toevallig deze week ook het “kastenbehang” tegen bij de action. Met best leuke patroontjes! Best een tip dus, vooral als je op de prijs moet letten 😉

  • Lisanneleeft 21 januari 2015 / 12:47

   Oh, daar ben ik dan wel heel benieuwd naar! Maar weer even naar de Action om een kijkje te nemen, haha.

 12. Manon 21 januari 2015 / 09:04

  Die badkamer collectie van Ikea is wel heel erg leuk!

 13. Tessa 21 januari 2015 / 09:17

  Dat kastpapier van Flying Tiger is zo leuk en handig! Ik heb zelf uiteindelijk maar gewoon behang gebruikt om mijn kasten op te leuken omdat ik toentertijd nergens gewoon kastpapier kon vinden. Ik ben blij dat het aan een comeback bezig is :). Ik kom regelmatig bij de Flying Tiger, ze hebben zulke leuke spullen!

 14. Frauke 21 januari 2015 / 09:25

  Leuke dingetjes! Ik werd ook heeeeeel blij van de IKEA collectie haha, ik ga per 1 januari gelijk even in de winkel kijken denk ik ;)! Ik aas al even op het roltafeltje, de ladder én de ladekastjes. En jaaa Flying Tiger is ZO leuk! Die zit hier echt vlakbij en ik kom er volgens mij elke week wel eens. Hele toffe winkel! X

 15. Eva 21 januari 2015 / 09:40

  Ooh! Dat kast behang super leuk!!! En een Flying tiger winkel heb je ook in Den Haag stad. Daar ben ik wel eens geweest. Super leuke dingetjes. Echt iets voor jou ook denk ik!

  En het tissue papier! Ook super leuk! Thanks voor de tip. Liefs, Eva

 16. Jenn 21 januari 2015 / 09:57

  Leuke dingen! Ik word er ook blij van.

 17. marieke 21 januari 2015 / 10:02

  ooh leuk die trolley! Het is maar goed dat ik binnenkort een keer naar Ikea ga 😉
  Vind dat behang voor in je kasten ook super leuk, al is het wel iets wat ik uit luiheid niet zo snel zo doen 😛

 18. angelique 21 januari 2015 / 10:03

  Die ladder van de ikea die wil ik zooo graag! Helaas haalt mn budget het momenteel even niet haha

 19. Shaz 21 januari 2015 / 10:27

  Tissuepaper ziet er zo vrolijk uit! Wat een leuke tip.

 20. Naomi 21 januari 2015 / 10:40

  Ik kocht laatst ook stickers van de hema!

 21. Anita | mindjoy 21 januari 2015 / 10:42

  Zeker dingen waar je blij van wordt. Alleen de prijzen bij de Ikea dan weer niet. Duur kastje! Ja de flying tiger is een super leuk winkel en ook fijne prijsjes!

 22. Danielle 21 januari 2015 / 11:04

  Ja die stikkers van de hema zijn leuk! Ik heb ze pas ook gekocht om mijn “fitkalender” mee te maken!

 23. Dionne 21 januari 2015 / 11:20

  Allemaal mooie kleurrijke items! Daar word je sowieso vrolijk van!

 24. sammie 21 januari 2015 / 11:24

  Flying tiger is echt een leuke winkel, moet je is heen gaan 🙂 Wij hebben er knoppen gekocht voor op de keukenlades (toevallig vandaag over geblogd) en ik ben er nog steeds verliefd op, ze hebben daar erg leuke aparte dingen. Ikea.. ook top! Dat lade kastje is wel heel gaaf, zo jammer dat wij daar geen ruimte voor hebben! Leuke post, word je idd blij van 🙂

  • Lisanneleeft 21 januari 2015 / 12:45

   Ze hebben hier in de buurt geen vestigingen helaas, super jammer! De volgende keer dat ik weer in een grote stad ben móet ik eventjes kijken, ben te nieuwsgierig!

 25. Isabelle 21 januari 2015 / 11:25

  Ohja heerlijke dingen ! HEMA stickers en IKEA spullen zijn altijd goed (: Ik word daar zo blij van haha

 26. Sylvia 21 januari 2015 / 11:29

  Dat wordt een bezoekje Action deze week 😉

 27. Eline 21 januari 2015 / 11:29

  Ik word sowieso blij van de Ikea, altijd 😀

 28. Verie 21 januari 2015 / 12:06

  ..dat kun je wel zeggen! Ik word er ook blij van, zeker van de artikelen in de kleur geel. Echt niet mijn kleur, maar ik kan het nu wel hebben met de donkere dagen! 😉 Fijne dag,..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 29. Lifesabout 21 januari 2015 / 12:54

  Ik word ook altijd zo blij van de Ikea inderdaad. En die stickers zijn erg leuk!

 30. zomersproetje 21 januari 2015 / 13:41

  Dat behang voor de kast is leuk! Ga ik onthouden voor de kinderkamer later.

 31. Marion 21 januari 2015 / 13:50

  Gaaf dat wit met geel zeg. Zou ik zelf nooit zo bedenken. Heel tof.

 32. Mandy 21 januari 2015 / 13:52

  Hihi ik kan ook echt blij worden van dingen zoals stickers. Mijn vriend moet er altijd om lachen, maar he het is alleen maar fijn als je van zoiets simpels blij kan worden.

 33. Xaviera 21 januari 2015 / 14:01

  Die trolley is echt geweldig! 😀 Leuk ook die tissuepapers van de Action, dat kan je volgens mij voor veel leuk dingen gebruiken!

 34. Melissa Charlotte 21 januari 2015 / 14:08

  Leuk leuk leuk! Die Hema stickers heb ik in het vakje achterin m’n agenda zitten zodat ik die lekker kan opvrolijken!

 35. Berdien 21 januari 2015 / 14:12

  De stickers van de Hema zijn gewoon dropdead fantastisch!
  Alles wordt er leuker van;-) een kaartje, een post it, een notitie in je agenda etc.
  Heb je ze al op je medicijn doosjes zitten? Maakt het een stuk vrolijker 😉

 36. Saar 21 januari 2015 / 15:46

  Wat een leuke dingetjes allemaal 🙂

 37. Joost 21 januari 2015 / 16:08

  Mijn zusje is de badkamer aan ‘t opknappen. Even doorsturen dit!

 38. Iris 21 januari 2015 / 17:15

  Zo’n trolley lijkt me handig als nachtkastje.

 39. Swaen 21 januari 2015 / 18:11

  Ik word sowieso blij van de Ikea, Hema en Action! Zoveel leuks!

 40. Joika 21 januari 2015 / 18:25

  Die troly ziet er wel heel leuk uit! Perfect om je stash Knap op te bergen en toch te showen 🙂

 41. Veerlez 21 januari 2015 / 19:21

  Oeewh de Tiger zit hier in Utrecht, wel een fijne winkel voor hebbedingen, ze hebben vaak wel leuke stationary dingen 🙂
  Ik heb toevallig nog leuker plakplastic gevonden bij de Action!

 42. Woon-Geluk 21 januari 2015 / 19:31

  Super gave dingen! Wat een vrolijkheid bij elkaar!
  Vooral de ladder uit de IKEA collectie maakt mij heel erg blij! Wij zijn al heel lang op zoek naar een handdoeken ladder voor in de badkamer en deze is PERFECT!

  Groetjes Cindy

 43. Eveline 21 januari 2015 / 20:35

  Ik wacht al een hele tijd tot de Ikea collectie op de site komt te staan, want momenteel vind ik hem nog niet. Ik wil die trolley!

 44. Ingrid 21 januari 2015 / 20:38

  Als ik ooit een miljoen (of meer) win/vind/krijg dan koop ik de Hema leeg. Ik kan die winkel niet meer inlopen zonder met iets naar buiten te lopen (uiteraard gekocht, haha). Zeker een blogpost waar je blij -en hebberig- van wordt!

 45. Whitney 22 januari 2015 / 14:23

  Wat veel leuke spulletjes om mee aan de slag te gaan. Snel een bezoekje naar de stad brengen.

 46. Ilse 22 januari 2015 / 23:34

  Woa, die nieuwe collectie van de IKEA! Super tof. =D Lekker fris ook, dat geel. =) En hieh, die stickers van de HEMA heb ik ook. =)

 47. sonja 23 januari 2015 / 02:09

  Gekleurd tissuepapier is wel echt een ultieme jeugd sentiment voor mij. Vroeger maakten we daar raamversiering van, door op zwart dik papier een tekening te make met dikke lijnen en de ruimte tussenin uit te knippen en daar dus tissuepapier onder plakken voor ultiem glas in lood effect. Vooral rond de feestdagen toen ons mam druk was met koken ed, hield oma ons zo bezig zodat we niet in de weg liepen en er ieder jaar weer eigen versiering er was. Je kon er ook lampioenen van maken, met een nep kaarsje (kindvriendelijkheid met batterijtje erin).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.