Dingen waar je blij van wordt! (Zomerversie)

Vandaag is het woensdag, en dat betekent dat er een blogpost online komt met dingen waar je blij van wordt. Deze week is het zomerweek op Lisanneleeft, in dit rijtje van vandaag vind je allemaal zomerdingen waarvan je blij wordt.

fietsen-is-leuk

Flickr / jenny-pics

Fietsen

Niet echt een ‘ding’, maar meer een zomerervaring; fietsen! Vanaf het begin dat ik blog is het al een ding: fietsen in het zonnetje. Hoe vervelend al mijn klasgenootjes dat fietsen vonden, zo fijn vond ik het. Voor mij was het natuurlijk niet vanzelfsprekend, dat fietsen, daardoor besef je des te meer dat het iets fijns is. Het geeft je een stukje vrijheid! Ik heb inmiddels al een ruim half jaar niet meer gefietst, maar als het goed gaat ga ik vandaag met Tim een stukje fietsen! Op een elektrische fiets, zodat ik altijd meewind heb. Fietsen is fijn!

IJsjes

Simpel: ijsjes! Wie wordt er nu niet blij van ijsjes?

pink-grapefruit-tbs

Pink Grapefruit showergel van The Body Shop

Ultieme blijmaker voor deze zomer: deze douchegel! De vorige fles die we hadden was Sweet Lemon, die was behoorlijk zoet, deze Pink Grapefruit geur is een stukje frisser en nog steeds wel een beetje zoetig. Ik krijg er in elk geval een instant zomergevoel van! Ik weet niet of deze op dit moment verkocht wordt, maar wanneer er sale is bij The Body Shop hebben ze erg fijne aanbiedingen met deze flessen. Maar van deze geur word ik dus echt heel erg blij.

Sweet Lemon, Pink Grapefruit en nog een aantal andere flessen staan op dit moment wel bij de sale op de webshop van The Body Shop. €9 per fles!

bronzer

Catrice Multicolour compact powder

Ik twijfel nog steeds of dit nu een gewone compact powder of een bronzer voor moet stellen, maar voor mij is dit een bronzer! Een fijne, matte bronzer die elke make-up look een stukje meer zomers maakt. Zo word ik net een beetje blijer wanneer ik naar mezelf in de spiegel kijk, haha.

micellair-water-reiniger

Garnier Micellair Reinigingswater

De zomer en vooral de warmere dagen zijn momenten waarop ik niet heel veel make-up draag. Daarom is het nogal overbodig om aan de slag te gaan met een uitgebreide reinigings en verzorgingsroutine voor je gezicht. Wanneer je klaar bent om naar bed te gaan rol je natuurlijk het liefst meteen je bed in, dus we moeten het niet moeilijker maken dan het al is. En daar komt dit watertje om de hoek kijken! Hiermee reinig ik mijn gezicht, haal ik eventueel wat mascara, eyeliner of concealer weg en ben ik gewoon klaar om mijn bed in te rollen. Perfect! Doordat dit milder zou zijn dan een tonic is het prima geschikt om voor je oogmake-up te gebruiken, dus dat is lekker makkelijk. Niet eentje waar ik di-rect blij van word, maar uiteindelijk scheelt het een hoop tijd en moeite. En dat is fijn!

flow-vakantieboek2

Het Flow Vakantieboek!

Deze kon natuurlijk niet ontbreken in de zomerversie van dingen waar je blij van wordt! In dit Flow vakantieboek vind je mooie inspirerende verhalen, leuke dingen om creatief mee bezig te gaan en natuurlijk zoals we van Flow gewend zijn: een boel leuke extra’s! Dit is echt een boek waar je wel een tijdje zoet mee bent.

flow-vakantieboek3

Een vlaggetje! En je vindt in het boek ook een aantal posters met inspirerende teksten.

flow-vakantieboek

En… lekker veel papiertjes! Vind ik heel erg leuk. De prijs van het boek is €12,95. Ik vind het het waard, maar het is natuurlijk wel echt een luxetijdschrift dus niet iedereen zal het ervoor over hebben.

Dit was de zomereditie van dingen waar je blij van wordt! Heb jij nog dingen waarvan je blij wordt in zomer-stijl?

21 reacties

 1. Kelly Caresse 23 juli 2014 / 06:45

  Het flow vakantieboek vind ik er ook zo leuk uitzien! al die diy opdrachten zijn erg tof. Ik word ook blij van fietsen, het liefst met m’n dochtertje voorop ik het kinderzitje, heerlijk in het zonnetje

 2. Angela 23 juli 2014 / 07:29

  Dat ijs ziet er werkelijk waar heerlijk uit! Mhhh~
  Leuk lijstje 🙂

 3. Angela 23 juli 2014 / 09:11

  Oh wat leuk allemaal! Hier worden we happy van 😀 Ik wil vandaag nog het flow vakantieboek gaan halen. Je hebt me helemaal aangestoken 🙂 Van fietsen met mooi weer word ik inderdaad ook altijd vrolijk! Gaat nu alleen iets lastiger met m’n dikke zwangere buik 🙂

 4. Lisa 23 juli 2014 / 09:14

  Dat vakantieboek lijkt me echt super leuk! Ik denk dat ik ‘m maar eens ga halen. Fietsen vind ik ook geweldig in dit mooie weer. 🙂

 5. Esmée 23 juli 2014 / 09:36

  Wat een leuke dingen! Ik heb het boek van Flow van vorig jaar, die heb ik nog niet gebruikt, dus die ga ik dit jaar vol schrijven. Ik zou het er zo voor over hebben, want het is echt een dik boek met van alles en nog wat. Ik ga vandaag weer fietsen, heerlijk met dit weer. En mijn fles reinigingswater is na deze warme dagen al bijna op. x

 6. Audrey 23 juli 2014 / 09:40

  Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om zo’n tijdschrift dan uit elkaar te halen 😉 Al vind ik het idee nog zo leuk!

 7. Evi 23 juli 2014 / 10:20

  Ik ben echt fan geworden van Flow het afgelopen jaar! Ik wou het vakantieboek ook kopen, maar toch maar niet gedaan doordat ik een beetje zuinig aan moet doen. Maar nu begin ik toch weer te twijfelen, haha.

 8. Isabelle 23 juli 2014 / 10:32

  Leuk zomers lijstje (: Ik twijfel nog of ik het Flow zomerboek zal kopen, misschien toch maar doen!

 9. Vanessa 23 juli 2014 / 10:33

  Ik ben ook blij dat ik het micellair water van Garnier heb staan, ideaal om mijn gezicht te verfrissen. Verder kan ik ook genieten van ijsjes, mmm!

 10. Miranda 23 juli 2014 / 12:08

  Leuk artikel. Veel dingen om blij van te worden!
  En je hebt gelijk, fietsen is heerlijk;)

 11. Jana 23 juli 2014 / 19:54

  Die showergel lijkt me heerlijk ruiken 🙂 x

 12. Inge 23 juli 2014 / 21:04

  Jaa, wat een heerlijke zomerdingetjes allemaal!
  Het vakantieboek van Flow is inderdaad echt heel leuk, mijn moeder had hem gekocht, maar toen ik daar in het weekend was heb ik hem stiekem even geleend. 🙂
  Oh, en de geur van gras, wanneer het net geregend heeft, dat is ook zo’n heerlijk iets in de zomer! 🙂

 13. Marjolein 24 juli 2014 / 08:24

  Ik ga voor de ijsjes en de lange warme avonden. Hmm heerlijk lang genieten van het mooie weer!

 14. Tiffany 24 juli 2014 / 23:32

  Hihi, hier word ik heel blij van! Ook word ik heel blij van zwemmen in de rivier vlakbij me. Heel erg leuk hoor, de perfecte verfrissing wanneer het zo warm is 🙂

 15. Rianne 28 juli 2014 / 21:29

  Ik vind fietsen ook altijd heerlijk! Ik fiets nu ‘s morgens altijd naar het werk, zo fijn, nog lekker vroeg in de zon! En ijsjes natuurlijk ook 🙂

 16. Anne 29 juli 2014 / 12:21

  Ja, fietsen inderdaad! Van wandelen krijg je het al snel erg warm. Als je fietst heb je de wind en als je een elektrische fiets hebt hoef je je niet teveel in te spannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.