Dingen waar je blij van wordt

Ondanks het minder leuke nieuws waarover ik jullie al gisteren verteld heb, gaat het leven gewoon door. Op zoek naar lichtpuntjes! En ja, van deze spulletjes word ik blij…. ik hoop jij ook!

winkeltje-elske

Kaartjes en posters gemaakt door Elske

Hoe cute zijn deze posters en kaartjes? Voor zo’n leuk klembord met poster betaal je €15,00 en de prijs voor een kaartje is €1,75. Vooral de poster rechts boven doet me erg denken aan mijn slaapkamer en kantoor…

Moodiez-magazine

MoodieZ magazine!

Een magazine: MoodieZ! Dit is een mindstyle magazine voor jongeren. Persoonlijk vind ik dit onwijs leuk, vooral omdat er voor jongeren/tieners niet echt zoiets in de winkels lag. Heel veel bladen zijn roddel- of modeblaadjes, die voornamelijk om het uiterlijk draaien, MoodieZ magazine focust zich meer op het innerlijk!

Mijn eerste indruk is dat MoodieZ magazine een kruising is tussen de Flow, Happinez en de Psychologie magazine. Maar, belangrijk: wel met een duidelijk jongere doelgroep. De meiden die in het blad staan variëren van leeftijd van ongeveer 13 tot 23 jaar oud, dat is bij de eerder genoemde bladen wel anders. Het is echt een typisch feel good magazine, een magazine waar je blij van wordt! Of ik het zou kopen? Misschien soms, niet altijd vanwege de wat jongere doelgroep. Toch denk ik dat heel veel jongeren heel erg veel aan dit blad gaan hebben! Nog even een paar foto’s zodat je een impressie krijgt van het tijdschrift!

moodiez-impressie

Heel erg leuk om te zien in tijdschriften: veel over de lezers! Op deze pagina maken jongeren de zin ‘Ik word relaxed…’ af.

every-summer-moodiez

Je vindt veel pagina’s met leuke foto’s en inspiratie, zoals je ze vaak ook in Flow magazine en Happinez vindt, maar wederom gericht op jongere mensen!

moodiez-anti-stress-tips

Verder vind je in het magazine interviews, vragen aan lezers, veel persoonlijke ‘probleem-advies’ verhaaltjes, DIYs en andere dingen om creatief mee aan de slag te gaan.

MoodieZ komt elke twee maanden met een nieuw nummer, de prijs van het tijdschrift is €4,99. Het tijdschrift is gewoon in de boekhandel verkrijgbaar, wel zo makkelijk! Ik zag ze in de Bruna in elk geval al liggen.

thelifefactory

Blog waar je blij van wordt: The Life Factory!

De nieuwe blog The Life Factory is er eentje die nog niet zo heel lang bezig is, maar nu al een favoriet van mij is. De bloggers achter deze blog zijn Frauke en haar vriend Arne. Frauke ken je misschien al wel van haar vorige site, Makecupcake.be, daar kende ik haar ook van! Toen vond ik haar blog al leuk, maar deze nieuwe blog vind ik nog veel leuker. Aanrader, neem zeker eens een kijkje!

cute-jurkje-in-de-sale

H&M Sale kanten jurkje

Ah, ik keek eens rond op de H&M webshop om te kijken of er leuke dingen in de winkel hangen, en toen kwam ik dit jurkje tegen! Hoe cute? De witte is mijn favoriet, maar de zwarte kun je natuurlijk ook makkelijk dragen met een panty zonder dat het er gek uitziet. Wel zo handig! Je vindt hem hier op de site, hij kost nu €12 euro.

miss-sporty-lipkleurtjes-liefde

Namen van de kleuren: #400 Full red – #300 Coral Flush – #201 Violet Ca$h – #103 Fuchsia Ca$h – #001 Lucky Me – #102 Full Peach

Nieuwe Miss Sporty lipkleurtjes! (Lip Millionaire)

Oh, ik ben echt verliefd op mijn nieuwe vloeibare lipstick van Miss Sporty. In de video met de Primark shoplog/winactie die ik opnam droeg ik een vrolijk kleurtje lipstick (dat was een Rimmel Apocalips in de kleur 501 stellar) en dat vond ik zo leuk staan op video dat ik weer ging voor een leuk kleurtje. Deze van Miss Sporty zijn super fijn en de kleurtjes zijn erg leuk. Welke kleur ik kocht? De paarsige kleur, Violet Ca$h! Waar ik ook blij van word: de prijs! Ze kosten maar €3,99 per stuk.

violet-ca$h-in-actie

Hier heb ik het kleurtje Violet Ca$h op! Lekker een beetje gek, dat paarse, vind ik wel leuk. Wil je alle kleurtjes in actie zien? Miss Lipgloss schreef er een review over.

Van wat voor spullen of dingen word jij blij?

Deze blogpost bevat een artikel (tijdschrift) dat ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Lees mijn disclaimer voor meer info.
DELEN:

36 reacties

 1. Dionne 13 augustus 2014 / 06:55

  Leuk artikel. Die eerste foto word ik ook blij van, net als het Moodiez magazine!

 2. Anne Solveig 13 augustus 2014 / 06:59

  Aaah! Ik dacht even dat die posters in Moodiez zat! Gemiste kans, haha!

 3. xhannahs 13 augustus 2014 / 07:03

  Ik vind die kaartjes zo leuk! En die paarsige lipstick staat je ook echt heel goed 🙂

 4. Kelly Caresse 13 augustus 2014 / 07:28

  Wat een mooie lichtpuntjes, mij lijkt moodiez magazine heel leuk en inspirerend,alleen al die vrolijke kleurtjes spreken me erg aan

 5. Loes 13 augustus 2014 / 07:41

  Kaartjes met teksten word ik ook altijd blij van 🙂 en die lipstick staat je inderdaad goed, niks mis met een kleurtje!

 6. Ilse 13 augustus 2014 / 07:44

  Dat blog van Arne en Frauke is leuk!

 7. Jessica 13 augustus 2014 / 07:46

  Leuke dingen waar je zeker weten vrolijk van wordt! 🙂

 8. Manon 13 augustus 2014 / 08:24

  Oeh, die Elske webshop sla ik even op in mijn favorieten, wat een leuke dingen verkoopt deze shop! Leuk! En die jurkjes zijn zo leeeeuk <3

 9. Cindy 13 augustus 2014 / 08:30

  Wat een leuke, vrolijke tips heb je geplaatst! Ik word blij van een dagje vrij, door het vele overwerken begint mijn lichaam op te raken, niet fijn. Daarnaast word ik ook heel erg blij van schone was en vroeg naar bed

 10. Angela 13 augustus 2014 / 08:36

  Misschien toch maar eens een Moodiez op de kop tikken ^_^ En die kaartjes/posters zijn echt helemaal het einde! Wat super leuk!

 11. Geertje 13 augustus 2014 / 08:43

  Wat een vervelende diagnose heb je gekregen! Niet echt iets om vrolijk van te worden. Gelukkig kun je de gelukkige momenten uit je leven nog wel zien 😉
  Moodiez heb ik al een paar keer zien liggen in de winkel. Misschien dat ik hem binnenkort toch maar eens een keer mee ga nemen!

 12. Meike 13 augustus 2014 / 09:22

  Ik heb je bericht van gisteren gemist en dus net nog even gelezen. Jeetje, wat heftig. Ik weet echt niet zo goed wat ik moet zeggen, want ik vind beterschap of sterkte altijd een beetje misplaatst. Wel wil ik je een compliment geven voor je instelling, want als je gisteren een post schrijft over je nieuwe diagnose en vandaag eentje over dingen die je blij maken, dan ben je echt een doorzetter (:

 13. Sophie 13 augustus 2014 / 09:46

  Wat een leuk artikel! Ik word er ook helemaal vrolijk van 🙂 Die quotes en kaartjes van Eline zijn te gek en de blog van Frauke en haar vriend is ook echt onwijs leuk 🙂

 14. Simone 13 augustus 2014 / 10:02

  Jurkje van de H&M is echt super leuk! Ik heb al eens met de Moodiez in mijn handen gestaan. Maar uiteindelijk niet gekocht vanwege de doelgroep.

 15. Frauke + Arne 13 augustus 2014 / 10:31

  Ooh Lisanne, wat lief dat je onze blog hebt vermeld! Superleuk om te lezen dat je nog steeds graag volgt :)! Ik had trouwens je bericht van gisteren nog niet gelezen, maar jeetje wat heftig. Hopelijk kan je goed behandeld worden en valt de last/pijn/… mee! Sterkte! X

 16. Monique 13 augustus 2014 / 10:46

  Nou, over dingen waar je blij van wordt gesproken… Die kaartjes zijn top en ook dat jurkje is erg cute. Ik heb laatst een bestelling bij H&M gedaan, maar heb ze toen jammer genoeg niet gezien!

 17. Denise 13 augustus 2014 / 11:07

  Ah die kanten jurkjes van H&M zijn super pretty! <3

 18. Elize 13 augustus 2014 / 13:24

  Wat een fijne dingen weer! Leuk dat er nu ook een mindstyle magazine is voor de wat jongere doelgroep. Ik denk dat dat bestwel welkom was.
  De jurkjes van de H&M vind ik ook heel leuk. Ik heb gisteren een mooi jurkje uit de nieuwe collectie gekocht, kon het niet laten 🙂
  Die blog klinkt ook heel tof, ga ik later nog eens naar kijken!

 19. Manon 13 augustus 2014 / 14:03

  Gaaf jo die quotes met zo een klembord!!! Ik lees ook hee lvaak het moodiez magazine, super om te lezen! Die kanten jurkjes van de H&M zien er echt leuk uit

 20. Amélie 13 augustus 2014 / 14:19

  Dat tijdschrift kende ik nog niet. Lijkt me leuk om eens door te bladeren!

 21. Eilish 13 augustus 2014 / 15:24

  Die kanten jurkjes van de H&M omg, i want it!

 22. Ilse 13 augustus 2014 / 15:41

  Haa, Moodiez. Ik kende het niet, maar het ziet er tof uit. Volgens mij is het wel de moeite waard! *Klikt op de volgknop op Facebook.* =D

 23. Claudia 13 augustus 2014 / 18:46

  De Moodiez kende ik nog niet, maar klinkt wel erg leuk! Het ziet er in ieder geval wel erg mooi uit. Ik zal hem in de boekhandel van mijn schoonouders eens doorbladeren. Overigens heb ik de Flow en Psychologie magazine ook nog nooit echt gelezen, maar zo te zien is dat toch ook wel een aanrader! Vind het altijd leuk om relatief korte, informatieve artikelen te lezen zodat ik er toch iets van op steek maar niet verdrink in informatie. Doe mij maar hapklare stukjes, haha!

 24. Marloes/GLAMOURMOES 13 augustus 2014 / 19:50

  Weer hele leuke dingen om blij van te worden. Ik ga eens een kijkje nemen op de blog van Frauke en Arne.

 25. Miss Sentinelli 13 augustus 2014 / 20:14

  Super leuke dingen om inderdaad blij van te worden. Die jurkjes zijn echt cute :)!

 26. Malou 13 augustus 2014 / 22:26

  Ahh super bedankt voor deze post, dat witte kanten jurkje van H&M had ik een hele poos geleden gepast in de winkel maar toen twijfelde ik een beetje – toen ging ik later terug om hem alsnog te kopen en toen was hij er niet meer =( En nu vind ik hem dus via jou weer terug op de website en ook nog in de sale! Ik heb hem direct besteld jippie.

 27. Fleur 14 augustus 2014 / 09:25

  Die kanten jurkjes van h&m zijn erg leuk! En ik vind jou die lipkleur van miss sporty echt leuk staan!

 28. Hester 14 augustus 2014 / 09:53

  Die jurkjes zijn leeeuk! En een blog met je vriend, wauw wat tof 😀 MoodieZ lijkt me ook erg leuk, alleen die pagina met ‘Ik word relaxed…’ al. Douchen in het donker, awesome haha!

  • Hester 14 augustus 2014 / 09:55

   Ik vind Frauke trouwens ook zo’n leuk gezichtje hebben (net d’r blog even bekeken). Vrolijke blog 🙂

 29. Irma 15 augustus 2014 / 14:12

  Oeh, die webshop van Elske en de H&M jurkjes -fijn fijn! 🙂

 30. Samantha 16 augustus 2014 / 12:25

  Wat een heerlijke vrolijke blog! Mijn ogen bleven maar hangen bij die kaartjes, ik vind kaartjes,posters met quotes echt super leuk! zodra wij een eigen huisje hebben ga ik ook heel wat inlijsten en zelf maken! Heerlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.