Dit is wat mijn blog mij gebracht heeft…

Jeeeej, mijn blog bestaat vandaag 2 jaar! Zoals ik vanmorgen al vertelde- het is niets voor mij om dit te onthouden. Maar toevallig kwam ik het laatst tegen en het is toch wel erg leuk om er even iets mee te doen! Vandaag laat ik mijn hoogtepunten in mijn blogcarierre zien.

Vermeld worden op andere websites

Ik vond het eerst maar een raar fenomeen, waarom zou iemand over mijn blog willen schrijven? Nu, elke keer als mijn blog weer ergens wordt vermeld maakt mijn hart weer een sprongetje. Mensen schrijven vaak zulke lieve dingen! Zulke dingen doen me zo ontzettend goed, dit heeft me onder meer de kracht gegeven om het bloggen nooit op te geven.

Deze eervolle vermelding op Misslipgloss.nl

Een van de vermeldingen was er eentje op Misslipgloss.nl, de mensen die deze blog kennen weten hoe groot deze vermelding is. Doordat zo veel mensen dit konden lezen heeft het me wel geraakt, Cynthia vond het blijkbaar de moeite waard om het aan al haar lezers te laten lezen. De lieve woorden hebben me diep geraakt en daardoor lees ik het graag terug.

Daarnaast heeft het me ook nog eens ontzettend veel bezoekers opgeleverd. Vooral nu ik de comments teruglees zie ik allemaal dames die daarna bij mij ook gecomment hebben en dit nog steeds doen. Wow… Dit is wel een van de hoogtepunten in mijn blogcarriere. Dus, Cynthia, nogmaals heel erg bedankt voor het lieve stukje dat je over mij en mijn blog hebt geschreven!

Dit interview op Girlscene over mijn leven met fibromyalgie

Toen ik nog niet zo heel lang blogde werd ik gevraagd voor een interview op Girlscene. Dit ging over mijn leven met fibromyalgie en hier heb ik ook zo ontzettend veel lieve reacties op gehad! Ik heb ook het gevoel dat er hierdoor heel veel lotgenoten mijn blog hebben gevonden. Het is alweer een tijdje geleden, maar ik vond dit interview wel een heel duidelijk beeld geven van mijn situatie op dat moment.

Jullie comments, mailtjes en tweets

Het is onvoorstelbaar zo veel comments, mailtjes en tweets ik van lezers ontvang. Soms moet ik mezelf even knijpen, sturen mensen dit ECHT allemaal naar mij? Voor elk comment en elk mailtje ben ik ontzettend dankbaar. Jullie zijn altijd zo lief!

Mijn eigen bedrijf en een baan

Zoals jullie laatst hebben kunnen lezen ben ik door mijn blog mijn eigen bedrijf begonnen. Dit is op dit moment nog steeds voor mij maar een raar idee, haha. Het klinkt heel stoer, zelfstandig ondernemer, haha. Meer over het beginnen van mijn eigen bedrijf vind je hier.

Persoonlijke groei

Natuurlijk ben ik twee jaar ouder geworden in deze twee jaar, maar door het bloggen heb ik heel erg veel geleerd. Dingen die ik zonder het bloggen nooit geleerd zou hebben. Voorbeeld: ik onderging mijn grootste angst, maar mijn blog hield mij op de been. Maar ook het schrijven, zakelijke contacten via de mail, mijn durf en mijn passie zijn door het bloggen gegroeid.

Ook geven jullie mij elke dag weer het gevoel dat ik de moeite waard ben. Dat ik iets te vertellen heb waarmee ik mensen kan helpen. Als zelfs de mensen in mijn omgeving tegen me zeggen ‘je blog heeft me geholpen!’, dan heb ik vast iets goed gedaan. Het is een fijn gevoel om mensen te kunnen helpen op mijn eigen manier.

Verder heb ik ontzettend veel leuke, mooie mensen leren kennen. Zonder jullie, mijn lezers, was mijn blog niet geweest wat hij nu is. Jullie reacties maken me blij, zoals ik al zei. Dus… dankjewel! Daarbij voelt het niet als jullie, maar als wij, jullie voelen als vriendinnen die altijd willen helpen, maar soms ook kritisch zijn.

Bedankt voor het lezen van Lisanneleeft.nl. Ik zal ongetwijfeld hoogtepunten vergeten zijn, dat kan niet anders want ik ben in een warrige stemming, haha. Maar dit waren er in elk geval een aantal. Ik hoop dat jullie nog lang mogen genieten van mijn blog! Zo, nu mag die zweefteef modus weer even uit (geen idee of het ook zo overkomt, maar zo voelt het wel een beetje) Nu ben ik wel benieuwd, waar las je als eerst over mijn blog? Via waar zijn jullie op mijn blog terecht gekomen?

Edit: Net toen ik bezig was om dit blogje nog even aan te passen klikte ik het per ongeluk weg. En opeens, BOEM, waren al mijn artikelen, al mijn pagina’s, ALLES was weg. Dus, ik natuurlijk helemaal in paniek (duh, ik had net dat plaatje zitten maken en ik was me toch een potje trots aan het zijn!).

Vervolgens heeft mijn host Antagonist het probleem binnen een kwartiertje opgelost. Eerder had ik ze nooit echt nodig gehad voor iets anders, maar nu dus een keer wel. Dus… complimenten voor Antagonist!

36 reacties

 1. Anneke 21 augustus 2012 / 13:21

  Leuk om te lezen! Lijkt me heel spannend om die getallen steeds meer omhoog te zien gaan.

 2. MySuperSweetLife 21 augustus 2012 / 13:31

  Wat ontzettend leuk zeg! Gefeliciteerd! Wat grappig dat iemand via google op je blog is gekomen en zolang is blijven hangen!
  Ik hoop nog veel jaren te mogen genieten van je blog!

  Liefs

 3. Mariska 21 augustus 2012 / 13:44

  Wow erg leuk! gefeliciteerd en ga vooral zo door natuurlijk 😀

 4. Roxanne 21 augustus 2012 / 13:47

  Wat een leuke feiten zeg! Zoveel bezoekers op één dag daar kan ik alleen maar van dromen momenteel. Natuurlijk weet ik ook wel dat ik er veel meer tijd in zou kunnen stoppen en dat het dan niet onmogelijk is. Ik volg je pas sinds kort, maar ik vind je blog een leuke aanwinst in mijn leeslijstje! Op naar het volgende jaar!

 5. Karin 21 augustus 2012 / 13:57

  Mooie samenvatting! Wat leuk he als iemand heel lang blijft hangen op je blog nadat ze er via google op zijn gekomen! Laatst liet iemand bij mij een comment achter dat ze mijn hele blog terug had gelezen tot het begin, super leuk! Volgens mij kwam ik ook via misslipgloss, maar daarna was ik je ‘vergeten’ en laatst kwam ik er weer via een andere site op en nu ben ik blijven hangen 🙂

 6. Chantal 21 augustus 2012 / 14:00

  Lisanne, gefeliciteerd met je 2-jarig jublieum! Keep up the good work!

 7. Ilse 21 augustus 2012 / 14:20

  Oh wauw, gefeliciteerd! Leuk dat je blog je al zo veel gebracht heeft, dat kan alleen maar meer worden!

 8. Lisanne 21 augustus 2012 / 14:26

  Normaal reageer ik eigenlijk niet maar nu toch zeker wel! Gefeliciteerd! Ik vind je artikelen altijd zo leuk om te lezen, ik leer er van en kijk anders naar bepaalde dingen enz. En die artikelen met plaatjes van weheartit.com, i like it! Vooral het plaatje met de tekst “Positive things happen to positive people” is me bijgebleven. Ik ben van plan om nu wel te reageren 🙂
  x je naamgenoot 😉

  ps. het is elke dag weer een feest als ik zie dat er weer een nieuwe blogpost is op lisanneleeft.nl haha.

 9. Sandy 21 augustus 2012 / 14:36

  Dat zijn behoorlijke statistieken zeg, daar mag je met recht trots op zijn!

 10. Fleur 21 augustus 2012 / 14:51

  Wauw!
  Wat heb jij veel bereikt zeg!
  Ik hoop dat als ik volgend jaar op een 2 jarig bestaan terug kijk net zo veel bereikt te hebben als jij.
  Echt waanzinnig en ik hoop oprecht nog veel meer van jou te kunnen lezen in de komende (hopelijk ) nog jaren!
  Echt petje af!

 11. Nancy 21 augustus 2012 / 14:58

  Gefeliciteerd! Ik vind je blog heel bijzonder 🙂

 12. Dionne 21 augustus 2012 / 15:32

  Gefeliciteerd!!

  Leuk om te lezen dat je er zoveel voldoening uit haalt. Ik reageer eigenlijk nooit, maar lees wel af en toe je blog, en ik vind het knap hoe je met je fibromyalgie omgaat.

  Dat je het even weet 😉

 13. Saskia 21 augustus 2012 / 16:30

  Gefeliciteerd! Leuk om deze weetjes te lezen van je blog.
  Op naar de 3 jaar!

 14. Annet. 21 augustus 2012 / 16:53

  Gefeliciteerd ! x

 15. Esmay 21 augustus 2012 / 17:43

  Ontzettend gaaf in die 2 jaar tijd joh 😀 Nogmaals congrats!

 16. Marit 21 augustus 2012 / 18:18

  Wat leuk, gefeliciteerd! Ik heb jou blog gevonden via het artikel op misslipgloss.nl Sindsdien lees ik je blog bijna elke dag!

 17. Hester 21 augustus 2012 / 18:39

  Twee jaar pas, is dat inclusief toen je het nog lisanneleeft.wordpress.com was? Je hebt jezelf behoorlijk naar de top geholpen, hartstikke gaaf en een goed voorbeeld! Ga vooral zo door 🙂

 18. Johanne 21 augustus 2012 / 19:01

  Gefeliciteerd!!

  • Johanne 21 augustus 2012 / 19:03

   Of eigenlijk kan ik beter zeggen: Bedankt!
   Ik vind het elke keer weer leuk om je blog te lezen, het maakt me blij dat er mensen zijn die een beetje hetzelfde denken als ik en hetzelfde in het leven staan. In dezelfde droomwereld haha.

 19. Sterre 21 augustus 2012 / 19:04

  gefeliciteerd, lisanne!
  je bent zeker 1 van mijn favoriete bloggers.
  ga zo door!je bent goed bezig!

  xxxx

 20. Laura 21 augustus 2012 / 20:16

  Gefeliciteeeeerddd! Wat goed dat je binnen zo’n redelijk korte tijd al zoveel bereikt hebt, daar kan je echt trots op zijn! FIjne dag nog en op naar de volgende jaaaareen!

 21. Harmke 21 augustus 2012 / 20:25

  Heel erg leuk om die feiten te weten! Gefeliciteerd met het tweejarig bestaan van je blog!

 22. Rosalie 21 augustus 2012 / 20:31

  Lisanne, ik lees nu al 1,5 jaar jouw blog met plezier! En hij is nog steeds even leuk! 😀

 23. Bertine 21 augustus 2012 / 20:51

  Gefeliciteerd!
  Volgens mij ben ik op jouw site gekomen via de site Dream Of Tomorrow? Die staat namelijk in jouw ‘top-10 googlezoekwoorden’ en die site bezocht ik eerder altijd en kon me herinneren dat er ook een Lisanne reageerde, en volgens mij ben ik op die manier op jouw site gekomen. Ik was in die tijd op zoek naar mezelf en ik zocht naar zo’n blog zoals die van jou, omdat je veel blogs hebt over hoe je bijvoorbeeld gelukkig kan zijn met iets kleins.
  Maar nu vind ik het nog leuk op je blog, dus ik blijf lekker plakken.

 24. Jolien 21 augustus 2012 / 20:55

  Je hebt ook gewoon een super leuke blog! Meid ga zo door, ik vind het super gaaf voor je dat je blog zo goed gaat!

 25. Olga 21 augustus 2012 / 22:56

  Dan heb je nu echt iedereen op je lijstje gehad 😉

 26. Liliane 22 augustus 2012 / 01:14

  Supermooi verhaal om te lezen dit en je blog is fantastisch!
  Een ware ‘safe haven’ voor mensen met fibromyalgie maar ook heel fijn om te lezen voor mensen die het niet hebben.
  Op naar de komende zoveel jaar 😉

 27. Debbie 22 augustus 2012 / 14:21

  Dat is echt leuk om zo uit te groeien en een blog te hebben waar vele mensen op reageren. Ik ben nog niet zo heel lang bezig met mijn blog, maar hoop wel dat er steeds meer mensen mij gaan vinden en reacties achter laten. Ben nog altijd benieuwd hoe mensen dat voor elkaar krijgen zoveel bezoekers.

 28. Anouk 22 augustus 2012 / 21:49

  Vreemd dat ineens alles weg is als je iets wegklikt. Afijn, mooi dat het is opgelost. Wat leuk, gefeliciteerd! Het artikel op MissLipgloss had ik inderdaad gelezen, mooie vermelding!

  • Lisanneleeft 22 augustus 2012 / 21:53

   Dankjewel!

   Ja, volgens mijn host was het een bekende fout van WordPress! Je kan begrijpen dat ik het ook heel-erg-raar vond, hahaha 😛

 29. Laura 23 augustus 2012 / 09:24

  Leuk om te lezen allemaal! Misschien een beetje laat maar alsnog gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan :D!

 30. Marike - LIVWOW.nl 24 augustus 2012 / 01:09

  Gefeliciteerd! Mooie mijlpalen, ik hoop dat je in de komende maanden/jaren daar nog een heleboel aan toe kan voegen! 🙂

 31. Lily Catherine 26 augustus 2012 / 15:38

  Wauw! Gefeliciteerd Lisanne! Ik heb echt bewondering voor je blog, ga zo door! Je verdient het! (:
  xx

 32. Yasmine 8 september 2013 / 12:26

  Hey Lisanne, graag wil ik je laten weten hoe blij ik word van je blog. Ik volg hem nu al een paar weken en check hem elke dag. Ik vind alles aan je blog geslaagd, de onderwerpen, de lay-out. Ik wou dat ik deze blog zelf bedacht had. Zien hoe jij ondanks moeilijke ervaringen en dingen toch de moed vind om door te zetten inspireert mij. Ik weet niet hoe het voelt om fybriomalgie te hebben maar mijn burn-out wordt ook gekenmerkt door extreme moeheid,spierpijn, weinig kunnen doen wat ik vroeger leuk vond… Ik hoop dat je toch een manier vind om je blog te kunnen verder zetten want zo een blog als jou bestaat er maar 1 🙂 Verder had ik nog een ideetje voor je. Ik ben ( net zoals vele andere volgers van jou denk ik ) ontzettend benieuwd naar welke blogs jij allemaal volgt maar dit is tot nu toe nergens terug te vinden. Misschien kan je een blogroll aanmaken? 🙂 Groetjes, Yasmine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.