Dingen waar je blij van wordt!

Woensdag, tijd voor een blogpost vol dingen waar je blij van wordt! Kleding, interieur, maar ook een heel leuk YouTube kanaal om te volgen. De dingen waar je blij van wordt van deze week, ik laat ze aan je zien!

dingen-waar-je-blij-van-wordt-Hm

H&M Zomerkleding!

Ik houd zo van zomerkleding… vooral omdat het er allemaal net een stukje kleuriger en fleuriger uitziet! Ik heb even rondgekeken op de H&M webshop en daar werd ik heel blij van. De broekjes hierboven kosten €4,99 per stuk en zijn volgens mij super leuk te combineren.

hm-zomerkleding

Peplum rok €14,99   – Witte hoed €9,99  – Crop top blauw/wit €9,99  – Mintgroene top met kant €19,99Witte jurk met kant €24,99 – Roze rok €12,99

En niet op de foto, maar deze rok vind ik ook heeel leuk.

Ja, als je zin hebt om in de zomerstemming te komen (of een nieuwe zomergarderobe nodig hebt) dan moet je zeker eventjes op de H&M website kijken!

knagglig-kistjes-ikea

De KNAGGLIG kistjes van IKEA

Ik heb deze leuke kistjes van IKEA al eens vaker genoemd op de site, maar destijds waren ze nog best wel onvindbaar in de winkels én op de webshop waren ze ook niet te bekennen. Ik heb goed en slecht nieuws. Het goede nieuws: ze staan nu in elk geval op de webshop. Het slechte nieuws: ze zijn niet online te bestellen (tsja, IKEA zet sommige producten wel online, maar je kan ze dus niet online bestellen. Zo stom!). Jammer, maar ik denk dat ze in de winkel nu ook wel beter verkrijgbaar zullen zijn. Ik weet wat me te doen staat de eerstvolgende keer dat ik in de IKEA ben!

opbouwdeel

Tijdens mijn digitale bezoekje aan IKEA kwam ik ook dit opzetdeel voor een bureau tegen. Hij hoort eigenlijk bij het bureau dat je op de foto ziet, maar ik denk dat hij op mijn bureau ook wel heel erg gaaf zal staan! Je vindt het opzetdeel hier. Die is dan weer wel online te bestellen. Als jij het snapt? Het zou dan helemaal gaaf zijn als ik ook nog draadloos mijn telefoon zou kunnen opladen(!!!) bij mijn bureau, daar verkopen ze dus ook gewoon iets voor. Ik wist niet eens dat dat al écht bestond.

De vlogs van Hans en Shifra

Shifra ken je misschien wel van haar blog acupoflife, maar wist je dat ze samen met haar man ook elk weekend vlogt? Persoonlijk vind ik het super leuk om te volgen! Waarom? Shifra is altijd zo vrolijk en om Hans moet ik altijd lachen (bijvoorbeeld wanneer ik dingen herken die Tim ook doet of zegt…). Nouja goed, ik vind Hans en Shifra gewoon een heel leuk stel, lekker gewoon, maar wel heel erg leuk om te volgen. Je vindt hun vlogs op hun YouTube kanaal!

Alleen van hun intro word je toch al vrolijk? Ikke wel!

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

37 reacties

 1. Kelly Caresse 13 mei 2015 / 06:15

  Ah wat een leuke blijmakers! Die kistjes van Ikea zijn echt leuk, en dat roze bureau met opzetstuk is echt liefde <3

 2. Kelly 13 mei 2015 / 06:32

  Wat een leuke dingen! De vlogs van Shifra ken ik nog niet, maar ik ga daar in het weekend eens even tijd voor maken! Ik word ook heel erg vrolijk van de H&M zomerkleding!

 3. Celeste 13 mei 2015 / 06:47

  Wat een leuke post! Die kleding van de H&M ziet er zo leuk uit, wordt binnenkort een dagje shoppen zie ik wel. En die kistjes zijn ook zo leuk! Die wil ik ook hebben haha;p

 4. Lisa 13 mei 2015 / 06:48

  Zo cool, die draadloze oplader! Dat roze bureau is ook geweldig, ik hou van de Ikea. Ik hoop zo op wat warmer weer, daar wordt iedereen gewoon vrolijk van volgens mij. :p

 5. Marion 13 mei 2015 / 07:04

  Oh neeeeeee, die mug! Bah! Zomerkleding! Ik wil weer terug maandag. Wat was het lekker weer zeg. Zucht…

 6. Petra 13 mei 2015 / 07:21

  Hans en sifra, daar word ik helemaal blij van .en de foto’s die ze maken zijn heel mooi
  En dat oplaad ding van ikea lijkt me heel handig

 7. Frauke 13 mei 2015 / 07:30

  Oh die kistjes vind ik ook echt superleuk. In de winkel zijn ze wel gewoon heel gemakkelijk verkrijgbaar, in z’n geheel, dus misschien dat ze ze daarom niet opsturen (omwille van het verpakken?). Ik ben nog even aan het nadenken waarvoor ik ze preciés ga gebruiken, maar kopen zal ik sowieso doen. Thanks, IKEA 😉 Die vlogs van Shifra zijn leuk ja, ik vind het een vrolijk stel :D. X

 8. Nienke 13 mei 2015 / 07:34

  Wow die shortjes zijn goedkoop ! En die kistjes, hoe leuk!! Ik plan dit weekend denk ik een Ikea middagje 😉 bedankt voor de tip!

 9. Sophie 13 mei 2015 / 07:34

  Die broekjes zien er heel leuk uit! Net als het witte hoedje!

 10. Lauriëtte 13 mei 2015 / 07:52

  Dat kastje waar de ikea kistjes instaan vind ik ook heel erg leuk! 😀

 11. Mascha 13 mei 2015 / 08:55

  Hahah die vlog is geweldig 🙂 ben meteen nog meer happy.

 12. Kim | Kimsbloglife 13 mei 2015 / 09:00

  Wauw, leuke kledij bij H&M! En dat ding om je telefoon oo te laden lijkt me ook heel handig! En de kistjes van Ikea vind ik ook superleuk! 🙂 Heb ook een stukje van de vlog gekeken, wat leuk zo als koppel! Duurt wel lang haha!

 13. Manon 13 mei 2015 / 09:21

  Vrolijke blogpost weer! De vlogs van Hans en Shifra zijn heerlijk ja, ben groot fan!

 14. Linda 13 mei 2015 / 10:06

  Oooh die broekjes van H&M zijn leuk zeg! Ik wilde nog wat zomershortjes aanschaffen en voor die prijs kan het al helemaal, supertip! Ik vind de vlogs van Hans & Shifra ook altijd zo leuk!

 15. Deisy 13 mei 2015 / 10:32

  Wat een toffe dingen heb je weer verzameld zeg! Die KNAGGLIG kistjes zijn echt leuk zeg: nu zit ik er ook over na te denken om die te kopen hehe 😉 En ik vind Sifra inderdaad ook zo leuk: vrolijk en lief, daar hou ik van ! X

 16. Darina 13 mei 2015 / 11:15

  Heerlijke zomerse inspiratie! Ik vind die kratjes van de Ikea erg leuk en praktisch. Ga ik oo zeker naar kijken de volgende keer. Leuke aanvulling voo in je interieur!

 17. Laura 13 mei 2015 / 11:42

  Dat opzet stuk van de ikea is echt liefde! Heb hem al een paar keer in het echt gezien en zou hem graag mee willen nemen. Helaas heb ik alleen geen bureau en weet ik er op dit moment ook geen andere bestemming voor. Dus helaas blijft die voor mij nog even in de winkel staan.. Ik word vooral vrolijk van het lekker weer of als de zon lekker schijnt. Veel beter dan die grijs wolken.

 18. Kim 13 mei 2015 / 11:50

  Hele leuke en vrolijke post. 🙂
  Ik vind alles bij de IKEA altijd zo leuk, vooral al die nieuwe dingen die ze de laatste tijd hebben gekregen! Dat opzet deel voor het bureau vind ik echt heel erg mooi! Misschien maar ‘gewoon’ gebruiken, en niet op mijn bureau zetten? 🙂

  Liefs!

 19. Naomi 13 mei 2015 / 12:08

  Ik vind ook dat H&M echt leuke zomerkleding heeft op dit moment, vooral de jumpsuits!

  x

 20. Linda 13 mei 2015 / 12:36

  Ik ben echt verliefd op het opzet stukje van de IKEA <3 Het is maar goed dat ik er geen ruimte voor heb, anders was ik deze week nog naar de IKEA gereden haha! En de vlog, wat is hij heerlijk haha

 21. Sandra evers 13 mei 2015 / 13:35

  Leuke post weer! H&M blijft altijd leuk en die shortjes, dat is ook geen geld en super leuk.
  Grappig die kistjes van Ikea die had ik nog niet eerder gezien. Binnenkort maar weer eens een middagje Ikea plannen!

 22. Andrea 13 mei 2015 / 13:45

  Wat een leuke dingen! De volg van hans en shifra vind ik ook erg leuk. Zo vrolijk en gezellig altijd.

 23. Manon 13 mei 2015 / 13:50

  Ja Shifra & Hans! super leuk om hun samen te zien altijd.

 24. Shifra 13 mei 2015 / 14:58

  WAT LIEF, Lisanne! Dankjwel!! Ik werd eerst heel blij van de zomerbroekjes van H&M, ik heb net namelijk de roze (middelste) besteld. Het is ook nog eens gratis verzendkosten nu! 🙂 En toen scrollde ik naar beneden en werd ik nóg blijer! Dankjewel. Heel erg leuk om te horen dat je er zo blij van wordt! :)! En ja, stom he dat IKEA ze ni

 25. Eva 13 mei 2015 / 17:17

  Die intro van het filmpje is inderdaad heel vrolijk! Inderdaad een leuke vlog 🙂

 26. Stephanie 13 mei 2015 / 19:24

  Aah nieuwe layout? Nice 😀 (of ben ik nu spuit-elf?)
  En wat een vrolijke dingen 🙂 ik vind Shifra’s blog ook echt heel leuk!

  • Lisanne-Leeft 13 mei 2015 / 21:48

   Ja, klopt! Er kwam vorige week ergens een update met uitleg over online! 😀 Geen spuit-elf dus hihi.

 27. Stephanie 13 mei 2015 / 21:09

  Ooh, leuke spulletjes! Idd die kistjes van de Ikea zien er kei leuk uit!

 28. Miriam 13 mei 2015 / 23:36

  Wat een leuk lijstje, word er helemaal vrolijk van 🙂

 29. Michelle 14 mei 2015 / 08:56

  Aaaaah ik was de vlogs van Hans en Shifra een beetje vergeten, maar nu toch weer aan gezet (uitstelgedrag haha). Ze zijn zo leuk! (:

 30. Anneleen 16 mei 2015 / 15:18

  Jaaa de vlogs van Hans & Shifra zijn zo leuk! 🙂 Ik kijk ze ook allemaal!

 31. Simovic-Vuceljic Natasa 24 mei 2015 / 12:15

  Wat een leuk artikel! 🙂 Hier kan je niet anders dan vrolijk van worden! Ik had de zomerkleding op de website van H&M al gezien en je kan niet anders dan vrolijk van worden 🙂 Liefs! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.