Dingen waar je blij van wordt!

Woensdag, tijd voor een blogpost vol dingen waar je blij van wordt! Vandaag laat ik je de leukste paperclips ooit zien, geef ik je een tip voor een winkel waar ze onwijs leuke kaartjes verkopen, mooie tassen én heel gave schoolspullen.

ikea-schoolspullen

IKEA schoolspullen

Hoe leuk zijn deze schoolspulletjes van IKEA? Als ik nog naar school ging zou ik zeker iets met deze leuke printjes kopen! Wie weet doe ik dat alsnog wel, ik vind het er zo vrolijk uitzien. Je vindt alle IKEA schoolspullen hier op hun website.

paperclips-ananas

Ananas paperclips van Hema

Hema verkoopt op dit moment wel heel bijzondere paperclips! En laat ik nu net van bijzondere paperclips houden… ik nam een aantal van deze schatjes mee.

ananas-paperclips-hema

het zijn… ananasjes! Hoe schattig?

paperclips-in-ananasvorm

Als je ze gebruikt zien ze er zo uit. Dat ziet er toch mega leuk uit?

Per bolletje waarin 15 paperclips zitten betaal je €0,95

kaartjes-flying-tiger

Kaartjes van Flying Tiger

Ik was laatst voor het eerst bij de winkel Flying Tiger. Daarvan komt nog een shoplog! Maar deze kaartjes wilde ik vast aan je laten zien, deze zijn zo ontzettend schattig!

En lekker betaalbaar: 2 kaartjes voor €1.

tassen-van-loccitane

Samenwerking Antik Batik en l’Occitane

Onlangs kwam er een persbericht binnen over een samenwerking van Antik Batik en l’Occitane. Uitkomst is een super zomerse collectie met tassen! Ik krijg er in elk geval zin van om op vakantie te gaan. Je vindt de collectie hier op hun site!

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

26 reacties

 1. Falco Renierkens 22 juli 2015 / 13:20

  Haha die paperclips zijn echt supergaaf! Ik kom vast nog wel eens bij de Hema, dan neem ik eens zo’n zakje mee 😀

  De Flying Tiger heb je helaas niet overal dus als ik hem tegen kom is het echt een feest. Staat echt vast op het shop-lijstje als we ergens heengaan. Je krijgt er ook hele leuke dingen voor in huis, zoals suikerbakjes enzo :).

  En Ikea, tsja wat moet ik er nog over zeggen. Het is zoiets als Action, daar blijft altijd wel wat aan je handen plakken…

 2. Jolien 22 juli 2015 / 13:35

  Oh dat zijn inderdaad dingen om blij van te worden! Die ananasjes, schoolspullen en kaartjes zijn zo leuk!

 3. Lilian 22 juli 2015 / 14:24

  Oh, die paperclipjes zijn echt zó schattig! Ga snel hier ook eens kijken bij de Hema.

 4. Amber 22 juli 2015 / 14:52

  Die tassen zijn echt prachtig! de paperclips echt te schattig, waarom bestaan die dingen niet al veel langer, gewone paperclips zijn zo saai.

 5. Deisy 22 juli 2015 / 15:12

  Aaah! Ananas paperclips, hoe awesome!! (als ik dat zo mag zeggen haha). Ik vind die kaartjes trouwens ook heel leuk zeg en ben benieuwd naar je shoplog. X

 6. Nicole 22 juli 2015 / 15:18

  Die ananas dingen zijn echt te cute voor woorden!

 7. Manon 22 juli 2015 / 15:55

  Zulke leuke spulletjes weer! Vooral die ananas paperclips.

 8. Anouk 22 juli 2015 / 16:39

  Oeh, die schoolspullen zien er erg mooi uit, zeg!

 9. Kim 22 juli 2015 / 17:47

  Ah dit maakt me allemaal zo blij! Ik wil heel graag van die konijntjespaperclips haha

 10. Irina 22 juli 2015 / 19:13

  Die paperclips zijn echt heel erg schattig! Jammer dat ik eigenlijk nooit paperclips gebruik…
  Als ik toevallig langs de IKEA ga dan neem ik denk ik een paar leuke spulletjes mee, wat een mooie printjes!

 11. Dana 22 juli 2015 / 20:08

  Hele leuke items zitten er tussen! Al ben ik nu niet meer zo van de schoolspullen kopen 🙂

 12. Deborah 22 juli 2015 / 20:59

  Dei paperclips heb ik helemaal niet gezien bij de Hema? Oh my, nu moet ik weer terug!

 13. Anita | mindjoy 22 juli 2015 / 21:31

  Benieuwd naar de shoplog van flying tiger. Ben er al een hele tijd niet meer geweest

 14. Wendy 22 juli 2015 / 21:43

  Flying Tiger lijkt me een hele leuke winkel. Daar wil ik ook nog eens naar toe.

 15. Yvette 22 juli 2015 / 23:05

  Die tassen lijken me super, maar helaas werkt de link niet op mijn mobiel.
  De kaartjes zijn ook geweldig leuk!

 16. Eefje 23 juli 2015 / 09:48

  Die tassen van Antik Batik zijn echt heel mooi! Dat is waar ik echt blij van word! 😀

 17. Babette 23 juli 2015 / 18:34

  Wat een leuke dingen heb je weer uitgezocht!
  En nog nooit bij de flying tiger geweest?! :0 haha leuke winkel he?! Heb hem vorige zomer ook ontdekt en ben helemaal fan, zijn zoveel leuke dingen te koop!! De sostrene grene in gronigen is trouwens ook echt aan te raden als je van dit soort (DIY)winkels houd… 😉

 18. Ilse 28 juli 2015 / 13:30

  Jaa, die kaarten van de Flying Tiger! Die heb ik ook! Ik vind het wél jammer dat ze zo groot zijn. Ze zijn net te groot voor in mijn kaartenrek van de HEMA. =( Maar godsamme, de IKEA verkoopt nu ook al schoolspullen? Ergens wil ik die website nu aanklikken, maar ik weet wel dat het gevaarlijk is. Hmm… Toch maar even kijken! Want die doosjes zien er wel héél cool uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.