Dingen waar je blij van wordt!

Woensdag, de dag waarop je een blogpost vol dingen waar je blij van wordt op Lisanneleeft vindt! Dus ook vandaag. Ik laat je washitape zien, onwijs leuke kaartjes, een notitieboekje en IKEA nieuwtje!

action-washitape

Action nieuwe washitape

Tja, wat moet ik hier nu over zeggen? Ik houd van washitape. Ik word blij van washitape. Maar ik heb zelf al een enorme bak vol in mijn kantoor liggen! Toch kon ik deze tapes die ik laatst bij Action zag niet laten liggen. Deze printjes had ik nog niet eerder gezien!

leuke-washitape

Dit zijn alle nieuwe soorten die ik meenam. De tapes hield ik niet zelf, maar heb ik verdeeld onder de pakketjes van de winactie die maandag online kwam!

waar-is-washitape-te-koop

Dit is mijn favoriete setje! per pakje betaal je €0,79, lekker budgetproof dus.

ikea-delft

Hoe cool ziet dit eruit? Ok, nu wil ik naar IKEA (niet naar Delft hoor, veel te ver weg voor mij)

IKEA Delft is uitgebreid!

6.345 m2 is de oppervlakte van de IKEA showroom in Delft nu. Gisteren werd de nieuwe showroom voor het eerst gebruikt! Het woonwarenhuis inspireert met 45 nieuwe kamerinrichtingen en 4 complete huizen. Leuk detail: ze hebben IKEA Delft afgestemd op de woonsituaties van mensen die in en rond Delft wonen. Mensen wonen daar vaak relatief klein waardoor ze meer behoefte hebben aan slimme opbergruimte bijvoorbeeld. Handig!

Tot en met 19 juli vieren ze in Delft bij IKEA nog feest met allerlei festiviteiten en kortingen (zie hier welke dit precies zijn).

hebbersnl

Op deze foto kun je een beetje beter zien wat de formaten zijn van de spulletjes. De Be You tiful kaart is een standaard formaat kaart.

Hebbers.nl Goodies

Onlangs ontving ik post van de webshop hebbers.nl. En wel heel leuke post! Hebbers.nl is een webshop met allerlei verschillende spulletjes: kaarten, sieraden, notitieboekjes en soy scents bijvoorbeeld. Heel leuke webshop om eens op rond te neuzen!

be-you-tiful-kaartje

Als eerst ontving ik dit kaartje met een schattige tekst. De prijs van dit kaartje met envelop is €1,50 en je vindt hem hier in de webshop.

setje-met-mini-kaartjes

Dit is een setje met mini kaartjes. Deze zijn super leuk om te gebruiken wanneer je een cadeautje per post opstuurt (daar ga ik ze voor gebruiken denk ik!) of bijvoorbeeld om bij een cadeautje te doen. De achterkant is leeg, dus daar kun je gewoon lekker op schrijven! Het stuk watermeloen en de ananas zijn mijn favorieten. Dit setje vind je hier voor €3,50.

Lisanne-leeft-boekje

En dan, zeker weten mijn favoriete item: dit mini notitieboekje met Lisanne Leeft erop! Je kan zelf ook een boekje bestellen met elke tekst die je er maar op wil. Leuk om cadeau te doen! De prijs van zo’n boekje loopt van €3 tot en met €4,60, afhankelijk van de hoeveelheid letters. Je vindt dit boekje hier in de webshop.

Leuk nieuws: Hebbers.nl is de webshop die nog iets leuks gaat toevoegen aan de winactie. Ik weet nog niet wat, maar dat laat ik binnenkort op social media zien! Ze hebben in elk geval veel leuke spulletjes op de webshop staan, dus het wordt vast iets erg leuks.

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

Deze blogpost bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf, lees de disclaimer voor meer info.
DELEN:

33 reacties

 1. Margot 15 juli 2015 / 07:47

  Wat ziet die Ikea er goed uit! Jammer dat ik daar niet meer in de buurt woon, maar als ik kan ga ik zeker eens kijken.

 2. Minke 15 juli 2015 / 07:48

  Aaah die washitape is cool. Maar niet naar de action voorlopig haha.

 3. Lauriëtte 15 juli 2015 / 07:50

  Leuke spulletjes! Toevallig heb ik op dit moment die washi tape naast me liggen, vond het zulke leuke printjes! Vorige week is er een action geopend in mijn straat, waar ik veel bezoekjes aan zal brengen! 😉

 4. Tiffany 15 juli 2015 / 07:51

  Die washi tape is zo leuk! Ik heb er al zo veel maar stiekem denk ik dat ik van deze nieuwe collectie ook wel weer een aantal ga kopen. *wil meteen weer naar de action rennen* Ook heel leuk dat notietieboekje met tekst erop.

 5. debby 15 juli 2015 / 08:00

  Oh wat een leuke spullen Lisannne, vooral die van Hebbes. Je boekje die kaarten ik vind alles leuk en ga uit pure eigen bescherming niet op die site kijken 🙂

  • Linda 15 juli 2015 / 08:13

   Volg ze op Facebook of instagram. Staan vaak leuke acties op!

 6. Jonne 15 juli 2015 / 08:25

  wat een leuke dongen allemaal, il ben echt verslaafd aan washi tape! Liefs. Jonne

 7. Frauke 15 juli 2015 / 09:40

  Wauw, die IKEA Delft ziet er mooooi uit! Zo’n gezellige setup. Ik vind de washi tape van Action echt heel leuk en schattig, maar heb nu voorlopig wel genoeg. Ik zou het gerust kunnen blijven kopen, maar dan gebruik ik ‘t nooit haha! X

 8. Babette 15 juli 2015 / 09:53

  Dat de action al weer nieuwe tapejes heeft, dit is echt niet goed voor mijn portomonee, haha. En die kaartjes zijn ook leuk!!

 9. Jantine 15 juli 2015 / 10:03

  Die washi-tape is leuk! Misschien toch maar weer een keer naar de action 😉 want juist van de dunne tapejes heb ik echt nog te weinig vind ik.

 10. Marion 15 juli 2015 / 10:04

  Leuk artikel, en je hebt me weer een reden gegeven om binnenkort weer naar de Action te gaan! Die patroontjes zijn erg leuk.

 11. Irina 15 juli 2015 / 10:17

  Zowel de washitapjes van de action als eigenlijk de volledige site van hebbers.nl vind ik ontzettend leuk!
  Ik heb zo’n idee dat ik daar binnenkort wat ga bestellen!

 12. Tea 15 juli 2015 / 11:05

  Wat een leuk nieuwtje van de ikea in Delft, ik denk dat ik er morgen maar eens langs fiets!

 13. Eefje 15 juli 2015 / 11:45

  Ik kan eigenlijk maar één ding zeggen… Kwijl Kwijl Kwijl Kwijl Kwijl….
  Hahaha, ik word altijd zo blij van knutselprutselspul!

 14. Kim 15 juli 2015 / 12:21

  Ah, ik woon in Delft dus die nieuwe showroom ga ik snel eens bekijken! 🙂
  En de washitape van de Action… Hoe moet ik me nu aan mijn zelfopgelegde koopverbod gaan houden, haha.

 15. Shaz 15 juli 2015 / 12:58

  Zodra ik tijd heb, ga ik zeker een bezoekje aan de Ikea brengen.

 16. Godelieve 15 juli 2015 / 13:09

  Wat een leuke boekjes waar je naam op kan.
  Je zoekt altijd van die leuke spulletjes uit Lisanne.

 17. Anita | mindjoy 15 juli 2015 / 13:11

  Nee, ik ga niet naar de action! Heb ook veel te veel washi tape. Je maakt het mij wel weer erg moeilijk hoor 😉

 18. Manon 15 juli 2015 / 13:45

  Leuke spulletjes weer! Ik ben wel eens benieuwd naar al jou knutsel/creatieve spullen haha!

 19. Laura 15 juli 2015 / 14:09

  Ohhhh jammer dat ik niet meer in de buurt van delft woon! Anders was ik zeker even gaan kijken bij Ikea. En die nieuwe dunne tape van de action zoek ik nog steeds.. Hier hebben ze ze helaas nog niet.. Maar ik blijf gewoon elke keer weer kijken!

 20. Nathalie 15 juli 2015 / 15:12

  Wat een lekker blogje!
  De tapejes… heerlijk, de meiden maken daar hier thuis van alles van. Ze versieren spulletjes maken schilderijtjes en pakken cadeautjes ermee in.

  Liefs,
  Nathalie

 21. Evera 15 juli 2015 / 17:24

  Ik ben ook zo dol op de tapejes van de Action! Zoveel leuke prints en qua prijs inderdaad heel goed te doen!

 22. Luna 15 juli 2015 / 17:55

  Ik word het meest blij van de washitape. Heerlijk kleurrijk en zo vrolijk allemaal!

 23. Miss Paperfection 15 juli 2015 / 19:51

  Die washitape is zo leuk maar om een of andere reden geraak ik nooit in de Action, mss omdat er hier niet echt een in de buurt is.

 24. Lauri 15 juli 2015 / 20:33

  Oei oei, wat slecht dat ik nu weet dat er nieuwe washi tape bij de Action is *rent naar de Action, koopt alle washi tape en heeft daarna geen geld meer* Verder echt een super schattig boekje. Ik denk dat ik er ook zo eentje ga bestellen, maar dan met de namen van mijn schoolvakken erop. Dat is volgend jaar alleen wiskunde, maar ik ga het voor komende jaren denk ik wel vaak gebruiken! Ik was afgelopen week nog in de IKEA. Overal zijn een hele hoop nieuwe spulletjes en de oude in de opruiming. Word ik erg hebberig van hihi.

 25. Anneleen 17 juli 2015 / 20:50

  Zo leuk dat je je eigen tekst op die boekjes kan laten drinken! 🙂 en die washi tape rolletjes zien er weer super leuk uit!

 26. Het Sushimeisje 19 juli 2015 / 10:13

  Misschien leuk voor jou: in Amsterdam kan je binnenkort een cursus volgen over hoe je zelf washitape kan maken. Dit is te doen bij het Japans Cultureel Centrum. Het evenement staat op hun facebookpagina 🙂

 27. Tisha 19 juli 2015 / 23:07

  De IKEA is echt gigántisch, niet normaal, het overheerst gewoon haha. Ik woon er vlak naast en ik kan je vertellen, het winkelen is nu gewoon een dagtaak geworden. En daar ben ik bloedserieus over, ik denk dat je het makkelijk een hele dag kan uithouden in de IKEA, en zeker in die in Delft. Ik ga het binnenkort een keer proberen.

 28. Ilse 28 juli 2015 / 14:24

  Oee, die washitape van de Action heb ik nog niet! Ik moet straks maar ‘ns langsgaan dan! =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.