Dingen waar je blij van wordt!

Woensdag, tijd voor een blogpost vol dingen waar je blij van wordt! Een super leuk magazine, iets om mee schoon te maken, een etui én een aantal leuke kaartjes. Ik laat ze vandaag aan je zien…

quest-psychologie-101

Quest psychologie 101

Als je mijn blog al langer volgt dan weet je dat ik elk jaar de Quest 101 lees. Deze komt elk jaar aan het eind van het jaar uit en staat vol met leuke vragen en natuurlijk de antwoorden daarop! Nu zag ik afgelopen week dat ze ook een Quest psychologie 101 hebben gemaakt! 101 vragen over psychologie. Vind ik leuk!

vragen-quest-101-psychologie

Een aantal van de vragen die je in het magazine vindt. Vaak wordt er in Psychologie magazine en Quest Psychologie veel herhaald (vind ik zelf), maar hierin staan toch heel veel dingen die ik nog niet wist. En die me nieuwsgierig maken! Het magazine is te koop voor €6,95. Ik kocht die van mij bij de AH.

hallmark-kaartjes

Vrolijke kaartjes

Dat ik kaartjes leuk vind is geen nieuws, toch? Ik ontving van Hallmark laatst deze vier kaartjes! Vooral het rechter exemplaar met de bloemetjes erop vind ik heel erg leuk.

beeldschermdoekjes

Je beeldscherm schoon houden

Het beeldscherm van mijn computer is altijd vies. Altijd. Misschien dat als ik zo’n vrolijk doekje heb liggen om het schoon te maken dat daar verandering in komt! Normaal zie je altijd alleen van zulke zwarte (saaie!) doekjes, maar dit printje is juist lekker vrolijk.

stoffig-beeldscherm

Ik ben benieuwd of het gaat helpen, haha. Deze kocht ik bij Action!

etui-action

Etuitje

Wat ik ook tegen kwam bij Action: dit super schattige etuitje! Je kan natuurlijk zelf een etui maken van duct tape, zoals ik laatst liet zien in een DIY video. Maar er gewoon eentje kopen is veel makkelijker. Van deze van Action word ik toch wel heel blij.

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

Deze blogpost bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf zie disclaimer voor meer info
DELEN:

23 reacties

 1. Margot 5 augustus 2015 / 07:44

  Wat staan er toch altijd interessante dingen in de Quest!

 2. Godelieve 5 augustus 2015 / 08:15

  Die artikelen in Quest wil ik nu ook dolgraag lezen!
  Wat een schattig etuitje van Action.

 3. Godelieve 5 augustus 2015 / 08:15

  Die artikelen in Quest wil ik nu ook dolgraag lezen!
  Wat een schattig etuitje van Action.

 4. Tiffany 5 augustus 2015 / 08:18

  Ik ben zeker benieuwd geworden naar de quest. De sneak peek aan vragen hebben me nieuwsgierig gemaakt, haha.

 5. Frauke 5 augustus 2015 / 08:19

  De Quest heb ik letterlijk nog nooit gelezen, moet ik maar dringend een keertje gaan doen! En dat doekje voor je scherm is heel schattig inderdaad, niet zo saai! Het etuitje wil ik ook graag, ik moet nog maar eens langs Action gaan! X

 6. Dina 5 augustus 2015 / 08:53

  Dat doekje is inderdaad heel leuk, lekker vrolijk printje! Zo’n zacht brillenpoetsdoekje werkt trouwens ook heel goed voor je beeldschermen. 🙂

 7. Mieke 5 augustus 2015 / 09:14

  Nu moet ik de quest wel kopen om de antwoorden te weten 😉 Ik kende het niet, 101 vragen, maar je hebt mij nieuwsgierig gemaakt. Ga ik halen voor vakantie. Ik wordt blij omdat de zo zo lekker schijnt en ik gezellig ga shoppen met mijn moeder, zo lang geleden echt met zijn 2e.

 8. manon 5 augustus 2015 / 09:34

  Ik heb Quest nog nooit gelezen, maar lijkt me toch wel interresant! Leuk lijstje!

 9. Tessa Tamara 5 augustus 2015 / 09:54

  Oow die quest ga ik nu gelijk halen! Super leuk! Vroeger las ik dat blad al een enkele keer, maar ik vond het daarna te duur worden om ze iedere keer te kopen. Deze ga ik toch maar halen, klinkt wel erg goed 🙂

 10. Bianca 5 augustus 2015 / 10:02

  Ik las nooit de Quest, maar door jouw posts krijg ik ook zin om dit tijdschrift aan te schaffen

 11. Esther Marieke 5 augustus 2015 / 11:08

  Het is zo interessant om over psychologie te lezen! Je hebt me nu wel nieuwsgierig gemaakt naar de Quest psychologie 101..

 12. Tessa 5 augustus 2015 / 11:10

  Wat leuk die Quest Psychologie! Ik lees mijn tijdschriften eigenlijk meestal bij de bibliotheek omdat ik anders maandelijks een vermogen kwijt zou zijn aan tijdschriften die ik perse wil lezen. Ik zal bij een volgend bezoek eens kijken of deze Quest er ook ligt :).

 13. Marion 5 augustus 2015 / 11:36

  Jaaaa, die Quest is zo leuk! Die doekjes van de Action zijn leuk. Ik heb nu van die saaie grijze. Werkt prima, maar echt vrolijk zijn ze niet.

 14. Hester 5 augustus 2015 / 11:52

  Ik lees eigenlijk nooit tijdschriften en ik koop ze al helemaal nooit, maar 101 vragen over psychologie klinkt echt wel héél erg tof… €6,95 uitgeven voor een tijdschrift vind ik altijd een beetje veel – ook al zit er wel degelijk zoveel werk in natuurlijk -, maar misschien dat ik het hierbij toch maar eens moet gaan doen 😛

 15. Shaz 5 augustus 2015 / 13:01

  Ik lees nooit Quest terwijl ik zulke vragen of leerstukken wel erg interessant vind.

 16. Ashley 5 augustus 2015 / 18:54

  Die quest lijkt me echt heel erg leuk! Vind het tijdschrift alleen wel aan de prijzige kant waardoor ik m toch liever laat liggen.

 17. Luna 5 augustus 2015 / 20:33

  Jij hebt altijd van die toffe dingen bij de Action. Hier hebben ze vorig jaar een nieuwe Action gebouwd, heel ruim en netjes. Binnenkort maar weer eens shoppen daar 🙂

 18. Sandra(hpw) 6 augustus 2015 / 00:34

  Hé, dat beeldscherm-schoonmaakdoekje lijkt me reuze handig 😀
  Waar in het schap bij de Action heb je het gevonden? Ik zou ‘t ook wel willen hebben, namelijk 🙂

 19. Roos 6 augustus 2015 / 17:42

  Wat een super leuke items! en dan vooral het doekje en de kaartjes 🙂

 20. Anneleen 11 augustus 2015 / 11:50

  Oh die kaartjes zijn leuk! Word ik ook spontaan vrolijk van! 🙂

 21. Elles 11 augustus 2015 / 19:36

  Die vragen van de Quest joh, zo interessant! Ik dacht bij elke vraag ‘dit wil ik weten!!’ haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.