Dingen waar je blij van wordt! (met mini Action schoplog!)

Yessss, het is weer tijd voor een blogpost vol dingen waar je blij van wordt! Ik mocht bij Spreadshirt wat dingen laten drukken én ik winkelde bij Action. Het zijn allemaal echt onwijs leuke dingetjes. Ik laat ze graag aan je zien!

too-tired-to-function-sweatshirt

Spreadshirt items

Ik mocht een paar dingen uitzoeken bij Spreadshirt! Zij werken ook mee aan de Lisanneleeft boxen voor Lopen voor Lyme, dus je gaat nog vaker spulletjes gemaakt bij hen voorbij zien komen!

Maar goed, je kan op Spreadshirt een oneindige hoeveelheid spulletjes laten bedrukken. Hierbij kun je zelf een ontwerp maken, maar je kan ook kiezen uit al hun ontwerpen. En dat zijn er veeeeel! Daarom heb ik ervoor gekozen om gewoon iets bij hen uit te kiezen, ik kwam zo veel leuks tegen! Het too tired to function sweatshirt is natuurlijk lekker toepasselijk voor mij als Lymie. En rechts… The Big Bang Theory! Daarom wilde ik hem hebben. Die is op een relatief simpel shirt gedrukt, maar ik moet zeggen dat de kwaliteit wel heel mooi is, van het sweatshirt ook.

zuivere-koffie

En ik maakte een mok… Eigenlijk alleen omdat ik dit plaatje zo lollig vond, hahaha. Briljant om koffie uit te drinken, ook al drink ik geen koffie! De bedrukkingen zijn allemaal erg mooi gelukt ook.

De prijzen verschillen per ontwerp en per item, maar als je iets wil laten drukken, dan kan ik je zeker Spreadshirt.nl aanraden.

DIY-setjes-action

Action shoplog!

En ik ging dus naar Action! Bovenstaande DIY setjes kocht ik om te proberen in YouTube video’s, deze zul je dus binnenkort wel voorbij zien komen. De sieraden varianten zijn €1,39 per setje, de DIY wenskaarten €0,99.

linnen-cardstock

Verder kocht ik dit mooie papier. Handig om mee te knutselen! Lijkt me fijn papier.

hobybkarton

Er zit zo’n structuurtje in. De prijs per blok is €1,49.

heel-veel-leuk-papier

Dit is zo’n heel groot blok, dat kun je zo niet zien, maar dit is groter dan A4 formaat. Dit gebruik ik vaak voor DIY’s, maar ook om bijvoorbeeld als ondergrondje te gebruiken voor een knutselproject of als achtergrondje voor foto’s. Deze is lekker vrolijk! Voor dit blok betaalde ik €1,99.

organza-bags

En als laatste werd ik geinspireerd door alle spulletjes die ik binnen kreeg voor Lopen voor Lyme. Dat was allemaal zoó mooi ingepakt, veel mensen gebruikten ook van zulke zakjes. Hiermee kun je echt heel leuk dingetjes inpakken! Deze groene vond ik erg leuk. De prijs per setje van vijf is €0,78.

Ik ben mega blij met mijn nieuwe sweatshirt, daar word ik blij van! Die zit ook heel fijn. Én ik kan niet wachten om lekker creatief aan de slag te gaan met mijn nieuwe Action spulletjes. Maar eigenlijk word ik van alles uit deze blogpost wel blij. Van welk item word jij het meest blij?

Deze blogpost bevat artikelen die door een bedrijf zijn opgestuurd, lees de disclaimer voor meer info.
DELEN:

29 reacties

 1. Tiffany 2 maart 2016 / 15:32

  Haha dat sweatshirt moet ik ook hebben :p leuke knutselspullen heb je gekocht. Ben erg benieuwd naar het diy kaarten set.

 2. Vanessa 2 maart 2016 / 15:35

  Wat een leuke spulletjes allemaal! Die shirts staan je goed, vooral de witte vind ik leuk. Verder heb ik ook zo’n groot A4 blok van bij de Action, maar dan met andere kleuren en patronen. Ik gebruik deze ook als ondergrond om product foto’s mee te maken 🙂

  • Monique 2 maart 2016 / 16:06

   Te gek die tshirt ook,zat direct weer in n aflevering v deze coole serie!!! Die sweater ook té gek!!! De kleur staat je ook waanzinnig, ga gauw es kijken op hun site, zoooo nieuws gierig…shoppen bij de action altijd leuk!! Ik net n bestelling binnen van Photogeniki…..Hier werd ik superblij van!!!!

 3. carolien 2 maart 2016 / 16:11

  Leuke spulletjes heb je geshopt! Ik vind je mintgroene sweater echt heel gaaf!

 4. Darina 2 maart 2016 / 16:11

  De shirts zijn echt geweldig en de mok ook! Mooie kleur ook! De spulletjes van de Action zijn ook weer zo leuk!

 5. Kim 2 maart 2016 / 16:23

  Haha, dat “too tired to function” sweatshirt is perfect!

 6. Amy 2 maart 2016 / 17:09

  Ohh dat sweatshirt is geweldig!!! Die tekst!! Echt toepasselijk voor spoonies!!! Ik moet hem hebben hahaha.
  En i love the Action, je komt er echt niet weg met legen handen, leuke dingen heb je gekocht!

 7. Lois Lorinde 2 maart 2016 / 17:12

  Wat een heerlijk vrolijke en kleurrijke spulletjes! Dat blok van Action met egaal gekleurd papier heb ik ook, super fijn! 😀

 8. Kelly 2 maart 2016 / 17:25

  Ooh dat shirt met die kat geweldig! Echt heel gaaf!

 9. Margot 2 maart 2016 / 18:03

  Wat weet je toch altijd leuke spulletjes te verzamelen!

 10. rowan 2 maart 2016 / 18:08

  Dat sweatshirt is echt heel leuk! Ik ben benieuwd naar je filmpje over de knutselspulletjes!

 11. Vivian 2 maart 2016 / 18:10

  Oooooh, dat too tired shirt ziet er echt heel leuk uit!

 12. Linda 2 maart 2016 / 19:35

  Dat sweatshirt is echt geniaal! Die ga ik onthouden!

 13. Leonie 2 maart 2016 / 20:11

  Die sweater is echt zo leuk!
  En ik heb met die DIYsetjes van de action in mijn handen gestaan, maar niet gekocht en nu heb ik een beetje spijt… Snel maar weer teruggaan 😛

 14. Nathalie 2 maart 2016 / 20:44

  Wat gaaf dat er veel mensen helpen en willen meewerken!
  De sweater is echt wel leuk en ja ook passend!

 15. Louisette 2 maart 2016 / 23:09

  Die too tired sweater is ook wel wat voor mij! ?

 16. Ilse 3 maart 2016 / 09:08

  Wat een leuke spulletjes. Vooral die koffiemok. 😉

 17. Bettie 3 maart 2016 / 13:31

  Leuke dingetjes! Die koffiemok is echt te grappig!

 18. Kelly 3 maart 2016 / 20:23

  Leuke items! Daar word ik ook blij van 🙂

 19. Karen 7 maart 2016 / 08:44

  Oh ja, spreadshirt heeft idd een mooie kwaliteit van spullen.. ik bestelde er ook al leuke dingen om cadeau te doen enzo… die sweatshirt vind ik geweldig.. ik denk dat ik er ook eentje ga bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.