Dingen waar je blij van wordt! (+ win een fiets!)

Vandaag een heleboel onwijs leuke dingen waar je blij van wordt! Een leuke foto, papieren rietjes, mini markeerstiften én het leukste: Je kan een fiets winnen!

papieren-rietjes-xenos

Papieren rietjes van Xenos

Ik heb een zwak voor papieren rietjes, dat wist je vast al? Toen ik dit pakketje bij Xenos tegen kwam kon ik ze dus ook niet laten liggen…

papieren-rietjes-xenos-verpakking

De verpakking van de rietjes ziet er zo uit. Voor 72 papieren rietjes betaalde ik €2,99. Ze zien er super leuk uit!

lepeltheorie-zo-is-het-om-chronisch-ziek-te-zijn2

Nieuwe foto bij het lepelverhaal

De lepeltheorie is een theorie die uitlegt hoe het is om chronisch ziek te zijn. Het kan veel helpen bij het beter begrijpen van mensen met een chronische ziekte. Ik heb de lepeltheorie al heel lang op Lisanneleeft staan, ondanks dat ik hem niet zelf geschreven heb vind ik hem van grote waarde.

De foto die erbij stond was een foto die ik jaren geleden maakte, het was tijd voor een nieuwe foto. Het resultaat zie je hierboven! Ik vind hem super leuk geworden. De lepeltheorie is hier te lezen.

markeerstiften

Schattige markeerstiften van Action!

Je kon in mijn Action shoplog al zien dat ik een setje met markeerstiften kocht. Die moest ik natuurlijk even proberen! Ten eerste zien ze er super cute uit, vind je ook niet?

markeerstiften-action

Wat ik ook een voordeel vind is dat het echt zes verschillende kleuren zijn. Handig als je graag met verschillende kleurtjes werkt (en dat het er leuk uitziet is natuurlijk ook mooi meegenomen). En ze zijn lekker klein, handig om mee te nemen dus perfect voor wanneer je nog naar school gaat. Voor het setje van zes stiften betaalde ik €0,69.

fietsen-op-fietsen-transportfiets

Fietsen in het zonnetje (win een fiets!)

Op het moment kan ik niet fietsen, maar de laatste weken was het heerlijk om te fietsen, toch? Ik mag in samenwerking met Fietsenopfietsen.nl een fiets weggeven! Een van deze transportfietsen, ik vind ze zelf super leuk! Het gaat om het exemplaar dat je hierboven ziet op de foto twv €349,-.

Wat je moet doen om te kunnen winnen?

 • Mail naar win@lisanneleeft.nl
 • Onderwerp: Fietsen in het zonnetje
 • Zet je adres in de mail
 • Laat in de mail weten waar jij het liefste heen zou willen fietsen op deze fiets!
 • Meedoen kan alleen als je in Nederland woont

Meedoen kan tot en met woensdag 1 juli, daarna wordt er een winnaar gekozen. Veel succes!

Ik vind het in elk geval heerlijk om in de zon te fietsen. Toen ik nog kon fietsen deed ik dat heel graag, ik kon echt genieten van het zonnetje als ik naar school fietste bijvoorbeeld. Zeker iets waar ik blij van word! Nu kan ik het zelf natuurlijk niet, maar ik weet zeker dat een van jullie er met deze fiets ook heel blij van kan worden!

Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

51 reacties

 1. Celeste 17 juni 2015 / 06:43

  Ah die papieren rietjes zijn zo leuk! Staat zo schattig in je glas, vind ik dan haha! Oh die fiets zou wel van pas komen. Een vriend van mij en ik gaan samen naar Zuid-Frankrijk/Noord-Spanje fietsen deze zomer haha. Beetje gek misschien, maar wel een fantastisch avontuur. En al komen we uit in Parijs of halen we net Maastricht, het gaat om het avontuur. Maar het plan is dus Zuid-Frankrijk of Noord-Spanje haha. Ga straks mailen als ik weer thuis ben. Wifi in de trein is lekker dramatisch haha;p Fijne woensdag!

 2. Kelly Caresse 17 juni 2015 / 06:43

  Ah die markeerstiften van de action zijn super schattig! Leuke winactie ook, ik heb zelf een goede fiets dus laat mijn plekje over voor iemand die hem beter kan gebruiken

 3. Nathalie 17 juni 2015 / 07:04

  Ik hou ook heel erg van hebbedingetjes! Zeker als ze goedkoop zijn hahahaha…

 4. Miranda 17 juni 2015 / 07:49

  Wow wat gaaf dat je een fiets mag weggeven, heel tof:)
  Ik vind de nieuwe foto voor je lepeltheorie heel mooi geworden!

 5. Sophie 17 juni 2015 / 08:16

  Als ik op de fiets zit denk ik ook wel eens wat voor geluk ik heb dat ik eigenlijk kan fietsen. Mijn fietstochten zorgen altijd voor diepzinnige gedachtes maar als het zonnetje schijnt zo in de lente dan is het echt even genieten van de stralen op mijn gezicht.

 6. Carmen | LifeLoveAnxiety 17 juni 2015 / 08:21

  Ik hou van papieren rietjes. Of in ieder geval, rietjes met vrolijke kleurtjes. Mijn smoothies zijn altijd super cute. De Action stiftjes zijn ook echt te gek!

 7. Tiffany 17 juni 2015 / 08:24

  Wauw, de kleuren van de mini markeerstiften zijn super mooi! Ik ben dol op mini dingen, zo schattig! Leuke foto voor de lepeltheorie.

 8. Anieke 17 juni 2015 / 08:51

  Dol op deze rubriek! Ik vind de rietjes zo vrolijk, dan is alles wat je doet direct een feest haha!
  Ik doe maar al te graag mee met de winactie, want de laatste tijd gaat mijn fiets stukje bij beetje meer stuk 🙁

 9. Ise 17 juni 2015 / 09:05

  Wauw wat een leuke actie! Ik vind het zo fijn om iedere keer op de fiets naar het werk te kunnen. Toch weer een stukje basisconditie. En net wat jij zegt, als dan ook nog het zonnetje schijnt.. heerlijk!

 10. Marion 17 juni 2015 / 09:06

  Ik moet altijd lachen als ik die papieren rietjes zie. Denk dan altijd: maar papier wordt toch keislap als het nat wordt? Zie het al helemaal voor me. Maar daar hebben ze vast wat op bedacht bij die rietjes. De foto met de lepels is mooi geworden! Wat tof dat je een fiets weg mag geven. Ik kan gelukkig weer fietsen tegenwoordig (oké nu even niet… ) maar het is inderdaad zo heerlijk. Je voelt je altijd zo lekker vrij op een fiets! Ik doe graag mee en ga je mailen.

 11. Denise 17 juni 2015 / 09:08

  I <3 markeerstiften. Mascha van Beautygloss heeft mij aangestoken met plannen markeren en tape? Die rietjes zijn ook zo leuk en vrolijk!
  Ik heb je een mail gestuurd, ik doe graag mee met deze winactie ☺️

 12. Manon 17 juni 2015 / 10:14

  Die markeerstiftjes van de Action zijn nog best goed! Dat had ik eigenlijk helemaal niet verwacht, hihi. Wat onwijs gaaf dat je een fiets kan winnen. Die zou ideaal zijn om met mijn schoonmams een groot stuk te gaan fietsen! Ik heb je gemaild 🙂

 13. Kim 17 juni 2015 / 10:17

  Ik vind die papieren rietjes zo ontzettend leuk! 🙂 Ik wist niet dat ze er ook bij de Xenos waren! Snel eens kijken daar.

 14. Daphne 17 juni 2015 / 10:17

  Ik krijg meteen een glimlach op mijn gezicht als ik je kopje met het lachende gezichtje zie, super!
  En ik heb je meteen gemaild voor die gave actie, mijn oude knor is aan vervanging toe 🙂 En de reis zou richting Texel gaan. Heerlijk eiland!

 15. Emily 17 juni 2015 / 10:45

  Ik vind je nieuwe foto voor de lepeltheorie echt heel leuk!
  En wow, papieren rietjes. Is het erg dat ik hier ‘t bestaan niet van wist? Ik wil ze ook. Vast beter voor je dan ‘t plastic.

 16. Mieke Schepens 17 juni 2015 / 11:01

  Bijzonder indrukwekkend vond ik het verhaal over de lepels! Ik had het nog niet eerder gelezen.
  Heel leuk vond ik de markers van de Action en ik doe graag mee voor de fiets (mail is onderweg)
  Warme groet, Mieke

 17. Jessica 17 juni 2015 / 11:14

  Wat een vrolijke rietjes ?staat erg leuk
  Het is idd een goede theorie zelf heb ik fybromialgie en heb het al regelmatig uitgelegd. Dmv de lepeltjestheorie ..

 18. Sofie 17 juni 2015 / 11:16

  Wat een toffe winactie. Ook ik geef hem graag aan iemand die hem echt nodig heeft. Mijn fiets heeft enkel een nieuwe zadel nodig aangezien de scheur steeds groter en groter wordt haha. Maar een nieuwe fiets heb ik dus niet nodig. Voor de rest zijn hebbedingetjes ge-wel-dig maar ik mag van mezelf echt even niks kopen. Ik heb zo’n troep!

 19. nikki 17 juni 2015 / 11:21

  Ik als belg had graag meegedaan! Jammer

 20. Nienke 17 juni 2015 / 11:25

  Word hier zo vrolijk van. Al die felle kleurtjes en schattige vormgevingen. Ik liep vanochtend een klein rondje met de hond buiten in het zonnetje en dan krijg ik altijd van die gelukskriebeltjes in mijn buik. Dus ik denk dat ik van de fiets het meest blij word, ook al heb ik al maanden niet meer gefietst (oké, in de sportschool dan…). Sinds ik een auto heb maak ik daar altijd zo makkelijk gebruik van, terwijl ik het eigenlijk heel lekker vind om een beetje actief te zijn in het zonnetje.

 21. Lianne 17 juni 2015 / 12:55

  Leuke blije dingen! Ik moet stiekem wel een beetje lachen want iedere keer wanneer ik jouw leuke Action aankopen zie dan spring ik meteen op de fiets om ook dingetjes te gaan kopen haha. Alleen meestal vind ik dan niet meer jouw leuke aankopen helaas. Is de Action bij jullie groot?

 22. Nicky 17 juni 2015 / 13:55

  Super leuke winactie, you’ve got mail :)!!
  Bij de Action hebben ze zulke leuke dingen. Laatst zelfs hobby verf gekocht waar ik een aantal meubeltjes mee heb opgepimpt thuis. De verf kostte geloof ik nog geen euro per fles….

 23. EliseDingen 17 juni 2015 / 14:21

  Die markeerstiften zijn echt te lief! Zo klein, compact en vrolijk 🙂 En die vrolijke rietjes! Nu weet ik ook welke je laatst op Instagram liet zien. En wat een super winactie! Nou vind ik veel van jou winacties leuk maar deze komt echt heel erg als geroepen. Heel tof!!!

 24. lysanne 17 juni 2015 / 14:55

  Leuke vrolijke spullen passend bij het seizoen! I like 😀

 25. Ilse 17 juni 2015 / 14:59

  Inderdaad leuke dingen allemaal! Die markeerstiften though, wauw! Ze zijn beter dan die van de HEMA. Want daar krijg je totaal andere kleuren dan het omhulsel van de stift impliceert. Niettemin denk ik niet dat ik ze nodig zou hebben en dat ik me zou ergeren aan de kleinheid van de stiftjes. Dus het is maar goed dat ik ze hier tegenkom en niet in de winkel, want ik ken mezelf whahaha!

 26. Vanessa 17 juni 2015 / 15:16

  Wat een vrolijke spulletjes allemaal. Die markeerstiften van de Action wil ik ook!

 27. Zo simpel is dan geluk 17 juni 2015 / 17:35

  Mooie foto heb je gemaakt voor bij de lepeltheorie en wat een gave winactie!
  Ik heb zelf een aantal jaar geleden een mooie nieuwe fiets gekocht die het nog prima doet, dus ik gun hem graag aan iemand anders.

 28. Melissa 17 juni 2015 / 18:38

  Wat een kleurrijke vrolijk artikel heerlijk om te lezen. En wat een leuke win-actie heb je. Maar even over nadenken of ik meedoe.

 29. Tessa 17 juni 2015 / 19:05

  Toffe foto! Herinnerd me eraan dat ik dat artikel heel tof vond (en ‘m nu weer voor de derde keer ga lezen…) jaaa, zo lang volg ik je inmiddels! Die rietjes zijn ook een goeie, leuk voor in de zomer! Liefs

 30. Inge 17 juni 2015 / 19:44

  Oehh, een goede nieuwe fiets, zeer welkom…
  Maar de rietjes van Xenos zorgen echt voor een instant feestelijk gevoel!

 31. Rowan I My Pink Fairytale 17 juni 2015 / 20:41

  Wat een supergave winactie zeg! Ik kan wel een nieuwe fiets gebruiken want die van mij is veel te klein haha. Ik ga je snel een mailtje sturen 😀

 32. Eline 17 juni 2015 / 21:20

  Ik word blij van jouw leuke blog met leuke shop tips (die mijnportemonnee minder leuk vind)
  En jemig die fietsenactie!! Heb je gelijk gemaild 😉

 33. Joyce 18 juni 2015 / 09:00

  Die rietjes zijn zo leuk! En de nieuwe foto voor je lepeltheorie ook. Maakt het toch wat vrolijker allemaal.

 34. Elke 18 juni 2015 / 10:08

  Leuke foto met die happy mok! Dat lepelverhaal heb ik ook eens naar vriendinnen gestuurd toen ik nog niet zo goed kon uitleggen wat er allemaal aan de hand was, vind het nog steeds een goede uitleg en zij reageerden daar toen ook erg positief op!

 35. Marlie 18 juni 2015 / 10:45

  Ik heb je lepeltheorie nog eens doorgelezen, vind het een hele goede manier om aan te geven wat jij dagelijks meemaakt ! Goed geschreven 🙂
  Onwijs leuke seizoensspullen, ik word er bijna hebberig van haha!
  En dan natuurlijk dé winactie. Waauw, super :o!

 36. Fleur 18 juni 2015 / 13:56

  Ah wat zijn die rietjes leuk! Ga ik meteen kopen als ik weer in de stad ben.

 37. sammie 18 juni 2015 / 14:06

  Ik doe niet mee aan de winactie maar ik ga wel naar de xenos rennen.. 🙂 Papieren rietjes :))) jeej!

 38. Juliette 18 juni 2015 / 16:50

  Ik krijg echt een glimlach van deze leuke hebbedingetjes en ik heb meegedaan met deze awesome winacties!

 39. Linda 19 juni 2015 / 16:46

  Die rietjes zijn echt erg leuk!!! Lekker vrolijk 🙂

 40. Corinne 19 juni 2015 / 21:58

  Bedankt voor je leuke blog 🙂 tot wanneer loopt je winactie precies?

 41. Miriam 21 juni 2015 / 11:12

  Ik heb net een nieuwe fiets, dus ik sla die actie over (Zijn vast anderen zie het beter kunnen gebruiken!). Tof dat je dat doet, oh en loveeee de rietjes! XD

 42. Laleh 22 juni 2015 / 13:51

  Wat super gaaf!
  Ik heb je gemaild 🙂

  XXXX

 43. Jantine 23 juni 2015 / 21:22

  Die markeerstiften zijn leuk zeg! Ik ga proberen morgen naar Wageningen te gaan voor de winkels dicht zijn, dan kan ik nog even de Action inschieten 😉

  Je hebt er een mailtje bij voor de fiets. Het lijkt me echt heerlijk om weer stukken te kunnen fietsen namelijk <3 (En maak je geen zorgen, als ik niet win moet ik gewoon mijn man wat harder aan het werk zetten om de boel weer te ontrammelen, want als het op fietsen aankomt ben ik ontzettend ongeëmancipeerd =P)

 44. Simovic-Vuceljic Natasa 24 juni 2015 / 22:01

  Die papieren rietjes en markeerstiften zien er superleuk uit 🙂 Ik heb in een goodiebag van Ladies At The Movies in Kinepolis Antwerpen vorige maand een Alpro pakketje gekregen waar ook papieren rietjes in zaten in allerlei kleuren met leuke motiefjes als appelen, ananassen, zonnetjes en ga zo maar door 🙂 Echt geweldig, ik vind het zonde om ze zelfs te gebruiken, zo leuk zien ze eruit! Liefs! x

 45. Anneleen 6 juli 2015 / 20:20

  Die rietjes van de Xenos zien er zo vrolijk uit, ga ik binnenkort eens een kijkje voor nemen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.