Dingen waar je blij van wordt!

Jaaaa, woensdag: tijd voor een blogpost met dingen waar je blij van wordt. Ik heb weer een boel leuke dingen gevonden waarvan ik, maar hopelijk ook jij blij wordt!

enveloppen-met-print-van-action

Enveloppen met leuke prints van Action

Afgelopen week liep ik in de Action terwijl ik niets nodig had en ook niets van plan was te kopen toen ik tegen deze enveloppen aan liep. Die kon ik niet laten liggen, dit is echt een leuke tip! Ze verkopen nu bij Action niet alleen saaie witte bubbeltjesenveloppen, maar ook deze bubbeltjesenveloppen met print!

enveloppen-met-print

In een pakje zitten vier enveloppen: twee grote en twee kleine.

etiketten-bij-action-enveloppen

En etiketten zitten er zelfs ook bij! Ook wel handig als je ze verstuurt: dan zijn de adressen tenminste gewoon goed te lezen.

favo-enveloppen

Ze hebben echt heel leuke printjes. Hierboven zie je mijn favorieten! De mintgroene met stipjes heb ik meteen al gebruikt, haha. Voor een setje met vier enveloppen betaal je €0,99, hartstikke betaalbaar dus. Zo wordt post sturen (en krijgen voor degene die hem ontvangt) nog leuker!

hoop-it-yourself

Hoop It Yourself!

De nieuwe webshop Hoop It Yourself maakt mij blij! Omdat ik de webshop er heel erg gaaf uit vind zien, omdat de hoepels heel erg mooi vind én omdat ik gewoon een beetje trots ben op collega-blogger Jennie van Jenniefromtheblog. Jennie is zelf fanatiek bezig met hoelahoepen, maar miste een plaats om leuke hoepels te kopen voor volwassenen. Dus, ze opende samen met Robin, die zelf workshops hoopdance geeft, de webshop Hoopityourself.nl. Hoe gaaf is dat? Al vanaf €32 heb je een mooie hoepel geschikt voor volwassenen.

stickercard-flow-magazine

Flow Stickercards

Eigenlijk kocht ik deze kaart gewoon om te versturen, maar omdat ik hem zó leuk vond wilde ik hem toch ook even aan jullie laten zien. Dit is een kaartje van Flow Magazine, die kaarten verkopen ze hier bij het tuincentrum in Den Helder. Ik kwam er deze keer achter dat ze ook kaartjes hebben die tegelijkertijd ook een stickervel zijn: hoe leuk is dat? Dan stuur je iemand een kaartje, maar kan diegene later alsnog de stickertjes ergens anders voor gebruiken! Ik vind het zo leuk, ze hadden allemaal verschillende soorten.

Op de Flow Magazine webshop vind ik ze helaas niet, maar je kan ze hier en hier ook bestellen! Ik moet zeggen dat er in de winkel meer keus was, dus als iemand een winkelketen weet die door het hele land zit waar de Flow kaartjes verkocht worden, laat het zeker eventjes weten in de reacties!

basil-fiets-accessoires

Basil fietsaccessoires

Op het moment kan ik niet fietsen, maar als ik wel kan fietsen word ik daar echt ultiem vrolijk van! Gewoon lekker met het zonnetje op je gezicht en op eigen kracht vooruit komen, vind ik heel fijn. Mede daardoor werd ik ook blij toen ik deze afbeelding met accessoires te zien kreeg als persbericht! Zo wordt fietsen nog net even een vrolijkere ervaring, haha.

smaakthema-basil

En deze afbeelding! Misschien iets minder vrolijk, maar hoe hip ben je als je een brons gekleurde fietsbel hebt? Haha! Je kan het complete assortiment met fietsaccessoires hier op hun website bekijken en een groot voordeel: ze hebben veel fysieke verkooppunten!

Ik ben echt heel erg blij met de enveloppen vondst bij Action! Nu nog zorgen dat ze ergens in mijn kast gaan passen, hahaha. Van welke van deze dingen word jij blij?

DELEN:

49 reacties

 1. Celeste 25 februari 2015 / 06:20

  Wat een leuke spulletjes! Die fietsaccessoires zijn echt heel erg leuk, vrolijkt gelijk heel je fiets op!

 2. Marion 25 februari 2015 / 06:29

  Ja! Op naar de Action weer! Die enveloppen ga ik zeker halen. De laatste tijd verstuur ik weer vaker wat spulletjes per post, dus ik kan wel een paar blije enveloppen gebruiken. Thanks voor de tip!

 3. Frauke 25 februari 2015 / 07:32

  Waaauw, die fietsaccessoires! Als ik niet meer in het stad woon, wil ik echt graag zo’n klassieke fiets die tot in de puntjes in orde is. Love it! Die enveloppen van Action zijn cute hè! Het is dat ik er nog een hele voorraad liggen heb, anders had ik ze zeker gekocht :)! X

 4. Eva 25 februari 2015 / 07:44

  Super leuk ja die enveloppen! En kost weer helemaal niks! Die kaart met stickers en ook die fiets assesoires : super leuk!!!! Grappig dat je ook zo’n rek met bak op je gewone fiets kan monteren! Wereld gaat voor me open! Liefs, Eva!

 5. Kelly Caresse 25 februari 2015 / 07:49

  Ik word blij van deze rubriek! Die enveloppen van action vind ik geweldig, zo leuk voor het versturen van kaarten of uitnodigingen!

 6. Lauriëtte 25 februari 2015 / 07:57

  Wat leuk al die fietsaccessoires! Toevallig wil ik binnenkort een nieuwe fiets kopen en de fietsaccessoires met al die bloemetjes spreken me erg aan! 😀

 7. Francis 25 februari 2015 / 08:07

  *trekt sprintje naar de action om enveloppen te halen*. Die enveloppen zijn echt heel leuk. Op zo’n manier wordt post versturen ook leuker haha!

 8. Swaen 25 februari 2015 / 08:37

  Dit zijn zeker dingen om blij van te worden! Wat zijn die enveloppen leuk 🙂

 9. Anita 25 februari 2015 / 08:57

  Alles is leuk! Maar de enveloppen steken er wel weer met kop en schouders bovenuit! Volgens mij is bruna een verkooppunt voor Flow.

 10. Paperblooming Prints 25 februari 2015 / 09:02

  Leuke enveloppen van de action!! Maar hoe tof zijn die fietsen! Aaahh hier word ik extreem hebberig van haha

 11. Julia 25 februari 2015 / 09:04

  Ooh die enveloppen zijn echt super leuk!! Ik denk dat ik die ook ga kopen!

 12. Ilse 25 februari 2015 / 09:13

  Die hoepels en enveloppen zijn leuk!

 13. overthuis 25 februari 2015 / 09:21

  Oehh op naar de Action. De enveloppen zien er echt super leuk uit! Zoveel leuker dan die saaie witte!

 14. Isabel Cristina 25 februari 2015 / 09:23

  Die action enveloppen had ik nog niet gezien, ze zijn echt super leuk, daar word me toch vrolijk van als dat op je deurmat ligt?:-D die fiets accessoires vind ik ook erg leuk, lekker vrolijk!

 15. Johanneke 25 februari 2015 / 09:24

  Bij de Bijenkorf hebben ze ook de Flow-kaartjes.

 16. Daphne 25 februari 2015 / 10:17

  Die enveloppen zijn zeker gaaf! Hoelahoepen is niet echt mijn ding, maar een erg leuk initiatief.

 17. Mandy 25 februari 2015 / 10:18

  Van de Basil fietsaccessoires word ik ook heel erg happy, wat leuk!!

 18. Shaz 25 februari 2015 / 10:18

  De enveloppen zien er echt leuk uit. Het is in ieder geval iets anders dan die saaie witte enveloppen.

 19. Marloes/GLAMOURMOES 25 februari 2015 / 10:30

  Oh wow, wat een fijne tips heb je weer gedeeld. Ik vind die enveloppen van de Action echt onwijs handig en leuk. Die ga ik zeker onthouden.

  Ook die fietsaccessoires zijn geweldig! Heb net een nieuwe fiets dus daar ga ik eens naar kijken.

 20. Cindy 25 februari 2015 / 10:34

  Wat een supervrolijke enveloppen van Action zeg. En die fietsen en fietsaccessoires. Daarvan zou je spontaan iets willen bestellen!

 21. Eline 25 februari 2015 / 10:46

  Hoepels voor volwassenen, tof! Heel goed voor je buikspieren!

 22. Leonie 25 februari 2015 / 11:06

  Ohoh.. ik moet weer naar de action denk ik. Die enveloppen wil ik!

 23. Sarah 25 februari 2015 / 11:27

  Ahh, die enveloppen zijn echt gaaf! Balen dat er geen Action bij mij in het dorp zit! Maar misschien is dat maar beter ook haha!

 24. lifesabout 25 februari 2015 / 11:28

  Wow die retro fietsaccesoires zijn gaaf! En de enveloppen ook…lekker vrolijk!

  • Elze 25 februari 2015 / 11:48

   Leukk! Ik ga vanmiddag even voor die vrolijke enveloppen kijken!

 25. Sofie 25 februari 2015 / 11:36

  Haha, die enveloppen heb ik dus echt gisteren nog in mijn hand gehad. Heel hard getwijfeld, en toch maar weer teruggelegd. Ook al is alles zo goedkoop bij Action, toch moet ik wat opletten, want ik had zo weer 14 euro in mijn mandje! En ik sprak mezelf heel streng toe: ik stuur namelijk nooit iets in zo’n bubbelenveloppe. Maar als ik dat ooit wel ga doen, hoop ik dat ze er nog zijn 🙂

 26. zomersproetje 25 februari 2015 / 11:53

  Die hoelahoep is te gaaf! Ik zie het al helemaal voor me; lekker in de zon…. Top idee! Fijne dag!x

 27. Jessica 25 februari 2015 / 12:48

  Ooh die enveloppen zijn echt super handig! Ben ik vorige week bij de Action geweest, heb ik er niet naar gekeken. Binnenkort maar weer even langs dus.

 28. Manwai 25 februari 2015 / 12:52

  ohh wat leuk die enveloppen! Ik verkoop boeken op marktplaats dus erg leuk voor mensen die het ontvangen, thanks for sharing!

 29. Henny 25 februari 2015 / 14:11

  Wat een ontzettend leuke enveloppen. En die bloemetjesbel voor op de fiets wordt ik ook wel vrolijk can.

 30. Nienke 25 februari 2015 / 14:46

  He die enveloppen zijn leuk! Maar ik moet mijzelf bedwingen om naar de action te gaan want ik verdrink zowat in de knutsel spullen 😉

 31. Silvana 25 februari 2015 / 14:55

  Aaah, die fietsaccessoires! Liefde. Ik baal nu dat ik nooit fiets.

 32. Eveline 25 februari 2015 / 18:30

  Wat een leuke enveloppen! Dit weekend ga ik een winnaar kiezen voor een winactie, dus ik denk dat ik morgen langs de Action ga om die enveloppen te kopen. Dat ziet er een stuk vrolijker uit dan saaie witte enveloppen! 😀

 33. Patricia Schmitz-Heres 25 februari 2015 / 19:15

  Ik had die enveloppen inderdaad zien liggen bij de action. Overigens word het versturen en ontvangen van post zo niet alleen leuker, ook het bezorgen van zulke vrolijke enveloppen is een feest hoor! 😉

 34. Sheela 25 februari 2015 / 19:34

  Die enveloppen zijn echt leuk! Ik ga die kopen en dan een leuke winactie houden ermee 🙂 x

 35. Marjolein 25 februari 2015 / 20:34

  Die enveloppen had ik al eerder zien liggen bij de Action. Vond het ide echte enveloppen voor jou! Denk dat ik ze binnenkort zelf ook ga halen 🙂

 36. angelique 26 februari 2015 / 08:44

  Wat een leuke items! Ja hier zou ik ook vrolijk van worden

 37. Mirjam 26 februari 2015 / 21:05

  Ik MOET die enveloppen hebben!! Waarom is de Action nu dicht? :’)

 38. Liza 26 februari 2015 / 22:23

  Gaaf die enveloppen! Wist niet dat er zulke leuke bestonden! Toch eens kijken bij de Action…

 39. Linda 27 februari 2015 / 14:48

  Ohh die spullen voor je fiets zijn zo leuk! Alleen zou ik m’n fiets dan helemaal nergens meer weg durven zetten… 😉

 40. Zo simpel is dan geluk 27 februari 2015 / 17:08

  Die enveloppen zijn echt super vrolijk! Jammer dat ik net een mega saaie witte envelop naar iemand gestuurd heb.

 41. Frances 1 maart 2015 / 17:51

  Wat een leuke dingetjes allemaal! Die enveloppen van de action had ik idd zien liggen, leuk zijn ze he!!

 42. Anne 12 maart 2015 / 19:48

  Die enveloppen zijn leuk inderdaad! Ik kan alleen nooit vinden wat ik zoek bij de Action. :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.