Dingen waar je blij van wordt!

Woensdag, tijd voor een blogpost vol dingen waar je blij van wordt! Ik vond de perfecte jeans, een super leuke drinkbeker en kreeg een cadeautje. En oja: er kwam een interview met mij online gisteren, die laat ik je ook even zien!

perfecte-nieuwe-jeans

De perfecte jeans vinden

Oké, ik heb een ding met broeken op dit moment. Zoals je wellicht wel weet schommelt mijn gewicht enorm waardoor ik broeken in verschillende maten in mijn kast heb hangen. Van het gewicht waar ik nu op zit was nauwelijks meer een broek te bekennen, ik denk dat die allemaal versleten waren ofzo? Hoe dan ook, het lukte me maar niet om een fijne broek te vinden.

En laatst liep ik de C&A binnen en vond ik in een keer twee leuke jeans. Yes! Het linker model is wat meer een boyfriend model, zo’n broek heb ik nog nooit gehad, maar ik vond het wel leuk om het eens te proberen. Staat leuk! (€24,99) Verder een strakke skinny jeans, gewoon simpel blauw. (€19,99)

Zo fijn om na lang zoeken eindelijk een broek te vinden die mooi is én lekker zit!

krnwtr-fles

Krnwtr drinkfles

Verder wil ik je graag deze super leuke drinkfles van Krnwtr laten zien! De naam zegt je misschien wel iets, dit is een fles die je kunt gebruiken om te vullen met kraanwater, zodat je geen of minder plastic flesjes met bronwater hoeft te gebruiken. Dit kleurtje is echt heel leuk en vrolijk, toch? Mint/turquoise in combinatie met fel roze. Geen straf om deze te gebruiken, hihi. Hier word ik blij van!

Je vindt de fles hier op de webshop voor €22,95. Als je eerste reactie is: goh wat duur! Bedenk dan dat kraanwater veel goedkoper is dan bronwater, en met zo’n duurzame fles kun je heel lang doen. Uiteindelijk is het beter voor je portemonnee en voor het milieu!

Naast dat dit flesje heel leuk en vrolijk is, is het ook wel heel mooi om het verhaal achter Krnwtr te leren kennen, kijk dus ook zeker eventjes op hun website!

nieuw-armbandje

Een cadeautje

Onder een winactie die op dit moment loopt op facebook (meedoen is heel makkelijk, je hoeft niets te delen!) kreeg ik van Ciselle een berichtje dat ze vond dat ik zelf ook wel een cadeautje verdiende. Super lief! Ze maakte het bovenstaande armbandje speciaal voor mij, hoe leuk is dat?

Het is samengesteld met Energetix Bingen onderdelen. De website van Ciselle met meer informatie vind je hier!

Een tijdje geleden kwam Sanny bij mij op bezoek! Het resultaat is het interview dat je hierboven ziet. Gaaf he? Ik vind het resultaat echt heel bijzonder, ook een beetje gek om mezelf zo terug te zien. Maar ik word er zeker wel blij van!

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

Deze blogpost bevat producten die opgestuurd zijn door een merk of bedrijf. Meer weten? Lees mijn disclaimer.
DELEN:

42 reacties

 1. Sophie 14 oktober 2015 / 06:39

  Ik had het interview meteen gekeken op mijn stage! (Oeps!) Supermooi vastgelegd. Wat ik zo leuk aan jou vind is dat je heel veel interactie hebt met je lezers en in principe bijna geen een tweet o.i.d. overslaat maar gewoon reageert. Of dat je reageert op tweets om je mening te delen zonder dat je specifiek getagd bent. Bij vele blog reageren de bloggers niet meer op iedereen en ik vind het daarom extra bijzonder dat jij dat wel doet. Dat maakt voor mij jouw blog uniek!

 2. Marion 14 oktober 2015 / 06:49

  Dat armbandje is heel erg mooi. Mooi dat ze het speciaal voor jou gemaakt heeft. Dat geeft het net even wat extra’s. Gisteren je filmpje bekeken. Ontzettend leuk om te zien. Die plek aan het water is inderdaad fantastisch mooi. Je mag echt zo trots zijn op jezelf. Je bent een inspiratie voor velen en dat is het mooiste wat je kunt zijn. X

 3. Marlotte 14 oktober 2015 / 07:16

  Ik zag de video al voorbij komen inderdaad. Echt heel mooi en puur, je bent echt een voorbeeld voor heel veel mensen, ook voor mij. Die broeken staan je goed, vind vooral de ‘baggy boyfriend jeans’ heel gaaf! Fijne dag Lisanne!

 4. Margot 14 oktober 2015 / 07:52

  Helaas moet ik nu weg, maar ik ga die video vanavond kijken!

 5. Tiffany 14 oktober 2015 / 07:56

  Het intervieuw heb ik gisteren meteen gekeken toen het op sanny’s kanaal stond. Heel mooi intervieuw! Ik vind het ontzettend knap dat je ondanks je ziekte je blog kan runnen (en tot een succes kan maken). Je geeft mij echt hoop 🙂 bedankt daarvoor lisanne!

 6. Simone 14 oktober 2015 / 08:05

  Die fles! Wat leuk. Het interview met Sanny heb ik gisteren bekeken, heel erg tof en knap hoe je erover praat!

 7. Tessa | 52druppels.nl 14 oktober 2015 / 08:14

  die krnwtr fles heb ik ook! inderdaad best duur, maar de dopper die ik hiervoor had viel al heel snel kapot. dat gaat met deze niet gebeuren. er past ook net iets meer in, dat vond ik ook een voordeel.
  je boyfriend broek vind ik heel gaaf!
  en nu ga ik je filmpje kijken X

 8. Tessa | 52druppels.nl 14 oktober 2015 / 08:14

  die krnwtr fles heb ik ook! inderdaad best duur, maar de dopper die ik hiervoor had viel al heel snel kapot. dat gaat met deze niet gebeuren. er past ook net iets meer in, dat vond ik ook een voordeel.
  je boyfriend broek vind ik heel gaaf!
  en nu ga ik je filmpje kijken X

 9. Marloes ❤ Budgetproof.nl 14 oktober 2015 / 08:42

  Die boyfriendjeans staat je superleuk! En ik heb je interview met Sanny gisteren bekeken en was echt stiekem wel een beetje onder de indruk en stil ervan.

 10. debby 14 oktober 2015 / 08:42

  Inderdaad een perfecte jeans daar kan ik ook erg blij van worden. Gister het filmpje van jou en Sunny gezien. Hoewel ik zelf niet ziek ben, maar chronische pijn patiënt ben is het ergens heel herkenbaar voor mij. Het bloggen daar word ik dan ook erg gelukkig van en het geeft mij zoveel passie.

 11. Carina 14 oktober 2015 / 09:41

  Grappig, die fles is van Mizu maar wordt momenteel door veel merken gebruikt om een ‘eigen’ duurzame fles neer te zetten. Ik heb een originele mizu fles maar vind het wel jammer dat de dop van plastic is. En de mondopening is net te klein om er fijn uit te drinken.

 12. Annemijn 14 oktober 2015 / 09:51

  Wat een geweldig interview! Leuk om je zo eens van een andere kant te zien. Ik heb laatst zelf ook eens broeken bijna c&a gekocht! Zitten super.

 13. Mandy 14 oktober 2015 / 10:26

  De jeans staan je super goed!! Mooi interview, je bent een mooi en open persoon! En wat een mooie plek heb je gevonden op de dijk aan het water, echt een mooie rust plek.

 14. Shifra 14 oktober 2015 / 10:50

  Wat een pracht mens ben jij zeg! Wat een mooi, openhartig interview! Ik hoop dat jij er ook zo tevreden mee bent. (blijft raar om je zelf zo te zien natuurlijk!)

  • Shifra 14 oktober 2015 / 10:51

   (en aah, ik baal nu nog meer! Ik heb vorige week een jeans laten zitten omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Terwijl ik nu op foto’s terug kijk en zie dat hij gewoon hartstikke leuk stond. Dus ik ga hem snel alsnog kopen! Ik vind jouw boyfriendjeans (linker) echt heel gaaf! De strakke skinny ook hoor, die is gewoon heel fijn om altijd eentje van in in de kast te hebben!)

  • Lisanne 14 oktober 2015 / 19:44

   Jaaa, ik ben er heel blij mee! Helemaal ‘gewoon’ zoals ik ben, naar mijn idee 🙂

 15. Nicky 14 oktober 2015 / 11:03

  Ik heb het filmpje meteen bekeken, wat bijzonder! Heel mooi in elkaar gezet ook en leuk om eens de andere kant te zien :). Toffe jeans ook die je gekocht hebt, vooral de boyfriend is gaaf!

 16. lifesabout 14 oktober 2015 / 11:24

  Ik slaag ook steeds vaker bij de C&A. Die drinkbeker is geweldig leuk, vooral die kleuren!

 17. Dina 14 oktober 2015 / 11:54

  Het is inderdaad zo fijn als je kunt slagen voor een mooie broek die goed zit! Het interview had ik al gezien, heel mooi vind ik het. Ik denk dat mensen nu ook beter begrijpen hoe jou dag er uit ziet en wat het met je doet.

 18. Marion 14 oktober 2015 / 14:28

  Erg mooi interview en wat een heerlijk uitzicht heb je op dat plekje. Wou dat ik dichterbij water woonde, zo heerlijk rustgevend!

 19. Elize 14 oktober 2015 / 14:42

  Leuke broeken!
  En het interview is echt heel tof geworden! Heel goed gemaakt 🙂

 20. Ise 14 oktober 2015 / 14:44

  Wat een mooi filmpje, oprecht een hele goede keuze van hun om jou te interviewen!

 21. Isabel 14 oktober 2015 / 15:14

  “Word vooral niet gebeten door een teek.” Haha Lisanne, geweldig :’).

  Super leuk interview! Echt heel interessant om te zien en dat plekje is inderdaad heel mooi 🙂

 22. Linda 14 oktober 2015 / 16:12

  Wat een prachtig interview Lisanne! Heel mooi en puur, ik vond het heel mooi om je zo te zien praten met Sanny. Je bent zo open en eerlijk over je situatie en tegelijk sta je zó sterk in het leven. Ik vind je een echte doorzetter!
  Ik reageer misschien niet zo regelmatig op je blog, maar ik lees ‘m wel vrijwel iedere dag en ik vind je een voorbeeld – het is soms zo makkelijk om te klagen over kleine dingen die er dan eigenlijk niet toe doen, terwijl jij heel blij wordt van de zon die schijnt. Het dankbaar zijn voor zulke dingen leer ik echt van jou!

  • Lisanne 14 oktober 2015 / 19:42

   Vind ik heel leuk om te lezen, dankjewel! x

 23. Saskia 14 oktober 2015 / 17:49

  Ik kan ook heel blij worden van een jeans die leuk is en lekker zit! Voor mij is het ook altijd een struggle omdat ik lange benen heb en daardoor eigenlijk wel een jeans met lengtemaat nodig heb en die zijn er niet zo heel veel.

 24. Anouk 14 oktober 2015 / 17:55

  Het filmpje van Sanny is leuk om te kijken! Ik vraag me wel af: ik neem aan dat het gepland is. Je lijkt een goede dag te hebben. Wat nou als je een slechte dag hebt toevallig bij een afspraak?

  • Lisanne 14 oktober 2015 / 19:41

   Ja, we hebben het er maar gewoon op gegokt! Ook onder het motto: dan zien we wel hoe goed ik die dag ben, we hadden het interview ook kunnen doen terwijl ik in bed lig bijvoorbeeld. Dat hadden we van tevoren nog niet bedacht. Alsnog had het natuurlijk gekund dat ik dan nog te slecht was, maar gelukkig ging dat goed! Ik had echt een mega goede dag 😀 (totdat Tim ‘s avonds thuis kwam…… hehe)

 25. Simone 14 oktober 2015 / 21:10

  Wat een mooie dingen om blij van te worden! Ik vind je interview echt heel mooi geworden 🙂

 26. Sandra(hpw) 14 oktober 2015 / 23:45

  Wat leuk dat Sanny bij je is langs geweest. Super gaaf ook dat je genomineerd bent voor de Viva400! (Toch?)
  En wat woon je in een prachtig huis, daar bij je ouders. Wauw!

  De video, oohh, wat is die mooi!
  Kreeg ‘t er ‘n paar keer wel koud van hoor.. toen je vertelde over dat mooie plekje waar je graag heen gaat en in het filmpje ook even komt met Sanny. En dan dat uitzicht, machtig mooi!

 27. Lilian 15 oktober 2015 / 16:50

  Die broek staat je echt goed! En mooi interview, ik vind je echt sterk ?

 28. Darina 16 oktober 2015 / 13:59

  Ik vond het interview erg goed gedaan! Super! Je bent echt een kanjer!

 29. Emily Lotus 16 oktober 2015 / 17:40

  Dat interview is inderdaad echt heel mooi. Vond het leuk om je zo te zien. Is toch anders dan wanneer je zelf een video maakt. 🙂
  Die fles is mooi! Ik heb zelf BPA vrije flesjes van de xenos. Ook wel fijn, maar waarschijnlijk minder duurzaam.

 30. Hester 16 oktober 2015 / 19:56

  Mooooi Lisanne, dat interview met Sanny! De beelden die op de dijk zijn geschoten zijn ook héel tof.

 31. Anneleen 19 oktober 2015 / 10:52

  Wat een mooie video en inspirerend interview met Sanny! Mooi dat je je ons persoonlijk plekje laat zien! Het lijkt me daar echt prachtig! 🙂 Je bent een heel moedige meid, Lisanne! Heel veel respect!

 32. Emily 22 oktober 2015 / 14:26

  ik reageer niet vaak maar lees wel bijna al je blogpost en bekijk veel van je filmpjes. Ik heb echt respect voor je. Ik heb geen fysieke ziekte maar psychisch niet helemaal in orde waardoor ik veel niet altijd dingen durf aan te pakken, maar als ik dan jouw blog lees heb ik toch weer een beetje hoop. Dankjewel daarvoor! Dikke knuffel van een lezer uit Anna Paulowna (die plaats ken je vast wel 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.