Dingen waar je blij van wordt!

De laatste tijd ben ik echt weer een aantal onwijs leuke dingen en spullen tegen gekomen! Vandaag dus weer een rijtje met een heleboel leuke verschillende spullen waar je blij van wordt. Stiften, een tijdschrift waar ik in sta, een heerlijke geur, een creatief versierde koelkast en de leukste cadeautjes.Enjoy!

hema-stiften2

Hema stiften!

De laatste tijd ben ik weer enthousiast aan het kleuren in mijn kleurboekjes (voor volwassenen, leuk he?). Nu had ik wel een pakje met stiften, maar ik verlangde naar meer kleurtjes en andere stiften.

Dus, samen met Tim ging ik naar de Hema en kwamen we terug met een onwijs schattig doosje met twaalf stiften. Hier ben ik heel blij mee! Ze zijn te koop voor €2 en er zijn ook andere varianten beschikbaar (highlighters en fineliners, ook leuk!).

hema-stiften1

Leuk om ook tekstjes mee te schrijven…

asos-giftshop

De giftshop van ASOS

Op de website ASOS.com verkopen ze onwijs leuke cadeautjes. Ik ben vooral fan van de cadeautjes met een knipoog, haha. Cadeautjes waar je om moet gniffelen, en hopelijk degene aan wie je het cadeautje geeft ook! Bekijk hier de giftshop van Asos, er staat nog veel meer leuks op. Leuk om lekker rond te neuzen…

mijn-geheim-4

In de Mijn Geheim

Yay, een tijdje geleden werd ik geïnterviewd en nu staat het artikel in de Mijn Geheim. Het artikel is vier pagina’s lang en staat helemaal voorin het blad… ik vind het heel erg gaaf!

Ik heb het al weleens verteld: vanwege mijn leeftijd ben ik oneindig vaak benaderd voor interviews in tijdschriften, maar krijg ik altijd achteraf bericht dat ik het niet ben geworden omdat ze andere kandidaten hadden met een geschiktere leeftijd. Er zijn maar weinig bladen die mijn leeftijd als doelgroep aangeven, en het is voor een blad belangrijk dat de doelgroep zich kan verplaatsen in de mensen die te zien zijn in het blad. Logisch! Maar wel jammer. Extra leuk dat het deze keer wel doorging natuurlijk!

Het verhaal is natuurlijk inmiddels een wel een beetje verouderd, maar in principe is het op de nieuwe diagnose na nog helemaal kloppend!

mijn-geheim-1

mijn-geheim-3

mijn-geheim-2

Vier pagina’s! De mijn geheim is vrijwel overal te koop waar tijdschriften verkocht worden, de prijs van het blad is €1,99.

big-bazar-kussen

Quote kussen van Big Bazar

Gisteren keek ik in het krantje van de Big Bazar en zag ik dit kussen. En ik vind vooral die met de quote ‘Let us lay in the sun and count every beautiful thing we can see’. De kleuren zijn leuk en van de quote word ik ook gewoon vrolijk! Hij past niet zo goed bij de rest van onze kussentjes, maar wie weet past hij wel bij jouwe! Ik word er blij van.

Marc-Jacobs-Daisy-Dream-the-line

Marc Jacobs Daisy Dream

Ik heb deze geur als sample gekregen en ik vind hem echt bijzonder lekker. Een beetje bloemig, zwoel en vrouwelijk, maar tegelijkertijd ook fris en niet te zwaar. Een heerlijke geur voor elke dag, vind ik, ik heb hem inmiddels al veel gedragen. En hoe schattig is de flacon? Ik word daar blij van!

Prijzen van de Marc Jacobs Daisy Dream eau de toilette: 30 ml € 49,94 – 50 ml € 66,61 – 100 ml € 91,06.

koelkast-livwow

Je koelkast vrolijk versieren!

Ik kwam last minute nog iets onwijs leuks tegen op Twitter, namelijk een versierde koelkast. Jep! Hoe leuk ziet dit eruit? Het is de koelkast van Marike van LIVWOW, de afbeelding van haar hele koelkast kun je in haar blogpost erover bekijken. Ik vind het super leuk bedacht, dit zou natuurlijk ook ‘gewoon’ op de muur erg leuk staan. Goede inspiratie!

Door de koelkast van Marike heb ik ook zin om iets leuks te doen met maskingtape, het ziet er zo leuk uit! Ben jij afgelopen week nog dingen tegen gekomen waar je blij van werd?

DELEN:

26 reacties

 1. Kelly Caresse 20 augustus 2014 / 06:54

  Ik word ook blij van het zien van die leuke stiften van de hema en de leuke giftshop goodies van asos, die ‘yay lunch’ box is echt heel erg tof!

 2. Elize 20 augustus 2014 / 07:49

  Oh wat leuk allemaal!
  De Asos spulletjes vind ik heel tof en de kussens van de Big Bazar vind ik ook verrassend leuk.
  Gaaf trouwens dat je in Mijn Geheim staat. Ziet eruit als een goed artikel.

 3. Miranda 20 augustus 2014 / 09:04

  Wat gaaf dat je in de mijn geheim staat, die lees ik meestal wel dus ik kom je vanzelf tegen:)
  Aah daisy dream, ik heb de gewone daisy en ben zo nieuwsgierig naar hoe deze ruikt! Binnenkort maar even langs de winkel om dat te ruiken:)

 4. Denise 20 augustus 2014 / 09:11

  Oooooh wauw Lisanne, zo gaaf dat je in Mijn Geheim staat met een mega lang artikel. Deze moet ik écht zien te scoren, ik ben zo benieuwd!

 5. Manon 20 augustus 2014 / 09:32

  Echt zo cool dat je in Mijn Geheim staat :)! Enne… Die Hema stiften vind ik ook echt heel erg fijn en zo goedkoop voor de kwaliteit die je eigenlijk krijgt!

 6. Simone 20 augustus 2014 / 09:45

  Kleuren is zo leuk!! Ik doe het nu ook weer wat vaker. Ik ben op het moment weer bezig met een nieuw projectje. Vond een erg vrolijke kleurplaat op internet en die is straks voor aan de muur.

 7. Mandy 20 augustus 2014 / 09:59

  Super leuk dat je in Mijn Geheim staat, mooie foto’s staan er ook in. Ik werd gisteren heel erg blij van alle mooie kleren die ze in Primark Enschede zag hangen.

 8. Amélie 20 augustus 2014 / 11:39

  Wat onwijs leuk dat je in Mijn Geheim Staat! Mijn oma koopt ‘m altijd voor me. Dus, ik ga ‘m zeker lezen! 🙂

 9. Vanessa 20 augustus 2014 / 12:08

  Leuk dat je in een tijdschrift staat! Ik ben wel benieuwd naar het parfum van Marc Jacobs. Het flesje ziet er alvast prachtig uit!

 10. Tiffany 20 augustus 2014 / 12:29

  Wat een super leuke dingetjes allemaal! Wat fijn dat je in dat magazine staat met je mama, heel fijn 🙂 En ik heb al veel mensen met veel lof bezig gehoord over Daisy van Marc Jacobs, misschien moet ik hem ook maar eens proberen!

 11. Frederique 20 augustus 2014 / 13:37

  Wat fijn dat het eindelijk wel eens echt in een blad terecht komt! Al blijft er maar een klein beetje van jouw positiviteit hangen, dan nog scheelt het al heel wat bij de mensen die het lezen!

 12. Ilse 20 augustus 2014 / 13:59

  Hey, die stiften heb ik ook! =) En doh, die tas met “random crap” erop is gaaf! En die kussens ook! Maar goed dat ik ze beter alle drie zou kopen omdat ik anders duurder uit ben, maar ik vind 10 euro te duur en dus doe ik het niet. MEH! Dat kussen met dat vraagteken is gaafjes. =3

 13. Bianca 20 augustus 2014 / 16:10

  Leuk dat je in een magazine staat! Ik ben zo nu en dan ook aan het kleuren in het kleurboek voor volwassenen! 🙂

 14. Idhuna 20 augustus 2014 / 19:11

  Leuk artikel! Gaaf dat je in een tijdschrift staat!

 15. Anneleen 20 augustus 2014 / 19:25

  Wat fijn dat je in het magazine je verhaal hebt kunnen vertellen!

 16. Jessica 20 augustus 2014 / 21:01

  Leuke blogpost! Dat stuk over jou in het tijdschrift lijkt me erg interessant.

 17. Annelies 21 augustus 2014 / 20:09

  Lijkt me een heel leuk interview! Mooie foto’s ook!

 18. Stephanie Blom 24 augustus 2014 / 22:16

  Wat leuk dat je in Mijn Geheim staat zeg!

  En herkenbaar van de gekleurde pennen:-)! Ik word daar ook zo vrolijk van, ik heb een set van de Action en gebruik de gekleurde pennen voor bijna alles…hierdoor zien mijn agenda en mijn dagelijkse to do list er erg gezellig uit! Bijkomende plus: als iemand een pen wil lenen worden ze er ook altijd vrolijk van om een leuke kleur uit te kiezen;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.