Dingen waar je blij van wordt!

Het is weer woensdag, tijd voor een blogpost vol dingen waar je blij van wordt! Ik heb een tip voor een winkel waar je onwijs mooie (cadeau)doosjes kunt kopen, een feestcollectie waar ik heel blij van word én een boek.

creatief-doeboek

Creatief doeboek

Laatst kwam ik dit boek tegen. De kaft maakte me al nieuwsgierig, maar toen ik in het boek keek werd ik nog enthousiaster! Dit is een boek met allerlei creatieve doe-opdrachten erin. Dat zijn heel concrete dingen ‘voor als je je verveelt’, maar ook dingen die je gewoon kunt toepassen terwijl je ook andere dingen doet. Even een impressie van de binnenkant van het boek:

glimlach-elke-dag

Ik zeg: doen!

lees-de-biografie

Goede suggestie. Zo veel inspirerende mensen waarover je zou kunnen lezen!

stel-meer-vragen

Nieuwsgierig worden en meer (diepzinnige) vragen stellen. Dit is wel iets wat ik graag wil gaan doen! Ik ben wel heel nieuwsgierig, maar daadwerkelijk vragen doe ik niet zo gauw.

boek-voorbeeld

Super leuk idee!

De prijs van dit boek is €14,95, ik heb het al in meerdere winkels zien liggen maar het is ook gewoon op Bol.com te koop.

sostrene-grene

Sostrene Grene

Tipje: bij Sostrene Grene hebben ze oneindig veel leuke cadeaudoosjes die je daarna ook ‘gewoon’ als doosje kan gebruiken. Handig voor de komende tijd waarin we veel cadeautjes geven. Nog leuker, nu zit de winkel naast enkel in Groningen ook in Amsterdam, Den Haag en Zwolle!

hm-feestcollectie

H&M Feestcollectie

Wist je dat ik van feestcollecties houd? Het is vaak mega oncomfortabel en bedoeld voor gelegenheden waar ik niet heen ga (of ging?!), maar ik vind het zó leuk om ernaar te kijken!

De items die je hierboven ziet zijn allemaal van H&M!

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

Deze blogpost bevat een affiliatelink, door via deze link te winkelen steun je mijn blog. Weten hoe dat werkt? Lees het hier.
DELEN:

23 reacties

 1. Kelly 11 november 2015 / 06:40

  Ik MOET echt eens naar Sostrene Grene! Alles lijkt mij daar zo leuk!

 2. Kelly 11 november 2015 / 06:54

  Het boek lijkt me wel leuk 🙂 ook wil ik eem keer naar sostrene grene

 3. Marlotte 11 november 2015 / 07:00

  Oeh, dat boek lijkt me echt onwijs leuk! Leuke opdrachten staan erin! Ik ben echt dol op de Sostrene Grene, het liefst koop ik de hele winkel leeg haha. Zijn de andere winkels van Sostrene Grene nu ook geopend? Dat wist ik nog helemaal niet. Dat is snel gegaan!

 4. Chris 11 november 2015 / 07:02

  Wat een leuk boekje, een fijne cadeautip voor de feestdagen.

 5. Margot 11 november 2015 / 07:45

  Ja ik wil snel eens langs de Sostrene Grene winkel in Amsterdam!

 6. Petra 11 november 2015 / 07:56

  wat een leuk boekje, je gaat er gewoon alleen van van glimlachen als je het zo even kunt bekijken, laat staan als je er daadwerkelijk wat mee gaat doen…het boekje is zeker iets voor op mijn kleine kerstwensen lijstje….

 7. Marloes ❤ Budgetproof.nl 11 november 2015 / 08:16

  Jaaa de H&M feestcollectie is tof hè?! Ik zou oprecht bijna alles dragen, maar die playsuit is m’n favoriet. Daar word ik ook blij van ja.

 8. Tiffany 11 november 2015 / 08:51

  Wat een hoop leuke dingen. Ik moet binnenkort echt een keer naar sostrene grene, fijn dat ze niet meer alleen in groningen zitten. Dat is zo ver weg vanuit brabant.

 9. Ilse 11 november 2015 / 08:53

  Dat zwarte kleedje van H&M is leuk!

 10. Frauke 11 november 2015 / 08:53

  ARGH! Ik word zooo jaloers op al die Sostrene Grene posts haha. Zoveel leuke items, maar hier bestaat het nietttt :(. Leuke H&M kleding ook trouwens, ik vind de kleuren echt geweldig! En dat doeboek lijkt me ook erg tof! X

 11. Veerlez 11 november 2015 / 09:06

  Ik ben vorige week naar de opening van Sostrene Grene geweest, wat een heerlijke winkel is dat! Ik wil er meteen weer heen! 🙂 & dat boekje is zeker leuk om cadeau te geven, die ga ik onthouden!

 12. Lotte 11 november 2015 / 09:31

  Van glimlachen naar onbekenden moet je een hobby maken, die verraste (ok ok, en een paar agressieve) blikken die je terugkrijgt zijn priceless!

 13. Linda 11 november 2015 / 09:43

  Ik vind het rokje rechts boven in zó leuk! Alleen denk ik dat ik net een Pauw lijk als jk hem aan heb haha. Maar ook ik vind het erg leuk om rond te kijken tussen de feestcollecties, alles ziet er zo mooi uit <3 En het boek prikkelt mij ook moet ik zeggen, heerlijk dat doordenken en doorvragen! Daar had ik ooit bijna mijn beroep van gemaakt. Het vreet energie maar het is zo leuk en leerzaam om zo open te zijn.

 14. Darina 11 november 2015 / 10:05

  Dat boekje lijkt me heel leuk, kun je veel inspiratie uit halen. Sostrene Grene is een geweldige winkel! Ga ik zeker nog vaker naar toe!

 15. Jessica 11 november 2015 / 11:37

  Leuke items zitten erbij! Ik heb het boek ook al in de boekhandel bij mij in de buurt zien liggen. Twijfelde toen wel een beetje aangezien ik ‘Wreck This Journal” ook al heb. Dit boek is toch net even anders zie ik nu.

 16. Iris 11 november 2015 / 11:54

  Oh dat doe boek! Ik heb echt een zwak voor dat soort boekjes. Maar meestal gaat er na een week de magie wel van af voor mij, dus ik moet me echt even inhouden om het niet te kopen :p

 17. Fleur 11 november 2015 / 14:48

  Ik word zo ontzettend blij van die h&m feestcollectie, maar eigenlijk mag ik niks kopen van mezelf aangezien ik in december naar New York ga..

 18. Vivian 11 november 2015 / 15:05

  Dat creatieve doeboek ziet er onwijs leuk uit! Denk alleen dat ik er vrij weinig mee zou doen als ik het eenmaal zou hebben haha.

 19. Marjolein 11 november 2015 / 19:10

  O ja, zo’n boek is inderdaad leuk! Al weet ik zeker dat ik er éen keer in kijk en het daarna ergens verstoft tot het moment dat ik het verkreukelde resultaat weggooi. Maar desalniettemin; ik zou er -met volle overtuiging- in kunnen trappen!

 20. Irina 13 november 2015 / 11:10

  Dat Doeboek ziet er echt heel erg leuk uit, ook leuk om cadeau te doen tijdens de feestdagen denk ik!

 21. Hester 13 november 2015 / 20:08

  Ik schenk eigenlijk nooit zoveel aandacht aan feestcollecties maar dit ziet er wel heel tof uit! De opdrachten uit dat boek ook trouwens, vooral dat laatste over een gesprek met iemand over iets waar je normaal nooit over praat. Is zo tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.