Dingen waar je blij van wordt!

Woensdag, tijd voor een blogpost vol dingen waar je blij van wordt! Vorige week hadden we de mega winactie (waaraan je nog steeds kan meedoen), deze week weer een gewone versie. Ik laat je en kussen, krukje, oordopjes én cadeauenvelopjes zien. Daar word je blij van!

krukje-in-mijn-kantoor2

Eyoba spulletjes

Een tijdje geleden kreeg ik wat spulletjes van Eyoba.nl. Mijn kaarsenhouder liet ik een paar weken geleden al zien, maar ik ontving ook een super mooi krukje!

Leuk detail: je kan het krukje hoger en lager draaien!

krukje-bij-kastje

Dit krukje staat nu bij mijn make-up kastje in mijn kantoor. Deze kan ik tegelijkertijd gebruiken bij het tweede deel van het bureau in mijn kantoor (die staat daar tegenover). Het is de Woood Lily kruk, je vindt hem hier op de webshop!

kussentjes-op-de-bank

En een kussen van LaForma. Die vind je hier in de webshop!

sleepsoft-earplugs-alpine

Oordopjes om mee te slapen!

Ik had niet gedacht dat ik ooit over oordopjes zou schrijven. Waarom niet? Ik heb nogal eens last van een pijnlijke oorschelp, slapen met oordoppen in leek me daardoor niet comfortabel. Maar ik heb oordopjes gevonden die wél comfortabel zijn! Het zijn de Sleepsoft earplugs van Alpine.

hearingprotection

De oordopjes zorgen er niet voor dat je niets meer hoort, maar er zit een filtertje in waardoor je bepaalde dingen niet hoort. Je wekker bijvoorbeeld hoor je nog wel! Dat vind ik wel een prettig idee, helemaal niets meer kunnen horen lijkt me een beetje eng.

alpine-oordopjes

Zo zien de oordopjes eruit. Ze zijn van super zacht materiaal. Als het nodig is kun je ze nog verder op maat knippen! Bij mij zitten ze zo perfect. Het dingetje dat bovenin zit is een hulpmiddeltje om de oordopjes in te brengen (die heb je niet perse nodig, ik niet in elk geval).

alpine-details

Misschien nog wel handig om te weten wat er op de achterkant van het doosje staat. Zelf vind ik ze dus écht erg comfortabel zitten. Ik ben niet perse een zijslaper, maar slaap ook weleens op mijn zij, en inderdaad: je voelt ze niet/nauwelijks als je op je zij ligt! Bijzonder toch?

De prijs van deze oordopjes is €12,95. Je vindt ze in elk geval op de website van Alpine, maar ik ben ze al op meer webshops tegengekomen. En ik hoop ze ook bij de drogist of de apotheek tegen te komen! Als iemand ze daar gezien heeft, let me know!

money-envelopes

Geldenveloppen van Action

Toen ik laatst door Action liep kwam ik deze envelopjes tegen waarin je geld cadeau kan geven! Hoe cute?

enveloppen-xenos2

Per verpakking zitten er twee enveloppen in. Hier zie je de sluiting goed!

enveloppen-xenos

Dus… per twee betaal je €0,49 en ze hebben verschillende soorten in de winkel liggen. Zo wordt geld cadeau geven toch net een stukje leuker!

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

Deze blogpost bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf. Meer info daarover lees je in de disclaimer.
DELEN:

39 reacties

 1. Marion 20 januari 2016 / 13:41

  Dat krukje vind ik wel heel erg leuk! Ik heb een poosje een krukje gehad in plaats van een bureaustoel. Dat zorgde ervoor dat ik beter ging zitten achter mijn bureau en ik weet nog dat ik toen veel minder last had van mijn rug. Misschien als deze bureaustoel nog verder uit elkaar valt…. 😉

 2. Ise 20 januari 2016 / 13:46

  Wat een schattig krukje! Past mooi in je kantoor 🙂

 3. Tiffany 20 januari 2016 / 13:52

  Dat krukje is echt ontzettend leuk! Mooie foto heb je gemaakt van je kantoor met het krukje. Die geld enveloppen zijn ook heel leuk!

 4. Sandra 20 januari 2016 / 13:55

  Dat krukje vind ik erg gaaf! Ik vind meubels in die stijl zo tof. Het heeft zo’n gezellige maar tóch strakke uitstraling!
  Leuke geld envelopje ook. Deze heb ik nog nooit eerder gezien bij de Action. Echt leuk dat ze toch regelmatig wel weer een ander printje hebben. 🙂

 5. Fleur 20 januari 2016 / 13:58

  Oh wauw, dat krukje vind ik erg tof en zou ook mooi in mijn huisje staan! 😀

 6. Bianca Schrijft 20 januari 2016 / 14:12

  Oordopjes kunnen zo ideaal zijn om mee te slapen. Zelf heb ik kneedbare silicone oordopjes, alleen die vind ik soms s morgens terug in mijn haar.

 7. Darina 20 januari 2016 / 15:47

  Ditt krukje is heel gaaf!!! Ik heb een vintage variant van dit krukje.
  Ik gebruik de oordopjes van Alpine ook en ben er erg tevreden over. Ze gaan ongeveer een half jaar mee bij mij, dus voor 25 euro per jaar heerlijk slapen is het niet duur.

 8. Laura 20 januari 2016 / 17:48

  Wat een super mooi krukje! Ook fijn om te gebruiken voor (Instagram) foto’s lijkt me, haha! Ik slaap ook altijd met oordoppen in, anders kan ik echt niet slapen. Deze klinken goed!

 9. Anne 20 januari 2016 / 17:55

  Ohh die enveloppen van de Action zijn leuk! Perfect om een geld-cadeautje wat specialer te maken.
  Zo’n krukje hebben wij ook thuis staan, alleen nét wat anders, en het is zo’n handig ding! Je kunt er een plant op zetten, aan de tafel bijschuiven, even op gaan zitten om schoenen aan te trekken en al je zooi op kwijt. zo handig!

 10. Kelly 20 januari 2016 / 17:57

  Dat krukje en het kussen zijn echt heel gaaf.

 11. Charelle 20 januari 2016 / 18:13

  Dat krukje is echt super leuk inderdaad! Op de achterkant van de oordopjes staat trouwens dat ze juist niet van siliconen zijn. 😉 Ik heb deze zelf ooit gehad maar vond ze toch niet prettig genoeg, ik gebruik daarom die kneedbare van Ohropax, maar dat verschilt per persoon! (:

  • Lisanne 20 januari 2016 / 19:58

   Haha, oeps, even veranderen!

 12. fany 20 januari 2016 / 18:56

  De oordopjes lijken me zalig en de enveloppen zijn mooi…

 13. Manon 20 januari 2016 / 19:04

  Het krukje is prachtig! Staat ook heel goed bij de rest van je spullen 🙂

 14. Corinne 20 januari 2016 / 19:06

  Wat een superleuk krukje! Binnenkort even naar de action om de enveloppen. Altijd handig!

 15. Amy 20 januari 2016 / 19:26

  Oe die oordopjes ga ik eens uitproberen.
  Ik slaap al 12 jaar met oordopjes en ik kan niet meer zonder. Ik gebruik zachte foam dopjes van en apotheek.
  Dat krukje is ook echt heeel erg leuk zeg!

 16. Veerlez 20 januari 2016 / 19:33

  Wat een mooi krukje zeg! Het is dat ik al genoeg krukjes heb, maar anders had ik hem meteen gekocht!

 17. Leonie 20 januari 2016 / 21:04

  Ik heb van die oordopjes die je in model kunt duwen als het ware. Waardeloos, na 10 minuten doet het al pijn. Dus dit vind ik wel een goede aanrader om eens te proberen!

 18. Nienke 21 januari 2016 / 00:40

  Dat krukje is erg leuk.
  Ik heb die oordoppen ook overwogen uiteindelijk pluggerz gekocht zelfde principe alleen passen ze bij mij helaas niet goed in mn oren dus hoor nog teveel geluid. Wel balen , denk dat t met alpine helaas t zelfde zal zijn

 19. Rodney 21 januari 2016 / 01:04

  Nou ik wordt blij als ik zie dat het goed gaat met jou !
  Het is goed om zo nu en dan stil te staan bij wat je hebt of hebt gehad.
  Maar geluk zit niet in het materiële,dat weet ik wel.
  Wederom ik wordt blij als ik zie dat mensen genieten/blij zijn,dus ook van jou !

 20. Rebecca 21 januari 2016 / 06:58

  Ik word blij van je mok! 🙂

  • Lisanne 21 januari 2016 / 14:19

   Hihihi, die is leuk he? 😀 Zelf het gezichtje erop getekend met porseleinpen!

 21. kvgr 21 januari 2016 / 09:02

  Deze oordopjes heb ik ook, zijn ook te koop bij boekenwinkels zoals Hans Anders. Ik gebruik ze graag overdag omdat ik door Lyme overgevoelig ben voor prikkels. Een dopje is snachts verder naar binnen de gehoorgang in gegaan (heeft iemand anders met een pincet kunnen verwijderen) ,doodeng, sindsdien draag ik snachts alleen grote foam oordoppen van Hema, en ik zag ze onlangs ook bij Action op een kopstelling.

  • kvgr 21 januari 2016 / 09:03

   Grom auto correct…. BRILLENwinkels geen boekenwinkels

 22. Kirsten 21 januari 2016 / 10:34

  Ik wist niet dat ik ooit nog enthousiast zou worden van een krukje, haha! Maar vind ‘m heel tof, weet ook al precies waar ik ‘m neer zou willen zetten, dus hij komt op m’n verlanglijstje voor als ik ooit weer geld over heb.

  Zelf heb ik het niet zo op oordopjes, heb ze een tijd gebruikt tegen overprikkeling, heb allerlei soorten geprobeerd, maar heb hele gevoelige oren waardoor m’n oren ontzettend pijn gingen doen. Meestal werd het een koptelefoon als het echt niet te doen was, heb je dat wel eens geprobeerd?

 23. Bettie 21 januari 2016 / 12:10

  Ik doe mee aan een swap en die envelopjes zijn misschien wel erg leuk om het te gebruiken!

 24. Frédérique 21 januari 2016 / 15:37

  Altijd leuk om ‘frolijke’ dingen te lezen! Maar oe, die enveloppen: zo leuk!! 🙂

 25. Mieke 21 januari 2016 / 17:58

  Super leuk!
  Ik ben helemaal fan van de geldenvelopjes 😀

 26. Bianca 21 januari 2016 / 20:43

  Ik vind de geldenveloppen van de Action awesome. Maakt idd het cadeau geven van geld wat leuker.

  Ik las de comments door en ik had er geen idee van dat zoveel mensen oordopjes gebruiken. Maar als ik het zo lees, lijkt het me wel logisch toe.

  Mooie duidelijke foto’s maak je Lisanne. Super! 🙂

 27. Kimberly 22 januari 2016 / 17:22

  Deze rubriek is mijn favoriet op je blog! Vind deze posts altijd zo leuk!

 28. Annemarij 24 januari 2016 / 10:43

  Bedankt voor je oordopjes-tip. Mijn man heeft af en toe oordopjes in met slapen, maar die doen flink zeer! Jouw tip voorgelezen en die is hij nu aan het aanschaffen! 🙂

 29. Melanie 24 januari 2016 / 13:16

  Ik weet dat de blogpost er niet over gaat maar ik wil heel graag even mededelen hoe verliefd ik ben op jouw mintgroene kastje en hoe vrolijk en kleurrijk het schilderijtje is die daarbij hangt. Ik word daar zo vrolijk van ik blijf er maar naar kijken haha. Verder is het krukje ook echt superleuk!

 30. Sas 26 januari 2016 / 11:19

  Wat een leuke blijmakertjes! die oordopjes lijken me ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.