Dingen waar je blij van wordt!

Het is woensdag en dat betekent dat ik allemaal spullen waarvan je blij wordt op een rij zet. En ja hoor, voor vandaag heb ik weer een heleboel leuke dingen gevonden. Kijk mee!

posterjunkies

Deze posterjunkies posters!

Ik heb jullie al eens eerder verteld over Posterjunkies, maar laatst zat ik eens op de webshop te kijken en zag ik weer veel nieuwe posters! De bovenste twee zijn gemaakt door  Fimbis, die olifant links onder door Pomgraphicdesign en de YAY poster door Skye Zambrana.

De olifant is denk ik toch echt wel mijn favoriet! Op de website van Posterjunkies vind je nog veel meer toffe posters die ook nog eens betaalbaar zijn. Een aanrader!

blije-paraplus

Bloemenparaplu’s!

Haha, hoe leuk zijn deze paraplu’s? Ik vind ze geweldig, haha! Je vindt ze op de webshop Giftsmore.nl.

hema-picknick-spulletjes

Picknick of high tea spulletjes bij Hema!

Ik houd zo van de schattige spulletjes die de Hema verkoopt. Daar krijg je toch spontaan zin van om een picknick of een high tea mee te organiseren voor je vriendinnen?

hema-tapjes

Tapjes! Links is een plastic tapje en kost €4 en rechts is nieuw en van glas en kost €7,50. Ook van Hema dus!

een-pretbank

Pretshoppen bij IKEA!

Deze dagen zijn Tim en ik op pad, en het zou best weleens kunnen dat we de IKEA even binnen lopen. Heel vervelend natuurlijk! De bankjes die je hierboven ziet vind ik onwijs leuk en schattig, zijn ontzettend betaalbaar, namelijk €69,95. Wij hebben helemaal niet zo’n bankje nodig, maar toch word ik er blij van, haha.

ikea-parasol

Wat we wel goed kunnen gebruiken: deze parasol speciaal voor op het balkon! Wij hebben geen complete zonwering, en eigenlijk vinden we dat ook niet zo nodig. Maar af en toe is het toch wel fijn om ook een plekje in de schaduw te hebben wanneer de zon hard schijnt. Eigenlijk vooral zodat ik dan buiten kan zitten in plaats van binnen wanneer ik aan het werk ga, haha. Dat is op zulke mooie zomerse dagen gewoon veel lekkerder! Deze parasol is speciaal geschikt voor balkons, dus deze lijkt me wel erg fijn! Je vindt hem hier op de IKEA website.

bevroren-druifjes

Bevroren druifjes op warme dagen

Heel erg lekker wanneer het warm is buiten, je vindt het ‘recept’ hier!. Dit kun je ook doen met mango (of gewoon bevroren mangostukjes kopen), die zijn ook erg lekker en niet te hard wanneer ze bevroren zijn!

Zijn er dingen of spullen in het bijzonder waarvan jij afgelopen week blij werd?

DELEN:

25 reacties

 1. Kelly Caresse 30 juli 2014 / 07:03

  Ik vind dit zo’n leuke rubriek! Ik word hier blij van haha! Ik ben dol op de ikea en hema en hun leuke spulletjes. De picknick spulletjes en dat tap kraantje ziet er leuk uit, leuk met die vrolijke kleurtjes

 2. Jess 30 juli 2014 / 07:17

  Oh die bankjes zijn gaaf en goed te doen qua prijs. Geen idee waar ik zo’n ding zou moeten laten maar wat een leukerds. Die tapjes zijn ook fijn. Ik kocht er twee jaar terug eentje bij Kruidvat met een buis erin die met water kunt vullen en in de vriezer kunt leggen. Altijd koud drinken. Ideaal!

 3. Angela 30 juli 2014 / 07:24

  Laatste tijd kan ik heel blij worden van DIY spulletjes: lintjes, stempels, mooi papier met een design etc. Bij hema en Xenos hebben ze veel van die spullen, dus daar word ik heel blij van!

 4. Miranda 30 juli 2014 / 08:46

  Wat een heerlijk feel good artikel weer, leuk!
  Ik vind die glazen tap van de Hema heel erg mooi! Zo’n plastic tap heeft mijn zusje (wit) die mag ik altijd lenen maar nu ik die glazen tap zie…. Misschien dat die binnenkort van mij is;)
  Bedankt voor de tip!

 5. Miranda 30 juli 2014 / 08:51

  Leuke rubriek! Vind de waterkan van de Hema ideaal.

 6. Irma 30 juli 2014 / 09:02

  Ik vind dit altijd zo’n leuke rubriek hé! Vind vooral de eerste poster met de quote tof!

 7. Angela 30 juli 2014 / 09:10

  Leuke lijst meer 🙂 Die bankjes zijn ontzettend leuk, net zoals de posters, en eigenlijk alles op deze lijst! 🙂

 8. Vanessa 30 juli 2014 / 09:22

  Ik hou van de Ikea en Hema met al hun leuke spulletjes!

 9. Ilse 30 juli 2014 / 10:33

  Die paraplu’s zijn leuk! Die quote op die poster vind ik ook erg inspirerend! 🙂

 10. Kelly 30 juli 2014 / 10:44

  Wat zijn die tapjes van de Hema leuk zeg. Die plastic variant kende ik al wel, maar de glazen nog niet!

 11. Tineke 30 juli 2014 / 11:09

  Nu ben ik echt verliefd op die bloemen paraplu`s, hoe leuk zijn die!
  Liefs

 12. Merel 30 juli 2014 / 11:16

  Die parasol is ideaal! Zo’n kraantje zou ik erg graag willen, al denk ik dat je zoiets 3x gebruikt en daarna nooit meer, haha

 13. Elize 30 juli 2014 / 12:28

  Oh ik vind dit keer alles even leuk! Ik denk zeker dat ik eens bij de posters ga neuzen 🙂
  En de ikea en de hema… Ach, daar moet ik eigenlijk heel ver weg van blijven, anders ben ik binnen no time hartstikke blut 😛

 14. Jana 30 juli 2014 / 20:18

  Die tapjes zijn zo leuk! Misschien dat ik er nog één koop ^^ x

 15. Fleur 30 juli 2014 / 22:08

  Hema wordt steeds leuker. Ze hebben zulke gave dingen momenteel in het assortiment! Ik zelf werd afgelopen week erg blij van mijn Rituals douchegel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.