Dit is fijne muziek

Ik heb een muzieksmaak die niet te omschrijven valt. Ik houd gewoon van muziek die lekker klinkt, waar ik vrolijk van word. Muziek die ik echt leuk vind kan ik 100 keer achter elkaar afspelen. Hetzelfde nummer, jep. En ik heb weer zo’n nummer gevonden met nog wat andere fijne muziek van dezelfde zanger!

Dit is het nummer wat ik als eerst luisterde en ik werd nieuwsgierig gemaakt! Op de radio klonk het nog net even beter (ja… ik luister de 538 non stop 40, lekker fout!). Maar ik kwam nog meer moois tegen!

Als je kijkt naar de tekst dan slaat het echt nergens op dat ik dit leuk vind, maar het deuntje en die stem is gewoon fijn. Maar ik ben nog wel op zoek naar de versie die ik op de radio hoorde!

En voor als je nog meer wilt weten over de zanger, dit filmpje maakte hij:

http://www.youtube.com/watch?v=3u9Elpb3C6Y

Voor de rest heb ik weinig kunnen vinden, maar hopelijk komt dat nog! Ik vraag me nu af of dit weer iets is wat ik alleen heb, of of ik weer ergens heel erg laat mee ben (zou ik nog kunnen, haha). Kenden jullie Nielson al, wat vind je van deze muziek?

OJA, er staat weer een artikel van mij online op Girlscene!

11 reacties

 1. Soraya 14 augustus 2012 / 14:47

  Ja ik kende nielson wel al, ik kijk altijd de beste singer- songwriter. Normaal gesproken hou ik niet zo van dit soort muziek maar zijn liedjes vind ik wel lekker catchy. 🙂

 2. Lisanne 14 augustus 2012 / 17:31

  Ik vind zijn muziek ook super leuk ja! Lekker vrolijke nummers 🙂 Hij doet trouwens mee aan een programma op nederland 3 (maandag, 20.25 uur) dus misschien moet je daar een keer naar kijken! Zitten nog veel meer zangtalentjes tussen 🙂

 3. Nathalie 14 augustus 2012 / 18:50

  Heel leuk!!

 4. adinda 14 augustus 2012 / 23:55

  Nee! Je bent echt niet de enige, ik speel de laatste 2weken niets anders meer af haha.

 5. Ilse 15 augustus 2012 / 00:52

  Leuke muziek, mijn mams en ik kijken op maandag altijd de beste singer songwriter en mijn mams vind hem echt helemaal geweldig. ^^

 6. Hester 15 augustus 2012 / 09:27

  Ik ken hem van de singersongwirter, ik ben ook fan van ‘m, hij zingt zo lekker! Vind Beauty & the Brains niet het leukste liedje, dan eerder Je kent me niet eens.

 7. Suus 15 augustus 2012 / 11:03

  Ik kende Niels al van Zirkus Zirkus, maar in z’n uppie vind ik ‘m toch echt veel beter! Zirkus Zirkus was ook meer voor kleine kindjes. Nu is ‘ie meer grown up. Zijn muziek heeft iets origineels en iets vrolijks. I looooove it! ♥

 8. Naomi 16 augustus 2012 / 09:49

  Ken ‘m al, ja! Vind hem sinds dag 1 al een topper. Hij en Douwe Bob zijn de reden dat ik zo nu en dan een aflevering terugkijk. (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.