Dingen waar je blij van wordt – Paasdagen!

De paasdagen komen er weer aan! Voor mij persoonlijk speelt de religieuze betekenis van Pasen geen grote rol in mijn leven, hoewel we het verhaal erachter natuurlijk wel kennen. Voor mij staat Pasen meer in het teken van samen zijn en de specifieke dingen die je doet. Samen eten, maar ook samen creatief zijn en zorgen dat het er gezellig uitziet! Het zijn de simpele dingen, maar het zijn voor mij wel dingen waar ik blij van word.

Servetjes in paasstijl

Het hóeft niet in paasstijl, een wit of ander egaal kleur servetje is ook leuk bij een brunch of een ontbijt, maar zo’n vrolijk geprint servetje maakt het allemaal net even iets leuker! Deze pakjes zijn van Zeeman en de prijs is €0,79 per pakje. In een pakje vind je wat simpelere print grote servetten en de kleintjes zijn meer in stijl van de paasdagen..

Bunny slinger

Na honderd keer kijken in de winkel, Action, en aan mensen vertellen hoe schattig deze is (deze ligt al maanden in de winkel, ik denk meteen na de kerstdagen, hahaha). Ben ik uiteindelijk toch overtuigd geraakt: ik had hem nodig. Het is een DIY setje om zelf een slinger te maken. Het is zó simpel, maar ook zo leuk! Deze is verkrijgbaar in meerdere kleurtjes en printjes, maar dit was mijn favoriet. Zeker omdat ik hem graag in het huis van mijn vriend wil ophangen, haha.

De inhoud! Met uitleg, dus als je het niet snapt, kun je altijd nog lezen wat je moet doen. Maar eigenijk heb je alleen lijm nodig en dan ben je klaar om je slinger in elkaar te zetten! Dit lijkt me ook heel geschikt om samen met kinderen te doen. De exacte prijs heb ik niet meer, maar ik denk dat deze rond de €1 was.

Hoe leuk is het om samen met Pasen, of juist daarvoor, samen aan de slag te gaan om het huis op te vrolijken? Bij Action gekocht dus.

Je eigen eierdopjes designen

Dit is een pakketje van Action waar alles al in zit, maar je kan ook heel goed zelf je benodigdheden kopen. Mocht je bijvoorbeeld slechts een kleur willen gebruiken op al je eierdopjes, dan kun je een porseleinstift (ik kocht mijn set bij Pipoos) en losse eierdopjes kopen. Dit laatste heb ik gedaan, waarna ik deze eierdopjes tegenkwam bij Action. Wel vorig jaar, denk ik. Wordt wel hoog tijd om mijn eierdopjes een leuk design te geven, vind je niet? Net zo leuk om te doen als het versieren van de eitjes zelf! (of stiekem nog wel leuker, want deze dopjes gebruik je natuurlijk het hele jaar door!)

Natuurlijk zijn dit niet de belangrijkste dingen op deze dagen, maar wel kleine dingen waarvan je nét ietsje blijer wordt. De slinger is gemaakt, de servetjes gaan wel gebruikt worden en die eierdopjes… daar moet ik toch echt aan gaan geloven, vind je ook niet? Lekker creatief aan de slag!

DELEN:

10 reacties

 1. Daniëlle 28 maart 2018 / 22:03

  Wat een leuke en vrolijke paasspulletjes allemaal! Echt iets om blij van te worden inderdaad, al die vrolijke lente spulletjes!

 2. Darina 29 maart 2018 / 07:03

  Leuke en vrolijke spulletjes, vooral de bunny slinger.

 3. Josephine 29 maart 2018 / 09:04

  Die eierdopjes vind ik erg leuk! Zouden ze die dit jaar ook hebben? Ik vind het eigenlijk wel een smakelijk idee om mijn eierdópjes te verven en niet het eitje dat ik opeet!

 4. Céleste 29 maart 2018 / 10:07

  Oh die servetjes! Ik ben verliefd! Leuke ideetjes gekregen dankzij jou!

 5. Anneleen 29 maart 2018 / 11:47

  Die servetjes zijn echt heel leuk, zo vrolijk! 🙂

 6. Ilse 29 maart 2018 / 13:24

  Die eierdopjes lijken me wel leuk!

 7. Karin 30 maart 2018 / 08:36

  Leuke spulletjes! Hoe gaat het nu met je Lisanne?

 8. Gerdine 4 april 2018 / 21:29

  Ik word blij van jouw ‘waar je blij van wordt’ blogpost!! Zo fijn om die weer te zien verschijnen in mijn leeslijst!
  Groetjes en liefs, Gerdine

 9. Bianca Schrijft 12 april 2018 / 17:48

  Heerlijk om een blije post te lezen. De paasdagen zijn wel weer even geleden, maar toch fijn om nog terug te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.