Dingen waar je blij van wordt!

Een super hip kussen met een poes erop, rollen van drie meter vol met leuke stickertjes en de meest bijzondere inpakpapiertjes? Dat zijn pas dingen waar je blij van wordt! En ik laat ze vandaag aan je zien.

rolletje-stickers1

Stickers op een rolletje!

Ik denk dat ik een stickerverslaving heb. Tijdens mijn wekelijkse rondje door de Action kwam ik deze veel te leuke stickerrolletjes tegen…

verschillende-stickers-action

De vier verschillende rolletjes die ik kocht. De bovenste twee zijn mijn favorieten, het zijn echt leuke vrolijke stickertjes allemaal. Op een rolletje zit drie meter aan stickers. Veel he?

stickers-op-een-rol

Nu nog uitzoeken hoe je dit nu het meest praktisch opbergt… Hoe dan ook: ik word blij van deze stickertjes op een rol! Ik betaalde rond de €0,49 per rolletje bij Action.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien.

Primark poezencollectie

Deze collectie vol met katten is gewoon te leuk om niet te laten zien. Het is een samenwerking met een YouTuber, de YouTuber zelf ken ik niet. Ik wil het kussentje met de twee poesjes erop, zo cute! Ja, deze collectie vind ik echt heel erg leuk. Ze liggen niet in elk Primark filiaal overigens, ik las ergens dat ze vanaf 18 augustus in Den Haag en Eindhoven zullen liggen. Maar dat komt niet uit een officiële bron. Dus als je in een Primark bent, zeker even checken of deze er ligt als je hem leuk vindt!

inpakpapier-etsy

Bijzonder inpakpapier

Deze Etsy webshop verkoopt allemaal bijzonder inpakpapier. Super leuk als je een cadeautje geeft om er een speciaal inpakpapiertje omheen te doen! Je vindt de webshop van de verkoper hier.

Ik ben in elk geval heel blij met mijn nieuwe stickertjes, maar dat kussentje met poezenprint vind ik ook wel onwijs leuk. Ik zie hem al helemaal op mijn bank liggen, hihi. Maar goed, ik ga binnenkort niet naar de Primark, dus geen poezenkussen voor mij. Maar misschien wel voor jou? Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

14 reacties

 1. Marion 19 augustus 2015 / 12:54

  Wauw wat een leuke dingetjes! Heb zelf de stickers vorige week ook gekocht, zo leuk. kon zelf ook niet kiezen en heb ze ook alle 4 meegenomen. Heb ook een sticker/papier/washi tape/ leuke schattige plaatjes en patroontjes verslaving.

 2. Margot 19 augustus 2015 / 13:04

  Die stickers zijn leuk en lekker goedkoop! Fijne tip!

 3. Kim 19 augustus 2015 / 13:13

  Ik vind gewoon alles uit die Primark haul leuk, hihi. 🙂

 4. Shaz 19 augustus 2015 / 13:23

  De stickers en inpakpapier zijn erg leuk.

 5. Rosanne 19 augustus 2015 / 15:01

  Wat een toffe spulletjes! Ik vind dat galaxy inpakpaier echt zo leuk! En ik heb een zwak voor kattenspulletjes. Dus ik hoop heel erg dat ze ook naar de primark in Almere komen!

 6. Eilish (artisticstateofmind) 19 augustus 2015 / 15:23

  Dat inpakpapier istof! Heb nieuwe nodig, want heb gisteren mn papa zn cadeautjes ingepakt in kranten, haha. Maar dat kan ook best leuk zijn ^^

 7. Fleur 19 augustus 2015 / 17:08

  Oh wauw, dat inpakpapier is helemaal mijn ding! Super leuk!

 8. Tiffany 19 augustus 2015 / 17:10

  Ik heb met heel veel moeite kunnen weerstaan om de stickers bij de action te kopen. Maar ze zijn zo leuk! Haha

 9. Hester 19 augustus 2015 / 17:13

  Er zit echt wel pakpapier bij dat ik heel graag als kaftpapier zou willen gebruiken, maar daar is het helaas iets te duur voor haha!

 10. Nienke 19 augustus 2015 / 18:15

  Echt allemaal dingetjes voor mij! Zo schattig en vrolijk allemaal 🙂

 11. EliseDingen 19 augustus 2015 / 19:33

  Ik heb zelf die onderste twee stickerrollen van de Action. Maar die sticker met dat envelopje vind ik helemaal te gek!!!

 12. Berber 20 augustus 2015 / 10:51

  Ahhhh ik wil het allemaal!! 😀

 13. anouschka 23 augustus 2015 / 21:55

  Wat een leuke dingetjes! De poezen spulletjes was ik ook naar opzoek. Helaas bij de Primark in Arnhem hebben ze ze niet 🙁 Want het kussen met de poesjes waar jij het over hebt vind ik ook echt super cute 🙂 misschien ga ik binnenkort bij een ander filiaal kijken 🙂 ik laat het je weten als ik ze gevonden heb 🙂 misschien kan iemand het dan voor je meenemen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.