Diplomauitreiking

Na zeven jaren mooie op die ene school, mocht ook ik mijn diploma ontvangen. En van dat legendarische moment wil ik jullie natuurlijk foto’s laten zien.

Jammer was dat er zo veel mensen geslaagd waren (120) dat de uitreiking niet heel persoonlijk meer was. Op de Vwo uitreiking werd bij iedereen een persoonlijk verhaaltje verteld, zo deden ze dit de voorgaande jaren ook bij de Havo. Maar dit jaar helaas niet, heel af en toe werd er eens iets gezegd over iemand, dat vond ik wel jammer. Ik had bijvoorbeeld graag willen weten wat al mijn jaargenootjes volgend jaar gaan doen!

Wel werd er tussendoor nog even ‘een extra compliment’ gegeven. De vier jongens die je links ziet staan hadden de beste profielwerkstukken. En daarnaast staan Alex en ik, omdat we niet zo’n geluk hebben gehad met onze gezondheid maar nu toch een diploma hebben! Leuk dat ze ondanks de wat gehaaste uitreiking hier nog wel even tijd voor maakten. Jammer dat ik alleen genoemd ben vanwege mijn gezondheid, want ik ben zelf veel interessanter dan dat ziek-gedeelte, haha!

DELEN:

13 reacties

 1. Genesis 8 juli 2011 / 14:03

  You look pretty, and I think it’s nice of your school to have given you an extra compliment for your accomplishment. They don’t look at you as ‘the sick girl’, they look at you as ‘the girl who got her diploma’. =)

 2. Olga 8 juli 2011 / 14:03

  Vond je dat niet denigrerend dat ze je alleen noemden als ‘het ene zieke meisje’? Dat vind ik wel grof eigenlijk.. als ik het zo mag zeggen. Zo: hup bam, die stoppen we in een hokje. 😐

  • Lisanneleeft 8 juli 2011 / 14:08

   Nouja ze zeiden natuurlijk dat ze het heel knap van me vonden en dat ik heel hard had gewerkt enzo. Was wel goed bedoeld natuurlijk 🙂

 3. Olga 8 juli 2011 / 14:04

  Je jurkje is trouwens een goede keuze geweest! 😀

 4. Martine 8 juli 2011 / 14:27

  Ik zie het alleen als iemand die een extra compliment heeft gekregen, en die kun je dan ook mooi in je zak steken 😉 Gefeliciteerd nogmaals!

 5. Alyssa 8 juli 2011 / 15:29

  Wat zag je er prachtig uit zeg in dat jurkje 🙂 goede keuze!

 6. Iris Anastasia 8 juli 2011 / 15:36

  Mooi zeg (: Ben blij voor je dat je ‘m eindelijk op zak hebt. Je ziet er ontzettend leuk uit op de foto’s!

 7. Lian 8 juli 2011 / 16:16

  Van harte gefeliciteerd!! Ook lief dat ze even aandacht aan je schonken! Het is niet niets allemaal. Ik kan alleen idd wel snappen dat het miss niet prettig voelt om daar dan genoemd te worden vanwege je gezondheid. Gelukkig is het goed bedoeld!

  Liefs,
  Lian

 8. Sanne 8 juli 2011 / 20:27

  Gefeliciteerd en mooi jurkje!! Waar heb je die gekocht (sorry heb ik al eerder gevraagd…)?
  xoxo

  • Lisanneleeft 8 juli 2011 / 20:33

   Bij een klein onbekend winkeltje hier in de stad… geen idee dus waar je hem ook zou kunnen vinden!

   • Sanne 9 juli 2011 / 18:11

    Ow jammer, hij is echt heel erg leuk!!
    xoxo

 9. Mariel 11 juli 2011 / 14:32

  Gefeliciteerd met je diploma!
  Wat heftig van je ziekte, heb een stukje teruggelezen (ben een nieuwe bezoekster). Zelf heb ik ook veel last van m’n gezondheid & ben langs veel ziekenhuizen geweest & ondertussen ook nog school is erg zwaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.