Dit is wie ik ben #1

Er gaat op het internet een onwijs leuke tag rond, de ‘and this is who I am’-tag. Dit is een tumblr pagina met allerlei leuke afbeeldingen met teksten die bij je zouden kunnen passen. Met de tag is het de bedoeling dat je er een aantal uitkiest. Maar ehhh ja, ik kan niet zo goed kiezen, dus we delen het gewoon op in meerdere delen. Omdat ik bij veel van de afbeeldingen ook wel graag iets wil vertellen en het anders een beetje te lang wordt… Komt-ie!

 • Ik hóud van thee, mijn ultieme favoriet is nog steeds de gecarameliseerdeperenthee van Pickwick.
 • Het klinkt misschien een beetje raar, maar ik vind mezelf wel een slim blondje. Al studeer ik niet en heb ik geen andere slimme dingen waarmee ik zou kunnen opscheppen, ik weet gewoon van mezelf dat ik niet dom ben. Door de fibro heb ik een slechte concentratie en een nog slechter geheugen, waardoor ik me soms toch best dom voel. Maar ik heb op het vwo gezeten (en op de Havo), dus ik heb vergelijkingsmateriaal, haha. Jep, ik weet diep van binnen dat ik niet dom ben! Oke, dit klinkt een beetje gek zo, ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel, haha.
 • Ik geloof in wonderen, kleine wondertjes. Al kan het helemaal niet, ik blijf altijd een beetje hoop houden dat het nog zou kunnen gebeuren.
 • Vroeger keek ik altijd naar de film Peter Pan. Daardoor droomde en fantaseerde ik altijd dat ik kon vliegen. Och, wat wilde ik graag kunnen vliegen!
 • Ik houd van psychologie, maar dat vertelde ik al eerder.
 • Afgelopen weekend is het Assaut nogal in het water gevallen, wat een hondenweer was het zaterdag! Stond ik dan, mooie jurkje aan, haar in de krul, maar toch doorfeesten. Het echte feest vond plaats op het terras, dus uiteindelijk stonden we in de regen te dansen. En het was leuk!
 • Als het niet slecht voor me zou zijn dan zou ik vooral ‘s nachts bloggen. Dan is het heerlijk rustig en kan ik ongestoord aan de slag. Ik doe het nu bijna niet meer, maar op die momenten was ik altijd het meest productief.
 • Mijn kamer is een rommel. Ja…
 • Ik stel heel veel vragen en wil altijd alles weten. Als ik iets moet leren wil ik altijd weten waarom het zo is, ik kan geen rijtjes met feiten leren, ik heb altijd een achterliggende gedachte nodig. Ik moet me altijd een beetje inhouden met vragen om niet irritant te worden, haha.
 • En iets waarvan mensen bij mij weleens zeggen: ‘dat had ik helemaal niet van jou verwacht!’ Ik heb ambities en ik wil graag succesvol zijn. Hoewel dat natuurlijk heel erg subjectief is, maar ik wil in mijn werk graag doen wat ik leuk vind, en altijd een stapje verder komen. En natuurlijk financieel gezien voor mezelf kunnen zorgen.

Dat was het… ik hoop dat jullie het leuk vonden! Het lijkt een beetje op de ‘wat je nog niet over mij wist’ blogjes. Ik heb er nog 2 voor jullie in de aanbieding, die komen de komende weken online. In welke afbeelding(en) herken jij jezelf?

31 reacties

 1. Kimberly 16 mei 2013 / 07:21

  Ik wil ook altijd alles weten en vraag er altijd op los hihi! Leuk om te zien en te lezen 😀

 2. Kim 16 mei 2013 / 07:24

  Wat een ontzettend leuke tag! Jammer van het Assaut maar wel een leuke ervaring, dansen in de regen 🙂

 3. Paulien 16 mei 2013 / 07:28

  Blijft een super leuke tag! Ik heb hem ook gedaan, maar vind de manier waarop jij je foto’s toelicht er leuk om te lezen!!

 4. Sonja 16 mei 2013 / 08:44

  Ziet er mooi uit! Ik herken mezelf ook wel in een paar:)

 5. Deborah 16 mei 2013 / 09:00

  Ik vind het ook een supertoffe tag. Leuk om te zien en te lezen 🙂

 6. Miranda 16 mei 2013 / 09:42

  Leuke tag, ik had hem tijd geleden ook al gedaan maar vind hem met de uitleg van jou erbij wel erg leuk! En je kamer een rommel? Dat kan ik me dus niet voorstellen bij je…

 7. Roxanne 16 mei 2013 / 10:10

  What een leuke blog! 🙂 Ik vind ‘i question everything’ en ‘i am into psychology’ het meest herkenbaar!

 8. Lianne 16 mei 2013 / 13:42

  Deze tag is zo leuk! En wat en goed idee om hem in delen te doen, ik heb idd ook het probleem dat er teveel opstaan die op mij slaan haha

 9. Vivian 16 mei 2013 / 15:33

  Leuk om je op deze manier wat beter te leren kennen! Ik zag dit al vaker voorbij komen inderdaad en ik denk dat ik ‘m ook ga doen. De Tumblr-pagina is in ieder geval erg leuk!

 10. Lianne 16 mei 2013 / 19:44

  Ergens klinkt ‘t nog magisch ook: dansen in de regen! 🙂

 11. Hester 16 mei 2013 / 19:45

  Ik vind de tag superleuk en kijk uit naar je volgende delen! <3

 12. Rosalie 16 mei 2013 / 22:37

  Ja, ik zag hem ook vaak voorbij komen. Heb hem dus ook op mijn blog gezet. De mensen op je blog leren je gewoon een stuk beter kennen.

 13. Simone 17 mei 2013 / 00:51

  Ik herken me ook in het deel van het slimme blondje. Ook al heb ik mijn haren bruin geverfd hihi. En ook die concentratieproblemen herken ik, maar toch erg sterk van je dat je toch van jezelf kunt zeggen dat je slim bent. Daar sluit ik me bij aan! En verder ben ik ook een wondering person. Altijd alles om me heen observeren en daarbij lekker fantaseren. De wereld is een magische plek!

 14. Ilse 17 mei 2013 / 16:58

  Erg leuke tag, ik kan me in bijna alles vinden. Ik blog helemaal niet dus die klopt niet.

 15. Denise 20 mei 2013 / 21:48

  Leuk om te lezen! Ik heb die tag ook al gedaan! Je komt echt een stukje van jezelf tegen 🙂

 16. F&F 27 mei 2013 / 20:21

  Leuk om te zien! Met welk programma maak jij jouw (superleuke!) collages?
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.