Dit is wat we kochten bij Loods 5

We gingen naar Loods 5 in Zaandam om inspiratie op te doen voor meubels in ons nieuwe huis. We kochten nog geen meubels, maar namen wel wat kleine spulletjes mee. Die laat ik je in deze blogpost zien!

Zoals je ziet zijn het echt kleine spulletjes, want de kaartjes zijn gewoon A6 formaat. Het potje is dus ook niet zo heel groot.

Op deze foto lijkt hij groter, maar dat is hij niet. Hij is perfect voor een wat kleiner plantje, of in de lente voor narcisjes of blauwe druifjes. Die zouden er ook niet in misstaan!

Je zou denken: Lisanne heeft een ding voor bloempotjes, dus zij zal hem wel uitgekozen hebben. Dat eerste is helemaal waar, maar in tegenstelling tot wat je zou denken heeft Bernard dit potje uitkozen! En dan zeg ik natuurlijk geen nee, ik vind hem ook geweldig!

De kaartjes koos ik wel zelf uit, haha. Ik vind ze alle vier geweldig! Ik heb ze meteen bij mijn favoriete kaartjes in mijn kaartenrek op mijn kantoor gezet.

Dit is alweer alles wat we kochten bij Loods 5. Wie weet dat we er in de toekomst nog een grote aankoop gaan doen, we hebben veel moois gezien maar nog niets specifieks op het oog. Het was maar een half uurtje rijden dus we gaan zeker vaker even kijken bij Loods 5!

DELEN:

1 reactie

  1. Blanckaert Ilse 12 mei 2023 / 22:12

    Leuke spulletjes. Even lekker snuisteren is zo leuk, he.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.