Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt (Lisanneleeft.nl). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Er wordt altijd veel aandacht besteed aan het samenstellen van de informatie die te vinden is op deze website. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. De informatie op deze website kan op elk moment gewijzigd worden door de auteur. Aan de inhoud van Lisanneleeft.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Lisanne Leeft is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van Lisanneleeft.nl. Tevens is lisanneleeft.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Producten op Lisanneleeft

Op Lisanneleeft.nl verschijnen regelmatig artikels waarin ik producten of diensten noem. Vaak zijn dit dingen die ik zelf heb gekocht, maar soms sturen bedrijven producten naar mij op of krijg ik de kans om gebruik te maken van een dienst in de hoop dat ik hierover zal schrijven.

Ondanks dat ik deze producten niet zelf gekocht heb ben ik altijd zo eerlijk mogelijk over wat ik van een product vind. Eerlijkheid vind ik onwijs belangrijk, vandaar dat ik ook graag eerlijk ben over de herkomst van de producten die je ziet verschijnen op mijn blog.

Wanneer een artikel producten bevat die ik gekregen heb zul je dit terug zien in het artikel. (dit geldt voor artikels vanaf 3 december 2013, in oudere artikels is dit nog niet aangepast)