Dingen waar je blij van wordt!

Woensdag, tijd voor een blogpost vol met dingen waar je blij van wordt! Het begint bijna standaard te worden: rietjes, cadeaulabels en stickers. Volgende week weer iets anders, beloofd! Maar deze zijn ook heel erg leuk, aanraders! Kijk mee…

rietjes-en-gift-tags1

papieren-rietjes-action

Action verkoopt nu ook papieren rietjes

Jaaaa, ik vond bij Action nu ook papieren rietjes! Voor een extra klein prijsje, namelijk €0,79 per pakje van 40 stuks. Volgens mij is dat de laagste prijs papieren rietjes die ik tot nu toe gespot heb!

Ze hadden nog meer leuke kleurtjes, maar ik vond deze twee kleurtjes het leukste.

gift-tags-action-diy

Cadeaulabels

Bij Action zag ik deze setjes met cadeaulabels liggen. Er zitten vijf verschillende prints in een zakje. En ik was mega benieuwd naar wat er precies in elk zakje zou zitten! Dus… voor het geval dat jij daar ook nieuwsgierig naar bent als je in de winkel staat: ik heb ze alle vier gekocht en kan je de inhoud laten zien, hahaha.

gifttags-action1

In de ombre variant vind je allemaal verschillende kleurtjes ombre. Dit is wel een van mijn favorieten, lekker simpel maar toch nét even iets meer bijzonder dan een saai label in een kleur.

gifttags-action

Deze is meer voor specifieke gelegenheden. Van elke soort zitten er drie in!

lots-of-love-

Hetzelfde geldt voor deze, deze is meer een beetje voor mensen die zelf spulletjes maken en deze cadeau geven! Die met Enjoy the little things is wel heel schattig als je ‘zomaar’ iemand een klein cadeautje geeft.

gifttags-action2

En tot slot weer eentje met gewoon allemaal printjes. Ik denk dat ik deze samen met de eerste het meeste zal gebruiken, simpelweg omdat je het voor elke gelegenheid kan gebruiken!

De prijs per setje is €0,35 , lekker betaalbaar dus. Zeker als je bedenkt dat je voor dat geld 15 labels hebt. En heel leuk om cadeautjes mee in te pakken, het geeft je cadeautjes net even iets extra’s!

stickers-joepie

Tijd voor stickers!

Ook stuitte ik op stickers. De stickers die je hierboven ziet komen van Zeeman.

Links zijn een soort labeltjes, leuk om als naamplaatje op een cadeautje te plakken, bijvoorbeeld! Of op een potje. De ideetjes staan ook allemaal op de verpakking zelf, heel leuk! Daarnaast kinderstickers in prinsessenthema, deze vind ik heel cute, leuk om zomaar op een kaartje of op een envelopje te plakken. En rechts is meer om cadeautjes mee in te pakken of kaartjes van te maken. Deze ga ik zeker voor mijn Lisanneleeft boxen gebruiken! De prijzen staan ook op de verpakkingen: €0,79, €0,99 en €0,99.

leuke-stickers1

Daarnaast vond ik bij Action ook nog twee varianten met mooie label stickers. Links kan ik perfect gebruiken met mijn sharpies die een super mooi effect geven op zwart. En rechts is van dat craft papier, ook zeker weten iets dat ik ga gebruiken! Deze waren €0,59 per stuk.

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

39 reacties

 1. Sophie 17 februari 2016 / 06:14

  Oh wat een leuke hebbedingetjes weer. Die rietjes zien er zo gezellig uit! Krijg helemaal zin jn de lente en de zomer!

 2. Rosanne 17 februari 2016 / 06:17

  Wat een boel vrolijke spulletjes!
  Die rietjes had ik van de HEMA en gebruikt voor een zelfgemaakte picknick. Het stond gelijk erg gezellig 🙂

 3. Sandra 17 februari 2016 / 06:18

  Die cadeaulabels zijn zo zo ZO leuk!! *Rent naar de Action* Die ga ik echt halen als ik een keerring de buurt ben. Evenals die gezellige rietjes. Tof dat ze deze nu eindelijk bij de Action verkopen!

 4. MamaOnderneemt 17 februari 2016 / 06:22

  Ik vind het trouwens niet erg hoor: “weer” een blogpost met rietjes, stickers en labels.

 5. marije 17 februari 2016 / 06:49

  Ooooh de stickers! Love love love de stickers!

  En de ombre labels gaan ook op mijn wish list

 6. Marlotte 17 februari 2016 / 06:49

  Oh wat fijn dat de Action nu ook papieren rietjes verkoopt, die ga ik onthouden!

 7. Dorien 17 februari 2016 / 06:54

  Wat een fijne spullen! Hebben, hebben, hebben! Ik vind de cadeau tags het leukst en ga zeker even een kijkje nemen!

 8. Julia 17 februari 2016 / 06:57

  De labels heb ik ook maar de ombre variant wil ik ook nog heel graag! Lekker simpel maar toch mooi voor een cadeautje. De craft stickers van de Zeeman zijn ook schattig en handig!

 9. Darina 17 februari 2016 / 06:58

  Ik word van al die labels en stickers zo blij! Genoeg ideeën om er iets mee te doen.

 10. Tiffany 17 februari 2016 / 07:10

  Die labels vind ik super leuk! Ik heb de ombre variant afgelopen weekend gekocht om te geruiken met mijn stempels. Het resultaat was super leuk! Ga zeker nog snel wat pakjes bij halen 🙂

 11. Wilmaaa 17 februari 2016 / 07:27

  Wat een heerlijk leuke dingetjes weer, ik kan zo blij worden van leuke rietjes. 🙂

 12. Miranda 17 februari 2016 / 07:30

  Je mag deze rubriek wel veranderen in ‘dingen waar je hebberig van wordt’ 😉 ik wil ze allemaal!

 13. Shifra 17 februari 2016 / 07:39

  Wat léuk dat Action nu ook rietjes verkocht, ik heb ze nog niet gezien, maar ik vind ze leuk! Ik heb ze nu in groen en roze, maar ik vind turquoise (zo lijkt het op de foto?) wel heel leuk! Ik ga snel eens kijken. (ik kom nu toevallig veel in de Action, want ik ben op zoek naar een krukje met wit schapenvacht. Ze hadden hem een hele tijd, maar nu plotseling niet meer. Mèh. 🙁 )

 14. Marieke 17 februari 2016 / 07:45

  Ik word van alles wat jij laat zien erg blij ? en naar die rietjes ga ik snel op zoek ook al heb ik er meer dan genoeg, haha.

 15. Charelle 17 februari 2016 / 08:43

  Oh die Ombre kaartjes zijn inderdaad super schattig, leuke tip! ^^

 16. Lilian (ikwordvrolijkvan) 17 februari 2016 / 09:10

  Vooral die rietjes zijn echt heel leuk! Ik was trouwens laatst bij de flyingtiger die snorband is inderdaad een soort tape ?

 17. Anneleen 17 februari 2016 / 09:53

  Die laatste stickertjes van de Action zien er zo leuk uit! 🙂 Ik had ze onlangs in de winkel zien liggen en nu toch een beetje spijt dat ik ze niet heb meegenomen 😉

 18. lauri 17 februari 2016 / 10:06

  Lisanne dit is niet goed! Nu moet ik alweer naar de action hahaha. Hele leuke spulletjes!

 19. Audrey 17 februari 2016 / 10:58

  Oooeee, gotta love Action met zijn lage prijsjes! De rietjes en labels zijn echt heel leuk!

 20. marjon 17 februari 2016 / 10:59

  Van die leuke hebben dingetjes. Ik vind de papieren rietjes ook altijd leuk, maar gebruik je ze eigenlijk voor? Dat vraag ik me altijd af….
  Cadeaulabels altijd handig!

 21. Hannah 17 februari 2016 / 11:15

  Van die heerlijke hebbedingetjes, toch haal ik ze niet meer. Ik weet nooit waar ik het voor moet gebruiken. Vind dat uiteindelijk zo zonde van het geld 😉

 22. Claudia 17 februari 2016 / 11:45

  Oh wow, die kadolabels zijn ZO leuk!! En ontzettend goedkoop ook, wauw. Hoe blij je kunt worden van dit soort ‘kleine’ dingen he? 🙂

 23. Marit 17 februari 2016 / 13:31

  Wat een leuke hebbedingetjes weer. Wordt er meteen blij van en helemaal niet zo duur.

 24. Marion 17 februari 2016 / 14:02

  Wat een super leuke dingen!! Ging zelf deze week ook naar de Action, grappig want de meeste dingen die je hier noemt heb ik niet zien liggen. Wel kwam ik met enkele andere hele leuke dingen terug. Zo leuk!!

 25. Stephanie 17 februari 2016 / 14:36

  Jup, dat word weer een ritje naar de Action.
  zo veel leuke fijne spullen hebben ze daar! 😀 😀

 26. Kelly 17 februari 2016 / 18:20

  Ik word helemaal vrolijk van de rietjes!

 27. Ise 17 februari 2016 / 19:14

  Wat een leuke spulletjes! Ik zou dit allemaal zelf ook wel willen kopen. Alleen geen idee wanneer/aan wie ik het cadeau zou moeten doen :p

 28. Merel 17 februari 2016 / 19:35

  Ik word ook altijd heel blij van dit soort dingen! Ik koop het dan maar ik gebruik het dan eigenlijk niet 😮

 29. Nathalie 17 februari 2016 / 20:15

  Die labels van de action! Hoe gaaf!
  Je hebt zeker weer hele leuke dingen gescoord.

 30. Hilde 17 februari 2016 / 20:40

  Ik word eigenlijk van alles blij haha 😀 Maar vooral van die leuke cadeaulabels en de Action stickers/labels!! 🙂

 31. Marjoleine 17 februari 2016 / 22:13

  Super leuke dingen! Vooral die labels voor aan een cadeautje vind ik heel leuk!

 32. Eva 18 februari 2016 / 00:34

  Jeej! Thx voor t vinden.. Nu kan ik deze gebruiken voor lekkere verse smooties! ✨

 33. Mariska 20 februari 2016 / 21:01

  Oh ik vind echt alles leuk wat je laat zien, word ik echt blij van inderdaad 🙂

 34. Merel Teunis 22 februari 2016 / 21:37

  Wat een leuke dingetjes allemaal! Krijg zelf ook helemaal zin om van alles in huis te halen.
  Mijn eigen blog, http://www.merelteunis.nl, staat sinds kort online en zou het super leuk vinden om wat tips te krijgen. Liefs, x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.