Dingen waar je blij van wordt!

Wist je dat er vroeger, back in the days, élke woensdag een blogpost online kwam vol dingen waar je blij van wordt? Het ging over vrolijke kleurtjes nagellak, leuke woonproducten die ik had gezien of kleding die ik had gekocht. Alles waar je blij van wordt! Vandaag vind je in deze rubriek twee superleuke boeken én een paar schoenen. Daar word je toch blij van? Ik laat het je zien!

Evi en de kleurrijke vlinder

Een (voor)leesboek en een kleurboek in één? Ik denk dat dit wel mijn droom was als kind, mijn eigen boek kunnen kleuren.

Het boek Evi en de kleurrijke vlinder is zo’n boek, vol met kleurplaten met een leuk verhaal erin.

Het lijkt me geweldig om dit met kinderen, of juist vóór kinderen, in te kleuren en het vervolgens eindeloos als leesboek te gebruiken. En fijn: de kleurplaten zijn lekker uitgebreid, het zijn er ook veel, dus je bent niet te snel klaar met kleuren. Je hebt er ongetwijfeld veel plezier van!

De eerste pagina in mijn boek kleurde ik alvast in. Ik gebruikte deze kleurpotloden van Bruynzeel, die zijn heel fijn. Maar je kan ook stift of verf gebruiken, de pagina’s zijn vrij dik en achterin zit een testpagina, waarbij je kan kijken of het papier en je materiaal goed samenwerken.

Het boek Evi en de kleurrijke vlinder is hier te koop voor €16,99.

Ara shoes Energysteps

Nog een pakketje dat ik opgestuurd kreeg: deze geweldige schoenen van Ara Shoes. Ik koos voor witte exemplaren en ze zitten echt súper lekker. Normaal draag ik altijd zooltjes in mijn schoenen, maar dat is bij deze echt niet nodig.

Dat komt door de gelkussentjes die in de schoenen zitten. Hierdoor lopen ze super lekker.

En ze zitten niet alleen lekker, ze staan ook super onder een jeans. Ik word er blij van!

De Energysteps zijn te vinden op de website van Ara.

Doe elke dag iets waarvan je in balans blijft

En dan tot slot ene superleuk boekje om cadeau te geven aan iemand die graag bezig is met mindfulness en meer balans in zijn leven wil. Het is een compact boekje met allerlei vragen die je meer bewust maken van hoe je bent en wat je doet. Dingen die je meer mindful maken dus.

Er staan eindeloos veel vragen in het boekje, allemaal verschillend. Hierdoor heb je er heel veel plezier van, je kan elke dag een vraag uitkiezen en die invullen.

Er is een hele serie met ‘Doe elke dag iets’-boekjes van uitgeverij MUS. Bekijk de hele serie met dit soort boekjes hier en de versie doe elke dag iets waarvan je in balans blijft vind je hier voor €14,99.

Dus… dat zijn drie dingen waar ik deze week blij van werd! Ik heb heerlijk zen gekleurd terwijl ik mijn schoenen aan had, waarna ik over belangrijke mindfulness-levensvragen nadacht, haha.

DELEN:

1 reactie

  1. Charlotte 10 juni 2021 / 14:36

    Wat een leuke en vrolijke blogpost, ik word er inderdaad helemaal blij van 🙂 die schoenen zien er zo fijn uit & de boeken lijken me allebei echt heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.