Dingen waar je blij van wordt!

Behang met jungleprint? Ik wil het, want ik word er blij van! hetzelfde geldt voor een heel leuke tijdschriftspecial die je waarschijnlijk nog niet kent én de leukste mokken om cadeau te doen. Ik laat je vandaag weer drie dingen zien waarvan je blij wordt!

tropisch-behang

Tropisch behang

Hoe leuk is dit behang? Zelf heb ik nogal moeite met het in leven houden van echte planten, maar met deze moet het wel lukken, haha. Ik zou deze echt super gaaf vinden voor bijvoorbeeld een klein muurtje in mijn kantoor!

Deze is te koop op grahambrown.com voor €30 per rol.

psychologie-ontdek-je-talent

Psychologie magazine werkboek

Laatst was ik in de Bruna toen ik tegen dit tijdschrift aan liep. Een werkboek van Psychologie Magazine, over het ontdekken van je talenten. Best wel interessant! Ik denk dat dit heel erg leuk kan zijn om mee bezig te zijn.

talententekening

Het is echt een werkboek, je vindt er vooral opdrachten in. Zoals het maken van een talententekening.

leuke-kaartjes

En oefeningen. Deze heeft kaartjes die je eruit kan scheuren (oké, dit haalde mij over om hem te kopen hahaha). Er staan allemaal talenten/eigenschappen op en daarmee moet je dan aan de slag om meer over jezelf te weten te komen!

wat-gaat-u-gemakkelijk-af

Nog meer oefeningen. Best wel heel leuk en verfrissend om over na te denken. Ik denk dat als je in een dipje zit dat dit echt een positieve boost kan geven!

sterke-kanten-test2

Hoewel het ‘ben ik nu bij de psycholoog?’-gehalte soms een beetje hoog is. Zulke enorme vragenlijsten kan ik me herinneren van mijn psycholoog. Je moet er maar zin in hebben! Maar de uitkomst van deze test is denk ik wel heel erg leuk: je ontdekt wat jouw sterke kanten zijn!

gen

Leuk, positieve uitspraken, ik vind deze heel mooi. Deze hoort bij een artikel, er staan ook losse stukken in die over dit onderwerp gaan.

schaduwtalenten

Past bij deze opdracht over schaduwtalenten!

Ik vind hem leuk, ik denk dat ik nog wel een paar opdrachten uit het werkboek ga doen! Als ze leuk genoeg zijn deel ik ze misschien wel op mijn blog. De prijs van het Ontdek je talent werkboek is €7,99. Ik kocht hem in een pakketje samen met de Psychologie magazine van deze maand voor €8,95 bij Bruna, dan is het helemaal een mooie prijs!

mokken-van-thegiftlabel

Mokken van The Gift Label

The Gift Label is een nieuw merk, en ik vind hun mokken met tekst heel erg leuk! Omdat het een nieuw merk is zijn er nog niet heel veel verkooppunten, maar door te googlen en via de website te kijken kom je al een heel eind. De adviesprijs van de mokken is €7,95. Leuk om cadeau te doen!

En oja, ik word ook blij van mijn nieuwe Over Lisanneleeft.nl pagina die ik gisteren maakte!

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

41 reacties

 1. Kimberley 27 mei 2015 / 06:12

  Dat werkboek ziet er heel leuk uit! Misschien moet ik die maar in m’n kantoor op werk gaan leggen, haha! 😛

 2. Kelly 27 mei 2015 / 06:22

  Ahhh die mokken! Ik vind dat soort lijstjes/testen soms erg leuk om in te vullen! Je leert echt enorm veel van jezelf!

 3. Esther Marieke 27 mei 2015 / 07:04

  Wat een lijstje om vrolijk van te worden! Ik ga zeker even kijken voor het talenten werkboek. Lijkt me wel interessant en leuk om te doen! Een goede dag gewenst, Lisanne!

 4. Celeste 27 mei 2015 / 07:10

  Oh my, die mokken! Wat zijn die geweldig! Die wil ik ook haha. Wat een bijzonder werkboek trouwens, ik geef het nooit toe, maar stiekem vind ik dat soort boekjes geweldig om in te vullen haha 😉 En je leert er een hoop van.

 5. Eva 27 mei 2015 / 07:17

  Super leuk behang!! En die mokken zijn ook to cute! Over dat werkboek weet ik het nog niet zeker. Ik hou niet zo van psychologie.. Liefs, Eva

 6. Jis 27 mei 2015 / 07:23

  Wat een leuke dingen! Ik wordt vooral blij van die leuke mokken… 🙂 Liefs, Jis

 7. Nesrin 27 mei 2015 / 08:18

  Zo een jungle behang vind ik erg leuk dan zou ik mijn romantische rozen behang moeten vervangen. Toch een hele andere look & feel 😉

 8. Frauke 27 mei 2015 / 08:25

  He wat leuk dat magazine! Zou ik ook wel willen. Ik moet maar even checken of het in België ook beschikbaar is dan! X

 9. Sophie 27 mei 2015 / 08:45

  Jaa je make-over is goed gelukt! Prachtig resultaat!

 10. Lotte 27 mei 2015 / 08:49

  Dat behangpapier is echt geniaal.! Die sla ik op voor als ik eventueel alleen ga wonen.!

 11. EliseDingen 27 mei 2015 / 09:03

  Je bent de laatste tijd lekker aan het knutselen aan je website. Goed bezig! 🙂
  Dat werkboek ziet er tof uit, heel uitgebreid ook. Haha, die cowboy mok!

 12. Manon 27 mei 2015 / 09:06

  Dat mok van “Dream on little dreamer” is echt een must-have <3 En dat behang is prachtig! Alleen ik zou denk ik beetje gek worden van dat patroontje, iets te druk

 13. Margot 27 mei 2015 / 09:36

  Gaaf behang inderdaad! Al zou ik het thuis niet ophangen 😉

 14. Henny 27 mei 2015 / 10:32

  Wat weer een leuke dingen. Ik denk dat ik het werkboek van Psychologie Aanschaf. Het past wel erg bij waar ik nu mee bezig ben. Het ontdekken van mijn talenten en kijken wat bij me past. De mokken zijn ook erg leuk.

 15. Shaz 27 mei 2015 / 10:39

  De mokken zijn echt leuk vooral die rockstar.

 16. Linda La Haye 27 mei 2015 / 10:51

  Ik kreeg het Psychologie magazine combinatie pakket van mijn kinderen voor moederdag. Fijn cadeau!

 17. Marion 27 mei 2015 / 11:19

  Dat psychologie magazine werkboek klinkt goed. Daar ga ik eens voor kijken! Dat behang 🙂

 18. angelique 27 mei 2015 / 11:25

  Bij het tijdschrift heb ik ook staan twijfelen en wat een leuke mokken!

 19. Sofie 27 mei 2015 / 11:34

  De mokken zien er erg leuk uit zeg, sober maar toch happy…

 20. Linda 27 mei 2015 / 11:47

  Het behang is echt té leuk om niets mee te doen! Wat zal het onwijs leuk staan in je kantoortje <3

 21. Nicky 27 mei 2015 / 16:31

  Ik hou van boekjes waarbij je opdrachten moet maken, alleen meestal maak ik een paar opdrachten en dan vergeet ik dat ik dat boekje had en kom er dan pas na een jaar weer achter dat ik het boekje had.

 22. Kim 27 mei 2015 / 18:45

  Ah, wat is die Psychologie Magazine Special leuk! Ik hoop ‘m binnenkort ook te vinden. 🙂

 23. Puck 27 mei 2015 / 21:53

  Ik vind dat soort tijdschriften, die volledig dedicated aan 1 onderwerp zijn altijd heel fijn. Dan hoef je niet al die andere artikelen te lezen die je eigenlijk maar matig interessant vind en heb je gewoon alles van 1 onderwerp bij elkaar. Dit onderwerp spreekt mij ook heel erg aan… Eens kijken of ik hem hier ergens tegenkom.

 24. Miriam 27 mei 2015 / 21:59

  Ohhhh dat behand: love it! Is eigenlijk een héél druk printje, maar staat echt super mooi. Leuk om te lezen/zien dit 😀

 25. Mandy 28 mei 2015 / 11:35

  Ik was helemaal verliefd op de producten van The Gift Label toen ik ze via mijn e-mail binnen kreeg, wat is het een leuk merk! Wat een gaaf doe boek trouwens, ik vind dat soort dingen altijd onwijs interessant.

 26. chantal 28 mei 2015 / 15:23

  Waar ik gisteren nacht heel blij van werd tijdens een 5 uur durende galsteenaanval, niet aan te raden. Was allerlei blogs te lezen inclusief die van jou en de site van lawn fawn te bezoeken heel veel leuke ideetjes om kaarten mee te maken. Maar dan hip

 27. Michelle 28 mei 2015 / 16:06

  Wat heb je toch altijd leuke ideeën! (ja hoi, lurker hier met het voornemen vaker een berichtje achter te laten). Het werkboek ga ik denk ook even aanschaffen. Plantjesbehang lijkt me superhandig. Planten gaan hier standaard dood, dan is dit een mooie oplossing om toch wat groens in huis te hebben.

 28. Anne 28 mei 2015 / 17:28

  Ik heb berkenstammetjesbehang (leuk woord) op één van de muren in de woonkamer. Als bosliefhebber vind ik het super mooi. 🙂 Mijn vader heeft wel flink wat gevloekt (en hij is christelijk…) tijdens het behangen, want het is rotspul om mooi op de muur te krijgen. Het is hem goed gelukt, ik ben er onwijs blij mee!

 29. Nienke 28 mei 2015 / 18:02

  Coole mokken! En het behang heeft ook wel iets maar ik zou het snel beu worden denk ik

 30. Rosalinde 28 mei 2015 / 21:57

  Ooh die mokken zijn zo leuk! zou ze zeker graag hier thuis hebben staan helaas vind ik de prijs van de mokken iets te duur .

 31. Susanne 30 mei 2015 / 18:51

  Dat magazine komt goed van pas! Ik zit net weer in zo’n “ik weet niet wie ik ben en wat wil” fase. Wieweet kom ik er iets mee verder. Dat magazine is in ieder geval goedkoper dan een psycholoog ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.