Dingen waar je blij van wordt!

Woensdag, tijd voor een blogpost vol met dingen waar je blij van wordt! Het begint bijna standaard te worden: rietjes, cadeaulabels en stickers. Volgende week weer iets anders, beloofd! Maar deze zijn ook heel erg leuk, aanraders! Kijk mee…

rietjes-en-gift-tags1

papieren-rietjes-action

Action verkoopt nu ook papieren rietjes

Jaaaa, ik vond bij Action nu ook papieren rietjes! Voor een extra klein prijsje, namelijk €0,79 per pakje van 40 stuks. Volgens mij is dat de laagste prijs papieren rietjes die ik tot nu toe gespot heb!

Ze hadden nog meer leuke kleurtjes, maar ik vond deze twee kleurtjes het leukste.

gift-tags-action-diy

Cadeaulabels

Bij Action zag ik deze setjes met cadeaulabels liggen. Er zitten vijf verschillende prints in een zakje. En ik was mega benieuwd naar wat er precies in elk zakje zou zitten! Dus… voor het geval dat jij daar ook nieuwsgierig naar bent als je in de winkel staat: ik heb ze alle vier gekocht en kan je de inhoud laten zien, hahaha.

gifttags-action1

In de ombre variant vind je allemaal verschillende kleurtjes ombre. Dit is wel een van mijn favorieten, lekker simpel maar toch nét even iets meer bijzonder dan een saai label in een kleur.

gifttags-action

Deze is meer voor specifieke gelegenheden. Van elke soort zitten er drie in!

lots-of-love-

Hetzelfde geldt voor deze, deze is meer een beetje voor mensen die zelf spulletjes maken en deze cadeau geven! Die met Enjoy the little things is wel heel schattig als je ‘zomaar’ iemand een klein cadeautje geeft.

gifttags-action2

En tot slot weer eentje met gewoon allemaal printjes. Ik denk dat ik deze samen met de eerste het meeste zal gebruiken, simpelweg omdat je het voor elke gelegenheid kan gebruiken!

De prijs per setje is €0,35 , lekker betaalbaar dus. Zeker als je bedenkt dat je voor dat geld 15 labels hebt. En heel leuk om cadeautjes mee in te pakken, het geeft je cadeautjes net even iets extra’s!

stickers-joepie

Tijd voor stickers!

Ook stuitte ik op stickers. De stickers die je hierboven ziet komen van Zeeman.

Links zijn een soort labeltjes, leuk om als naamplaatje op een cadeautje te plakken, bijvoorbeeld! Of op een potje. De ideetjes staan ook allemaal op de verpakking zelf, heel leuk! Daarnaast kinderstickers in prinsessenthema, deze vind ik heel cute, leuk om zomaar op een kaartje of op een envelopje te plakken. En rechts is meer om cadeautjes mee in te pakken of kaartjes van te maken. Deze ga ik zeker voor mijn Lisanneleeft boxen gebruiken! De prijzen staan ook op de verpakkingen: €0,79, €0,99 en €0,99.

leuke-stickers1

Daarnaast vond ik bij Action ook nog twee varianten met mooie label stickers. Links kan ik perfect gebruiken met mijn sharpies die een super mooi effect geven op zwart. En rechts is van dat craft papier, ook zeker weten iets dat ik ga gebruiken! Deze waren €0,59 per stuk.

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

39 reacties

 1. Sandra 17 februari 2016 / 06:18

  Die cadeaulabels zijn zo zo ZO leuk!! *Rent naar de Action* Die ga ik echt halen als ik een keerring de buurt ben. Evenals die gezellige rietjes. Tof dat ze deze nu eindelijk bij de Action verkopen!
  Sandra blogde laatst over… 10 Tips om geld te besparen op kleding

 2. Julia 17 februari 2016 / 06:57

  De labels heb ik ook maar de ombre variant wil ik ook nog heel graag! Lekker simpel maar toch mooi voor een cadeautje. De craft stickers van de Zeeman zijn ook schattig en handig!

 3. Shifra 17 februari 2016 / 07:39

  Wat léuk dat Action nu ook rietjes verkocht, ik heb ze nog niet gezien, maar ik vind ze leuk! Ik heb ze nu in groen en roze, maar ik vind turquoise (zo lijkt het op de foto?) wel heel leuk! Ik ga snel eens kijken. (ik kom nu toevallig veel in de Action, want ik ben op zoek naar een krukje met wit schapenvacht. Ze hadden hem een hele tijd, maar nu plotseling niet meer. Mèh. 🙁 )
  Shifra blogde laatst over… Je huis: waar moet je op besparen en waar moet je juist geld in steken?

 4. Anneleen 17 februari 2016 / 09:53

  Die laatste stickertjes van de Action zien er zo leuk uit! 🙂 Ik had ze onlangs in de winkel zien liggen en nu toch een beetje spijt dat ik ze niet heb meegenomen 😉
  Anneleen blogde laatst over… 8 Redenen waarom Sims 3 leuk is

 5. marjon 17 februari 2016 / 10:59

  Van die leuke hebben dingetjes. Ik vind de papieren rietjes ook altijd leuk, maar gebruik je ze eigenlijk voor? Dat vraag ik me altijd af….
  Cadeaulabels altijd handig!

 6. Hannah 17 februari 2016 / 11:15

  Van die heerlijke hebbedingetjes, toch haal ik ze niet meer. Ik weet nooit waar ik het voor moet gebruiken. Vind dat uiteindelijk zo zonde van het geld 😉
  Hannah blogde laatst over… Mijn boek, een korte update

 7. Marion 17 februari 2016 / 14:02

  Wat een super leuke dingen!! Ging zelf deze week ook naar de Action, grappig want de meeste dingen die je hier noemt heb ik niet zien liggen. Wel kwam ik met enkele andere hele leuke dingen terug. Zo leuk!!
  Marion blogde laatst over… Mijn eerste keer snail mailen

 8. Ise 17 februari 2016 / 19:14

  Wat een leuke spulletjes! Ik zou dit allemaal zelf ook wel willen kopen. Alleen geen idee wanneer/aan wie ik het cadeau zou moeten doen :p
  Ise blogde laatst over… Afgelopen week

 9. Merel 17 februari 2016 / 19:35

  Ik word ook altijd heel blij van dit soort dingen! Ik koop het dan maar ik gebruik het dan eigenlijk niet 😮

 10. Marjoleine 17 februari 2016 / 22:13

  Super leuke dingen! Vooral die labels voor aan een cadeautje vind ik heel leuk!
  Marjoleine blogde laatst over… Terugkijktips

 11. Eva 18 februari 2016 / 00:34

  Jeej! Thx voor t vinden.. Nu kan ik deze gebruiken voor lekkere verse smooties! ✨

 12. Merel Teunis 22 februari 2016 / 21:37

  Wat een leuke dingetjes allemaal! Krijg zelf ook helemaal zin om van alles in huis te halen.
  Mijn eigen blog, http://www.merelteunis.nl, staat sinds kort online en zou het super leuk vinden om wat tips te krijgen. Liefs, x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.