Dingen waar je blij van wordt!

Woensdag, tijd voor dingen waar je blij van wordt! Deze keer met een gaaf magazine, super leuke kaarten die je opnieuw kan gebruiken én een onwijs mooie collectie die eraan komt van IKEA.

vtwonen-diy

vtwonen do it yourself

Ik liep laatst in de Bruna toen ik tegen dit tijdschrift aanliep. Normaal heb ik weinig met woonmagazines, ik blader er soms eens iets door en dan heb ik het na een keertje kijken wel gezien. Dit is een woonmagazine, maar dan een DIY (do it yourself) versie. Hoe gaaf is dat? Die wilde ik natuurlijk graag hebben…

diy-vtwonen-pagina

Er staan ook echt een boel gave DIY’s in. En origineel ook! Met gedetailleerde uitleg van hoe je het zelf ook kunt maken, wel zo handig.

vtwonen-diy-2

Verder wordt er een kijkje gegeven in verschillende huizen waar veel creatieve oplossingen en DIY projecten in te vinden zijn.

diy-vtwonen1

Sommige DIY’s zijn echte projecten, maar er staan ook simpele DIY’s in waar je in no time klaar mee bent.

Waar ik bij normale woonmagazines in no time klaar ben met snuffelen is dit een magazine waarmee ik stuk langer zoet ben. Hij staat vol inspiratie! De prijs van het magazine is €5,95.

ikea-juni

IKEA limited edition NIPPRIG collectie

Voor deze limited edition collectie heeft het woonwarenhuis IKEA haar krachten gebundeld met lokale vakmensen uit Vietnam en Indonesië. Het resultaat is een prachtige collectie, mijn favoriete items vind je hierboven! Ik vind het zelf een erg leuke collectie.

Vanaf juni ligt de NIPPRIG collectie in de IKEA winkels… nog even wachten dus, helaas!

hallmark-kaarten

Hallmark kaarten

Hallmark heeft sinds kort deze bijzondere kaarten in de collectie! Waarom deze kaarten bijzonder zijn? Je zijn van bijzonder materiaal en de kaarten zijn zo gemaakt dat je ze later nog in je interieur kan gebruiken. Super gaaf idee! Zo wordt een kaartje sturen (of juist ontvangen) extra leuk.

celebrate-everyday-like-its-your-birthday

Een van mijn favorieten: deze verjaardagskaart, hoewel het ook weer niet een typische verjaardagskaart is natuurlijk. Wel met een fijne boodschap erop. Deze kaart is van hout, super grappig. Ik zou hem wel als decoratie gebruiken, ik vind het echt een leuke tekst en een mooie vormgeving.

hiep-hiep-hoera-hallmark

En deze kaart vind ik ook bijzonder leuk. Het is een kaart, maar dat houtje met de tekst kun je eraf halen en opnieuw gebruiken!

Ik vind het wel wat, die kaarten met iets extra’s. Er zitten nog meer kaarten in de collectie, dus ik ben wel heel benieuwd naar de rest!  De kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera, The Read Shop, AKO, Cigo, Vivant en de betere wenskaartenwinkel.

Ik vind de kaarten echt super leuk! En de IKEA collectie, kan niet wachten tot ik die in het echt kan bewonderen. En van het magazine ga ik nog even verder genieten. Ik vind al deze dingen leuk, haha! Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

Deze blogpost bevat een of meerdere producten die zijn toegestuurd door een merk of bedrijf, zie mijn disclaimer voor meer info.
DELEN:

42 reacties

 1. Henny 8 april 2015 / 07:15

  Wat een leuke editie van de vt wonen. Er staan goeie ideeën in zo te zien. Ik hou er wel van im even te neuzen in de huizen van anderen. Ideeën opdoen.

 2. Manon 8 april 2015 / 07:51

  De kaarten van Hallmark zijn echt super leuk, ik vind het zo erg dat de normale wijze van kaarten sturen veel minder word!

 3. Kirsten 8 april 2015 / 08:06

  Hallmark kaartjes blijven zo leuk en dan helemaal deze kaartjes met een extraatje! Ik wil ook echt vaker kaartjes gaan versturen, maar vaak vergeet ik het weer of schiet het er bij in en dat is zo zonde. Weet zelf hoe leuk het is om kaartjes te krijgen, terwijl het ook onwijs tof is om er eentje te versturen!

 4. Miranda 8 april 2015 / 08:14

  Oh dat VT wonen magazine ziet er tof uit! Goede tip. Die wil ik wel eens lezen:)

 5. Denise 8 april 2015 / 08:21

  Ik vind kaartjes krijgen nog steeds een van de leukste dingen die er is, die Hallmark kaarten zijn dan ook écht heel tof!

 6. Frauke 8 april 2015 / 08:24

  Wauw, wat vet, dat DIY magazine! Ik ben benieuwd of het hier in de winkel ook te vinden is, want het lijkt me wel leuk om ter inspiratie even heerlijk door te bladeren :D! En al helemaal voor die prijs, ik bedoel, je hebt er geen knutselboek voor! Bedankt voor de tip. Die kaarten zijn trouwens ook onwijs leuk en schattig! X

 7. Liliane 8 april 2015 / 08:30

  Ik vind de collectie van de IKEA erg tof! Ook heel leuk die kaarten van Hallmark! Hoe tof dat je dan ‘hiep hiep hoera’ ieder jaar weer kunt ophangen!

 8. Alyssa 8 april 2015 / 08:44

  Heel leuk dat blad! Nog niet gezien. Mijn DIY-knobbel werkte de afgelopen dagen niet zo goed.. Ik ga er vandaag maar weer mee beginnen :-). De kaarten zien er ook echt heel tof uit.

 9. Anne 8 april 2015 / 08:57

  Dat blad ziet er tof uit, zeg! Ik krijg dan wel meteen de neiging om rigoureus alles in huis te gaan DIY-en, haha ;).

 10. Sofie 8 april 2015 / 08:58

  Wauw, die VT-wonen blad lijkt me echt heel leuk! DIY’s zijn altijd superleuk vind ik en als het dan ook betrekking heeft tot je eigen woonkamer (oid)… gaaf!

 11. Marloes 8 april 2015 / 09:01

  De VT wonen is zo’n leuk tijdschrift! Ik lees het altijd met veel plezier! En de kaarten zijn ook zo leuk.

 12. MamaNatuurlijk 8 april 2015 / 09:08

  Oh die DIY VT wonen die ga ik straks echt even halen. Ik ben dol op woonmagazines.

 13. Kimberly 8 april 2015 / 09:12

  Ik vind vooral de kaarten geweldig! Het is altijd zo leuk om originele kaarten te krijgen.

 14. Jenn 8 april 2015 / 09:18

  Oh, die VT Wonen, die wil ik ook! En die kaarten zijn ook superleuk 🙂

 15. Eline 8 april 2015 / 09:28

  Dit is inderdaad een feelgood lijstje! Heerlijk ik word er vrolijk van 🙂

 16. Shaz 8 april 2015 / 09:35

  Leuke Ikea items! Zodra de collectie uit is, ga ik zeker een bezoekje brengen.

 17. Dionne 8 april 2015 / 09:51

  Wat een leuk artikel om vrolijk van te worden! Die kaarten zijn heel leuk!

 18. Daphne 8 april 2015 / 10:01

  Die kaartjes van Hallmark zijn echt super gaaf! Ook super leuke DIY’s!

 19. Lifesabout 8 april 2015 / 10:10

  Van VT wonen ga ik altijd kwijlen haha. Zo mooi altijd, fijn om daar inspiratie uit te halen!

 20. Sytse 8 april 2015 / 10:24

  VTwonen is fantastisch! Vooral de foto’s in dat blad vind ik zo mooi en inspirerend. Maar goed, thuis krijg je het nooit zo als in het magazine want thuis wordt namelijk wel geleefd. Leuk inspiratieblogje!

 21. Tessa 8 april 2015 / 11:18

  Oeh, die VT wonen DIY!! Ik ben nooit zo’n fan van het blad, maar dit is wel een editie die ik écht moet hebben. Bedankt voor de tip!

 22. Lesley Van de Langkruis 8 april 2015 / 13:30

  Die kaarten kende ik nog niet! lekker apart zien ze eruit! Het DIY van VT wonen heb ik zelf ook er staan echt zulke leuke dingen in!

 23. Hilde 8 april 2015 / 13:32

  Die VT wonen lijkt mij ook super leuk 😀
  En die Ikea collectie.. wauw wat mooi allemaal, denk dat ik in juni maar eens een kijkje ga nemen ^^

 24. Ariane 8 april 2015 / 13:35

  Wat een onwijs mooie collectie van Ikea. Ook die kaartjes van Hallmark spreken me aan. Erg origineel en vooral het hergebruiken vind ik een leuk idee!

 25. Mandy 8 april 2015 / 13:54

  De VT wonen DIY, daar zou ik ook heel blij van worden. Wat een leuk blad zeg. De kaarten zijn trouwens ook echt leuk, niet zo standaard.

 26. Margot 8 april 2015 / 18:15

  Die VT Wonen wil ik zeker hebben, dankje voor de tip!

 27. Rianne 8 april 2015 / 19:19

  De vt wonen DIY ga ik kopen, thanks voor de tip! Lijkt me erg leuk!

 28. Luna 8 april 2015 / 19:41

  Mijn blij-lijstje van deze week:

  1. de zon en het lenteweer, inclusief het dragen van mijn zomerjas
  2. nieuwe make up collecties in de winkel
  3. een zomerparfum uitzoeken
  4. dat ik een paar dagen wegga volgende week
  5. een uitnodiging voor een huwelijksfeest

 29. Evera 8 april 2015 / 22:27

  Super leuk die Hallmark-kaarten! Ik heb ze vanmiddag ook in de winkel zien staan, zitten veel leuke ontwerpen tussen!

 30. EliseDingen 9 april 2015 / 10:12

  Ik stond laatst nog met die vtwonen DIY in mijn handen, hij zat in plastic dus ik kon er helaas niet doorbladeren. Maar hij lijkt mij toch wel leuk!
  Die kaarten vind ik echt heel leuk! Vooral die ”verjaardagskaart” met de ballonnen 🙂

 31. Renske 9 april 2015 / 20:31

  Het DIY-magazine van VTwonen is inderdaad helemaal super! De kaartencollectie van Hallmark trouwens ook. Echt originele kaarten.

 32. Ester 11 april 2015 / 22:05

  Ik houd wel van knutselen, maar DIY projecten voor in huis vind ik zo lastig! Het zijn meestal grotere projecten, waardoor je er veel tijd en kwijt bent en dan blijft het sneller liggen. Bovendien ben ik best handig met schaar en potlood enzo, maar met waterpas en boormachine iets minder. Bovendien wil ik dat het er in huis ook écht mooi uit ziet, dus dan koop ik liever iets. Met zelf kleren maken heb ik dat ook een beetje op die manier.

 33. Tamarah 20 april 2015 / 21:43

  Ik vind VT wonen ook helemaal super. Ik kijk ook graag naar het televisie programma met Victor Brand! Helemaal leuk om veel inspiratie op te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.