Dingen waar je blij van wordt!

Woensdag, tijd voor een blogpost vol met dingen waar je blij van wordt! Ik heb een heerlijke parfum ontdekt en veel te veel washitape gekocht. Kijk mee!

roberto-cavalli-geur-waar-je-blij-van-wordt

Roberto Cavalli paradiso

In de categorie parfum waar je blij van wordt: deze van Roberto Cavalli! De naam van de geur, paradiso zegt het al een beetje, maar ik vind het echt een zomerse lichte geur. En ik houd van de zomer, dus dat komt goed uit! Overigens ben ik van mening dat het bijna lente is, en dus bijna zomer, dus ik draag hem vast. Hij is niet super opvallend of uitgesproken, dus dat kan prima.

Ik citeer een stukje uit het persbericht:

De Roberto Cavalli Paradiso vrouw straalt charme, vrolijkheid en levendigheid uit. Ze is optimistisch en heeft een zonnig karakter. Ze haalt zoveel mogelijk uit het leven en verandert elk moment in een kostbare kans om te genieten en te koesteren. Ze begrijpt dat stijl en glamour meer zijn dan een uitstraling, het betekent een echte levensstijl.

Klinkt als een geur gemaakt voor deze rubriek, nietwaar?

roberto-cavalli-pardiso-geur

Mooie verpakking. Vrolijke kleuren, maar met een luxe uitstraling.

Over de noten van de geur:

Een opwindend voorspel van sprankelende citrus, dat zich vermengt met weelderig bergamot en zoete mandarijntjes, vangt de aandacht en prikkelt de zinnen. Het is een frisse en vrolijke opening, bruisend van leven en licht. De dierlijke hartnoot van wilde jasmijn die hier opvolgt, geeft een weelderige ondertoon van wellust en sensualiteit.

De geur wordt afgerond met een rijk en verfijnd akkoord van cipres, roze laurier en parasol pijnboom. Een verfijnde mix van typisch Italiaanse geuren, die het hypnotiserende effect van jasmijn verlengt en versterkt en een lang aanhoudend, houtachtig geurspoor creëert.

roberto-cavalli-paradiso

En van de flacon word ik helemaal blij, mooi! De prijzen: 30 ml eau de parfum: € 49,94, 50 ml eau de parfum: € 71,06 en 75 ml eau de parfum: € 92,17. Als je geliefde een mooi luxe cadeau aan je wil geven voor Valentijn vind ik dit een heel goede optie, de geur is vanaf februari te koop!

vrolijk-douchegordijn2

Douchegordijn met leuke print

Soms vind ik het zo jammer dat we geen douchegordijn nodig hebben in onze badkamer, er zijn namelijk zo veel leuke exemplaren! Deze van H&M is er wel eentje die ik zou kopen en ophangen in mijn eigen badkamer, als ik er eentje nodig had gehad. Lekker vrolijk, maar toch niet te opvallend. Hier word ik blij van! Je vindt hem hier op de H&M webshop.

washitapes-action

Nieuwe washitapes bij Action

Jongens, ik heb goed nieuws en ik heb slecht nieuws. Het goede nieuws is dat Action een heleboel leuke nieuwe washitapes verkoopt. Het slechte nieuws is dat ik er veel te veel heb gekocht, hahaha. Nouja, nu kan ik ze wel aan je laten zien!

washitape-bij-action

Dit zijn de pakjes die ik kocht. Ze hebben nu verschillende breedtes! Ik vind de dunne echt heel erg leuk, ik heb ze al veel gebruikt.

washitape-van-action

De washitapes worden verkocht bij action voor €0,79 per setje. Lekker betaalbaar!

Kattenhuis gemaakt van dozen

En dan als laatste dit crowdfunding project. Ik heb hardop moeten lachen om de video die je hierboven ziet! Als je er in de toekomst eentje wil voor jouw kat of dit grappige maar briljante product wil steunen kun je naar deze pagina gaan.

Van welke van deze dingen word jij blij?

De parfum in deze blogpost heb ik opgestuurd gekregen van een merk of bedrijf, lees mijn disclaimer voor meer info
DELEN:

47 reacties

 1. Marion 28 januari 2015 / 06:23

  Oh ik ben dol op geurtjes. Parfum, douchegel, geurkaarsen, kom maar op. Die kattenhuizen zijn echt te gek.

 2. Celeste 28 januari 2015 / 06:25

  Wat een leuke post weer! Was toevallig in de stad gisteren en zag allemaal washitape liggen. Moest gelijk denken aan jouw DIY haha. Dacht nog zal ik ze meenemen, er is vast wel iets wat ik ermee kan maken, haha!

 3. Vera 28 januari 2015 / 06:31

  Ahh Washi tape! Die moet ik hebben! Haha leuk artikel, vooral dat kattenfilmpje vond ik erg leuk. Die washitape binnenkort toch maar eens gaan bekijken.

 4. Dina 28 januari 2015 / 06:46

  Die parfum is inderdaad lekker. Dat douchegordijn ziet er tof uit!

 5. Kelly Caresse 28 januari 2015 / 06:55

  Ik ben benieuwd hoe die parfum ruikt want dat klinkt zeker goed, ik ben zelf ook meer weg van de wat zomerse of lente geuren

 6. Lauriëtte 28 januari 2015 / 07:42

  Dat douchegordijn vind ik erg mooi! Vaak zie je van die overdreven gedecoreerde douchegordijnen en daarom hebben wij toentertijd een grijze gekocht, maar deze van de H&M zou ik wel in mijn badkamer willen hebben! 🙂

 7. Simone 28 januari 2015 / 07:52

  Oooh wat leuk die tapejes! Weer eens wat anders ook, die smalle.

 8. Birds & Buddha 28 januari 2015 / 08:33

  Oeh ik zie een mooie kleurencombi liggen bij jouw wasitape. Vanmiddag ook eens langs de Action!

 9. Danielle 28 januari 2015 / 08:44

  Wat een leuke post! Voor mn werk was ik laatst bij een washitape leverancier en ik werd er helemaal hebberig van haha. Wilde overal een sample van mee nemen 😀

 10. Shaz 28 januari 2015 / 08:44

  Dat parfum klinkt erg goed. Ik hou zelf erg van lichte en frisse geuren dus dit past precies in mijn straatje.

 11. Angelique 28 januari 2015 / 08:48

  Hahaha die Blocks. En die naam poopycat the’re fulltime of it

 12. Margot 28 januari 2015 / 09:01

  Wat en leuk idee dat kattenhuis! Gaaf dat ze er van die megagrote constructies van maken.

 13. Elize 28 januari 2015 / 09:10

  Haha! Wat lollig, dat kattenhuis! Als ik een kat had zou ik er wel één willen.

 14. Lisanne 28 januari 2015 / 09:15

  Ja! De tapejes van de action! Ik heb zo lang voor dat vak gestaan om de leukste uit te kiezen… 😉
  Iets verderop hadden ze toen ik er was ook tape van stof, met oa leuke bloempatroontjes. Vond ik een leuke toevoeging en leek mij leuk om met elkaar te combineren!

 15. Anne 28 januari 2015 / 09:17

  Ehm… nu heb ik ook goed nieuws en slecht nieuws… Het goede nieuws is dat ik helemaal enthousiast werd van die washi-tape. Het slechte nieuws is dat ik net een soort van koop-stop heb ingesteld;)

 16. Vanessa 28 januari 2015 / 10:03

  Ik ben gek op geuren dus ik ben benieuwd naar het parfum. Die kattenhuizen zien er leuk uit zeg!

 17. Debora 28 januari 2015 / 10:06

  *rent naar de Action*
  Waaah, washi tape! Moet ik hebben 😀

 18. Naomi 28 januari 2015 / 10:24

  ik was gister nog bij de action mehh, die washi tape is zo leuk!

  xx

 19. Patricia Schmitz-Heres 28 januari 2015 / 10:43

  De washi tape heb ik ook gekocht afgelopen werk. Gewoon omdat ik er door jou blogs zo nieuwsgierig naar was haha.

 20. Ilse 28 januari 2015 / 11:19

  Leuke spullen weer, vooral dat parfum!

 21. lonneke 28 januari 2015 / 12:02

  Wat een leuke vrolijke post!
  Ik vind zo’n vrolijke douchegordijn echt ontzettend tof!
  Liefs Lonneke

 22. EigenParfumerie 28 januari 2015 / 13:20

  Leuk! Parfum is ook helemaal mijn ding! De noten van citrus, bergamot en mandarijn garanderen een frisse geur. De verpakking ziet er zomers uit. Het parfum is trouwens al verkrijgbaar.

 23. germaine 28 januari 2015 / 14:08

  Ik lees het liefst positieve posts en dit is er zeker een van! x

 24. marieke 28 januari 2015 / 14:25

  ooh leuk die douche gordijnen! Thanx ook voor de tip, heb binnenkort weer een nieuwe nodig 😀

 25. Marjolein 28 januari 2015 / 15:36

  Oh jeej, dat van de washitape had ik niet moeten zien. Was al van plan om morgen naar de Action te gaan, maar ik kom morgen waarschijnlijk ook terug met teveel washitape.

 26. Marieke 28 januari 2015 / 16:45

  Je kunt nooooooit teveel washi tape hebben, haha! Ik heb inmiddels een heel mandje vol met allemaal verschillende tapejes, maar misschien moet ik toch maar eens bij de action gaan kijken, want die zien er toch ook wel superleuk uit en er zitten ook wel veel printjes bij die niet lijken op iets wat ik heb!

  En oh mijn god. Als ik later een rooie kater heb, wil ik ook zo’n huis voor hem! Wat ontzettend leuk gevonden, haha. Ik kan uren kijken naar hoe katten zich vermaken met kartonnen dozen <3

 27. Iris 28 januari 2015 / 17:11

  Die tapejes zijn echt leuk. Meestal zijn er een of twee die je nooit wilt gebruiken. Die kattendozen… Te leuk.

 28. Laura 28 januari 2015 / 17:25

  Ik word echt heeeeel blij van die blocks! Lijkt me niet alleen tof voor mijn kat, maar ook enorm leuk voor mijn konijnen! En het filmpje (en de merknaam) zijn natuurlijk erg komisch. Ik hoop dat ze snel op de markt komen 🙂

 29. Lifesabout 28 januari 2015 / 17:46

  Dat geurtje ken ik nog helemaal niet…ik ga snel even snuffelen voordat de lente aanbreekt 😉

 30. Paul 28 januari 2015 / 19:20

  Dat kattenhuis is echt enorm tof. Jammer dat ik geen katten (meer) heb.

 31. Elke 28 januari 2015 / 19:52

  Aaaah die blocks! Lijkt me super leuk om zo’n kasteel voor mijn kat te bouwen, het is ook echt een prins 😉 En die washi tapes zijn leuk zeg, was van de week nog bij Action maar heb ze niet gespot, volgende keer toch weer eens speuren. Wat leuk trouwens dat je zo’n heerlijk parfum kreeg opgestuurd, een fijn cadeau!

 32. Miriam 28 januari 2015 / 21:06

  Jaaa, daar worden we inderdaad blij van! Ook van leuke kussens trouwens =D

 33. Saar 28 januari 2015 / 21:10

  Ik kan de geur zo ruiken, hmmm! Als nu niet eerst die Chanel nr 5 wilde 😛

 34. Anita 28 januari 2015 / 22:51

  Lisanne, wat doe je mij aan! Ik heb al veel te veel washi tape in huis.

 35. Inge 28 januari 2015 / 22:57

  Wauw, wat heb je veel mooie tapes! Jammer dat ik geen kat heb want die Blocks lijkt me erg grappig!

 36. José @ENOY! The Good Life 29 januari 2015 / 00:10

  Je hebt leuke blijmakers verzameld! Die washitapes zijn heel leuk en heb ik gelukkig vandaag over het hoofd gezien bij de AC-tion. Had al teveel gekocht 🙂 Die BLOCKS geweldig! Misschien wordt onze chagrijnige witte kater daar wat vrolijker van.

 37. Tamarah 2 februari 2015 / 12:34

  De parfum klinkt erg lekker. Ik draag gewoon wat ik lekker vind, de ene keer een lekker bloemig geurtje en de ander keer een wat ‘zwaarder’ luchtje.. ongeacht het seizoen 😀 .

 38. Anneleen 4 februari 2015 / 19:56

  Oh die washi tape ziet er zo leuk uit! Nu wil ik meteen naar de action 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.